University of Eastern Finland Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Osastot Business yliopistojen Joensuun ja Kuopion yhdistettiin 1. syyskuuta 2009 muodostavat liiketoiminnan ja johdon tutkimukset Itä-Suomen yliopiston. Business School on kampukset Joensuussa ja Kuopiossa. Päätavoitteemme on tarjota korkeatasoista opetusta ja tutkimusta.

Me kasvattaa opiskelijoita kohti astetta talous- tieteiden kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla. Meidän teema-alueet ovat laskentatoimi (Kuopion kampus), kaupallinen ja oikeustieteellinen koulutus (Joensuun kampus), Innovation Management (Kuopion kampus), ja Service Management (Joensuun kampus).

OPINNOT Tehtävänä Business School korostetaan poikkitieteellistä ja kansainvälisesti tunnustettu näkökulmasta tutkimus- ja opetusta. Tavoitteenamme on myös edistää paikallisten yritysten elämää ja hyvinvointia koko yhteiskunnalle.

Missiomme me excel:

tieteellinen tutkimus opetus hedelmällistä yhteistyötä paikallisten yritysten opetuksessa ja tutkimuksessa opetusta annetaan pedagogisesti koulutettu opettajia, jotka ovat omistautuneet opetusmenetelmien kehittämisessä.

Meillä on kunnia olla opiskelijavaihtosopimuksia yli 20 yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Joka vuosi kymmeniä vaihto-opiskelijoita opiskelemaan Business School yhden tai kaksi lukukautta. Vierailevat opiskelijat tarjoamme laajan valikoiman yritysten kursseja myös Englanti.

Business School on kolme kansainvälistä maisteriohjelmien:

Maisterin koulutusohjelma Innovation Management Maisterin Matkailun koulutusohjelma Markkinoinnin ja johtamisen Maisterin koulutusohjelma International Business ja Sales Management

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc in Innovation Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Kuopio

[+]

Kaksivuotinen ohjelma varustaa voit toimia uudistaja tai muutosagentin yrityksissä ja muissa organisaatioissa. Opit tunnistamaan mahdollisuudet uudistua, soveltamaan oikeaan menetelmiä ja välineitä uudistumisen ja muutoksen sekä toteuttaa haastavia kehityshankkeita tietyillä toimialoilla. Kuten monet maailman huippuyliopistojen, yhdistämme osaamisen johtamisen, markkinoinnin, yrittäjyys ja kansainvälinen liiketoiminta saavuttaa kattava näkemys liiketoimintaan.

Apua hakevat opiskelija-asuntojen [-]

MSc in Tourism Marketing and Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Joensuu

[+]

vapaa perusterveydenhuolto PTE (Pearson Test Englanti), min. 59 pistettä [-]

Maisteri

MSc Kansainvälisen Liiketoiminnan Ja Myynnin Johdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Kuopio

Maisterintutkinto International Business ja Sales Management (IBS) on monialainen kaksivuotinen maisteriohjelma, joka yhdistää korkean tason tutkimuksen ja opetuksen. Ohjelma tarjoaa syvällistä ymmärrystä globaalin liiketoimintaympäristön ja yrityksen lähestymistapoja liiketoimintaa rajojen yli. [+]

MDP in International Business ja Sales Management

Sovellus ajalle joulukuusta 2017 - January2018. Seuraa www.uef.fi/ibs pysyä ajan tasalla.

Maisterintutkinto International Business ja Sales Management (IBS) on monialainen kaksivuotinen maisteriohjelma, joka yhdistää korkean tason tutkimuksen ja opetuksen. Ohjelma tarjoaa syvällistä ymmärrystä globaalin liiketoimintaympäristön ja yrityksen lähestymistapoja liiketoimintaa rajojen yli. Ohjelma on suunniteltu sekä suomalaisia ​​että kansainvälisiä opiskelijoita niin, että ihmiset eri taustoista tulevat opiskelemaan ja oppia taitoja toimia menestyksekkäästi haastava ja muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Ohjelma on täysin opetetaan Englanti ja opetussuunnitelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat saada syvällistä osaamista kaikissa osissa kansainvälisen liiketoiminnan ja myynnin johdon.... [-]


Videot

Five smart reasons – One smart decision

UEF Business School

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Joensuu Campus
Yliopistokatu 2 (Aurora B)

Joensuu, FI-80101 FI
Asiointiosoite
Kuopio Campus
Microkatu 1 F

Kuopio, FI-70211 FI