University of Helsinki

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 30 maisteriohjelmaa englanniksi

Helsingin University of Helsinki tarjoaa laajan valikoiman maisteriohjelmia, joita opetetaan englanniksi. Ohjelmien laajuus on 120 opintopistettä, päättynyt kaksi vuotta kokopäiväistä opiskelua. Jotkin ohjelmat järjestää University of Helsinki yhdessä muiden suomalaisten ja ulkomaisten yliopistojen kanssa. Kaikki ohjelmat ovat korkeakouluopetusta koskevan kansallisen lainsäädännön mukaisia ​​ja siksi ne tunnustetaan maailmanlaajuisesti.

Yksi parhaista monialaisista tutkimusyliopistoista Euroopassa

Helsingin University of Helsinki on yksi Euroopan johtavista yliopistoista, jotka ovat erikoistuneet tutkimusalueeseen. Se on eurooppalaisten tutkimusyliopistojen liitto, johon kuuluu sellaisia ​​yliopistoja kuin Oxford ja Cambridge. Yliopisto on kansainvälisesti tunnettu korkealaatuisesta opetuksesta, tutkimuksesta ja innovaatiosta. Kansainväliset ranking-ohjelmat sijoittavat jatkuvasti University of Helsinki yliopiston 20 parhaan Euroopan yliopiston joukkoon.

University of Helsinki keskeistä vahvuutta pidetään tieteellisenä tutkimuksena ja siitä johdetuista opetuksista, sillä uskomme, että opetus liittyy läheisesti tutkimukseen. Tämä näkyy filosofiana: "Kaikki opettajat ovat tutkijoita ja kaikki tutkijat opettavat."

Joitakin tietoja University of Helsinki :

• Suomen suurin yli 35 000 opiskelijaa

• Helsingin seudulla 11 tiedekuntaa ja 4 kampusta

Sijoittuu TOP 20: n Euroopassa ja TOP 100 maailmanlaajuisesti

• Yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista (perustettu 1640)

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Health MSc » Katso Law OTK »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master's Programme in Russian Studies, Master of Arts (2 years)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

EU: n ulkopuolisten maiden / ETA-maiden kansalaiset, joilla ei ole pysyvää asuinpaikkaa alueella ja jotka opiskelevat englanniksi, ovat velvollisia maksamaan lukukausimaksuja.

Tämän vaiheen aikana syventää tietämystäsi valitsemastasi kentästäsi molempien opintosuoritusten ja kirjallisen diplomityön kirjoittamisen kautta.

Teet opintonsa järjestelmällisesti. Master-opintojen alussa valmistelet ensimmäisen henkilökohtaisen opintosuunnitelman (PSP) erityisesti akateemisen henkilökunnan tukena.

[-]

Master in English Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Tavoitteena gradu on kehittää perustaitoja tarvitaan tutkimustyössä, mukaan lukien:

Määrittely valitsemasi tutkimus ongelma yhteydessä edellisestä tutkimusta Etsiminen itsenäisesti tietoa ja arvioimaan tietoa kriittisesti Huolellisesti valikoiduista tukevien tutkimusten voit löytää työtä hallituksen, median, kirjastojen ja muiden kulttuurilaitosten, kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen tai matkailuun. Jos suorittaa pedagogiset opinnot aineenopettajien, sinun on pätevä opettamaan Englanti on kattava ja lukioissa sekä aikuiskoulutuksessa. Läpäisemisen jälkeen ylempi korkeakoulututkinto, voit myös hakea jatkaa opintoja jatko-opiskelija ja myöhemmin rakentaa uran yliopistotutkijana tai opettaja. ... [-]

