University of Tampere

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tampereen yliopisto (TaY) on kulttuurisesti sitoutunut korkeakoulun kanssa sosiaaliseen tehtävään kouluttaa visionäärit, jotka ymmärtävät maailman ja muuttaa sitä. UTA on monialaisen yliopiston tunnetaan erityisesti sen tutkimuksen ja opetuksen yhteiskuntaan ja terveyteen.

Reasearch ja opetus toteutetaan kuudessa tiedekunnassa yliopiston:

Tiedekunta Viestintä Sciences (COMS) Kasvatustieteiden tiedekunta (EDU) Tiedekunta Management (JKK) Lääketieteellinen tiedekunta ja Life Sciences (MED) Luonnontietelilijöiden (Luo) Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta (SOC)

Lue lisää Apurahat

Perusarvot Yliopiston akateeminen vapaus, luovuus ja sosiaalinen vastuu. Tämä tarkoittaa, että kaikilla on yhtäläinen oikeus oppia, hankkia tietoja, osallistua ja tehdä vaikutus yhteiskuntaan.

Tutkimus

UTA tekee tutkimusta ja humanististen tieteiden, lääketieteen ja terveystieteiden, hallinta ja liiketoiminnan sekä koulutuksen ja informaatiotieteet. Mukaan yliopiston profiilin, painopistealueita tutkimus ovat yhteiskunnan ja terveyden.

Sen tutkimuksen yliopiston käsitellään keskeisiä kysymyksiä nyky-yhteiskunnassa. Tarjoamalla kriittisen tiedon ja koulutuksen, yliopisto auttaa ihmisiä ja yhteiskuntia parantamaan terveyttään ja heidän kulttuurinen, sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi.

Opiskelu UTA

Tutkimukset meidän maisteriohjelmien ovat yhdistelmä opettanut ja itsenäiseen tutkimustyöhön. Vuonna ensimmäisen lukuvuoden, pääpaino on pakollisiin opintoihin ja työselostus, ja toisessa lukuvuoden valmistelusta gradu, ja menetelmätutkimuksia tukee sitä.

Koska opiskelija, sinun kirjataan nuorempi jäsen Tiedeyhteisön alusta alkaen opintojen, ja niiden odotetaan huolehtia opintojen ja hyödyntää mahdollisuuksia Yliopisto tarjoaa.

Suomen järjestelmä akateemisen koulutuksen antaa opiskelijoille paljon vapautta suunnittelu ja aikataulutus opintojaan. Vuonna maisteriohjelmat, on mahdollisuuksia, joista voit valita kursseja mukaan omia etujaan ja jopa sisältää kursseja muiden koulutusohjelmien omaan tutkinto.

Kuitenkin, et jää yksin suunnitteluun opintojen tai mahdolliset ongelmat saatat kohdata. Koska UTA opiskelija, sinulla on oikeus akateeminen neuvontaa ja opintojen ohjausta koko opiskeluajan. Lisäksi akateemisen neuvontaa annetaan oman koulutusohjelman, kuten kansainvälinen opiskelija olet oikeutettu yleiseen neuvontapalvelut yliopiston, kuten uraneuvontaa ja henkilökohtaista neuvontaa istuntojen ammatillinen neuvonantaja.

Tampereen yliopisto järjestää viikon suunta kurssi kaikille uusille kansainvälisille opiskelijoille alussa jokaisen lukukauden. Kurssilla käsitellään muun muassa opinnot TaY, käytännön liittyvät saapumista Suomessa, yliopiston palvelut opiskelijoille, ja toiminta ylioppilaskunnan ja sen klubeja ja yhteiskuntien. Koska kansainvälinen opiskelija, saat myös tutor - Paikallinen opiskelija opastaa siirtymässä uuteen maahan ja yliopisto. Opiskelijatuutorit on teihin yhteyttä jo ennen saapumista ja auttaa sinua käytännön ongelmia ja helpottaa oman tiensä yliopistoyhteisön.

Sijainti

Yliopisto sijaitsee Tampere, Kolmanneksi suurin kaupunki Suomessa sekä suurin sisämaan kaupunki Pohjoismaiden. Tampereen alue on toiseksi tärkein alue Suomessa vilkkaan tieteellisen, teollisen ja kulttuuritoimintaa. Se on nuori ja elinvoimainen kaupunki tunnetaan sen opiskelijaelämään: sen 220 000 asukkaan yli 40 000 on opiskelijoita! Tämä on myös erittäin näkyvä kaupungin kehittämisstrategian, olevan useimmat opiskelija-ystävällinen kaupunki Suomessa on sen keskeinen teema.

On yksi väkirikkain kaupungeista Suomessa, palvelut Tampereen riittää vaativimpiinkin opiskelijoille. Toimiva joukkoliikenne, ulkona ja harrastus mahdollisuudet, erikoisliikkeitä ja palveluita eri, esimerkiksi perheelliset opiskelijat, jotta hyvä elämänlaatu kaikille. Lisäksi Tampereella on elävä teatteri, musiikki ja festivaali kulttuuri.

Opiskelijat, jotka asuvat Tampereella ja oma opiskelijakortti on oikeus yli 200 erilaista opiskelija etuja ja alennuksia, jotka vaihtelevat hyvinvointia alennukset sekä vaatteiden ja käyttöesine alennuksia etuuksiin, jotka mahdollistavat edullisempia sosiaaliseen elämään.

Lisätietoa eniten opiskelija-ystävällinen kaupunki Suomessa - tapahtumiin, asuminen, opiskelija hyödyt, jne - Katso http://opiskelijantampere.fi/en.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Suomi

Katso MA » Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisterin Koulutusohjelma Kulttuurintutkimus, MA

