University of Oulu

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyliopisto, joka luo innovaatio tulevaisuuden, hyvinvoinnin ja tietämystä monitieteistä tutkimusta ja koulutusta. Future innovaatio on noin etsivät hyödyntämällä ja soveltamalla uutta tietoa. Oulun yliopisto tutkii ihmisten ja kulttuurin muuttuvassa elinympäristön sekä mahdollisuuksia Uusi teknologia parantaa hyvinvointia ihmisille ja ympäristölle. Oulun yliopisto on monitieteinen asiantuntija Northerness.

oulustudents103

Top 3 syitä opiskella täällä

 • Yliopistossa Oulun edistämme oppimista ja tehdä tutkimusta, joka työntää rajoja tiedossa.
 • Yliopiston vaikutus perustuu korkeaan laatuun, korkea kunnianhimoa ja tuottavuus kaikessa toiminnassamme.
 • Strategiamme on kasvattaa merkitys kansainvälisessä tutkimustyössä ja turvaamaan rooli rinnalla maailman johtavia painopistealueillam-.

YRITYS

historia

Vuonna 1958 tutkimus- ja koulutusyhteisö on 16000 opiskelijaa ja 3000 työntekijää vahva, ja yksi suurimmista ja eniten monitieteistä yliopistoa Suomessa. Kymmenen tiedekuntien monet yksiköt ja erikoistunut tutkimus yksiköt Oulun yliopiston luovat perustan monitieteistä tutkimusta, innovaatioita ja koulutusta asiantuntijoiden vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Koulutus

Rakenne 10 tiedekuntaa kuvastaa Oulun yliopiston profiilia tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnallisen roolin. Tiedekunnat ovat:

 • Biokemia ja molekyylilääketieteen BMM
 • Education EDU
 • humanistiset HUM
 • Tietotekniikka ja sähkötekniikan ITEE
 • Lääkkeet MED
 • Oulu Business School OBS
 • Oulu Mining School OMS
 • Oulu School of Architecture OSA
 • Science SCI
 • teknologia TECH

Tutkimus

Yliopistossa Oulun edistämme oppimista ja tehdä tutkimusta, joka työntää rajoja tiedossa. Käytämme koko potentiaalia edistää ratkaisemaan joitakin suurimpia maailmanlaajuisia haasteita, kuten luonnonvarojen kestävä käyttö, vastuullinen liiketoiminta, ihmisten hyvinvointiin ja elinikäinen terveys, älykkäät järjestelmät ja palvelut kehitystä sekä valjastamalla ympäristöriskejä.

Ura

Oulun yliopisto Pohjois-Suomessa on kansainvälinen, monitieteinen tutkimus yliopisto rikas allas luovia ja henkistä lahjakkuutta. Tarkemmin, Oulun yliopisto kattaa tiedeyliopistona, tekninen yliopisto ja kauppakorkeakoulu samassa organisaatiossa.

Oulun seudulla on tunnustettu maailmanluokan t & k-keskitin, jossa T & K tulo henkeä kohti korkeimpia maailmassa.

Erityiset toimenpiteet Oulun yliopiston rekrytoinnissa on mukana luomassa tenure track ohjelma, nuorempi tutkijan rekrytointiohjelma ja rahoitus tohtorikoulutettava tehtävissä -tohtoriohjelmiin.

oulustudents101

Palvelut

opiskelijan palvelut

UniOulu huolehtii yksilöiden. Tuemme akateemisen haasteisiin toimivaa infrastruktuuria ja helposti apua. Omalla osastolla sinulla on henkilökohtainen akateeminen kontakti, joka voi käsitellä epätarkkaa etunimellä ja kuka auttaa sinua tekemään henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Hyvin valmisteltu opintosuunnitelma on arvokas väline edetä oman opintopolun. Saat vastaamaan kummi, ensimmäinen opiskelija kollega, verkossa jo ennen saapumistaan. Kummis ovat vanhempi opiskelijat Oulun yliopiston koulutettu auttamaan teitä alussa tottua arkea Oulussa.

opiskelija-asuntojen

Paikallinen opiskelija-asuntosäätiö PSOAS tarjoaa laajan valikoiman majoitusmahdollisuuksia, mistä soluasuntoja studioihin, ympäri kaupunkia alueella. Ei ole väliä missä asut Oulu, palveluja aina supermarketeissa kirjastoihin ja urheilumahdollisuudet ovat lähellä kotiin. PSOAS on paremmuusjärjestykseen opiskelijoiden yksi johtavista asuntojen tarjoajista maailmassa.

Tellus Innovation Arena

Tellus Innovation Arena on avoin innovaatio tila sijaitsee keskellä Linnanmaan kampusalueen. Se on rakennettu oppimiseen, yhteistyöhön ja tapahtumia kaikille avoin löytöretkeilijät ulkopuolella yliopiston. Tapaa ihmisiä, kehittää ideoita ja esittää projekteja - se tekee kaikki ero.

Terveyspalvelut

Opiskelijan terveyspalvelut kandidaatin ja maisterin tason opiskelijoille sijaitsevat Linnanmaalla. Terveyspalvelut kuuluvat lääketieteen, henkinen, ja hammashoitoa. Useimmat palvelut ovat maksuttomia, kun taas jotkut periä nimellinen maksu.

oulustudents102

Student Life

opiskelijajärjestöt

Opiskelijajärjestöt ovat asiantuntijoita järjestämisessä kulttuuritoimintaa, urheilutapahtumat, osapuolet, ja matkoja Suomessa. Nämä tutkimus-toimialakohtaiset järjestöt ovat kansainvälisesti kokeneita jäseniä on ensikäden tietoa jakaa. Lisäksi on olemassa kaksi yliopiston laajuista ainejärjestöt erityistä kiinnostusta kysymyksiä kansainväliseen koulutukseen.

Yliopistoliikunta

Suomalaiset ovat harrastajista. Yliopisto tarjoaa urheilutoimintaa sen opiskelijoille ja henkilökunnalle vaihtelevat baletista kiipeilyä ja joogaa, melonnasta hiihto. Voit vapaasti valita joka on lähimpänä kehoa ja mieltä!