Master in Linguistic Diversity in the Digital Age

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Diversity kielitiede tutkii moninaisuutta inhimillisen kielen tarkastelemalla kieltä ja kaiuttimen yhteisöjä aikaa ja tilaa. Kuten yleisesti kielitieteilijät, monimuotoisuus kielitieteilijät ovat kiinnostuneita monimutkaisuus inhimillisen kielen, ja he käyttävät samankaltaisia ​​typologisia ja kuvaileva lähestymistapoja. Tämä mahdollistaa opiskelijoiden kuvata kielen historia tietyn alueen tai yhteiskunnan ja analysoida kielen kieliopin.

tutkimukset yhteinen kaikille opiskelijoille ohjelmassa (30 op) syventäviin opintoihin asiantuntija vaihtoehto (vähintään 60 ov) muut tutkimukset (30 op)

Tavoitteena kesto kokopäiväinen tutkimukset johtavat maisteriksi on kaksi vuotta.... [-]


Mestarikurssi kulttuurienvälisissä kohtaamisissa, maisterin tutkinto, maisterin tutkinto (2 vuotta)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

Kun opiskelet Intercultural Encountersin (ICE) maisteriohjelmassa, hankit kriittisiä tietoja ja taitoja monimutkaisten sosiaalisten ja kulttuuristen ilmiöiden tutkimiseen teemaattiseen erikoistumiseenne. [+]

Ohjelman tavoite

Kun opiskelet Intercultural Encountersin (ICE) maisteriohjelmassa, hankit kriittisiä tietoja ja taitoja monimutkaisten sosiaalisten ja kulttuuristen ilmiöiden tutkimiseen teemaattiseen erikoistumiseenne. Saat syvällisen käsityksen siitä, miten mikro- tai makrotason ilmiöt toimivat vuorovaikutuksessa paikallisissa, kansainvälisissä, monikulttuurisissa ja valtioiden välisissä yhteyksissä. Opit analysoimaan, miksi ja miten ristiriita syntyy erilaisista kulttuurisista, poliittisista ja uskonnollisista syistä, ja saat tietoa konfliktien ratkaisemisen vuoropuhelun mahdollisuuksista. Lisäksi opit kommunikoimaan ja arvioimaan tietoa kulttuurienvälisistä kohtaamisista eri akateemisissa, ammatillisissa ja yhteiskunnallisissa yhteyksissä.... [-]


MSc

Master in Agricultural, Environmental and Resource Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 viikkoa August 2019 Suomi Helsinki

[+]

maaseutuyrittämiseen ympäristö- ja luonnonvarat.

Lisäksi opintojen tulee sisältää vähintään 15 opintopistettä menetelmätutkimuksia. Tutkimukset käsittävät työharjoitteluun ja seminaareja, ja ne voivat sisältää uran suunnan ja urasuunnittelua.

Jatko-opinnot

Tutkimus track: Agricultural economics

Tutkimus track: Environmental and Resource Economics

Lukukausimaksut

EU: n ulkopuolisten maiden / ETA-maiden kansalaiset, joilla ei ole pysyvää asuinpaikkaa alueella ja jotka opiskelevat englanniksi, ovat velvollisia maksamaan lukukausimaksuja. Voit tarkistaa Usein kysyttyjä kysymyksiä opinto-oppaan verkkosivustolla , tarvitsetko maksamaan lukukausimaksuja.... [-]


Master in Agricultural Sciences

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Maaperä on keskeinen tekijä tuotannossa uusiutuvien luonnonvarojen, luonnon monimuotoisuutta, ja vesistöjen laadun. Asiantuntijana ympäristö- maaperätutkimus osaat maaperä toimii substraattina kasvien ja vaikuttaa elintarvikkeiden laadun, ja miten sitä voidaan parantaa.

Lisätietoja tutkimuksen sisällöstä, käy ohjelman kotisivulla.

