University of Eastern Finland Philosophical Faculty

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Filosofinen tiedekunta on yksi neljästä tiedekuntien Itä-Suomen yliopiston. Tiedekunta korostaa kansainvälisyyttä ja monitieteisyyttä ja toimii etenemistä koulutuksen yleishyödyllisiin periaatteiden mukaisesti yliopiston Itä-Suomessa. Sen erityinen tehtävä on harjoittaa tieteellistä tutkimusta ja tarjota tutkimus perustuu akateemisen koulutuksen aloilla Kasvatustieteiden ja psykologian, Kotitalous- ja käsityötieteiden laitos, kielitiede ja kulttuurin opintoja.

Tiedekunta palvelee paitsi Itä-Suomessa, mutta koko maassa ja kansainvälisen tiedeyhteisön samoin. Tietyillä alueilla koulutuksen, teologian, kielten ja kulttuurin tiedekunta on nimenomaisesti määritelty kansallinen tehtävä. Tiedekunta myös pyrkii tarjoamaan palvelujaan koko yhteiskunnalle tarjoamalla asiantuntemusta ja koulutusta aloilla se edustaa aseman edistämiseksi sosiaalisen, taloudellisen ja kulttuurisen hyvinvoinnin Itä-Suomen erityisesti.

OPINTOALAT

Tiedekunta kouluttaa ammattilaisia ​​ja asiantuntijoita seuraavilla koulutusaloilla:

  • humanistiset tieteet
  • Kasvatustieteet
  • psykologia
  • teologia

Kansainvälinen maisterin tutkinto Opinto-ohjelmat

  • Englannin kielen ja kulttuurin maisteriohjelma (120 op)
  • Maisterin koulutusohjelma Kielellinen laitos (120 op)
  • Maisterin koulutusohjelma Kliinisen kielitieteen (EMCL, 120 op)
  • Maisteriohjelma oppimisessa, opettamisessa ja oppimisessa interkulttuurisessa ympäristössä (120 op)
  • Maisterin koulutusohjelma Varhainen kielen koulutus Intercultural Communication (120 op)
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master In Englanti Kieli Ja Kulttuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 2 vuotta August 2018 Suomi Joensuu

Tämä ohjelma, opetetaan kokonaan Englanti ja joiden tavoitteena on kansainvälisiä hakijoita, pyrkii antamaan mahdollisuuden opiskella Englanti useista ... [+]

MDP englanninkielisessä kielessä ja kulttuurissa

Tämä ohjelma, opetetaan kokonaan Englanti ja joiden tavoitteena on kansainvälisiä hakijoita, pyrkii antamaan mahdollisuuden opiskella Englanti useista kirjallisuuden ja kielellisen näkökulmia. Tutkinto koostuu työselostus ja tutkimuksen tutkielma. Ohjelman tavoitteet sisältävät syvällistä ymmärrystä multifacetedness nykyajan Englanti tutkimuksia; lisääntynyt tietoisuus keskeisiä keskusteluissa nykyajan kielitieteen ja kirjallisuuden opintoja; ja kykyä tehdä riippumatonta tutkimusta. Kansainvälisille opiskelijoille on tarjolla yhteensä 15 opiskelupaikkaa. Opintojen aikana opiskelijat erikoistuvat kielitieteen tai kirjallisuuden ja kulttuurintutkimuksen. Osasto on kansainvälisesti tunnustettu vahvuusalueet sekä kielitieteen ja kirjallisuuden opintoja. Vuonna kielitiede, näitä ovat murretutkimuksen, kielikontakti, kielen vaihtelua ja muutosta, pragmatiikka, ja kaksikielisyys. Kirjallisuuden ja kulttuurintutkimuksen, laitoksen vahvuusalueilla kuuluvat postkolonialistisen ja etninen kirjallisuus, amerikkalainen kirjallisuus, suosittu fiktio, ja nykyajan fiktio.... [-]


Maisteri

Master In Early Language Education For Intercultural Communication

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Joensuu

[+]

Kahden vuoden kansainvälinen maisteriohjelma in Early Language Education for Intercultural Communication (120 op) valmistaa opiskelijoita opettamaan vieraita kieliä lapsille. Erityistä huomiota on määrittelynsä varhaisessa iässä kulttuurienvälisen viestinnän osaamista.

Yleinen vahvuus ohjelman syntyy sen didaktiikan ja menetelmät vedota tasapainoinen yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä voidaan käyttää tulevaisuudessa työn opettaja tai kouluttaja.

Jos sinulla on muita erityisiä tiedustelut ohjelmaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen: hanna.reinikainen@uef.fi

[-]

Master In Kielellinen Tieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Joensuu

Tämä maisterin tutkinto-ohjelma (MDP), opettanut kokonaan Englanti, tavoitteena on tarjota mahdollisuus opiskella kieltä, kielitiede, kieliteknologia ... [+]

Master in kielellinen tieteiden

Tämä maisterin tutkinto-ohjelma (MDP), opettanut kokonaan Englanti, tavoitteena on tarjota mahdollisuus opiskella kieltä, kielitiede, kieliteknologia ja käännös eri näkökulmista. Tutkinto koostuu työselostus, työpajoja, kirja tutkimukset, seminaareja ja tutkimuksen tutkielma (pro gradu).

MDP in Linguistic Sciences on keskittynyt kieli viestintäväline eri yhteyksissä.

.

[-]

Master in Learning, Teaching and Counselling in Intercultural Context

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Joensuu

[+]

Aihekohtaiset moduulit voidaan joustavasti valitsema opiskelijoiden mukaan heidän henkilökohtaisia ​​etuja ja tarpeita. Sen sijaan se tarjoaa temaattisesti läpivalaisu läpi eri tieteenaloilla liittyvät koulutukseen ja pedagogiikkaan.

Tutkimukset avaavat vertailevia näkökulmia kysymyksiin liittyviä elinikäisen oppimisen ja osaamisen, koulutuspolitiikan ja koulutuksen tutkimus. Ohjelmassa tutkimukset keskittyvät sekä aiheista kuten aktiivinen kansalaisuus, uraohjausta, elämä ja koulutuspolut yksilöiden ja yhteisöjen erilaisissa sosiaalisissa ja yhteiskuntapoliittinen yhteyksissä.

[-]

Ota yhteyttä
Postiosoite
University of Eastern Finland
Philosophical Faculty
Joensuu campus
PO Box 111

Joensuu, 80101 FI
Asiointiosoite
Joensuu, FI