University Rankings

# 201
World University Rankings
Times Higher Education

# 401
Academic Ranking of World Universities
Shanghai Jiao Tong University

oulumap
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Environmental Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Jos olet kiinnostunut ympäristö-, energia- ja teknologia-asioissa ja haluat olla ylempi ympäristötekniikan, niin maisteriohjelma Environmental Engineering, "BEE", on tilaisuutesi! [+]

Master Environmental Engineering Jos olet kiinnostunut ympäristö-, energia- ja teknologia-asioissa ja haluat olla ylempi ympäristötekniikan, niin maisteriohjelma Environmental Engineering, "BEE", on tilaisuutesi! Seuraava vapaa hakuaika, syksyn 2017 tunnustukset, alkaa 15 joulukuu 2016 ja päättyy 25 tammikuu 2017 kello 15.00 GMT + 2. Ohjelman luonnoksen BEE Laajuus Maisteriohjelman Environmental Engineering (BEE) on 120 op = 2 akateemista tutkimusta vuotta = 4 lukukausien. Opetussuunnitelmat kahden BEE opiskelumahdollisuudet (ESCP; WE) koostuvat 4 moduulia: Basic Module, 30/30 op; Advanced Module, 30/20 op; täydentävä moduuli, 30/40 op, ja diplomityö moduuli 30 op. Katso alla olevaa linkkiä lisätietoja ja esimerkkejä kursseista mukana: Aktiivinen BEE tutkimukset alkavat syyskuun (jälkeen Suunta ajan elokuussa), on syyslukukauden 1. opiskeluvuoden pääasiassa johdanto Perusmoduuli kursseja. Tämä moduuli muodostaa perusteet ohjelmaa oppimistuloksia. Vuoden ensimmäinen kevätlukukauden ja 2. vuoden syyslukukauden, Advanced ja lisämoduulin kurssit tarjoavat edelleen ammattimaisesti opiskelijan pääaineena esine, hänen / hänen tutkimus vaihtoehto. Lisäksi ammatillisen harjoittelun toteutetaan kesäisin välillä 1. ja 2. tutkimus vuotta, esimerkiksi yliopistossa research yksikkö tai tosielämässä työpaikkoja, joissa opiskelijat löytävät avoimilla työmarkkinoilla. Marraskuun 3. termi (syksynä 2. opiskeluvuoden), jatkuva Advanced / Täydentävä moduuli kurssien kaivaa syvemmälle alueelle valitun tutkimuksen vaihtoehto. Lopuksi aikana 4. termi (toinen kevät), diplomityön projekti antaa opiskelijalle hyvän kosketuksen tulevaisuuden ammattiuran. Diplomityö projekti on itsenäinen tutkimushanke valmistui loppuvaiheessa pääaineopintoihin. Se sisältää mm kirjallisuushakuja, kokoelma tutkimus, niiden analysointi ja kirjoittaminen thesis jne Diplomityön hanke myös kirjoittaminen kypsyysnäyte. Vuoteen Diplomityö ja kypsyysnäyte, opiskelija osoittaa, että hän / hän voi hallita tutkimusmenetelmiä, käyttö raaka-aineista, ja tieteellisen kirjoittamisen hänen / hänen kenttään. Aihe opinnäytetyön voi vaihdella eri alueilla ympäristö-... [-]

Master In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Oulu Business School of Oulun yliopiston järjestää kahden vuoden maisteriohjelman Finance (MF), joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan erilaisissa järjestöissä, jotka toimivat nykyaikaisen taloushallinnon maailmaa. [+]

Rahoituksen-ohjelmat Kaikenkokoisille organisaatioille ja teollisuuden, monikansallisista yhtiöistä pk, valtion virastot ja voittoa tavoittelemattomat yhteisöt, ovat mukana ja vaikuttaa rahoitusmarkkinoilla. Omaisuudenhoitajien analyytikoille täytyy kulkea markkinoiden epävarmuudelle. Investointipankkien löytämään ratkaisuja yritysten ja yhdistyksille rahoitustarve. Keskuspankkien ja valtion virastojen voidaan suoraan mukana rahoitusmarkkinoilla ja valvoa markkinoiden sääntelyä. Taloudellinen nykymaailmassa vaatii asiantuntemusta globaalista näkökulmasta - sinun pitäisi vaatia samaa oman koulutuksen. Oulu Business School of Oulun yliopiston järjestää kahden vuoden maisteriohjelman Finance (MF), joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan erilaisissa järjestöissä, jotka toimivat nykyaikaisen taloushallinnon maailmaa. Maisteriohjelma MF-ohjelma keskittyy ymmärtämään rahoitusmarkkinoiden ja finanssimarkkinoiden toimijoiden. Opiskelija kehittää taitojaan analysoida vuorovaikutuksesta markkinoiden ja osallistujat. Ohjelma tarjoaa vahvan perustan teoreettisen ja empiirisen työkaluja modernin rahoituksen. Aiheet ovat voimavara hinnoittelu, corporate finance, salkunhoito ja riskienhallintaa. Lähestymistapa on analyyttinen ja menetelmällisesti suuntautunut. Opiskelijat MF saavat erityistä tietoa alueilla yksittäisten sijoittajien käyttäytymistä ja hallinnan vaihtoehtoisten omaisuutta. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja tarvitaan työskennellä asiantuntija-ja johtotehtävissä rahoitusalalla. Koska vähintään edellytys, hakijan on oltava asianmukainen kandidaatin (tai vastaava) tutkinto. Määrällinen luonne MF sopii mainiosti niille, jotka ovat opiskelleet liiketoiminnan, talouden, luonnontieteiden tai tekniikan. Ohjelma antaa myös hyvän pohjan edelleen akateemisen opintoja jatko. Miksi valita Oulu? ... [-]

Master In International Business Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

International Business Management koulutus keskittyy hallintaa ja johtavien kansainvälisten yritysten. Aiheita yhdistetään eri alojen hallintaan liiketoiminnan, joka tekee IBM todella monitieteinen ohjelma. Tutkintoon kuuluu neljä keskeistä oppimisen teemaa: teorioita ja käsitteitä kansainvälisen liikkeenjohdon, organisaation sovelluksia, johtamisen toteutus ja oma oivalluksia kansainvälisen liikkeenjohdon. [+]