Tutkimusraidan valinta Voit valita Englanti-kielen kursseja yliopistossa Helsingin (ylemmän tason tutkimuksia ja opetusta ovat joka tapauksessa pääosin saatavilla Englanti). Voisit toimia tutorina kansainvälisille opiskelijoille. Voit osallistua kansainväliseen toimintaan ainejärjestöjen tai yliopiston ylioppilaskunnan. [-]

Master in Atmospheric Sciences

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Ensimmäinen opiskeluvuosi koostuu pääasiassa luento kursseja.

On olemassa myös useita Erasmus-sopimuksia eurooppalaisten yliopistojen. PanEurasian Experiment (PEEX) hanke tarjoaa mahdollisuuden suorittaa osan opinnoistasi etenkin Kiinassa ja Venäjällä.

Networking

Ohjelma toimii yhteistyössä tutkimuslaitosten (kuten Suomen Ilmatieteen laitos ja Suomen ympäristökeskus) ja teollisuudessa (kuten Vaisala, Airmodus, ja Dekati). Kansainvälinen ja kansallinen yhteistyö eri yliopistojen on kuvattu edellä.

tutkimuksen painopiste

Kaikki yksiköt opetuksen ohjelmaan kuuluvat National Center of Excellence (FCoE) in Atmospheric Science - From Molecular and Biologiset prosessit Global Climate (ATM), joka on monitieteellinen osastojen Physics, Metsätieteiden ja kemian Helsingin yliopiston, Department of Applied Physics yliopiston Itä-Suomen (Kuopio) ja Suomen Ilmatieteen laitos.... [-]


Master in Computer Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Tiedot opetuskielet

Opetus voidaan antaa Englanti tai Suomi. Näiden alaohjelmia, opetus on melkein aina Englanti:

Luonne koulutuksen on myös suunnattu antaa sinulle taipumuksia johtotehtävissä.

Osa-ohjelmat maisteriohjelman kattaa huomattavan osan strategisista painopistealueista tietojenkäsittelytieteen tutkimuksen Helsingin yliopiston: algoritmeja, data-analyysi ja koneoppimisen, verkottuminen ja palvelut, ohjelmistoja, bioinformatiikan, ja data science.

Nämä yksiköt ovat yhteistyötä tietokoneen ja muiden tieteenalojen.

Jatko-opinnot Lukukausimaksut

EU: n ulkopuolisten maiden / ETA-maiden kansalaiset, joilla ei ole pysyvää asuinpaikkaa alueella ja jotka opiskelevat englanniksi, ovat velvollisia maksamaan lukukausimaksuja. Voit tarkistaa Usein kysyttyjä kysymyksiä opinto-oppaan verkkosivustolla , tarvitsetko maksamaan lukukausimaksuja.... [-]


Master in Data Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Ohjelmaan sisältyy pakollinen diplomityö. Your Diplomityö keskittyy data- tiede ongelman ja soveltaen tiedon olet oppinut aikana MSc kurssien ratkaisemaan tämän ongelman. Ongelma käsittelet voi olla teoreettista tai käytännöllisiä, mutta opinnäytetyö on aina oltava tutkimus komponentti ja tieteellinen perusta.

Uranäkymät

Teollisuus ja tiede tulvii tietoa ja kamppailevat tolkkua. Tästä syystä mahdollisuudet odotetaan kasvavan voimakkaasti. Monitieteinen Data Science MSc ohjelma kouluttaa sinua toimimaan data-intensiivinen alueilla teollisuuden ja tieteen kanssa ja taitoja, joita tarvitaan rakentaa ratkaisuja monimutkaisiin data-analyysin ongelmia.

Jos painopiste on tietojen käytön tieteen tiettyjä sovelluksia, voit yleensä löytää työtä teollisuudessa tai muilla tieteenaloilla kuten fysiikka, digitaalinen humanististen, biologian tai lääketieteen. ... [-]


Master in Ecology and Evolutionary Biology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Department of Ecology ja evoluutiobiologian on useita kansainvälisesti tunnettu tutkimusryhmien seuraavilla aloilla:

Metapopulation tutkimus populaatioekologian Ekologinen genetiikka ja genomiikka Jatko-opinnot Lukukausimaksut

EU: n ulkopuolisten maiden / ETA-maiden kansalaiset, joilla ei ole pysyvää asuinpaikkaa alueella ja jotka opiskelevat englanniksi, ovat velvollisia maksamaan lukukausimaksuja. Voit tarkistaa Usein kysyttyjä kysymyksiä opinto-oppaan verkkosivustolla , tarvitsetko maksamaan lukukausimaksuja.