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Tavoitteena maisterin tutkinto Kulttuuriala on kehittää ymmärrystä kulttuurin ulottuvuus kaikkien ihmisten käytäntöjä, tuottaa ja määrittelee sosiaalista todellisuutta. Koulutusohjelma perehdytään nykyajan keskeisiä kysymyksiä kulttuurintutkimuksen ja kehittää analyyttisiä ja kriittisiä taitoja analysoida nykyisen kulttuurisia ilmiöitä. [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Arts Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 10 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Tutkinto tarjoaa katsaus nykyisiin ja uutena kulttuurisiin realiteetteihin ja teorioita sekä käytännön työkaluja analysoida nykypäivän kulttuurisia ilmiöitä. Painopiste ohjelma on nykyaikainen sosiokulttuurisen realiteetteihin. Se tutkii maailmassa, jossa eri liikkuvuudet, risteykset tavanomaisten rajojen (esim kansallisvaltioiden välillä, talous, politiikka ja kulttuuri tai ilmaisumuotoja) ja uusi hybridit tuottaa uutta kulttuurista nivelet ja käytäntöjä. Ohjelma on rakennettu perusta vahvan tutkimuksen ja opetuksen perinteet kulttuurin opintoja Tampereen yliopistossa. Tutkimuksen tavoite Suoritettuaan maisterin koulutusohjelma kulttuurintutkimus, et voi ymmärtää luonne nykyisen kulttuurityön tunnistaa ja käyttää avain teoreettisia näkökulmia käsitteellistää kulttuuriin ja kulttuuristen prosessien tehdä perusteltuja ja eettisiä valintoja oman ammatillisen toiminnan antaa sujuva esityksiä ja perusteluja, erityisesti tutkimuksen alalla, kerätä aineistoa ja analysoida sitä itsenäisesti ja kriittisesti toimivat ryhmässä ja väittävät ja raportoida perusteella järjestelmällistä tutkimusta ovat perustaneet toimivalta jatkaa tutkimuksia Ph.D. Uramahdollisuudet Ohjelma tukee opiskelijoiden rakentamisessa ja vahvistamisessa tarvittavan osaamisen muuttuvassa ympäristössä kulttuurituotannon sekä akateemisen. Kulttuurintutkimus ohjelma tarjoaa asiantuntemusta uran johon ymmärtämään nykykulttuurin tarvitaan. Näitä ovat media-alan, journalismi, kulttuurihallinnon ja koulutusta. Koska joustavuus sen ymmärtäminen kulttuurin, se tekee myös liikkumista sellaisilla aloilla mahdollinen. Kelpoisuus Tukikelpoisuusperusteet että maisteriohjelmien koostuvat kahdesta osasta: Tampereen yliopiston yleiset kelpoisuusvaatimukset, ja ohjelma tarkat tukikelpoisuuskriteerit, joka määrittää ja / tai lisätä tietoja yleiset kriteerit. Hakijoiden on täytettävä molemmat saadakseen tukikelpoisia. Yleinen kelpoisuus: Jotta hakea maisteriohjelman klo TaY, hakijan on oltava Täytetty korkeakoulutasolla kandidaatin tutkinto tai vastaava alan... [-]

Maisteriohjelma Mediakasvatuksen (YTM Tai Päällikön Koulutus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Tampere

Ohjelma kehittää opiskelijan osaamista tutorointi kehittämiseen käsitteellisiä tietoisuutta ja käytännön taitoja, jotka ovat tarpeen osaamista lukemisen ja kirjoittamisen mediassa ja luomalla sopiva oppimisympäristöjä eri yhteyksissä. [+]

Seuraavana hakuaika maisteriohjelmaan mediakasvatuksessa on joulukuussa 2018 saakka - Tammikuu 2019 ohjelmille vuodesta 2019. Tutkinto: Master of Arts tai YTM, riippuen erikoistuminen Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2019 (vahvistettava) Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 10 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Painopiste ohjelmassa on kehittää asiantuntemusta uuden alan mediakasvatuksen. Kuria muodostuu yhdistäminen medialukutaidon tiedon ja viestintätekniikan oppimista, median käyttöä ja kriittistä ajattelua media tyydyttyneitä yhteiskunnissa. Ohjelma kehittää opiskelijan osaamista tutorointi kehittämiseen käsitteellisiä tietoisuutta ja käytännön taitoja, jotka ovat tarpeen osaamista lukemisen ja kirjoittamisen mediassa ja luomalla sopiva oppimisympäristöjä eri yhteyksissä. Maisteriohjelmaan ja tutkimus mediakasvatuksen tukeminen nykyisen tutkimuksen painopistealueita sen kotiin, Viestinnän, median ja teatterin, erityisesti näkökulmista audiencing ja prioriteetteja. Yhteistyökumppani Ohjelman on School of Education, joka osaltaan ohjelman näkökulmasta pedagogiikkaa in välittämän oppimisympäristöissä. Maisteriohjelma Mediakasvatusseuran hyödyt laajasti nykyisestä median ja opintoja, erityisesti yleisö tutkimukset, media literacies, koulutus, tutkimukset oppimisympäristöissä ja tietotekniikan opetuksessa, kulttuurienvälinen koulutus, koulutus johtajuutta, median hallinta ja tutkimusten mediakulttuurin, teatterin ja draaman. Miksi Media Education? Ohjelma helpottaa kypsyyttä kognitiivisia taitoja ymmärtää ja arvioida median ja niiden sisällön sekä kulttuurinen käytäntö - mahdollistaa median käyttäjien on helpompi kuin kuluttajia aktiivisesti tekemässä sovittelun itselleen (toisin sanoen 'prosumers'). Tämä kenttä on innokas merkitystä kehittämiseen opetussuunnitelmiin kaikilla tasoilla, ja erityisesti lapsille ja nuorille tänään. Opintojen aikana opiskelijat tutkia roolit ja tehtävät median ja tyylilajien jokapäiväisessä elämässä, ja niiden vertaileva yhtäläisyyksiä ja eroja funktiona kulttuureja ja identiteettejä. Ohjelmassa korostetaan kunkin ja yhdistetyt pedagogisten median ja tiedon literacies sekä asiaan opetusmenetelmien jotka ovat hyödyllisiä käyttäjille uudenlaisia ​​oppimisympäristöjä. Sisältö ohjelman on... [-]

Maisteriohjelma Sukupuolten Tutkimuksissa (aste: VTM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Tampere

Monitieteinen ylempi Gender Studies tarjoaa jatkokoulutus alalla naistutkimus sekä Suomen ja ulkomaisten opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​akateemisen ja urasuunnitelmat. [+]