Master in International Business Management International Business Management koulutus keskittyy hallintaa ja johtavien kansainvälisten yritysten. Aiheita yhdistetään eri alojen hallintaan liiketoiminnan, joka tekee IBM todella monitieteinen ohjelma. Tutkintoon kuuluu neljä keskeistä oppimisen teemaa: teorioita ja käsitteitä kansainvälisen liikkeenjohdon, organisaation sovelluksia, johtamisen toteutus ja oma oivalluksia kansainvälisen liikkeenjohdon. Läheinen yhteys teorian ja käytännön välillä säilyy tutkimuksessa, opetuksessa ja yrityksen projekteja. Opintojen aikana opiskelijat ovat mukana ja osallistuvat aktiivisesti toimeksiantoja sekä pieniä että suuria yrityksiä. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille tarvittavat välineet hallintaan, luoda ja kehittää erilaisia ​​kansainvälisten järjestöjen, myös uusiin yrityksiin. IBM valmistuneet myönnetään maisteri, pääaineenaan International Business Management mahdollisuus jatkaa opintojaan tohtorin tasolla. Valmistuneet pystyvät työskentelee erilaisia ​​ammatteja kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin, tuotteen / palvelun tai yrityksen johtaminen, kansainvälinen hankinta ja logistiikka, valmistus tai palvelujen tarjoamiseen konsultointi, yrittäjyyteen tai valtion ammateissa. International Business Management opiskelija profiilia Vuosittain yhä useammat opiskelijat hakevat liittyä International Business-ohjelma, jossa taustalla koulutuksen Business Studies, yhteiskuntatieteiden, tai insinööri. IBM Opiskelija henkilö, joka etsii menestyksekäs ura liiketoiminnan syvä maailmantalouden näkymät, joku, joka haluaa henkistä kasvua ja henkilökohtaista kehitystä korkealaatuisen koulutusjärjestelmän kansainvälisessä ympäristössä. Ohjelma on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka ovat hyvin motivoituneita, ennakoiva, globaalien mielentila ja jakamiseen kykenevä ja edistää niiden kokemuksia. Johtajuus potentiaalia, itsevarma viestintä-ja analyyttisiä taitoja tarvitaan tutkia mahdollisuuksia, tuottaa lisäarvoa tarjoukset ja vaikutusvaltaa järjestöille. Jos tavoitteena on kehittää olennaisena henkilö, päivittää ammattitaitoa ja rakentaa kansainvälinen verkosto, International Business Management-maisteriohjelma Oulun yliopisto odottaa hakemuksesi. Miksi valita Oulu? ... [-]

Master Koulutuksessa Ja Globalisaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

MA Education and Globalisation on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelman. Opiskelijat pääaineena kasvatustiede. Keskeisenä tavoitteena on kehittää koulutuksen laadun ja annettava opiskelijoille harjoittaa sosiaalisesti vastuullista johtajuutta monimutkaisissa ja monipuolinen yhteiskunnissa. Ohjelmassa korostetaan pohjoinen-etelä-itä-länsi vuoropuhelua ja sisältää opintoja kansainvälisen koulutuksen, kulttuurienvälisyyden, globalisaatio ja niiden vaikutukset eri aloilla koulutuksen. [+]

Master Education and Globalisation Seuraava hakuaika 15 joulukuu 2016 ja 25 tammikuu 2017. MA Education and Globalisation on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelman. Opiskelijat pääaineena kasvatustiede. Keskeisenä tavoitteena on kehittää koulutuksen laadun ja annettava opiskelijoille harjoittaa sosiaalisesti vastuullista johtajuutta monimutkaisissa ja monipuolinen yhteiskunnissa. Ohjelmassa korostetaan pohjoinen-etelä-itä-länsi vuoropuhelua ja sisältää opintoja kansainvälisen koulutuksen, kulttuurienvälisyyden, globalisaatio ja niiden vaikutukset eri aloilla koulutuksen. Ohjelma keskittyy etiikan, politiikan, suunnittelun, opetussuunnitelma, arviointi ja vertailevan tutkimuksen koulutukseen. Sen tavoitteena on kehittää asianmukaisia ​​ja tietämyksen tarvitaan suunnitteluun, arviointiin, tutkimukseen ja kehitykseen tehtäviä koulutuksessa ja siihen liittyvillä aloilla keskellä yhteiskunnallisten muutosten sekä paikallisella ja maailmanlaajuisella tasolla. ohjelma Outline Opetussuunnitelma sisältää koko ohjelman rakenne ja kaikki opintojaksokuvaukset kanssa oppimistulokset. Opiskelija pääaineena Kasvatustieteiden. Ohjelmaan sisältyy myös sivuaineen ja harjoittelun aikana, joka voidaan toteuttaa Suomessa tai kansainvälisesti erilaisia ​​asetuksia, kuten hallitustenvälisistä elimistä, kansalaisjärjestöt tai oppilaitosten. Kolmasosa ohjelmaan kuuluu hankkimalla tutkimusvälineitä, tekee tutkimusta ja kirjoittamiseen diplomityö yhteistyönä ja monikulttuurisessa tutkimusympäristössä. Jäsenet opetuksen joukkue tulevat eri taustoista ja ne kaikki on paljon kansainvälistä kokemusta. Lisäksi luennoitsijoita Kasvatustieteiden tiedekunta on Oulun yliopiston, siellä on asiantuntijoita eri koulutus- ja muiden laitosten, niin Suomessa kuin ulkomaillakin, opetuksen ohjelmaan. Tutkimukset tarjoavat opiskelijoille uusinta tutkimusta ja ammatillista osaamista koulutuksen alalla. Tutkimukset myös vierailuja eri toimielinten jotta esimerkkejä hyvistä käytännöistä, ja mahdollisuudet yhdistää teoria ja käytäntö kuin EdGlo opiskelijoiden tulee suorittaa harjoittelun aikana. Vuosien myötä opiskelijat ovat työskennelleet eri organisaatioiden Suomessa ja ulkomailla. Suoritettuaan ohjelman opiskelijat myönnetään Master of Arts (Education) jonka ansiosta ne jatkamaan akateemisia opintoja tohtoritason. Tämä tutkinto ei ole muodollista opettajan pätevyyden. Master of Arts (Education) Pakollinen... [-]

Master Langattoman Viestinnän Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

30 vuotta uraauurtavaa tutkimusta ja yhteistyötä maailmanlaajuisen tietoliikenne- ja elektroniikkateollisuuden yritykset, kuten Nokia on ollut perustan ohjelman kehittämisen osastolla Communications Engineering (DCE) ja Centre for Wireless Communications (CWC). DCE & CWC tutkimuksen yksikön vastaa suorittaa WCE ohjelma koostuu noin 130 tutkijoita, joista noin 50% on foreigns tulevat noin 20 maasta kaikista keskeisistä maanosista. [+]