[-]

Master in Environmental Change and Global Sustainability

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Advanced opinnot, 60 opintopistettä, mukaan lukien diplomityö (30 op) Muut tutkimukset, 60 opintopistettä, joista 30 op Core Module tutkimusten ja 30 opintopistettä valinnaisia ​​tieteen erityisiä tutkimuksia joko EKG moduuleista tai muiden asiaan maisteriohjelmissa. Tutkielma

Aikana toinen vuosi kirjoitetaan yksilön Diplomityö on noin 50-80 sivua (30 op). Diplomityö on koekenttä siellä osoittaa kykysi tieteelliseen ajatteluun, metodologinen tutkimus ja tieteellinen viestintä ja kirjoittamiseen. Kirjoituksen aikana voit myös osallistua graduntekoon pää ja ohjeiden mukaan henkilökunnan jäsen, jolla on asiantuntemusta sinun kentässä.

Uranäkymät [-]

Master in Forest Sciences

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

Tai miten viljellään ja jalostettava kestävällä ja tehokkaalla tavalla? [+]

Lukukausimaksut

EU: n ulkopuolisten maiden / ETA-maiden kansalaiset, joilla ei ole pysyvää asuinpaikkaa alueella ja jotka opiskelevat englanniksi, ovat velvollisia maksamaan lukukausimaksuja.

[-]

Master in Geography

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Lisäksi kurssien kouluttaa teitä ottamaan näytteitä itsenäisesti, analysoida niitä, ja tulkita niitä.

Suoritettuaan heidän Diplomityöt, opiskelijat voivat itsenäisesti kerätä empiiristä tietoa päämitat alue- ja yhdyskuntarakenteen ja aluekehityksen, he voivat analysoida näitä tietoja sekä laadullisia ja määrällisiä menetelmiä, ja ne voivat arvioida suunnittelu liittyvien käytäntöjen alueellisten ja sosiaalisten rakenteiden . Valmistuttuaan maisteriohjelman opiskelija pystyy viestimään ilmiöistä ja tutkimustuloksia alue- ja yhdyskuntarakenteen, sekä suullisesti että kirjallisesti.

Geoinformatiikka- tutkii ja kehittää laskennallisia menetelmiä saada, käsittely, arviointi ja esittäminen paikannustietoja. Osana maantiede, geoinformatiikan on tutkimusmenetelmä toisaalta käytettäväksi tutkimuksessa monimutkaisten alueellisten kysymysten kaupunkien ympäristöt luonnonrakenteilla, opiskelusta paikallisten ympäristöjen kysymyksiin kestävyyttä kehitysmaissa. Toisaalta, menetelmät ovat tutkimuksen kohteena. ... [-]


Master in Geology and Geophysics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Saat kirjoittaa tutkielma itsenäisesti, valvonnassa yhden tai useamman tiedekunnan jäseniä spesialisti vaihtoehto.

