The University of the Arctic (UArctic)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Arktisen yliopiston (Arktinen yliopisto) on yhteistyöverkosto yliopistojen, korkeakoulujen, tutkimuslaitosten ja muiden järjestöjen kanssa, koulutusta ja tutkimusta sekä noin pohjoisessa.

Arktisen yliopiston rakentaa ja vahvistaa kollektiivisten resurssien ja yhteisöllisen infrastruktuurin, joka mahdollistaa jäsenlaitoksista palvelemaan paremmin niiden rakenneosien ja niiden alueilla. Tekemällä yhteistyötä koulutuksen, tutkimuksen ja etsivän me parantaa ihmisten valmiuksia North, edistää kannattavia yhteisöjä ja kestävän talouden, ja luoda globaali kumppanuus.

Arktisen yliopiston strateginen suunnitelma on myös saatavilla PDF download, Myös tausta-osiosta.

Visiomme Empowered North - Jaettu Voices

Missiomme Empower ihmiset Sirkumpolaarinen Pohjois tarjoamalla ainutlaatuisen koulutuksen ja tutkimuksen mahdollisuuksia yhteistyön kautta sisällä voimakas verkoston jäseniä.

Arvomme Sirkumpolaarinen UArcticin edistää pohjoisen ääniä globalisoituvassa maailmassa, mikä yhteisiä arvoja ja etuja kaikissa kahdeksassa arktisen alueen valtioiden ja kaikkien pohjoisten kansojen ja kulttuurien.

Inclusive Arktinen yliopisto edistää kulttuurista monimuotoisuutta, kieli moniarvoisuus ja sukupuolten tasa-arvoa ja korostetaan kumppanuutta alueen alkuperäiskansojen ja muiden Pohjoisen.

Vastavuoroisia Arktinen yliopisto edistää kunnioittava suhde koulutukseen, tieteeseen, tutkimukseen ja politiikka perustuu vastavuoroisuuteen, tasa-arvo ja keskinäinen luottamus Pohjoisen ja muiden kumppaneiden kanssa. Tämä lähestymistapa arvostaa sisällyttäminen perinteisten ja alkuperäiskansojen tietämyksen järjestelmien sekä monitieteistä näkökulmia taiteen, yhteiskuntatieteiden ja luonnontieteiden.

Teemoja tutkimuksessa ovat:

Alkuperäiskansat, niiden kulttuurien, kielten ja politicial toiveita Ilmastonmuutos ja sen vaikutukset Luonnonvarat ja kaivannaisteollisuus talouksien Kansainväliset suhteet ja geo-politiikassa Ekologia, Pohjois ecoystems ja biologia

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Teknologian Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Norja Bergen Suomi Rovaniemi + 2 lisää

[+]

Memorial University of Newfoundland Se on mielenkiintoinen paikka, Newfoundland ja Labrador ... eikä jonnekin tapana saapua vahingossa. Ja täällä Kanadassa nuorin provinssi, löydät erittäin selvä yliopisto - Memorial University. Meillä on tapana ajatella, meillä on yli oman osuutemme vapaa-ajattelijat, epäsovinnainen l seikkailijat ja värikkäitä persoonallisuuksia. Niin, on muistomerkki oikea sinulle? Lukea, ja selvittää. Koska ainoa yliopisto Newfoundland ja Labrador, Memorial University asuu lähes 19000 oppilaille neljällä kampuksella. Se on yli 100 ja jatko-ohjelmia ja on maailman johtava niinkin erilaisilla aloilla kuin arkeologia, merivoimien arkkitehtuurin suunnittelu, kielitiede, virkistys, maaseudun terveydenhuollon, meri ja luonnontieteet. Muistomerkki on loistava valinta kampuksilla, satunnaisia ​​ja ainutlaatuinen. Laajentaa urasi näkökulmia. Hankkia tietoja ja taitoja, joiden avulla voit tulla tehokas johtaja. Master of Technology Management (MTM) on innovatiivinen ohjelma, ensimmäinen laatuaan Kanadassa, tarjoamalla koulutus-ja uran edistämisen mahdollisuuksia kiireinen, työskentelevät ammattilaiset. Kurssit ohjelma on suunniteltu varustaa sinulle taidot hallita haasteita ja dynamiikkaa teollisuuden teknologisten innovaatioiden ja ajatella strategisesti asioista, jotka kattavat hallintaan engineering-tekniikkaa. MTM ohjelma antaa sinulle strategisen suunnittelun ja päätöksenteon taitoja yhteydessä teknologiaan perustuvia organisaatioita. Sinulla on luonteen ymmärtäminen, rakenne ja toiminta teknisiä töitä, ja tekijät, jotka vaikuttavat liiketoimintaa koskevat päätökset ja menestys engineering-tekniikkaa järjestöt. [-]

Mestari Arktinen Taide Ja Muotoilu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Suomi Rovaniemi Norja Bergen Kanada + 2 lisää

[+]