Master Wireless Communications Engineering WCE - langattomasti Yours! 30 vuotta uraauurtavaa tutkimusta ja yhteistyötä maailmanlaajuisen tietoliikenne- ja elektroniikkateollisuuden yritykset, kuten Nokia on ollut perustan ohjelman kehittämisen osastolla Communications Engineering (DCE) ja Centre for Wireless Communications (CWC). DCE & CWC tutkimuksen yksikön vastaa suorittaa WCE ohjelma koostuu noin 130 tutkijoita, joista noin 50% on foreigns tulevat noin 20 maasta kaikista keskeisistä maanosista. Opiskele WCE auttaa saavuttamaan tavoitteesi! Ohjelma koostuu huippuluokan osaamista ja uusinta kehitystä olennaiset alueet ja aiheet langattoman viestinnän järjestelmiä ja verkkoja. Se antaa sinulle tarvittavat taidot ja ydin tietoa uusimpia menetelmiä, työkaluja ja tekniikoita yhdistettynä aika-testattu muun muassa tiedot teoriassa kehittyneet langattomat viestintäjärjestelmät, viestintäverkot, satunnaiskarheus ja digitaalinen signaalinkäsittely, antennit, radiokanavat, radiotekniikka, elektroniikan suunnittelu, ja tietotekniikan. Voit omistaa olennaista tietoa suunnitteluun langattomien viestintäverkkojen järjestelmän tasolla. Graduate WCE antaa sinulle ammattilainen reunaan! Koska valmistunut WCE saat perustava tausta kasvava, dynaaminen Langattoman viestinnän alalla sekä verkostoitumista, järjestelmiä ja tekniikoita. Taitoja saadut maisteriohjelmassa tarjoavat vahvan akateemisen koulutuksen että vastaukset vaatimuksiin langattoman viestinnän maailmanlaajuisesti. Työ WCE etenee urasi! Saatat saada mahdollisuuden edetä entistä opintojen aikana. Centre for Wireless Communications, CWC, tarjoaa useita työpaikkoja harjoittelijana tai diplomityö opiskelija, jossa mahdollisuus jatkaa jatko-opiskelija CWC Väitöskirjatutkimus ohjelma Oulun yliopiston tutkijakoulu (UniOGS), ja niin kuin tutkijatohtori klo CWC. Tyypillisesti 10-12 maisteriksi haltijoiden CWC saada Ph.D. asteen vuosittain. ohjelma Outline Tutkimukset langattoman viestinnän suunnittelu koostuvat perus- ja moduuleja, jotka ovat pakollisia. Sen lisäksi, että WCE opiskelija voi valita valinnaisia ​​kursseja päässä valinnainen moduuli koostuu 24 kursseja aloilla sähkö- ja tietotekniikan sekä Suomen kielen opintoja. Lisäksi pakollinen kehittyneen harjoittelun ja... [-]

Master Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Markkinointitapa on strategista merkitystä, ja siksi markkinointi koulutus antaa sinulle valmiudet menestyä strategisen johtamisen myös kansainvälisellä tasolla. Ammattitaitoinen painopiste on asiakkaan ja verkon hallinnan, mutta markkinointi koulutus Oulu Business School varustaa sinut myös kykyä solmia tohtorikoulutusta ja soveltaa tieteellistä tietoa käytännön markkinoinnin missään organisaatiossa. [+]

Master in Marketing Markkinoinnin tutkimus Oulu Business School opinnot markkinoilla, kuten vaihto-arvo, pitkäaikaiset asiakassuhteet ja parisuhteeseensa, ja vaikuttavia tekijöitä markkinoiden toimintaa. Markkinointi koulutus kehittyy osaamistasi perusteet markkinoinnin, kuten kampanjan suunnittelun tai tuotemerkin. Lisäksi voit tutustua organisaation ostokäyttäytymistä, logistiikkaa ja digitalisointi liiketoimintaa muuttuvassa globaaleilla markkinoilla. Markkinointitapa on strategista merkitystä, ja siksi markkinointi koulutus antaa sinulle valmiudet menestyä strategisen johtamisen myös kansainvälisellä tasolla. Ammattitaitoinen painopiste on asiakkaan ja verkon hallinnan, mutta markkinointi koulutus Oulu Business School varustaa sinut myös kykyä solmia tohtorikoulutusta ja soveltaa tieteellistä tietoa käytännön markkinoinnin missään organisaatiossa. Ammattiprofiileja akateemikkoliiton Saavutettuaan MSc. tutkinto Markkinointi sinulta pätevä johto ja suunnittelun tehtävissä. Tyypillisiä ensimmäinen tehtäviin kuuluu tuotehallinta, asiakashallinta ja markkinointiviestintä. Otsikot valmistuneiden markkinoinnin kuuluvat Account Manager, Customer Service Manager, Marketing Manager, Marketing Planner, myyntipäällikkö, myyntiedustaja, tuotepäällikkö ja projektipäällikkö. Lahjakkaimpien niistä, tieteellisen tutkimuksen alalla markkinointia kansainvälisellä tasolla on kiinnostava mahdollisuus, että tutkinto antaa. Miksi valita Oulu? ... [-]

Master Ohjelmistojen, Järjestelmien Ja Palvelujen Kehitystä Globaalissa Ympäristössä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Tietojenkäsittelytieteiden laitoksen Science Oulun yliopiston järjestää kahden vuoden kokopäiväinen maisteriohjelmaan Software, Systems and Services Development in Global Environment (GS3D). [+]

Master Software, Systems and Services kehityksen Global Environment Tietojenkäsittelytieteiden laitoksen Science Oulun yliopiston järjestää kahden vuoden kokopäiväinen maisteriohjelmaan Software, Systems and Services Development in Global Environment (GS3D). Valmistuneet GS3D on toimivalta toimia asiantuntijoina ja johtajien globaalin ICT-yritysten. Ohjelma tarjoaa monitieteistä tietoa ohjelmistojen, järjestelmien ja palvelujen kehitystä maailmanlaajuisesti. Valmistuneet saavat valmiudet ymmärtää ja analysoida dynamiikkaa ohjelmisto liiketoimintaympäristössä. Opiskelijat voivat edetä opintojaan tohtorin ja osallistua GS3D tutkimusryhmiä. ohjelma Outline Tutkintoon sisältyy: Pakolliset Studies - 95 op Valinnaiset opinnot - 25 op Pakolliset maisteriopintoihin kuuluu väli- aihe kurssien joka syvenee osaksi kehittyneempiä tutkimuksia. Kehittynyt kurssit muodostavat ytimen maisteriohjelman, koska ne puuttua syvempiä näkökohtia aiheiden käyttöön aikaisemmin kursseja. Tutkimukset tulee olemaan perusta tutkimukseen ja merkittävä osa ajasta käytetään valmistuksessa diplomityön. Sen tarkoituksena on kehittää opiskelijan valmiutta riippumattoman hankintaan tieteellistä tietoa, tunnistaa ongelmat, analysoimalla niitä ja muodostaa niihin ratkaisun. Valinnaiset opinnot sisältävät joko kurssien tietojenkäsittelytieteiden tai sivuaineopintoja muiden tieteiden. Kurssit vaihtelevat 1-7 op säveltäminen kokonaisuuden 25 op. Oppimistulokset Täyttämällä maisterin opintoihin tietojenkäsittelyä tieteiden opiskelija voi toimia riippumattomana asiantuntijana tavoitteellinen projekti ja pystyy ammattimaisesti hoitaa tällaista hanketta. Opiskelija hallitsee tyypilliset tutkimusmenetelmiä ja voi valita sopivin tutkimuksen ja tiedonkeruun menetelmiä erityisten tutkimusten ongelma. Opiskelijat voivat kehittää työmenetelmiä ja käytäntöjä oppiaineen käyttämällä tieteellinen lähestymistapa ja voi kommunikoimme ne selkeästi ja oikeudenmukaisesti. Valmistuttuaan ylemmän tason opintoja GS3D ohjelmassa opiskelija voi myös: Käytä nykyisiä ja tuottaa uusia IS ja SE osaamista organisaation ja ohjelmistot yritysten tarpeisiin; Analysoi ja arvioi ihmisen toiminnan IT käyttää tilanteissa, työharjoittelun ja organisaation toiminnan avulla käsitteellisiä keinoja, ja esittää analyysin tulokset käyttämällä sopivia kuvailevia menetelmiä; Analysoi... [-]