Seuraavana hakuaika maisteriohjelmaan naistutkimuksen on joulukuussa 2018 saakka - Tammikuu 2019 ohjelmille vuodesta 2019. Tutkinto: Master of Social Sciences Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2019 (vahvistettava) Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 10 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat monitieteinen Ylempi Gender Studies tarjoaa jatkokoulutus alalla naistutkimus sekä Suomen ja ulkomaisten opiskelijoiden kanssa erilaisia ​​akateemisen ja urasuunnitelmat. Sisältävät paikallinen, kulttuurien ja valtioiden painotukset, opetussuunnitelma kannustaa opiskelijoiden ja tiedekunnan ennen kaikkea humanististen, taiteiden ja yhteiskuntatieteiden kehittää innovatiivisia, intersektionaalista ja monitieteinen keinoja laajentaa tietoa sukupuolesta ja seksuaalisuudesta globaalissa, paikallisia, ja historiallisesta taustasta. Tutkinto kytkeytyy laaja ja monitieteinen näkökulmia liittyvät sukupuolentutkimusta: queer tutkimuksissa transseksuaaliopintoja, seksuaalisuus tutkimukset, rodun ja etnisen tutkimuksissa vamma tutkimukset, alue ja maailmanlaajuisen tutkimuksia, kulttuurintutkimus, jälkikoloniaalisesta ja valtioiden tutkimuksiin. Tämä ohjelma on rakennettu monitieteinen tutkimus sukupuolen ja seksuaalisuuden, välisen kuilun ylittämiseen yhteiskuntatieteiden ja humanististen. Tasa Studies-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on erityisiä etuja yhteiskuntatieteissä ja humanistisissa. Siinä käsitellään uusimpia keskusteluja, käyttäen huippututkimusta tästä jännittävä ja kasvava tutkimuskohde. Se katsoo kilpailevia teorioita ja lähestymistapoja sukupuoleen ja seksuaalisuuteen, ja tutkii tapoja, joilla nämä leikkaavat käsitteet rodun, etnisen alkuperän, iän, abledness, uskonto ja luokka. Miksi MDP naistutkimuksen? Laajuus ja laajuus Gender Studies ohjelma on ainutlaatuinen kaksi puolta: Koska yhteinen tutkinto yhteistyössä kolmen Suomen yliopistojen kanssa erityisen tutkimuksen ja opetuksen profiilit naistutkimus, ohjelma takaa laajan, tieteidenvälistä osaamista. At Tampereen yliopiston, ohjelma on osa Global Society puitteita Yhteiskunta- ja humanistiset. Opiskelijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää monenlaisia ​​kursseja muiden ohjelmien puitteissa, ja saada uusia näkökulmia yhteisessä opiskelijaryhmät useista maisteriohjelmien School. Tutkimuksen tavoite Suoritettuaan maisteriohjelmassa... [-]

MSc

Maisterin Koulutusohjelma Ihmisen Ja Teknologian Vuorovaikutus, DI

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Ole yksi niistä ihmisistä, jotka suunnittelevat tulevaisuuden ihmisen ja teknologian vuorovaikutus. [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Science Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 12 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Koska tekniikka on yhä suurempi merkitys jokapäiväisessä elämässä, on tärkeää saada ammattilaisille, joilla on syvä ymmärrys miten kehittää kaikkein käyttäjäystävällinen ja houkutteleva menetelmiä vuorovaikutuksessa monenlaisia ​​teknologisia laitteita. Tämä maisteriohjelman tarjotaan yhteistyönä Tampereen yliopiston (TaY) ja Tampereen teknillisen yliopiston (TTY). Opiskelija voi syventää tietojaan opintojaksoja, jotka kattavat monenlaisia ​​aiheita käyttökokemuksen ja tunteita innovatiivinen käyttö kasvojen käyttäytyminen kuten katseen ja ilmaisuja, kosketus, puhe, ja ihmisen fysiologian käyttöliittymiä. Ohjelma johdattaa tieteellisen ajattelun ja kirjoittamisen sekä käytännön työstä eri kurssin projekteja. Vaikka ohjelma on saatavilla olennaisesti samassa muodossa molemmissa yliopistoissa on suositeltavaa, että jos olet kiinnostunut pääasiassa vuorovaikutuksen suunnittelu, vuorovaikutteisen ohjelmiston tai tutkimusta haet UTA ja jos olet kiinnostunut pääasiassa käyttökokemuksen haet TTY. Näin suurin osa opintojaksoja järjestävät oman yliopiston. Master-ohjelma on suora yhteys tutkimuksen suorittamista TAUCHI, Tampere Unit for Computer-Human Interaction. TAUCHI on UTA tutkimuskeskus keskittyy ihmisen ja teknologian vuorovaikutus. Se toteuttaa monenlaisia ​​monitieteellinen tutkimus teknologiaan välittämää uusia tapoja multimodaalinen vuorovaikutus laitteiden ympäristöihin ja ihmiset. TAUCHI tutkii ja kehittää parempia ja intuitiivisen käyttöliittymiä tulevaisuudessa. Se yhdenmukaistetaan uuden teknologian potentiaalia ihmisen kyvyt, tarpeet ja rajoitukset. TAUCHI osaaminen kattaa uuden tekniikan, kuten älykkäiden ja ympäristöjä, gestural rajapintoja, katse seuranta, haptiikan, sekoitettu todellisuus, konenäkö, puhe-, konteksti- tai tunteiden perustuva vuorovaikutus, virtuaalinen avatarit, käyttäjäkokemuksen ja käytettävyyden. Tutkimuksen tavoite Suoritettuaan maisteriohjelmassa Human Technology Interaction haluatte molemmat: tietää teoreettinen perusta ihmisen ja teknologian... [-]

Maisteriohjelmaan Internet Ja Peli Tutkimukset, M.Sc.

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Luominen leikkisä tulevaisuus [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Science Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 12 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Tämä maisteriohjelman tarjoaa syvällistä näkymä perusluonne ja kehittäminen pelien ja Internet. Pelit ovat kasvaneet tärkeä kulttuurin muoto ja inhimillinen vuorovaikutus, laajenee viihdettä muillakin elämän alueilla. Internet ja sosiaalinen media muodostavat yhä tärkeä osa viestintää, sosiaalisen elämän ja jakelu median ja palveluja. Ohjelma on erityisesti suunnattu kysymyksiä analysointi, suunnittelu ja soveltaminen verkkopalveluiden ja digitaalisten pelien välillä käyttäjä- ja kulttuurisesti keskittynyt näkökulmia. Ohjelma ohjaa voit kehittää akateemisia taitoja kuten kriittistä ajattelua, tieteellistä kirjoittamista ja Tutkimushankkeiden toteuttajien ja kannustetaan aktiivista ja kattavaa osallistumista käytännön prosesseja ja ilmiöiden pelejä ja Internet. UTA on korkea profiili tutkimusryhmää, jotka keskittyvät Internet ja peli tutkimuksia. Siellä on myös pitkä historia opetuksen hypermedian sekä Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median, joka muodostaa perustan tämän ohjelman. Tutkimuksen tavoite Suoritettuaan maisteriohjelma Internet ja Game Studies voit: osaa tunnistaa, määritellä ja analysoida vuorovaikutteisen median sen eri muodoissa ymmärtää ja kyettävä kriittisesti käyttää käsitteitä ja teorioita, jotka liittyvät perusluonne pelien ja internetin on syvällistä ymmärrystä muodoista, sisältö, käytännöt pelien ja internetin kulttuuristen, teknisten ja kaupallisten ilmiöitä pystyä itsenäisesti hankkia tieteellistä tietoa pystyä kommunikoimaan tulokset tutkimuksesta, työn monitieteinen joukkuetta ja toimia asiantuntijana alalla vuorovaikutteisen median. Uramahdollisuudet Tutkinnon tyypillisesti yhdistää tietoja ja taitoja johdetut ohjelmasta aiempien tutkimusten ja proficiencies joiden avulla ne voivat toimia asiantuntijoita pelien ja internetin eri Ammatilliset roolit, tutkimukseen, julkisen sektorin sekä teollisuudessa. Tarve osaavasta työvoimasta kasvaa... [-]