Uranäkymät

Asiantuntija Geoscientists ovat kysynnän ja työskentelevät eri aloilla kansallisesti ja kansainvälisesti. Vastavalmistuneet ovat päätyneet jatkamaan:

Työllisyys kaivos- ja mineraalien etsintä- teollisuus Työ ympäristö- ja pohjaveden tutkijat yksityisissä yrityksissä ja julkisella sektorilla Väitöskirjaopintojani geotiedettä tai geofysiikkaa sekä Suomessa ja ulkomailla Tutkimustyötä geologiaa-Suomen Geologian tutkimuskeskuksen Suomessa (GTK) Työ asiantuntijoita tekniikan geologia ja sovellettu mineralogia kansainvälistyminen [-]

Master in Life Science Informatics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Ymmärryksen sääntely ja eettiset näkökohdat tieteellistä tutkimusta On erinomaiset viestintä-ja vuorovaikutustaidot työllisyyden kansainvälisessä ja tieteidenvälistä yrityskäyttöön Ymmärtää looginen perustelu kokeelliset tieteet ja pystyä arvioimaan kriittisesti tutkittua tietoa Oppinut tieteellinen tutkimus, joten systemaattinen käyttö tutkimuksen tai kokeiden löytää uutta tietoa On hyvät mahdollisuudet jatkaa opintoja tohtorin tutkinto Tiedot opetuskielet

Kaikki opetus on Englanti.

ohjelman sisältö

Tutkimus kattaa laajan kirjon aiheita vaihtelevat ongelmia molekyylitasolla rakenteeseen populaatioiden.

kansainvälistyminen

Life Science Informatics MSc on kansainvälinen ohjelma, jossa kansainvälisten opiskelijoiden ja kansainvälisen tutkimusympäristön. Tutkijat ja professorit ohjelmaan ovat kansainvälisesti tunnustettuja niiden tutkimukseen. Merkittävä osa opetus- ja tutkimushenkilöstön on kansainvälinen.... [-]


Master in Microbiology and Microbial Biotechnology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Kun hakija oppiarvo, voit:

Ymmärtää maailmanlaajuinen merkitys mikrobit remodelers ja jalostajien elämän ja ympäristön Ymmärtää mahdollisuudet käyttää mikrobien uusien sovellusten, kuten elintarvikkeet, lääkkeet, ja teollisuuden prosesseissa Ymmärtää molekyylitason mekanismeja, jotka tukevat mikrobien toiminta Osaa arvioida vaikutuksia ympäristön muutosten mikrobien yhteisöjä ja siten myös toiminto biosfäärin Pystyä arvioimaan riskejä mikrobien, ja arvioida mikrobien käyttö erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa Osaa arvioida eettisiä kysymyksiä sekä edellytykset kaupallistamisen käyttöön liittyvien mikrobien ja biotekniikan Ymmärrät tärkeimmät toiminnalliset mekanismit pääryhmää mikrobien [-]

Master in Particle Physics and Astrophysical Sciences

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Ohjelman tavoite

Mitkä ovat luonnonlait ohjaavat universumin alkeishiukkasia että aurinkokunnan muodostuminen, tähdet ja galaksit? Vuonna maisteriohjelma Particle Physics ja avaruusfysikaaliset Sciences, sinun keskittyy saamassa kvantitatiivinen ymmärrys näistä ilmiöistä.

Asiantuntemusta perustutkimuksessa että voit saada ohjelmaan, voit jatkaa uraansa tutkimukseen. Voit myös hankkia taitoa käyttää matemaattisia menetelmiä, IT-työkalujen ja / tai kokeellisia laitteita, sekä vahvaa ongelmanratkaisuun ja loogisen päättelyn taitoja. Nämä saada sinut monenlaisia ​​tehtävissä yksityisellä sektorilla.

Suoritettuaan ohjelma, voit:

On laaja-alainen tuntemus hiukkasfysiikan ja / tai astrofysiikan ilmiöitä. On hyvä analyyttinen, deduktiivinen ja laskennallisen taitoja. [-]

Master in Plant Biology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan kokeita valvonnassa Olet syvällisesti perehtynyt aiheeseen työsi Sinä pystyvät tehokkaita kirjallisen tieteellisen viestinnän

Diplomityön projekti koostuu yleensä neljästä eri vaihetta

Suunnittelu ja suunnittelu Tutkimuksen Keräämään tietoja (kenttätyöt ja / tai laboratoriotyöt ja / tai matemaattinen mallinnus) Analysointi data (validointi / laadunvalvonta, tilastollinen analyysi, piirtämistä) Tulkkaus ja keskustella tulokset valossa nykyisten kirjallisuuteen aiheesta

Tyypillisesti työ tehdään tutkimusprojektissa, jossa sinulla on selkeästi määritelty ja itsenäinen rooli.