Master Taloustieteessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Oulu Business School maisteriohjelman Economics (ME) on kaksivuotinen ohjelma tarjoaa asiantuntemusta monenlaisia ​​erikoisalojen taloustieteen. Tutkimukset koostuvat mikro- ja makrotalous, kvantitatiivisia menetelmiä ja valinnaisia ​​alan kursseja, kuten kansainvälinen talous ja rahoitus, kasvu, ympäristö- ja energiatalouden, teollisen organisaation ja aluetalous. [+]

master taloustieteessä Taloustiede keskittyy käyttäytymistä selittävät eri taloudellisten toimijoiden, kuten kotitaloudet, yritykset ja julkisyhteisöt. Tavoitteena on kuvata, selittää ja mallintaa moderni markkinatalous. Economics auttaa meitä ymmärtämään, miten markkinat toimivat ja kuinka voimme vaikuttaa niiden käyttäytymiseen talouspolitiikkaa. Economics tarjoaa vastauksia kysymyksiin kuten; mitkä ovat talouskasvun lähteitä sekä mitä on yhteys inflaation ja korkotason. Economics on myös laajalti käytetty selvittää eri alan erityiskysymyksiä, jotka käsittelevät muun ympäristön sovellusten teollisen organisaation. Economics on yksi niistä harvoista aloista, tieteen, joilla vuosittainen Nobel-palkinto myönnetään. Economics tarjoaa tietoja ja taitoja, joita tarvitaan työskenneltäessä vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä yritysten, valtion virastot tai kolmannen sektorin organisaatioita. Opiskelija, joka saa maisterin tutkinnon taloustieteessä saa käyttää nimikettä taloustieteilijä. Oulu Business School maisteriohjelman Economics (ME) on kaksivuotinen ohjelma tarjoaa asiantuntemusta monenlaisia ​​erikoisalojen taloustieteen. Tutkimukset koostuvat mikro- ja makrotalous, kvantitatiivisia menetelmiä ja valinnaisia ​​alan kursseja, kuten kansainvälinen talous ja rahoitus, kasvu, ympäristö- ja energiatalouden, teollisen organisaation ja aluetalous. Kvantitatiivinen luonne ME ihanteellisesti sopii niille, jotka ovat opiskellut taloustieteitä, rahoitus, kirjanpito, luonnontieteet (esim matematiikka) tai suunnittelu. ME Ohjelma antaa myös hyvän pohjan edelleen akateemisen opintoja jatko. Ammattiprofiileja akateemikkoliiton Työmarkkinoille ekonomistit ovat tyypillisesti laajoja. Ammattiprofiileja valmistuneiden sisältävät vaativia asiantuntija-ja johtotehtävissä sekä tutkimus-ja opetustehtävissä sekä kotimaiset ja kansainväliset yritykset, valtion laitokset tai kolmannen sektorin järjestöjen, muun muassa. Miksi valita Oulu? ... [-]

Mestari Arkkitehtisuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Oulun School of Architecture on tyytyväinen kansainvälisten hakijoiden kandidaatin tutkinto arkkitehtuurin hakea 2 vuoden kokopäiväinen maisteriohjelma Arkkitehtuurin, alkaa syyskuussa vuosittain. Ohjelma ohjeistetaan kokonaan Englanti ja täysin integroitu kotimaisen kuustason tutkimuksia koulun. [+]

Master in Arkkitehtisuunnittelu Koulu kouluttaa opiskelijoita arkkitehdin ammattia Oulun School of Architecture on tyytyväinen kansainvälisten hakijoiden kandidaatin tutkinto arkkitehtuurin hakea 2 vuoden kokopäiväinen maisteriohjelma Arkkitehtuurin, alkaa syyskuussa vuosittain. Ohjelma ohjeistetaan kokonaan Englanti ja täysin integroitu kotimaisen kuustason tutkimuksia koulun. Tutkinto myönnetään, Master of Science in Architecture, on ammatillinen arkkitehdin tutkinto, joka tarjoaa pätevyys harjoittaa arkkitehdin ja kelpoisuuden jatkaa tohtoriopintoihin. Koulun opetukset vastattava sekä paikallisia ja maailmanlaajuisia ympäristökysymyksiä sekä uusimpia ominaisuuksia arkkitehtuurin alalla. Toisaalta, paikallisten rakennus perinteistä ja äärimmäiset sääilmiöt tarjoavat suuria resursseja ja mahdollisuuksia tutkimukseen ja uusien arkkitehtuurin äärimmäisen pohjoisen ilmastossa. Pitkälle pohjoiseen sijainnin koulun tarjoaa erinomaisen laboratorio opetuksen esimerkiksi valaistuksen suunnittelu, joka on yksi tiettyjä aiheita tarjotaan Arkkitehtisuunnittelu maisteriohjelmaan. ohjelma Outline Tutkinto on arkkitehdin ammattitutkinnon ilmoittanut EU-komission Master koulutusohjelma Arkkitehtuuri (120 op) on kahden vuoden kuluttua tutkimuksen ohjelma, jaettu neljään lukukausien koostuu studio hankkeita, teoreettiset tutkimukset ja diplomityö projekti. Laajuus jokainen termi studio kurssin ja Opinnäytetyö on 30 op. Ohjelma on täysin integroitu koulun kotimainen maisterivaiheen arkkitehtuurin. Sisältö suunnitteluun suuntautunut koulutusohjelma perustuvat koulun kokemus ja perinteet opetuksen suunnittelun läheisesti arkkitehtuuriin. Painopiste tutkimukset on studio hankkeita, jotka vaihtelevat laajemmin julkisten rakennusten suunnitteluun yksityiskohtia - sekä rakennusten ja kaupunkien rakenteita - painottaen kestävyyttä. Lisäksi luennoilla kattaa nykyajan piirteitä Suomen ja Skandinavian arkkitehtuuria, ja viimeisimmästä kehityksestä rakennusmateriaaleista. Professorit koulussa ovat kansainvälisesti tunnustettuja arkkitehtejä ja tutkijoita. Ohjaajat ovat ammattilaisia, jotka työskentelevät sekä opettajien ja harjoitellaan arkkitehdit ja suunnittelijat. Opetus toteutetaan pienryhmissä ja kautta henkilökohtaiseen ohjaukseen. Kansainvälinen työpajoja ja vierailuluentoja mukaan huomattava kotimaisten ja ulkomaisten arkkitehtien, tutkijat ja taiteilijat ovat olennainen osa opiskelua sekä... [-]