Lapin yliopisto Olitpa kiinnostunut palvelumuotoilun, pohjoinen hyvinvointi, tai juridinen näkökulmista kestävää kehitystä, voit luottaa osaamiseemme. Yhdistämme Arctic asiantuntemus aloilla, kuten suunnittelu, laki ja yhteiskuntatieteet, ja ainutlaatuinen yhden vuoden Arctic Studies-ohjelma tarjoaa monitieteisen näkökulman nykyisen arktisiin kysymyksiin. Olemme myös kouluttaa parhaat opettajat maailmassa. Lisää tämä erinomainen opiskelija tukipalveluja ja kodikas tunnelma nyky kampuksella, ja huomaat miksi Lapin yliopisto on täydellinen valinta opiskelee Pohjois. Hotelli sijaitsee kaupungin Rovaniemen Napapiirillä, Lapin yliopisto on myös pohjoisin yliopisto, Suomen ja Euroopan unionin. Koska tutkimukseen perustuvaa korkeakoulu, opetuksen ja tutkimuksen tilat tarjoavat opiskelijoille ja tutkijoille mahdollisuuden jatkaa akateemista huippuosaamista kaikilla tasoilla, aina jatko-opintoihin. Olemme kansainvälisesti tunnustettu tiedekuntien aloilla lain, koulutus, yhteiskuntatieteet, ja taideteollisuuden, jotka kaikki tarjoavat Master- ja jatko-opinnot kansainvälisille hakijoille sekä vaihto-opiskelu perustutkintoa ja jatko-opintoja jopa koko lukuvuodeksi. Arctic Art and Design maisteriohjelman sijaitsee risteyksessä taiteen ja muotoilun, hyödyntäen dynamiikka molempiin kenttiin. Ohjelma on ominaista ihmiskeskeinen lähestymistapa tutkimalla ja soveltamalla menetelmiä Käyttäjälähtöisyys ja yhteistyön suunnittelu osallistavaan lähestymistapaan kuvataiteessa. Tutkimusten käyttöön ja hankkeet liittyviä kysymyksiä Arktisen ja napa pohjoiseen, luoden haastava ympäristö opiskelija edistää kyky luovia ja innovatiivisia ratkaisuja. Kuten opiskelija Arctic Art and Design maisteriohjelman, tulet risteyksessä taiteen ja muotoilun, saada tietoja ja taitoja perustuu soveltavan kuvataiteen ja palvelumuotoilun. Voit kehittää asiantuntemusta teemoja taiteen ja muotoilun äärimmäisen kohtuuhintaisuus, keskittyen tarve-toteamus käyttäjiä, käyttäjän empatia, käyttäjäkeskeinen suunnittelu, nopea prototyyppien ja iteraatio, ja yhteistyöhön dynamiikka ja kysymyksiä sosiaalisen muotoilun sekä asiantuntemus Kehittyvien menetelmien kuvataiteessa, kuten osallistavaa lähestymistapaa. Lisäksi opit syvällistä osaamista ja osaamista yhteisöllisyyden suunnittelu ja yhteisö ja ympäristö-taiteeseen yhteydessä Arktisen ja napa pohjoiseen. Voit myös kehittää taitojasi... [-]

Sirkumpolaarisen Tutkimukset

Opetus kampuksella January 2018 Norja Bergen Kanada Suomi Rovaniemi + 1 lisää

[+]

Circumpolar Studies-ohjelma on jännittävä tapa opiskelijamäärä yliopiston Arktisen jäsenlaitoksista oppia Pohjois, kursseja järjestetään luokassa, verkossa, alalla, ja ympäri maailmaa. Circumpolar Studies (aiemmin tunnettu nimellä BCS) ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden oppia maat, kansat, ja kysymyksiä Sirkumpolaarinen Pohjois-ja valmentaa pitkälle opiskelua tai ammatillista työtä niinkin erilaisilla aloilla kuin luonnonvarojen kestävää hoitoa, itsehallinto, Arctic suunnittelu ja Pohjois matkailua. Erityistä huomiota asioihin, jotka koskevat alkuperäiskansojen Sirkumpolaarinen North. Circumpolar opinnot opetussuunnitelman on kehitetty yhteistyönä UArcticin jäsenlaitoksista, joihin johtavia asiantuntijoita napa asioista. Circumpolar Studies-ohjelma koostuu kahdesta tarvittavat komponentit: Circumpolar Studies Core ja Advanced Korostus. Circumpolar Studies Core Kurssit koostuu yhdestä alemman tason peruskurssia ja kuusi ylemmän tason jatkokursseja kolme tieteidenvälistä koulutusaloilla. Yhdessä ydin antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada laaja tietämys ja ymmärrys maat, kansat, ja kriittisiä kysymyksiä Sirkumpolaarinen North. Tarkennettu Painotukset ovat opinto-ohjelmiin, vastaa karkeasti lukukauden koulua, jotka keskittyvät kehittyneen tutkimuksen alueella, kysymys tai ongelma on erityistä merkitystä Pohjois-ja sen kansalle. Circumpolar Studies Core kursseja ja Advanced Painotukset tarjotaan paikan päällä osallistuvan UArcticin jäsenlaitoksista. Yhteystiedot circumpolarstudies@uarctic.org yleisen akateemisen neuvoo opiskelijoille kiinnostunut Circumpolar Opiskelu ja opiskelijat osallistuvat jo ohjelmaan. [-]

Videot

UArctic