[-]

Master in Theoretical and Computational Methods

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Toinen tutkimuksista voisi myös harjoitteluun, täydentävä kursseja pääaineen tai sivuaineen tai täysin uusi sivuaineena.

Tutkielma

Kehittynyt moduuli pääaineesi sisältää Diplomityö, joka osoittaa kykyä tieteelliseen ajatteluun, komento tieteellisistä menetelmistä, mestaruutenne aihe opinnäytetyön, ja soveltuvuus tieteelliseen viestintään. Laajuus Diplomityö on 30 opintopistettä. Tutkielma kirjoitetaan usein valvonnassa yksi tutkimusryhmien yksiköissä jotka kuuluvat tähän ohjelmaan, niin te tutustuu huippututkimuksen aikana maisteriohjelman. Nämä projektit ovat luonnollinen portti jatko-opintoja.

Uranäkymät

Kuten valmistunut diplomi tutkinto voisi aloittaa uran:... [-]


Master in Urban Studies and Planning

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Kirjoita akateeminen, ammatillinen ja suosittu tekstejä kaupunkien teemoja perustuu alan kirjallisuutta Levitä ja kehittää taitoja yhteistuotanto tiedon ja yhteissuunnittelu

Allekirjoituksen elementit ohjelman monitieteinen tutkimuksia, joissa käsitellään Kaupunkihaaste teemoja. Nämä teemat liittyvät kiireellisiä ajankohtaisia ​​asioita ei havaittu Suomen lisäksi Euroopan ja maailmanlaajuisessa mittakaavassa, myös ristiriitoja luontainen kaupungistuminen. Kaupunkihaaste teemat voidaan kiinnittää keskittyä alueille, tutkimushankkeet tai yhteistyötä meidän yliopistojen, kuntien ja alueiden jotta rakentava ja kriittinen puitteet tutkimuksen ja käytännön. Nämä teemat ylittää raja tieteenaloja ja ammatteja, ja ovat yhdistyneet käsiteltäessä yhteiseksi haasteeksi ja korostamalla Ennakoivasti.... [-]


Master kemian ja molekyylibiologian tieteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Ohjelman tavoite

Maisterin tutkinto kemian täyttää sinut asiantuntijatehtävissä monenlaisia ​​aloja, kuten teollisuus, tutkimus tai koulutus. Kemianteollisuutta merkittävä työnantaja ja yksi suurimmista vientiteollisuuden Suomessa. Työsi voi myös kuulua sovelluksia ympäristö- tai biologisten tieteiden, valmistukseen lääkkeiden, tai teknologisten materiaalien tai uusia energiaratkaisuja. Yksityisellä sektorilla, velvollisuutesi saattaa sisältää tutkimusta ja kehitystä, laadunhallinta, koulutuksen tai kaupankäynti. Kemiallinen tutkimus edellyttää usein tieteidenvälistä ja kansainvälistä yhteistyötä. Kuten kemisti, voit olla osa uusien keksintöjen ja toimii asiantuntija omalla alalla ja tuntija luonnonilmiöitä!... [-]


Master materiaalien tutkimukseen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Atomic Layer Deposition (ALD) on laajimmin tutkittu laskeuman menetelmällä. ALD Tutkimus kattaa lähes kaikki alueet liittyvät ALD: esiaste synteesi ja karakterisointi, elokuva kasvua ja luonnehdinta, reaktio mekanismi tutkimukset, ja ensimmäinen vaiheet ottaen prosessien kohti sovelluksia.