Mestari Kirjanpidon Ja Taloushallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Kun maailma kansainvälisen liiketoiminnan, on kasvava tarve rahoituksen ja johdon laskentatoimi ammattilaisille, jotka täyttävät asetetut vaatimukset, joita yritykset toimivat globaalissa liiketoimintaympäristössä. Laskentatoimen ja rahoituksen Oulun Business School järjestää täyden kaksivuotisen maisteriohjelman Financial and Management Accounting (FMA), joka antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä yrityksissä, joilla on liikesuhteita ja toimintaa eri maissa. [+]

Master Financial and Management Accounting Kun maailma kansainvälisen liiketoiminnan, on kasvava tarve rahoituksen ja johdon laskentatoimi ammattilaisille, jotka täyttävät asetetut vaatimukset, joita yritykset toimivat globaalissa liiketoimintaympäristössä. Laskentatoimen ja rahoituksen Oulun Business School järjestää täyden kaksivuotisen maisteriohjelman Financial and Management Accounting (FMA), joka antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä yrityksissä, joilla on liikesuhteita ja toimintaa eri maissa. Taloudellinen ja johdon laskentatoimi Laskentatoimen tutkii tiedon ja raportoinnin järjestelmiä yrityksille, jotka käyttävät eri intressiryhmien ulkopuolisille tahoille yritys. Johdon laskentatoimen kehittää ja tutkii tieto-ja raportointijärjestelmiä tarvitaan päätöksentekoon sisällä yritys. Tieteellinen tutkimus kirjanpidon ja taloushallinnon keskittyy hyödyllisyydestä antama tieto raportointijärjestelmät eri päätöksenteon yhteyksissä myös yrityksen arvon, suorituskyvyn arviointiin, hinnoittelu tuotteita yritys, mm. Viimeaikainen kehitys rahoitusmarkkinoilla ja johdon laskentatoimen on integrointi paikallisen raportoinnin järjestelmien kohti yhteistä kansainvälistä taloudellisen raportoinnin järjestelmäänsä. Maisteriohjelma Maisteriohjelma Financial and Management Accounting (MKL) tarjoaa maisteriksi korkeaa kansainvälistä tasoa ja sopii hakijoille tausta liiketoiminnan tutkimuksissa, yhteiskuntatieteet, koulutus, luonnontieteiden, matematiikan tai tekniikan. Ohjelman aikana opiskelijat kehittävät taitoa analysointi tilitietoja, tarpeisiin sekä yrityksen sisäistä päätöksentekoa ja sijoittajille. Kurssimoduulit heijastaa viime aikoina laskentatoimen kohti hyväksymistä kansainvälisen taloudellisen raportoinnin järjestelmäänsä ja kasvava tarve hallintaan ja kirjanpidosta kansainvälistyneet yritykset. Valmistuneet ovat hankkineet tietoja ja taitoja tarvitaan työtä johtava monikansalliset yritykset, tilintarkastusyhteisöt tai rahoituspalvelujen alalla. Ohjelma myös tarjoaa opiskelijoille vankan perustan tieteellistä tutkimusta. Miksi valita Oulu? ... [-]

Mestari Oppimiseen, Koulutukseen Ja Teknologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Oppiminen, koulutus ja teknologia (LET) on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelma (120 op). Kun hakija sitä, opiskelijat myönnetään Master of Arts (Education) tutkinto johtava tohtoriopintoihin. LET ohjelma valmistaa asiantuntijoita, jotka voivat soveltaa tieto- ja viestintätekniikan eri oppimisympäristöissä. [+]

Master Oppiminen, koulutus ja teknologia Oppiminen, koulutus ja teknologia (LET) on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelma (120 op). Kun hakija sitä, opiskelijat myönnetään Master of Arts (Education) tutkinto johtava tohtoriopintoihin. LET ohjelma valmistaa asiantuntijoita, jotka voivat soveltaa tieto- ja viestintätekniikan eri oppimisympäristöissä. LET tutkimukset luottaa kolmeen teoreettiseen pilariin: Itserajoittuva oppiminen, yhteisöllinen oppiminen, ja teknologia-avusteinen oppiminen. Sekä teoreettisen ja käytännön ratkaisuja tarjotaan tutkimuksissa perustuvat uusimman tiedon ja havainnot alalla oppimisen tieteiden. LET-ohjelman tarkoituksena on kehittää tietoa ja osaamista tarvitaan nykyaikaista koulutusta, nimittäin taitoja suunnitteluun, johtamiseen, arvioidaan ja analysoidaan monipuolinen oppimistilanteita onko face-to-face tai teknisesti parannettu. Lisäksi monet 21. vuosisadan taitoja, joita tarvitaan nykypäivän työelämässä korostetaan ja tuetaan LET tutkimuksissa. ohjelma Outline Tutkintorakenne ja Opetussuunnitelma Oppiminen, koulutus ja teknologia (LET) on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelma (120 op). Suoritettuaan ohjelman opiskelijat myönnetään Master of Arts (Education) tutkinto, joka mahdollistaa heitä jatkamaan akateemisia opintoja tohtorin tasolla. Tämä tutkinto ei ole muodollista opettajan pätevyyden. Opinnot muodostuvat kielen, viestinnän ja orientoivat opinnot, pääaineen ja sivuaineopintoja sekä monialaista tutkimuksia ja muita valinnaisia ​​opintoja. Tavoitteet - LET valmistuneet pystyvät hyödyntämään olennaisten oppimisteorioiden konteksteissa yksittäisten ja yhteisöllisen oppimisen, henkilöresurssit ja elinikäinen oppiminen pedagogisesti arvioida eri teknologioiden vuorovaikutukseen, oppimiseen ja sisällöntuotanto selittää prosessin itseohjautuva oppiminen ja kehittää itseohjautuva ja yhteistyötä säännellään oppimistaitoja explicate käytännön ja teoreettista keinoja oppimisen asiantuntemusta, ja voi seurata ja omiin edistymistä olla asiantuntija toimivat yhteistyössä eri oppimisyhteisöt suunnitella ja toteuttaa teknologia-avusteinen oppiminen paikallisen ja globaalin yhteyksissä Käytä tutkimuskirjallisuudessa ja tutkimusmenetelmät alalta oppimisen tieteiden ja koulutuksen tekniikoita, sekä harjoittaa tieteellistä tutkimusta yhdistämällä oppimisen ja tekniikka tunnustamaan koulutusteknologia rakenteisiin... [-]

