University of Oulu

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyliopisto, joka luo innovaatio tulevaisuuden, hyvinvoinnin ja tietämystä monitieteistä tutkimusta ja koulutusta. Future innovaatio on noin etsivät hyödyntämällä ja soveltamalla uutta tietoa. Oulun yliopisto tutkii ihmisten ja kulttuurin muuttuvassa elinympäristön sekä mahdollisuuksia Uusi teknologia parantaa hyvinvointia ihmisille ja ympäristölle. Oulun yliopisto on monitieteinen asiantuntija Northerness.

Top 3 syitä opiskella täällä

Yliopistossa Oulun edistämme oppimista ja tehdä tutkimusta, joka työntää rajoja tiedossa. Yliopiston vaikutus perustuu korkeaan laatuun, korkea kunnianhimoa ja tuottavuus kaikessa toiminnassamme. Strategiamme on kasvattaa merkitys kansainvälisessä tutkimustyössä ja turvaamaan rooli rinnalla maailman johtavia painopistealueillam-.

YRITYS

historia

Vuonna 1958 tutkimus- ja koulutusyhteisö on 16000 opiskelijaa ja 3000 työntekijää vahva, ja yksi suurimmista ja eniten monitieteistä yliopistoa Suomessa. Kymmenen tiedekuntien monet yksiköt ja erikoistunut tutkimus yksiköt Oulun yliopiston luovat perustan monitieteistä tutkimusta, innovaatioita ja koulutusta asiantuntijoiden vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Koulutus

Rakenne 10 tiedekuntaa kuvastaa Oulun yliopiston profiilia tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnallisen roolin. Tiedekunnat ovat:

Biokemia ja molekyylilääketieteen BMM Education EDU humanistiset HUM Tietotekniikka ja sähkötekniikan ITEE Lääkkeet MED Oulu Business School OBS Oulu Mining School OMS Oulu School of Architecture OSA Science SCI teknologia TECH

Tutkimus

Yliopistossa Oulun edistämme oppimista ja tehdä tutkimusta, joka työntää rajoja tiedossa. Käytämme koko potentiaalia edistää ratkaisemaan joitakin suurimpia maailmanlaajuisia haasteita, kuten luonnonvarojen kestävä käyttö, vastuullinen liiketoiminta, ihmisten hyvinvointiin ja elinikäinen terveys, älykkäät järjestelmät ja palvelut kehitystä sekä valjastamalla ympäristöriskejä.

Ura

Oulun yliopisto Pohjois-Suomessa on kansainvälinen, monitieteinen tutkimus yliopisto rikas allas luovia ja henkistä lahjakkuutta. Tarkemmin, Oulun yliopisto kattaa tiedeyliopistona, tekninen yliopisto ja kauppakorkeakoulu samassa organisaatiossa.

Oulun seudulla on tunnustettu maailmanluokan t & k-keskitin, jossa T & K tulo henkeä kohti korkeimpia maailmassa.

Erityiset toimenpiteet Oulun yliopiston rekrytoinnissa on mukana luomassa tenure track ohjelma, nuorempi tutkijan rekrytointiohjelma ja rahoitus tohtorikoulutettava tehtävissä -tohtoriohjelmiin.

Palvelut

opiskelijan palvelut

UniOulu huolehtii yksilöiden. Tuemme akateemisen haasteisiin toimivaa infrastruktuuria ja helposti apua. Omalla osastolla sinulla on henkilökohtainen akateeminen kontakti, joka voi käsitellä epätarkkaa etunimellä ja kuka auttaa sinua tekemään henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Hyvin valmisteltu opintosuunnitelma on arvokas väline edetä oman opintopolun. Saat vastaamaan kummi, ensimmäinen opiskelija kollega, verkossa jo ennen saapumistaan. Kummis ovat vanhempi opiskelijat Oulun yliopiston koulutettu auttamaan teitä alussa tottua arkea Oulussa.

opiskelija-asuntojen

Paikallinen opiskelija-asuntosäätiö PSOAS tarjoaa laajan valikoiman majoitusmahdollisuuksia, mistä soluasuntoja studioihin, ympäri kaupunkia alueella. Ei ole väliä missä asut Oulu, palveluja aina supermarketeissa kirjastoihin ja urheilumahdollisuudet ovat lähellä kotiin. PSOAS on paremmuusjärjestykseen opiskelijoiden yksi johtavista asuntojen tarjoajista maailmassa.

