Lue virallinen kuvaus

Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto sulautuvat 1. tammikuuta 2019. Uusi perustettu Tampereen yliopisto yhdessä Tampere University Of Applied Sciences muodostaa uuden korkeakouluyhteisön Tampereella kilpailukykyisten teknologioiden, terveyden ja yhteiskunnan reuna-alueilla.

Tietoja TAMK

Tampere University Of Applied Sciences on suuntautunut työelämään ja TKI-yhteistyöhön. Vahvuutemme ovat monitieteinen koulutus, luovuus ja vahva kansainvälinen ulottuvuus.

Esittelyssä TAMK

TAMK on ominaista sen monimuotoisuus ja monitieteinen koulutus. Kaikissa koulutus- ja kehityshankkeissa eri alojen osaaminen on rohkeasti ja luovasti yhdistetty

Tampere University Of Applied Sciences on yksi suurimmista ammattikorkeakouluista Suomessa.

Ammattikorkeakoulujen lainsäädännön mukaan UAS: n päätehtävänä on tarjota korkeakouluopetusta, joka johtaa työelämän ammattitaitoon. Lisäksi ammattikorkeakoulun tulisi tukea alueensa taloudellista ja kulttuurista kehitystä soveltamalla soveltuvaa tutkimus- ja kehitystyötä sekä toteuttamalla ja edistämällä taiteellisia harrastuksia.

TAMK koulutustarjonta keskittyy erityisesti hyvinvointiin ja terveyteen, liike-elämään ja teollisuustuotantoon, ja siinä korostetaan erityisesti oppimisen ja luovuuden edistämistä.

Miksi Suomi?

Land of kiehtovaa kontrastia

Suomi, rauhan ja rauhan maa, järvet ja metsät, lumi ja jää, sisu ja sauna.

Ihastuttavien kontrastien maa, johon kuuluvat kuuluisat neljä vuodenaikaa, Midnight Sun ja talven pimeys, kaupunki- ja maaseutumaisemat, kuuma sauna ja jääkylmää jäätä.

Luota meihin, sinun on oltava todistaja kaikista neljästä vuodenajasta, koska ne ovat todella ainutlaatuisia. On kaunis, rehevä kesä, jossa on hämmästyttävä keskiyön aurinko; värikäs, raikas syksy; täysin valkoinen talvi ihmemaa ja lopuksi - valon lupaus ja luonnon herääminen: kevät.

Korkealaatuinen koulutus

Kansainvälisissä luokittelujärjestelmissä suomalainen järjestelmä on huippuluokkaa! Se sijoittui parhaiten maailmassa vuonna 2012 (Learning Curve, Pearsons).

Suomen korkeakoulut rahoittavat pääosin opetus- ja kulttuuriministeriö , ja opetuksen laatua valvotaan huolellisesti. Korkeakoulut reagoivat yhteiskunnan, liike-elämän ja teollisuuden tarpeisiin opetussuunnitelmissa ja opetuksessa.

Opintoneuvontaan panostetaan paljon, ja opettajat, ohjaajat ja opiskelijaohjaajat opettavat opiskelijoilleen opintojaan. Koulutustilojen ja oppimisympäristöjen korkea taso tukee opiskelijoiden motivaatiota ja opiskeluprosessin tehokkuutta.

Suomen korkeakouluopetuksen laadunvalvontajärjestelmät auditoidaan säännöllisesti Suomen koulutusalan arviointikeskuksessa.

Maailman paras?

Kansainvälisissä maissa myönteisten asioiden vertailu Suomi on usein muiden Pohjoismaiden vieressä huippumallien joukossa.

Suomesta tuli itsenäinen valtio 6. joulukuuta 1917. Suomen kansalainen on lähes sadan vuoden ajan osallistunut maan rakentamiseen ja päätöksentekoon.

Tiesitkö, että Suomi on maailman paras? Älä luota sanaan - katso itsellesi: Tilastokeskus

Euroopan komission palkinnot ja tunnisteet

TAMK on myönnetty korkea-asteen koulutuksen Erasmus-peruskirja, jonka avulla TAMK voi osallistua Euroopan komission Erasmus-ohjelmaan 2014-2020. Hyväksyessään tämän peruskirjan TAMK on sitoutunut noudattamaan ohjelman perusperiaatteita ja ehtoja sekä ECHE-hakemuksessa esitettyä Erasmus-toimintasääntöä (EPS).

TAMK on saanut Euroopan komission Diploma Supplement Label 2013 - 2016.

Tutkinnot ja jatkotutkimukset

Etsitkö käytännön ammatillista korkeakoulutusta?

TAMK tarjoaa laajan valikoiman opintoja, joissa opetuksen ja oppimisen kieli on englanti. Tarjoamme englanninkielisiä kandidaatin tutkintoja, maisterin tutkintoja ja ammatillista opettajankoulutusta. Tarjoamme myös laajennustutkimuksia jo työelämässä oleville henkilöille, jotka haluavat laajentaa ammatillista pätevyyttään ja verkostoitumista muiden alan ammattilaisten kanssa.