Mestari Proteiinia Tiede Ja Biotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä. [+]

Master in Protein Science and Biotechnology Katso video kansainvälisen maisteriohjelman proteiinia Science and Biotechnology , missä opiskelijat kertovat ohjelmasta, ja opiskelu ja asuu Oulussa. MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä. Opiskelija, joka valitaan aste sitoutuu 120 op opintopistettä (vastaa kahta vuotta) tutkimuksia. Nämä tutkimukset maksimoida kädet yksittäisten valmentautumista nykyaikaisessa uusinta tekniikkaa ja menetelmiä samalla vankka pohjatyö teoreettisia näkökohtia kenttään. Noin puolet aste liittyy oppilaiden integrointi osaksi eri tutkimusryhmien lopulta kasaamalla vuonna 6 kuukautta tutkimushankkeessa. Tutkinto on joustava ja mahdollistaa opiskelijoiden erikoistua näkökohtia proteiinia ja biotekniikan joka hyötyisivät eniten heidän tulevalla urallaan. Ohjelma on suunnattu erityisesti ihmisille menee tutkimukseen ja entiset opiskelijat ovat olleet erittäin onnistuneet löytämään PhD tehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Tutkinto opetetaan erittäin kansainvälinen tiedekunnan biokemian ja molekyylibiologian lääketiede. Tiedekunta kokoaa yhteen asiantuntemusta in vitro, in vivo ja in silico analyysi proteiinien rakennetta ja toimintaa ja sisältää kansalliset keskukset proteiinin biofysikaalisiin ja rakenteellinen analyysi sekä kansallinen huippuyksikkö Cell soluväliaineen Research. ohjelma Outline Koulutusohjelma sisältää, mutta ei rajoitu, tutkimukset proteiinikemian ja tuotanto, bioinformatiikan, bioinformatiikka, proteiinien laskostumista, lääkekehityksessä, systeemibiologian rakenne- biologian ja valinnaisia ​​kursseja, jotka kattavat solu- ja molekyylibiologian sekä mini-hankkeita ja lopullinen 6 kuukautta tutkimushankkeessa. Kaikki projektit toteutetaan aktiivinen, hyvin rahoitettu tutkimusryhmiä. Koulutusohjelma on suunniteltu noin aikaisin integroitumista MSc opiskelijat tutkimusryhmiin ja käyttää uusimpia laitteita yksittäisten opiskelijoiden. Ennen vuoden ensimmäisen termi oppilaat saavat yksittäiset kädet kokemusta sähkösuihkutusmassaspektrometrialla, osasekunnin kinetiikka, mikrokalorimetria, pintaplasmoniresonanssi ja rekombinanttiproteiinituotantoon... [-]

Mestari Taloudellisen Geologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Maisteriohjelma Taloudellisen geologian tarjoavat Oulu Mining School, joilla on laaja kansainvälinen sidoksia. Ohjelma opetetaan kokonaan Englanti ja koostuu 22 moduulit, mukaan lukien kursseja magmaattisista, hydrotermistä ja sedimentary malmiesiintymien, rakennegeologia talouden geologit, kaivos geologia, Geometallurgia, Näytteenottomenetelmiä GIS-sovellukset, sekä ympäristön geochemistry. [+]

Master Taloudellisen geologian Maisteriohjelma Taloudellisen geologian tarjoavat Oulu Mining School, joilla on laaja kansainvälinen sidoksia. Ohjelma opetetaan kokonaan Englanti ja koostuu 22 moduulit, mukaan lukien kursseja magmaattisista, hydrotermistä ja sedimentary malmiesiintymien, rakennegeologia talouden geologit, kaivos geologia, Geometallurgia, Näytteenottomenetelmiä GIS-sovellukset, sekä ympäristön geochemistry. ohjelma Outline Maisterin tutkinto-ohjelma koostuu 120 opintopistettä, mukaan lukien 35 op Pro gradu -tutkielma, ja välillä 50 ja 85 op syventäviä kursseja geologian ja enintään 35 op samankaltaisesta tieteenalojen vapaasti valittavissa. ohjelman Opiskelijaksi Ohjelman erityiset akateemiset vaatimukset Ohjelma on avoin sovelluksia opiskelijoille kandidaatin tutkinto geologiasta, tai muiden tieteiden, kunhan opiskelijoilla on riittävä kokemus geologia (60 op). Opiskelijat, jotka ovat niiden viimeinen termi / lukukausi kandidaatin opintoihin voi hakea opiskelemaan maisterin tutkintoon. Siinä tapauksessa, että hakija on hyväksytty tutkimus, hakijan on esitettävä hänen / hänen kandidaatin tutkinnon dokumentointi seuraavissa määräajoissa. Valintaprosessi Alustavan valinnan, hakijat haastatellaan puhelimitse, jonka aikana koulutustausta hakijat, heidän motivaationsa opiskelua, ja niiden tuntemus Englanti arvioidaan. Yksityiskohtaiset valintaperusteet Valinta perustuu pääasiassa koulumenestykseen ja kokemus, esim, teollisuudessa tai geologinen tutkimus järjestöt. Työllistymismahdollisuuksia Valmistuneet Viime vuosikymmenellä, Suomi koki vahva elpyminen kaivos- ja etsintä teollisuudelle seurauksena hyödykkeen puomi. Useita uusia kaivoksia on avattu ja mineraalisektorilla on tullut yksi tärkeimmistä perustan talouden Pohjois-Suomessa. Tätä taustaa vasten, tarjoamme käytännönläheistä koulutusta, joka valmistelee valmistuneista uran teollisuudessa tai malmiesiintymä liittyvää tutkimusta. Oulun yliopisto International Master n Scholarship Scheme 2017-2018 Yhdistetty uusimista yliopiston strategian, merkityksen kasvu kansainvälistymisen ja käyttöönotto lukukausimaksut kuin EU / ETA-kansalaisten, Oulun yliopisto on osoitettu merkittävän määrän rahaa opetusta apurahoja 2017 merkintä. Apurahat myönnetään muodossa lukukausimaksu luopumista. Lukukausimaksu luopuminen myönnetty kattaa 100%... [-]

Mestari Tietotekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Tämä tutkimus suuntautunut tutkinto-ohjelma tarjoaa kiinnostavan mahdollisuuden opiskella huippututkimushankkeiden ympäristössä. Se antaa opiskelijoille joustavuutta valita kaksi teemaa: Computer Vision ja signaalinkäsittely, ja Jokapaikan tietotekniikka. Opiskelijoita kannustetaan toimimaan tiiviissä yhteistyössä tutkimusryhmien tiedekunnan jotka ovat kansainvälisiä johtajia omalla alallaan. [+]