Maisteriohjelmaan Tutkimus- Ja Korkeakoulutuksen Uudistamisessa (marihe), M.Sc. (Admin)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Valmistelu Korkeakoulujen for the Future [+]

Tutkinto: Hallintotieteiden maisteri Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Hakuaika stipendin hakijat: syyskuu-marraskuu 2017 (vahvistettava) Hakuaika itse maksavat hakijat: helmikuu-toukokuu 2018 (vahvistettava) Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA-opiskelijat: ilmoitetaan Lue lisää Apurahat Master koulutusohjelma tutkimuksen ja innovoinnin korkeakoulutuksessa (MARIHE) on Erasmus Mundus -ohjelma tarjotaan yhteistyössä Tampereen yliopiston (Suomi), Danube University Krems (Itävalta, koordinoiva yliopisto), Beijing Normal University (Kiina), ja University of Applied Sciences Osnabrück (Saksa). Kaikki opiskelijat MARIHE on opiskelujaksojen kumppaneiden DUK, TaY ja BNU. Sillä työharjoittelun lopussa 2. lukukausi, opiskelija kanssa toimielin liittyvät tutkimus- ja korkeakoulutuksen uudistamisessa. Harjoittelupaikkoja annetaan klo liittyvän kumppaniorganisaatiota mutta myös muita järjestöjä, jotka ovat suostuneet hyväksymään harjoittelijoita alkaen MARIHE. Sillä 4. lukukausi opiskelijat MARIHE on päätettävä, haluavatko he erikoistuvat hoidon alalla tutkimus- ja korkeakoulutuksen uudistamisessa. Tässä tapauksessa he noudattavat johdon radan ja viettää neljäs lukukauden ammattikorkeakoulun Osnabrück, Saksa tutkimuksen ja analysoida tutkimukseen ja korkeakoulutuksen uudistamisessa. Tässä tapauksessa he noudattavat tutkimus ja analyysi radan ja viettää neljäs lukukauden joko Danube University Krems, Itävalta tai Tampereen yliopistossa, Suomi. Tutkinnon MARIHE myönnetään yhteinen tutkinto. Opiskelijoille seuraavat tutkimus ja analyysi rata (opiskelijat viettävät 4. lukukausi joko Tampereen yliopiston tai Danube University Krems), konsortiokumppanit myöntämällä yhteinen tutkinto ovat Tampereen yliopiston ja Danube University Krems. Valmistuneet myönnetään yhteinen tutkinto nimeltään Hallintotieteiden maisteri, M.Sc. (Admin.). Opiskelijoille seuraavat johdon rata (opiskelijat viettävät neljäs lukukauden AMK Osnabrück), konsortiokumppanit myöntämällä yhteinen tutkinto ovat ammattikorkeakoulun Osnabrückin ja Danube University Krems. Valmistuneet myönnetään yhteinen tutkinto nimeltään Master of Science, MSc. Opiskelija hyväksymät ohjelma myönnetään apurahan Euroopan komissio. On myös mahdollista hakea ohjelmaan itsenäisenä maksaa opiskelija.... [-]

Maisteriohjelma Biolääketieteen Tekniikan, DI

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

DI Ohjelma lääketieteellisessä Teknologia tarjoaa perusteellista tietoa ja käytännön taitoja risteyksessä molekyylibiologian, soluteknologian bioinformatiikan keskittyen ihmisen terveydelle. [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Science Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 12 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Biomedical tekniikka on monitieteinen kenttä, joka perustuu molekyylitason ymmärtäminen biologisten järjestelmien kanssa tavoitteena kehittää uusia lähestymistapoja lääketieteellisiin ja bioteknologian sovelluksiin. Master koulutusohjelma biolääketieteen Technology BioMediTech, Tampereen yliopisto, tarjoaa monitieteistä koulutusta, jossa yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan kanssa keskitytään erityisesti aihealueisiin, joilla on potentiaalia edistää ihmisten terveyttä. Ohjelma kokoaa yhteen asiantuntemusta ja menetelmiä suuri kirjo luonnon, lääketieteen, ja insinööritieteiden, kuten biologiaa, kemiaa, lääketieteen, genetiikan sekä tilastotietoja, laskennallisten ja data tieteet. On olemassa kolme vaihtoehtoa erikoistuminen: molekyylibiologian, soluteknologiaa, ja bioinformatiikan. Opetussuunnitelmassa on tiiviisti yhdistetty tutkimuksen osaamista BioMediTech. BioMediTech tekee maailmanluokan perus- ja translaatiotutkimusta biolääketieteen ja lääketieteellisen teknologian. Tutkimustoimintaansa kattaa monipuolisesti, kuten biomateriaalit, kantasolut, syöpä, immunologia, biosensorit, kuvantaminen, ja laskennallisia menetelmiä, joilla on yhteisenä tavoitteena kehittää henkilökohtaisen lääketieteen kautta uusien diagnostisten ja hoitovaihtoehtoja. Instituutti yhdistää korkeatasoista perus- biotieteiden tutkimusta ja opetusta, mutta luo myös uusia alustoja löytö ja innovaation. Opiskelijat ovat tärkeä osa toiminnasta. BioMediTech on yhteinen instituutti Tampereen yliopiston (TaY) ja Tampereen teknillisen yliopiston (TTY). Lisäksi tutkimusyhteistyötä, TaY ja TTY kouluttaa yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa monialaisen osaamisen biotieteiden varten vaatimuksiin sekä tiedemaailman ja teollisuuden. Tutkimuksen tavoite Suoritettuaan maisterin koulutusohjelma biolääketieteellisen teknologian joudut: syvällinen ymmärrys biolääketieteen tekniikan asiantuntemusta tieteellisiä menetelmiä ja niiden soveltamista omalla erikoisalallaan projektinhallinnan asiantuntemus, raportointi ja monialainen tiimityö Hyvä kirjallinen ja suullinen viestintätaidot sekä kyky monitieteistä vuorovaikutuksen kyky toimia akateemisen asiantuntijan oman alansa valmius toteuttaa tieteellisen... [-]