Lue lisää

Vaihtokumppanit ja liikkuvuusohjelmat

Meillä on noin 350 vaihtosopimusta ulkomaisten yliopistojen kanssa. Teemme myös paljon projektityötä näiden kumppaniyliopistojen kanssa. SoleMOVE-järjestelmän kumppaniyliopistot löytyvät valitsemalla " TAMK " instituutioluettelosta ja valitsemalla sitten "Vaihda ulkomailta olevat kohteet ja palaute" navigointipalkista näytön yläosassa. Siirry SoleMOVE.

TAMK osallistuu useisiin liikkuvuusohjelmiin, mukaan lukien Erasmus, Nordplus, Pohjoinen-etelä-etelä, Ensimmäinen, Kiinan koulutus-yhteistyöohjelma ja Tiede ilman rajoja. Lisätietoja näistä ohjelmista on osoitteessa Suomen kansallistoimisto CIMO ja Euroopan komissio. TAMK liikkuvuusohjelmat ovat mukana TAMK projektihakuohjelmassa .

Kansainväliset strategiset kumppanit

TAMK tekee laajaa yhteistyötä kolmen kansainvälisen korkeakoulun, Hollannin Hanze-ammattikorkeakoulun , Groningenin ja Haagin ammattikorkeakoulun sekä Saksan Münchenin ammattikorkeakoulun kanssa .

TAMK on viisivuotinen strateginen kumppanuussopimus kaikkien näiden kolmen ammattikorkeakoulun kanssa, R

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Tampere University Of Applied Sciences

Tämä tutkinto-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat omistautuneet kirjallisesti elokuvaan ja televisioon. Käsikirjoituksen maisteriohjelma keskittyy innovatii ... [+]

Kehitä kirjoittamista elokuville ja televisiolle

Tämä tutkinto-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat omistautuneet kirjallisesti elokuvaan ja televisioon. Käsikirjoituksen maisteriohjelma keskittyy innovatiivisten elokuvien käsikirjoitusten kehittämiseen ja käsittelemiseen.

Tämä uran alkuvaiheen tutkinto vaatii 3 vuoden työkokemuksen kandidaatin tutkinnon jälkeen.

Tutkimukset kattavat kaikki käsikirjoitusprosessin vaiheet. Ohjelma on käytännöllinen ja workshop-suuntautunut. Luokat perustuvat opiskelijoiden omiin materiaaleihin työvaiheessa. Heijastava ja kriittinen lähestymistapa toteutetaan koko ohjelman ajan.

Sinua kannattaa työskennellä tutkimusten rinnalla käyttämällä verkkoympäristöä ja etäopetuskäytäntöjä. Linkit globaaliin elokuva- ja tv-teollisuuteen tarjoavat mahdollisuuden verkottua avainhenkilöiden kanssa ja saada palautetta työstäsi.... [-]

Suomi Tampere
Elokuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tampere University Of Applied Sciences

Tämä uusi tutkinto-ohjelma valmistaa media-alan ammattilaisia, taiteilijoita, muusikoita ja suunnittelijoita tutkimaan suuria mahdollisuuksia, joita uudet mediatekniikat ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä uusi tutkinto-ohjelma valmistaa media-alan ammattilaisia, taiteilijoita, muusikoita ja suunnittelijoita tutkimaan suuria mahdollisuuksia, joita uudet mediatekniikat tarjoavat alalla.

Tämä uran alkuvaiheen tutkinto vaatii 3 vuoden työkokemuksen kandidaatin tutkinnon jälkeen.

Maisterin tutkinto-ohjelma kehittävien yrittäjien asenteesta, yhteis- luomisesta ja tekijänoikeuskulttuurista etsii mahdollisuuksia. Tutkimuksilla on monitieteinen lähestymistapa, jossa yhdistyvät kehittyvät teknologiat, sisällöntuotanto, suunnitteluajattelu ja taiteelliset käytännöt yhteiskunnallisten haasteiden kestävän ongelmanratkaisun avulla.

Ammattiopinnoissa kokeilet kehittyviä tietovälineitä ja erilaisia ​​suunnittelutapoja. Voit tutkia, miten taide ja sisällöntuotanto liittyvät uusiin teknologioihin, kuten laajennettuun todellisuuteen (XR), koneen oppimiseen ja tekoälyyn (AI). Lisäksi tutkitaan kestävää arvonmuodostusta, jossa käsitellään yhteiskunnallisia haasteita ja luovia asiakaskehitysmenetelmiä.... [-]

Suomi Tampere
Elokuu 2019
Full-time
12 - 18 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

You've got Potential!

Media and Arts

Education

Technology

Tampere University Of Applied Sciences TAMK
Verkkosivusto
Puhelin
+358 3 245 2111