Master in Computer Science and Engineering Tämä tutkimus suuntautunut tutkinto-ohjelma tarjoaa kiinnostavan mahdollisuuden opiskella huippututkimushankkeiden ympäristössä. Se antaa opiskelijoille joustavuutta valita kaksi teemaa: Computer Vision ja signaalinkäsittely, ja Jokapaikan tietotekniikka. Opiskelijoita kannustetaan toimimaan tiiviissä yhteistyössä tutkimusryhmien tiedekunnan jotka ovat kansainvälisiä johtajia omalla alallaan. Tutkimus-suuntautunut ohjelma, jossa on kaksi teemaa Ensimmäinen teema, konenäkö ja signaalinkäsittely, tarjoaa opiskelijoille vankka teoreettinen ymmärrys ja käytännön taidot digitaalisen tiedon käsittelyä ja analysointia. Tämä tieto voi olla esimerkiksi kuva-, video-tai audio-signaaleja, jotka koetaan ympäristöstä ja käsitellään käyttäen erilaisia ​​toimintoja, kuten suodatus-, puristus-ja luokittelu. Opiskelijat tutustuvat olennaiset tietokoneen vision sekä kuvan ja signaalinkäsittelyn menetelmiä ja tekniikoita. Toinen teema, Jokapaikan tietotekniikka, keskittyy seuraavan sukupolven vuorovaikutteisten järjestelmien että paikka ihmisellä painopiste teknologisen kehityksen. Hyväksymällä monitieteinen reaalimaailman lähestymistapaa, opiskelijat joutuvat käyttämään huomattavan paljon aikaa työskennellä ryhmässä, joissa kehitetään erilaisia ​​järjestelmiä aina vuorovaikutteisia verkkopalveluja pelejä ja mobiilisovelluksia, joilla on vahva keskittyminen innovointiin ja suunnitteluun. Opiskelijat saavat kokemusta suorittaa käytettävyystestejä ihmisen osallistujia, tehdä kokeita arvioida niiden järjestelmiin, ja soveltamalla iteratiivinen suunnittelulähestymistapa kehittämään ja parantamaan järjestelmiään. Ohjelma tarjoaa tiedekunnan tietotekniikan ja sähkötekniikan, joka isännöi useita maailmanluokan tutkimusryhmiä. Osasto on tunnettu maailmanlaajuisesti sen asiantuntemusta konenäkö, ja joukossa keskeiset tulokset on Local Binary Pattern (LBP) menetelmä, joka on tullut yksi yleisimmin käytetty tekstuuri toimijat konenäön. Signaalinkäsittely on toinen keskeinen alue, jossa osasto on tehnyt huippututkimusta, esimerkiksi energiatehokkaista arkkitehtuurit sulautettujen järjestelmien tiiviissä yhteistyössä monien yritysten. Lopuksi osasto on luonut ainutlaatuisen tutkimusympäristön Jokapaikan tietotekniikka mukaan lukien multitouch seinä-kokoinen näyttöjä, älypuhelin tunnistava middleware ja sensoriverkkoja; yhdessä vahva kokeellisen lähestymistavan vuorovaikutteisten järjestelmien. ohjelma Outline Computer Science and Engineering on... [-]

Mestari Tuotehallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Maisteriohjelma tuotepäällikkönä (M Compact) on kaksivuotinen ohjelma opetetaan Englanti. Ohjelma kouluttaa tuotehallinnan ammattilaisia, jotka voivat aktiivisesti hallita tuotteita ja tuotevalikoimaa. Pääpaino on tekniikan tuotehallinta. Se perustuu insinöörikoulutukseen ja keskittyy tuotehallinnan. [+]

Master in Product Management Maisteriohjelma tuotepäällikkönä (M Compact) on kaksivuotinen ohjelma opetetaan Englanti. Ohjelma kouluttaa tuotehallinnan ammattilaisia, jotka voivat aktiivisesti hallita tuotteita ja tuotevalikoimaa. Pääpaino on tekniikan tuotehallinta. Se perustuu insinöörikoulutukseen ja keskittyy tuotehallinnan. M Compact tarjoaa kursseja nykyajan aiheista, jossa painotetaan tuotteen hallinta.Euroopan ohjelman ytimenä on tuotekehityksessä, toimitusprosessin ja koko kysyntä-toimitusketjussa. Ongelmanratkaisu-ja viestintätaidot kansainvälisissä yhteyksissä on korostettu. M Compact sisältää tiiviissä yhteistyössä teollisuuden ja luennot käytännön tapauksissa parantaa oppimiskokemus. Vierailevia luennoitsijoita teollisuudesta usein kutsuttu puhumaan. Toimeksiannot ovat tyypillisesti kytketty käytännön teollisuutta koskeviin haasteisiin, antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia alan kokemusta, koska ne alkaa rakentaa verkostoja yritysmaailmassa. M Compact on myös vahvat yhteydet kaikkiin insinöörikoulutukseen on teknillisen tiedekunnan. ohjelma Outline M Compact on kahden vuoden kokopäiväinen ohjelma. Kurssi kuormitus on suunniteltu varmistamaan sujuva eteneminen tutkimuksia, jotta opiskelijat saavat maisterin tutkinto Engineering suunnitellusti. Graduate Profile Opiskelu Product Management yhdistyvät tietämystä suunnittelu ja hallinta tieteet. Opiskelijoiden tekninen tausta toimii perusta soveltamista tuotehallinnan menetelmät tuotteiden luomiseen ja toimitusprosessin. Valmistuneet ovat päteviä eri tuote hallinnoinnista tuottavuuden ja laadun tiedon ja teknologian hallinta. Ne pystyy parantamaan tuottavuutta, laatua ja hyvinvointia, ja voi käyttää tietojaan ratkaistessaan haastavia ongelmia kaikilla toimialoilla. Valmistuneet on hyvä tausta jatko-opintoihin. Avoimet työpaikat Ohjelma tarjoaa tutkinnon osaamista työskennellä alalla tuotehallinnan useiden tehtävien, joilla on läheisiä yhteyksiä insinöörikoulutukseen. Potentiaaliset tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi Account Manager, Customer Quality Engineer, kehityspäällikkö, projektipäällikkö. Valmistuneet voivat työskennellä eri toimialoilla. hakija profiili Hyvällä hakijalla Ohjelman on jo vahva tekninen tausta heidän aiemmista tutkimuksista. Kandidaatin (tai uudempi) tutkinto asiaa alan tekniikan, kuten maa-ja vesirakentaminen, ympäristötekniikka, sähkötekniikka, koneenrakennus on edellytys. Edellinen tutkinto... [-]

Videot

Future Factory with 1200 new students

Pine buds bring a solution to humankind’s incurable diseases

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

Oulu, 90570 FI