Maisteriohjelma Globaalissa Ja Valtioiden Sosiologia, VTM

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Analysoi politiikkaa. Ymmärrä muutos. Master maailmaa. Korkealaatuista tutkimusta ja kulttuurien monimutkaisuutta globalisaation. [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Social Sciences Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 10 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Maisteriohjelma Global ja kansainvälisen sosiologia (GTS) on laadukas, kansainvälisesti liittyy ohjelma sopii erityisesti opiskelijoille, joiden tavoitteena on uran yhteiskuntatutkimuksen, politiikka-analyysejä ja kuulemiseen, kulttuuri analyysi, media, kansainväliset organisaatiot, ja kansainvälinen kehitys. Ainutlaatuinen tarjontaa Suomessa, ohjelma integroituu maailmanluokan tutkimusta käydään School of Social Sciences ja yliopiston humanistisen Tampereen ja muiden jatkotutkintoja School huippuluokan puiteohjelma Global Society. GTS ohjelma tarjoaa opiskelijoille perustan tolkkua globalisaation ja ylikansallisten yhteyksien nykymaailmassa. Kansalliset politiikat ja kulttuurien yhä ja ilmeisesti liittyvät tapahtumiin ja voimia kansallisten rajojen ulkopuolella. Politiikan, kulttuurin trendejä ja järjestöt ovat nyt läheisesti ja laajasti verkottuneiden eri puolilla maailmaa. Kriittinen käsitys näistä malleja ja yhteydet on ensisijainen tavoite ohjelman. Joka kattaa joukon teoreettista koulutusta, ja keskittyen sosiologinen neo-institutionalismin, GTS ohjelma antaa opiskelijalle työkalupakki analysoida sosiaalisia, poliittisia ja kulttuurisia voimat muokkaavat globaalissa maailmassa. Opiskelija oppii näkökulmia ymmärtää nykymaailmassa, arvostavat miten kansalliset politiikat ovat, puretaan ylikansallisten yhteyksien nykyajan median ja näkevät osaksi valtioiden suhteisiin kansalaisyhteiskunnan, kulttuurin ja moderni uskonto. Tutkinto tarjoaa myös opiskelijoille kosmopoliittinen näkökulma ja monikulttuurinen arvostusta ratkaisevan tärkeää laaja span uran tänään. Tutkimuksen tavoite Suoritettuaan maisteriohjelma Global ja kansainvälisen sosiologian voit pystyä: ymmärtää, mitä globalisaatio on useista kurinpidollisia näkökulmista ymmärtää erilaisia ​​teoreettisia lähestymistapoja ymmärtää globaaleja ja alueiden välisiä prosesseja luottavaisesti analysoida globaali sosiaalinen muutos tutkia valtioiden elementtejä paikallisen politiikan ja kulttuurisuuntaukset keskustelevat asiaa kirjallisuudessa, lähestyä uusia stipendi, ja kriittisesti... [-]

Maisteriohjelma Julkisen Valinnan, VTM

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Taloudellinen lähestymistavat poliittisiin kysymyksiin [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Social Sciences Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 10 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Will poliitikot etukäteen yleisen edun? Miten aulat vaikuttaa hallinto? Millaista politiikkaa parhaiten tarjoamaan kollektiivisten tavaroiden? Tämä ohjelma on suunniteltu opettamaan oppilaita käyttämään taloudellisia välineitä käsitellä tällaisia ​​yhteiskuntatieteiden ongelmia. Kysymykset tutki liittyy strategista käyttäytymistä vaihtelevat laitoksen suunnittelun, suunnittelun ja täytäntöönpanon päätöksentekoon. Pohjois-Amerikan tutkimus ohjelma Julkisen valinnan on kvantitatiivinen yhteiskuntatieteissä ohjelmaa. Käytetyt menetelmät ovat sosiaalisen valinnan teoria, peliteoria, ja perus mikrotalouden intuitio / analyysi. Seuraavat perinteiset julkisen valinnan teorian, ohjelma tutkii, miten ja milloin yksittäisten oman edun poliitikkojen, etujärjestöjen, jne. voi joko auttaa tai haitata yleistä etua politiikan suunnittelussa ja täytäntöönpanossa. Työselostus korostetaan sekä käytännön ja teoreettista tuntemusta. Lisäksi rakennuksessa määrällinen taitoja, tämä ohjelma sisältää vertailevaa ja monialaista näkökulmasta. Käsiteltävät aiheet veto esimerkkejä Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta suhteen arviointi. Tutkimuksen tavoite Suoritettuaan maisteriohjelmassa Julkisen valinnan voit: kyettävä tunnistamaan, arvioimaan, analysoida ja edistää kansainvälistä tieteellistä kirjallisuutta on mahdollisuus oppia ja käyttää kvantitatiivisia menetelmiä poliittisen tieteen, talouden ja sosiologian ja soveltaa niitä yhteiskuntatieteissä kysymyksiä voitava käsitellä asioita, joihin liittyy strateginen käyttäytyminen vaihtelevat laitoksen suunnittelun, politiikan suunnitteluun ja toteuttamiseen ja päätöksentekoon kvantitatiivisin työkaluja ymmärtää yhteiskuntatieteet vertailevasta (Pohjois-Amerikka ja Eurooppa) ja monitieteinen näkökulma Uramahdollisuudet Ohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijoita jatko-opintoihin, itsenäiseen tutkimustyöhön sekä kehittämään kansainvälisesti kilpailukykyistä pätevyys eurooppalaisten ja kansainvälisten toimielinten ja järjestöjen sekä ammatillisen toiminnan eri tehtävissä yhteiskunnassa, vaihtelevat poliittisia kantoja liiketoiminnan kantoja. Kelpoisuus Tukikelpoisuusvaatimukset MDP Julkisen valinnan koostuvat... [-]

Maisteriohjelma Laskennallisen Big Data Analytiikan, M. Sc.

