University of Eastern Finland - Institute of Photonics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Institute of Photonics yhdistää kaikki tutkimusta ja opetusta optiikan ja fotoniikan yliopistossa Itä-Suomessa. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän osaamisen ja tilat fotoniikan.

Fotoniikka tutkijat tulevat:

  • Deparment fysiikan ja matematiikan
  • Department of Environmental ja biologisten tieteiden
  • School of Computing

Tällä UEF, tieteidenvälisyys ei ole jotain teemme, se keitä me olemme. Haluamme olla Suomen ykkönen, kun se tulee akateemista oppimisympäristöihin. Tarjoamme ensiluokkaista koulutusta, joka on pakko tehdä ero.

Olemme yksi suurimmista yliopistoista Suomessa, ja asuu noin 15000 opiskelijaa ja 2800 työntekijää.

Meidän kampukset sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa.

UEF on monialainen yliopisto, joka tarjoaa opetusta yli 100 pääainetta. Meillä on neljä tiedekuntaa: filosofinen tiedekunta, tiedekunnan ja metsätalousministeriö, Terveystieteiden tiedekunta, ja tiedekunta ja Business Studies.

Toimintamme alaviiva monitieteisyyttä. Keskeiset poikkitieteellistä tutkimusta alueet rakentuvat neljän globaaleihin haasteisiin. Nämä haasteet ovat Ikääntyminen, elämäntavat ja terveys; Oppiminen digitalisoidun yhteiskunnassa; Kulttuurien kohtaamisen, vaihtopaikkaa ja rajat; and Environmental muutos ja luonnonvarojen riittävyyteen.

Sen lisäksi korkeatasoista opetusta, tarjoamme opiskelijoille nykyaikaisen opiskeluympäristön, joka on jatkuvan kehityksen alla. Opiskelijoiden hyvinvointia on yksi ensisijainen koskee.

Meillä on laajat kansainväliset suhteet ja ovat mukana useissa kansainvälisissä verkostoissa. Opetus ja tutkimushenkilöstön ja opiskelijat ovat aktiivisia osallistumaan erilaisiin liikkuvuutta koskeviin ohjelmiin. Olemme tehneet kahdenvälisiä sopimuksia yhteistyöstä noin 100 yliopistojen ulkomailla. Lisäksi olemme mukana useissa kansainvälisissä verkostoissa ja kurinalaisuus-hankkeita.

Yhdessä verkot, tuemme hyvinvointia ja myönteistä kehitystä Itä-Suomessa. Tavoitteenamme on kuulunut merkittävien 200 tutkimusyliopistojen maailmassa, ja vahvan tutkimuksen aloilla, maailman johtava 50 tutkimusyliopistoista.

UEF on savuton työpaikka.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteriohjelma fotoniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Joensuu

Maisteriohjelmaan fotoniikan on kaksivuotinen ohjelma opetetaan Englanti Institute of Photonics, Itä-Suomen yliopisto, Joensuu, Suomi. Maisterintutkinto fotoniikan antaa opiskelijoille hyvä asiantuntemusta modernin optiikan ja fotoniikan sekä teoreettisen ja kokeellisen tasolla. [+]

Maisteriohjelmaan fotoniikan on kaksivuotinen ohjelma opetetaan Englanti Institute of Photonics, Itä-Suomen yliopisto, Joensuu, Suomi. Maisterintutkinto fotoniikan antaa opiskelijoille hyvä asiantuntemusta modernin optiikan ja fotoniikan sekä teoreettisen ja kokeellisen tasolla. Valmistuneista löytää työtä tekniikan asiantuntijat, tutkijat ja projektipäälliköt kehittämään järjestöjen ja T & K-osastojen fotoniikan teollisuudelle.

Master of Science (M.Sc.) in Photonics on kaksivuotinen kokopäiväistä opinto-ohjelmaa. Maisterin tutkinto koostuu 120 opintopistettä yhdessä pääaineen, fotoniikan. Yksi opintopiste vastaa 25-30 tunnin työtä.

OPPIMISTAVOITTEET ... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Yliopistokatu 2, 80100 Joensuu, Finlande
Joensuu, FI
Sosiaalinen media