Diplomityö (30 op) Tutkielma

Tutkimukset ohjelmaan kuuluu Diplomityö arvoltaan 30 opintopistettä. Vuonna työsi voit keskittyä tiettyyn ongelmaan materiaalitutkimuksen soveltaen tietoja ja taitoja olet hankkinut opiskeluaikana ongelman ratkaisemiseksi. Työsi on kirjallinen teos, joka osoittaa kykyä ajatella tieteellisesti, komento tutkimusmenetelmiä, perehtyneisyys oman alueen tutkimuksen, ja soveltuvuus kirjoitettu tieteelliseen viestintään. ... [-]


Mestari elintarviketieteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Tutkielma

Diplomityön (30 op) sisältyy maisteriohjelmaan.

Elintarvikkeiden tuotantoketjujen Elintarvikkeiden laatu ja terveellinen ravinto Elintarvikkeiden tuotantoketjujen

Elintarvikkeiden laatu ja terveellinen ravinto

Jatko-opinnot Lukukausimaksut

EU: n ulkopuolisten maiden / ETA-maiden kansalaiset, joilla ei ole pysyvää asuinpaikkaa alueella ja jotka opiskelevat englanniksi, ovat velvollisia maksamaan lukukausimaksuja. Voit tarkistaa Usein kysyttyjä kysymyksiä opinto-oppaan verkkosivustolla , tarvitsetko maksamaan lukukausimaksuja.

[-]

Maisteri

Master in eurooppalaisten ja pohjoismaisten tutkimusten

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

Haluatko ymmärtää populismia Euroopassa tai miten vastata poliittiseen väkivaltaan? Tai oletko innokas oppimaan lisää pohjoismaisista hyvinvointivaltioista? Pidätkö opiskelusta monitieteellisessä ja kansainvälisessä ilmapiirissä ja kokevat Eurooppaa pohjoisesta näkökulmasta? Oletko kiinnostunut opiskelemaan huippuyliopistossa? Jos vastauksesi on kyllä, lue lisää ja ymmärrä, miksi Helsingin yliopiston eurooppalainen ja pohjoismainen opinto-ohjelma saattaa olla täydellinen vastaus sinulle! [+]

Oletko kiinnostunut eurooppalaisista tai pohjoismaisista aiheista?

Haluatko ymmärtää populismia Euroopassa tai miten vastata poliittiseen väkivaltaan? Tai oletko innokas oppimaan lisää pohjoismaisista hyvinvointivaltioista? Pidätkö opiskelusta monitieteellisessä ja kansainvälisessä ilmapiirissä ja kokevat Eurooppaa pohjoisesta näkökulmasta? Oletko kiinnostunut opiskelemaan huippuyliopistossa? Jos vastauksesi on kyllä, lue lisää ja ymmärrä, miksi Helsingin yliopiston eurooppalainen ja pohjoismainen opinto-ohjelma saattaa olla täydellinen vastaus sinulle!

Ohjelman tavoite

Ymmärtäminen Euroopassa nykyään vaatii paljon enemmän kuin ymmärrystä Euroopan yhdentymiskehityksessä. Jännitteet, haasteet ja mahdollisuudet, jotka ilmenevät nykyään, ovat juurensa pitkässä poliittisessa, sosiaalisessa ja kulttuurisessa historiassa.... [-]


Master in Global Politics and Communication

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Miten globaali muunnokset vaikuttaa demokraattisen politiikan? Mikä rooli median muutosta nykyajan demokratiat?

Ohjelman tavoite

Erityiset tavoitteet Ohjelman ovat:

Lisäksi opiskelijoille, saamme paljon vierailevien ja vaihto-opiskelijat ja tutkijat Euroopassa ja sen ulkopuolella. Sinulla on mahdollisuus tehdä vapaaehtoinen työharjoittelu ulkomailla tuella Erasmus.