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Tee suuri tunne ulos iso tiedot: Tietojen analysointi on ratkaisevan tärkeää läpimurtoja tieteen, talouden ja yhteiskunnan. [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Science Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 12 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Tietojen analysointi on keskeinen rooli modernissa tietoyhteiskunnassa. Organisaatiot sekä julkisella ja yksityisellä sektorilla on kerätä valtava aineistoja, ja yhä suurempi osa julkisen sektorin tiedot ovat auki. Kuitenkin tiedot - oletetaan olevan tärkeä voimavara organisaatioille - on turha, ellei se analysoidaan. Analyysia, löytää säännönmukaisuuksia kuten suuntauksia tai ryhmittymiä, ja suhteuttaa tietoja muille tietokokonaisuuksien organisaation sisällä tai hajallaan verkossa arkistoihin. Analyysin on toimintoja, kuten tietojen puhdistus, tiedon integroinnin, mallintaminen ja ennustaminen, vuorovaikutteinen ja iteratiivinen visualisointi tietojen ja mallien tarkentaminen hypoteeseja ja malleja, ja esittämistä väli- ja lopulliset tulokset päättäjät käyttävät visualisointi ja raportointi menetelmiä. Onnistunut analyytikot tarvitsevat taitoja sekä laskennallisia ja tilastollisia aiheita. Tämä ohjelma kouluttaa korkean tason asiantuntijoita laskennallisen ja tilastotietojen analysointi, joilla on tietoja ja taitoja edellä mainittujen tehtävien ja ymmärtää yleistä prosesseja tietojen analysointi. Tutkimuksen tavoite Suoritettuaan maisteriohjelmassa Laskennallisen Big Data Analytics teillä on tietoja ja taitoja: valita sopiva data-analyysi analysoinnissa tehtäviin käsillä peräisin kohtuullisen laaja valikoima menetelmiä, kuten menetelmiä, jotka ovat välttämättömiä Yhdistämällä tietoja eri tietolähteistä aikana datan esikäsittely ja / tai analyysi näitä menetelmiä tietojen analysointiin käyttää tehokkaita laskennallisia ja tilastollisia menetelmiä hallita ja analysoida suuria data visualisoida data / analyysitulosten. Sinulla on myös teoriatietoa, jonka avulla voit soveltaa analyysimenetelmiä aiemmin tuntemattomia tilanteissa ymmärrä missä tilanteissa menetelmät voivat hyvin. Uramahdollisuudet Kuten valmistunut saat tiedot ja taidot tietojen analytiikan ja ymmärtää kaiken... [-]

Maisteriohjelma Ohjelmistokehityksessä, DI

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Making sielu laitteiden [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Science Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 12 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Tämä ohjelma on suunniteltu hakijoille, jonka tausta on tietotekniikassa tai ohjelmistojen suunnittelu, jotka haluavat laajentaa tietojaan ja taitojaan kehittämiseen korkealaatuisten ohjelmistoja. Se tarjoaa kokemusta sekä akateemisen ja teollisuuden näkökulmasta. Ohjelmistokehitystä tarkastellaan kaikissa vaiheissa sen elinkaaren. Opetussuunnitelma on ankkuroitu reaalimaailman ongelmia ja käsittelee eri ohjelmistokehityksen lähestymistapoja, vaatimusten hallinta, ohjelmistojen mallintaminen ja erittely, toteutus ja testaus ja ohjelmistojen projektinhallinnan. Se tarjoaa mahdollisuudet osallistua kehittää ohjelmistoja tai prototyypin tuotteen ja hallintaan ohjelmistoprojektien monikulttuurisessa ja monitieteellinen. Opetus perustuu tutkimukseen sekä alan kokemusta opettajien. Tutkimuksen tavoite Suoritettuaan maisteriohjelmassa Software Development sinun on: on ja taitoja tarvitaan tuottamaan korkealaatuisia ohjelmistoja vaativissa ja kattava ohjelmistoprojektien, joka toimii eri rooleissa tietoon tulevat eri aloilla ohjelmistokehityksen: vaatimusten hallinta, ohjelmistojen mallintaminen ja erittely, toteutus ja testaus ja ohjelmistojen projektinhallinnan. Uramahdollisuudet Valmistuneet on valmiudet osallistua vaativiin ja kattava ohjelmisto hankkeiden eri vaiheissa hankkeen ja eri tehtävissä. Kuten valmistunut voit työskennellä niiden sijoituksessa ohjelmistokehittäjä, järjestelmien asiantuntija, ohjelmoija, opettaja tai tutkija. Kelpoisuus Kelpoisuusvaatimuksia maisteriohjelmaan Software develoment koostuvat kahdesta osasta: Tampereen yliopiston yleiset kelpoisuusvaatimukset, ja ohjelma erityiset kelpoisuusvaatimukset joka täsmentää ja täydentää tietoja yleiset perusteet. Hakijoiden on täytettävä molemmat saadakseen tukikelpoisia. Yleisen jatko voi hakea maisterin koulutusohjelmassa TaY, hakijan on oltava täytetty korkeakoulutasolla kandidaatin tutkinto tai vastaava alan halutun maisteriohjelman, tai tähän läheisesti liittyvä aihe, JA sujuvuus Englanti riittävän kehittynyt akateemisia tutkimuksia. Jotta vaatimukset, katso jakso Kielivaatimukset. Ohjelman... [-]

Maisteriohjelma Vertailevassa Sosiaalipolitiikan Ja Hyvinvointi (cosopo), VTM

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Tieto Society. Asiantuntemusta Policy. Osaaminen Research. Yhteinen lähestymistapa kolmen Euroopan yliopistoja nyky-yhteiskunnan ja sosiaaliset kysymykset. [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Social Sciences Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 10 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Maisteriohjelmaan vertailevassa sosiaalipolitiikka ja Welfare (COSOPO) järjestävät yhdessä kolmen eurooppalaisen yliopiston: Tampereen yliopisto (Suomi), Johannes Kepler University (Linz, Itävalta) ja Mykolas Romeris University (Vilna, Liettua). COSOPO Ohjelma tarjoaa monitieteisen nykyajan yhteiskuntaan Euroopassa. Se perustuu vahvan tutkimuksen perinne sosiaalipolitiikkaa ja hyvinvoinnin yhteiskuntatieteitä Tampereen yliopiston, että Johannes Kepler yliopiston ja Mykolas Romeris yliopisto. Tavoitteena ohjelman tarkoituksena on helpottaa ymmärtämistä sosiaalipolitiikan ja hyvinvoinnin Euroopassa. Ohjelma keskittyy esimerkiksi dynamiikkaan sosiaalipolitiikan maissa jotka edustavat eri hyvinvoinnin malleja ja analysointiin eri aloilla sosiaalipolitiikan eri näkökulmista. Ohjelman aikana opiskelijat oppivat vertaileva malleja, ja noin metodologian laadullisia ja määrällisiä politiikan tutkimuksia. Tutkimuksen tavoite Opiskelijat COSOPO ohjelma saada tietoa ja ymmärrystä vertaileva ja tieteidenvälistä hyvinvoinnin ja sosiaalipolitiikan tutkimus. Ohjelma tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden kulttuurien välistä viestintää ja oppimista yhdistämällä lähiopetukseen on-line oppimista. Kun valmiiksi ohjelman opiskelijat voivat: ymmärtää eurooppalaista ulottuvuutta sosiaalipolitiikan ja hyvinvointi käydä avointa ja kriittistä tarkastelua aloilla sosiaalipolitiikan ja hyvinvointi käyttää ja suorittaa tutkimuksen aloilla sosiaalipolitiikan ja hyvinvointia maat, jotka edustavat eri hyvinvoinnin malleja. vastaamaan eri ammatilliset vaatimukset aloilla sosiaalipolitiikan, hyvinvointi, sosiaalinen ja hyvinvointi tilastojen sosiaaliturvajärjestelmien, työpolitiikan, köyhyys, sukupuoli jne. keskustelevat asiaa kirjallisuudessa, lähestyä uusia stipendi, ja kriittisesti läsnä julkisissa kehittämiseksi, täydentämiseksi ja puolustaa tieteellisiä artikkeleita Uramahdollisuudet Ohjelman tavoitteena on parantaa opiskelijoiden akateemisista ja parantamisessa uranäkymiään kuin korkeasti koulutetun analyytikoille ja soveltaa tutkijoiden kansallisen, eurooppalaisten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. Valmistuneet... [-]

