The University of the Arctic (UArctic)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Arktisen yliopiston (Arktinen yliopisto) on yhteistyöverkosto yliopistojen, korkeakoulujen, tutkimuslaitosten ja muiden järjestöjen kanssa, koulutusta ja tutkimusta sekä noin pohjoisessa.

Arktisen yliopiston rakentaa ja vahvistaa kollektiivisten resurssien ja yhteisöllisen infrastruktuurin, joka mahdollistaa jäsenlaitoksista palvelemaan paremmin niiden rakenneosien ja niiden alueilla. Tekemällä yhteistyötä koulutuksen, tutkimuksen ja etsivän me parantaa ihmisten valmiuksia North, edistää kannattavia yhteisöjä ja kestävän talouden, ja luoda globaali kumppanuus.

Arktisen yliopiston strateginen suunnitelma on myös saatavilla PDF download, Myös tausta-osiosta.

Visiomme Empowered North - Jaettu Voices

Missiomme Empower ihmiset Sirkumpolaarinen Pohjois tarjoamalla ainutlaatuisen koulutuksen ja tutkimuksen mahdollisuuksia yhteistyön kautta sisällä voimakas verkoston jäseniä.

Arvomme Sirkumpolaarinen UArcticin edistää pohjoisen ääniä globalisoituvassa maailmassa, mikä yhteisiä arvoja ja etuja kaikissa kahdeksassa arktisen alueen valtioiden ja kaikkien pohjoisten kansojen ja kulttuurien.

Inclusive Arktinen yliopisto edistää kulttuurista monimuotoisuutta, kieli moniarvoisuus ja sukupuolten tasa-arvoa ja korostetaan kumppanuutta alueen alkuperäiskansojen ja muiden Pohjoisen.

Vastavuoroisia Arktinen yliopisto edistää kunnioittava suhde koulutukseen, tieteeseen, tutkimukseen ja politiikka perustuu vastavuoroisuuteen, tasa-arvo ja keskinäinen luottamus Pohjoisen ja muiden kumppaneiden kanssa. Tämä lähestymistapa arvostaa sisällyttäminen perinteisten ja alkuperäiskansojen tietämyksen järjestelmien sekä monitieteistä näkökulmia taiteen, yhteiskuntatieteiden ja luonnontieteiden.

Teemoja tutkimuksessa ovat:

Alkuperäiskansat, niiden kulttuurien, kielten ja politicial toiveita Ilmastonmuutos ja sen vaikutukset Luonnonvarat ja kaivannaisteollisuus talouksien Kansainväliset suhteet ja geo-politiikassa Ekologia, Pohjois ecoystems ja biologia

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Teknologian Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Norja Bergen Suomi Rovaniemi + 1 lisää

[+]

Memorial University of Newfoundland

Se on mielenkiintoinen paikka, Newfoundland ja Labrador ... eikä jonnekin tapana saapua vahingossa. Ja täällä Kanadassa nuorin provinssi, löydät erittäin selvä yliopisto - Memorial University. Meillä on tapana ajatella, meillä on yli oman osuutemme vapaa-ajattelijat, epäsovinnainen l seikkailijat ja värikkäitä persoonallisuuksia. Niin, on muistomerkki oikea sinulle? Lukea, ja selvittää.

Koska ainoa yliopisto Newfoundland ja Labrador, Memorial University asuu lähes 19000 oppilaille neljällä kampuksella. Se on yli 100 ja jatko-ohjelmia ja on maailman johtava niinkin erilaisilla aloilla kuin arkeologia, merivoimien arkkitehtuurin suunnittelu, kielitiede, virkistys, maaseudun terveydenhuollon, meri ja luonnontieteet. ... [-]


Mestari Arktinen Taide Ja Muotoilu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Suomi Rovaniemi Norja Bergen + 1 lisää

[+]

Lapin yliopisto

Olitpa kiinnostunut palvelumuotoilun, pohjoinen hyvinvointi, tai juridinen näkökulmista kestävää kehitystä, voit luottaa osaamiseemme. Yhdistämme Arctic asiantuntemus aloilla, kuten suunnittelu, laki ja yhteiskuntatieteet, ja ainutlaatuinen yhden vuoden Arctic Studies-ohjelma tarjoaa monitieteisen näkökulman nykyisen arktisiin kysymyksiin. Olemme myös kouluttaa parhaat opettajat maailmassa. Lisää tämä erinomainen opiskelija tukipalveluja ja kodikas tunnelma nyky kampuksella, ja huomaat miksi Lapin yliopisto on täydellinen valinta opiskelee Pohjois.

Hotelli sijaitsee kaupungin Rovaniemen Napapiirillä, Lapin yliopisto on myös pohjoisin yliopisto, Suomen ja Euroopan unionin. Koska tutkimukseen perustuvaa korkeakoulu, opetuksen ja tutkimuksen tilat tarjoavat opiskelijoille ja tutkijoille mahdollisuuden jatkaa akateemista huippuosaamista kaikilla tasoilla, aina jatko-opintoihin. Olemme kansainvälisesti tunnustettu tiedekuntien aloilla lain, koulutus, yhteiskuntatieteet, ja taideteollisuuden, jotka kaikki tarjoavat Master- ja jatko-opinnot kansainvälisille hakijoille sekä vaihto-opiskelu perustutkintoa ja jatko-opintoja jopa koko lukuvuodeksi.... [-]


Sirkumpolaarisen Tutkimukset

Opetus kampuksella August 2018 Norja Bergen Suomi Rovaniemi

[+]

Circumpolar Studies-ohjelma on jännittävä tapa opiskelijamäärä yliopiston Arktisen jäsenlaitoksista oppia Pohjois, kursseja järjestetään luokassa, verkossa, alalla, ja ympäri maailmaa.

Circumpolar Studies (aiemmin tunnettu nimellä BCS) ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden oppia maat, kansat, ja kysymyksiä Sirkumpolaarinen Pohjois-ja valmentaa pitkälle opiskelua tai ammatillista työtä niinkin erilaisilla aloilla kuin luonnonvarojen kestävää hoitoa, itsehallinto, Arctic suunnittelu ja Pohjois matkailua. Erityistä huomiota asioihin, jotka koskevat alkuperäiskansojen Sirkumpolaarinen North. Circumpolar opinnot opetussuunnitelman on kehitetty yhteistyönä UArcticin jäsenlaitoksista, joihin johtavia asiantuntijoita napa asioista.... [-]


Videot

UArctic