Networking

Akateeminen vapaus on vahva osa opiskelee kokemus Helsingin yliopistossa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tutkia eri valittavia opintoja yliopiston sisällä ja muiden yliopistojen pääkaupunkiseudun kautta joustavan opinto-oikeuden (JOO) sopimukset. Voit myös suorittaa oman maisterin tutkimus yrityksessä, jossa työskentelet.... [-]


Master matematiikan ja tilastotieteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Ohjelman tavoite

Kun opiskella matematiikkaa ja tilastoja Helsingin yliopiston, joitakin parhaista matemaatikot ja tilastotieteilijät maailmassa on ohjaajien. Tutkimukset tämän Maisteriohjelma antaa sinulle vankan perustan matematiikan ja tilastojen sovelluksia. Valmistuneet tämän Maisteriohjelma työllistyvät kuten tutkijoiden, opettajien ja vaativissa asiantuntijatehtävissä julkisella ja yksityisellä sektorilla Suomessa ja ulkomailla.

Tilastotiedot ohjelman rakenne

Maisteriohjelma koostuu 120 opintopistettä, joka voi suorittaa kahdessa vuodessa. Tutkintoon matematiikan sisältää:

[-]

Master taloustieteessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

[+]

Syvällinen tuntemus taloudellisen teorian ja perehtyneisyys tieteellisten taloustieteessä, Kyky soveltaa talousteorian käytännön ongelmien ratkaisemisessa ja tulkinnassa taloudellisia ilmiöitä, Tuntemus ekonometrisiä menetelmiä ja kyky soveltaa niitä käytännön tutkimusta ongelmiin, Kyky kerätä ja tulkita empiirisiä tietoja,

VATT Institute of Economic Research jakaa saman rakennuksen kolme yksikköä HECER.

Voit tarkistaa Usein kysyttyjä kysymyksiä opinto-oppaan verkkosivustolla , tarvitsetko maksamaan lukukausimaksuja.

[-]

Nykypäivän yhteiskuntien maisteriohjelma, yhteiskuntatieteiden maisteri (2 vuotta)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Helsinki

Monitieteinen, tutkimuspohjainen maisteriohjelma nykyaikaisissa yhteiskunnissa (COS) keskittyy nykyisten yhteiskuntien dynaamisuuden keskeisiin teemoihin sekä eurooppalaisessa että globaalissa kontekstissa. [+]

Ohjelman tavoite

Onko tavoitteesi ymmärrä nykyisiin yhteiskuntiin liittyviä monimutkaisia ​​kysymyksiä? Koska yhteiskunnat muuttuvat yhä monimuotoisemmiksi, muuttuvat nopeasti ja joutuvat kohtaamaan epätasa-arvoja, on kasvava tarve ammattilaisille, joita on koulutettu näiden dynamiikan analysoinnissa. Tulee asiantuntija nykyisten yhteiskuntien analyysiin - valitse COS!

Monitieteinen, tutkimuspohjainen maisteriohjelma nykyaikaisissa yhteiskunnissa (COS) keskittyy nykyisten yhteiskuntien dynaamisuuden keskeisiin teemoihin sekä eurooppalaisessa että globaalissa kontekstissa. Riippuen opintojasi, yksi tai useampi seuraavista Pathways on käytettävissä: Etniset suhteet ja muuttoliike, Mieli ja yhteiskunta, Sosiokulttuuriset siirtymät ja eriarvoisuuden lähteet.... [-]


Videot

University of Helsinki | Among the best in the world

Helsinki Challenge | Science-based competition and idea accelerator

Experience the New Helsinki University Main Library

The Story of Four Campuses | University of Helsinki

Some facts about the University of Helsinki

Ota yhteyttä

University of Helsinki

Osoite, 1. rivi Helsinki, Suomi
Verkkosivu http://www.helsinki.fi/yliopisto/index.html
Puhelin +358 9 1911