Maisteri

Maisteriohjelma Johtamisen Muutoksen (Hallintotieteiden Maisteri, Master Of Science (kauppakorkeakoulut), Tai Maisteri)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Haluatko tulla visionäärinen johtaja, joka osaa käsitellä muutokseen monimutkainen yhteiskunnassa? Valitsemalla tutkimukset Master koulutusohjelma Leadership for Change auttaa saavuttamaan tavoitteesi. [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Hallintotieteiden maisteri, Master of Science (Economics and Business Administration), tai maisteri, riippuen erikoistuminen Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 12 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Uudenlaiset johtamisen taidot ovat kysynnän paikallisella, kansallisella, kansainvälisellä ja maailmanlaajuisella tasolla. Haasteet yhteiskunnat kohtaavat on kasvanut monimutkaisuus. Ympäristö- ja energia ongelmat, dynamiikkaa globaalin turvallisuuden, alueellisten kriisien hallinta, tarjoaminen kustannustehokkaita julkisia palveluja ja kehittäminen hedelmällisen tulevien yrittäjien ja liiketoiminnan kehittäminen ovat systeemisiä luonteeltaan. Tämä tarkoittaa, että eri toimielimet ja kansalaisyhteiskunnan toimijoiden on tehtävä yhteistyötä, neuvotella ja sopia uusia tapoja tehdä asioita. Master koulutusohjelma Leadership for Change mahdollistaa kehittää sellaista tietoa ja asiantuntemusta, jota tarvitaan selittämään ja ymmärtämään monimutkaisia ​​ilmiöitä, tulla visionäärinen johtaja, ja muuttaa maailmaa. Ohjelmassa johto ymmärretään kykyä käsitellä muutosta. Suuret muutokset edellyttävät yhteisiä ponnisteluja hallituksen, yksityisten yritysten ja muiden laitosten. School of Management yliopiston Tampereen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet opiskeluun monipuolista johtamisen dynamiikkaa. Tuomme yhteen näkökulmia liiketoiminnan ja johdon yksityiseltä sektorilta, ymmärrys noin toimielimiä ja hallintoa julkisen hallinnon, samoin kuin tietoa kansainvälisten suhteiden ja poliittisia prosesseja alueelta politiikan. Koulu tarjoaa laadukasta akateemista tutkimusta ja opetusta toimialoilla, julkisen hallinnon ja politiikan - sekä Leadership for Change ohjelma keskittyy risteyksessä näillä aloilla. Tavoitteena ohjelma on antaa opiskelijalle ainutlaatuinen käsitys näiden eri alojen kanssa keskitytään erityisesti johtava dynamiikkaa yhteiskunnallisen muutoksen prosesseja. Ohjelmassa on kolme erikoisalat: Governance Kestävän Change Politiikka Laajempi Eurooppa kestävän liikkeenjohdon Miksi Leadership for Change? Leadership for Change ohjelma on ainutlaatuinen yhdistelmä hallinto Sciences, Business... [-]

Maisteriohjelman Rauhassa, Sovittelu Ja Konfliktien Tutkimusta, VTM

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Ajattelu rauhanomaista muutosta - tieteidenvälistä lähestymistapoja konfliktien, konfliktien ratkaisuun ja kestävään rauhaan paikallisissa sekä kansainvälisissä ja globaalin yhteyksissä. [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Social Sciences Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 10 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Master koulutusohjelma Peace, sovittelu ja konfliktien Research (Peace) tarjoaa moni- ja intradisciplinary lähestymistapa rauhaan ja konfliktien tutkimukseen. Peace-ohjelman helpottaa monimutkaisesta luonteesta sodat ja konfliktit sekä niiden lyhyen ja pitkän aikavälin seurauksista. Ohjelma ei keskity pelkästään tutkimus konflikti vaan ensisijaisesti sen muutoksen ja ehdoista rauhanomaisen muutoksen. Ohjelmassa tutkii, esimerkiksi kuinka väkivaltaiset konfliktit, etnisen ja uskonnollisen syrjinnän ja ihmisoikeusloukkausten tuottaa pakkosiirtoja, ja miten eri toimijat voivat vastata näihin kriisitilanteissa. Lisäksi ohjelmassa käsitellään myös rooli ympäristön ja luonnonvarojen konfliktien ja rauhanrakentamiseen. Opiskelija oppia edellytykset konfliktien ratkaisuun ja kestävään rauhaan paikallisissa sekä kansainvälisissä ja globaalin yhteyksissä. Erityistä huomiota kiinnitetään erilaisia ​​työkaluja ja vaiheiden konfliktien selvittämisessä - rauhanrakentamiseen, sovittelu, sovinnon ja vuoropuhelun. Enemmän kuin vain tutkimus konfliktin dynamiikkaa, painopiste ohjelman sijaitsee muutosta väkivaltaisia ​​konflikteja kestävän rauhan. Yhdessä pohjoismainen perinne rauhantutkimukseen, ohjelmassa pyritään ottamaan kokonaisvaltaisesti sekä sääntelyyn perustuvaa lähestymistapaa. Tutkimuksen tavoite Suoritettuaan maisteriohjelmassa rauhassa, sovittelu ja konfliktien tutkimus joudut: sai tieteidenvälistä ymmärrystä lyhyen ja pitkän aikavälin konfliktien seurauksista oppinut ymmärtämään edellytyksiä konfliktien selvittämisessä, konfliktien ratkaisemiseen ja rauhan paikallisissa sekä kansainvälisissä ja globaalin yhteyksissä oppinut analysoimaan kehityksestä konflikteja ja konfliktien ja saada tietoa rauhanrakentamisen, sovittelun ja neuvottelun. Uramahdollisuudet Ohjelma valmentaa sekä tohtoriopintoihin sekä ammatillisen toiminnan erilaisissa tehtävissä yhteiskunnassa, vaihtelevat ihmissuhteet kansainväliseen konfliktitilanteissa. Esimerkiksi valmistuneet voisi edetä saada uran tutkijat, analyytikot, konsultit tai poliittisia neuvonantajia valtion virastojen, kansainvälisten järjestöjen, tutkimuslaitosten tai... [-]

Maisteriohjelma Opettajankoulutuksessa, KM

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

Rakennus parempia mahdollisuuksia [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Master of Arts (Education) Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 10 000 € / vuosi Lue lisää Apurahat Ohjelma on tarkoitettu pätevien opettajien kanssa kandidaatin tutkinnon yksi eri koulutusaloilla. Sen tavoitteena on integroida oleellisimmat tutkimusta opetussuunnitelman tutkimuksissa, kasvatuspsykologia, osallistavaa opetusta, ja pedagoginen johtaminen tarjota työkaluja kehittämiseen kouluopetuksessa. Opastavia painopistettä on kouluyhteisöön tehosta ja parantamaan opiskelijoiden kykyä kehittää nykyaikainen teoreettinen lähestymistapa opetuksen ja oppilaiden oppimista. Tutkimuksissa pyritään kouluttaa opettajia, jotka pystyvät ajattelemaan analyyttisesti ja kriittisesti, ratkaisemaan ongelmia, ja toimia opettajan tutkijoita. Ohjelma nojaa toteuttamiseen kansainvälistä, ajan tasalla tutkimuksen koulutukseen ja siihen liittyvillä aloilla. Sen on tarkoitus hyödyttää opettajia alkeistasolta korkea koulutustaso. Tutkimuksen tavoite Kun olet suorittanut maisterin koulutusohjelma opettajankoulutuslaitos, sinulla on osaamista: ymmärtää edellytyksiä oppimisen ja koulutuksen merkityksen opettajan ammatin yhteiskunnallisen kehityksen kehittää uusia tapoja opettamiseen ja oppimiseen oman koulun perusteella uusi tutkimus tehdä eettisesti perusteltuja valintoja, läsnä perusteltuja argumentations, ja puolustaa kasvatuksellisia arvoja osallistua tutkimukseen alalla kasvatustieteet tutkimuksen sisältö Ohjelma koostuu monipuolisesti perusopinnoista Integroidun opetuksen opetussuunnitelma tutkimuksia, opetuksen arviointi, oppimisen ja koulutuksen ja johtamisen koulutusorganisaatioissa. Lisäksi opiskelijoille tarjotaan perusteellinen tutkimuksia määrällisen ja laadullisen tutkimuksen menetelmiä ja käytäntöjä. Heillä on myös mahdollisuus sisällyttää valinnaisia ​​opintoja muilla tieteen niiden astetta. Ohjelman kohokohtia ovat ensi käden kokemusta Suomen koulun kanssa luokkahuonehavainnointi ja laadukkaat thesis valvonnassa ammattilaisten osaamista tutkimus-, opettajankoulutuksen ja opetuksen koulun. Intensiivinen yhteistyö School of Education ja opettajankoulutus School of Tampereen yliopiston tarjoaa oppilailla välttämätön tietoa integraation teorian ja käytännön koulutukseen. Uramahdollisuudet Ohjelma... [-]

Nordic Maisteriohjelman Innovatiivisen Hallinnon Ja Julkisen Hallinnon (hallintotieteiden Maisteri)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

NorDig kouluttaa kansainväliset asiantuntijat, jotka syvästi ymmärtävät dynamiikkaa julkisen ja yksityisen yhteistyön ja osaamisintensiivisten ammatillisen työn yhteydessä maailmanlaajuisia trendejä ja pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunnan. [+]

Sovelletaan 1. joulukuuta 2017 ja 17. tammikuuta 2018 saakka Tutkinto: Hallintotieteiden maisteri Kesto: 2 vuotta Laajuus: 120 op Aloituspäivä: Elokuu 2018 saakka Lukukausimaksun ei-EU / ETA opiskelijoille: 8000 euroa vuodessa Lue lisää Apurahat Ohjelma perustuu Nordic huippututkimusta julkisen hallinnon, innovaatiot ja palvelut. Ohjelma yhdistää opettajien, oppilaiden ja alueellisten kumppaneiden innovatiivinen oppimisympäristö haastaa nykyiset yhteiskunnallisten ongelmien ja käytäntöjä. Nordic Master Programme in Innovative Governance ja Public Management pyrkii haastamaan perinteisen sisältöön ja alan suuntautunut oppimiskäsitykselle, joita tyypillisesti käytetään alalla julkisen hallinnon ja julkisen politiikan. Se tuo yhteen elementtejä yhteiskuntatieteet ja tekniikka, vahva yhdistelmä pehmeitä ja kovia ammattikorkeakoulut, tuloksena on hengessä ratkaisukeskeinen ja resurssien suuntautunut yrittäjyys, tieteidenvälistä ja läheisiä suhteita yhteiskunnalle. Se tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen oppimisympäristön avulla ne voivat keksiä älykkäitä ratkaisuja ja kestävää oppimistulosten alalla julkisen hallinnon ja johtamisen, ja ottaen huomioon julkisen ja yksityisen sektorin, julkisen arvon luominen, yhteistuotanto ja neuvotteleva demokratia sekä kuten innovaatiojärjestelmiä, digitalisointi ja älykkäitä ratkaisuja. Ohjelma on järjestetty yhdessä Tampereen yliopisto (Suomi), University of Agder (Norja) ja Royal Institute of Technology (Ruotsi) Miksi NorDig? Ohjelma antaa mahdollisuuden opiskella kolme erinomaista pohjoismaisen yliopiston. NorDig painotetaan voimakkaasti väliseen vuorovaikutukseen teoriaa ja käytäntöä. Se antaa tutkinnon erinomaisen oppimisen ja verkottumisen taitoja. He pystyvät ymmärtämään ja hallita monimutkaisia ​​verkostoja, palvelutuotannon ja arvoketjuja. Nämä taidot ja osaaminen ovat erityisen huomattavia, koska muuttuva luonne julkisen ja yksityisen sektorin välillä; kuten hämärtyminen rajojen välillä, paine vastaamiseksi nopeasti yhteiskunnan vaatimusten sekä erittäin suuria sosioekonomisia ja poliittisista haasteista eurooppalaisissa yhteiskunnissa tulevina vuosina. Tutkimuksen tavoite Ohjelma kouluttaa opiskelijat ymmärtämään julkisten etujen ja arvojen ja vaikutukset julkisten... [-]

Videot

Welcome to the University of Tampere

Studying and working at the School of Management

MDP in Public and Global health

Ota yhteyttä

Tampereen yliopisto

Osoite, 1. rivi Kalevantie 4
FI-33014 Tampere, Suomi
Verkkosivu http://www.uta.fi/
Puhelin +358 3 355111