Tellus Innovation Arena

Tellus Innovation Arena on avoin innovaatio tila sijaitsee keskellä Linnanmaan kampusalueen. Se on rakennettu oppimiseen, yhteistyöhön ja tapahtumia kaikille avoin löytöretkeilijät ulkopuolella yliopiston. Tapaa ihmisiä, kehittää ideoita ja esittää projekteja - se tekee kaikki ero.

Terveyspalvelut

Opiskelijan terveyspalvelut kandidaatin ja maisterin tason opiskelijoille sijaitsevat Linnanmaalla. Terveyspalvelut kuuluvat lääketieteen, henkinen, ja hammashoitoa. Useimmat palvelut ovat maksuttomia, kun taas jotkut periä nimellinen maksu.

Student Life

opiskelijajärjestöt

Opiskelijajärjestöt ovat asiantuntijoita järjestämisessä kulttuuritoimintaa, urheilutapahtumat, osapuolet, ja matkoja Suomessa. Nämä tutkimus-toimialakohtaiset järjestöt ovat kansainvälisesti kokeneita jäseniä on ensikäden tietoa jakaa. Lisäksi on olemassa kaksi yliopiston laajuista ainejärjestöt erityistä kiinnostusta kysymyksiä kansainväliseen koulutukseen.

Yliopistoliikunta

Suomalaiset ovat harrastajista. Yliopisto tarjoaa urheilutoimintaa sen opiskelijoille ja henkilökunnalle vaihtelevat baletista kiipeilyä ja joogaa, melonnasta hiihto. Voit vapaasti valita joka on lähimpänä kehoa ja mieltä!

University Rankings

201

World University Rankings Times Higher Education

401

Academic Ranking of World Universities Shanghai Jiao Tong University

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master in Economic Geology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

[+]

Maisterin tutkinto-ohjelma koostuu 120 opintopistettä, mukaan lukien 35 op Pro gradu -tutkielma, ja välillä 50 ja 85 op syventäviä kursseja geologian ja enintään 35 op samankaltaisesta tieteenalojen vapaasti valittavissa. Työllistymismahdollisuuksia Valmistuneet Viime vuosikymmenellä, Suomi koki vahva elpyminen kaivos- ja etsintä teollisuudelle seurauksena hyödykkeen puomi. Useita uusia kaivoksia on avattu ja mineraalisektorilla on tullut yksi tärkeimmistä perustan talouden Pohjois-Suomessa. [-]

Master in Education and Globalisation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

[+]

EdGlo valmistuneet ovat pätevä työskentelemään kansallisissa ja kansainvälisissä yhteyksissä julkisen, yksityisen ja kansalaisyhteiskunnan aloilla, ammateissa kuten: hankevetäjien koulutus konsultit arvioijat EdGlo tutkimukset tarjoavat mahdollisuuden yhdistää teoria ja käytäntö, koska opiskelijoiden tulee suorittaa harjoittelun aikana. Vuosien myötä opiskelijat ovat työskennelleet eri organisaatioiden Suomessa ja ulkomailla. Tutkimus Tutkimusryhmä läheisesti EdGlo on Education, monimuotoisuutta, Globalisaatio ja etiikka (EDGE). [-]

Master in Environmental Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

[+]

BEE, Master-ohjelma Environmental Engineering, on kaksivuotinen maisteriohjelma 120 op, joka perustuu ympäristö-, prosessi ja vesirakentaminen aiheista. Hyödyntäminen tällaisia ​​resursseja tarvitaan sekä ympäristöystävällisemmän prosesseja teollisuudessa ja innovatiivisia toimia ympäristön suojelua ja ennallistamista. BEE integroidaan kansalliseen maisteriohjelma Environmental Engineering järjestämä tutkimus alalla Prosessi- ja ympäristötekniikan osasto teknillisen tiedekunnan, Oulun yliopisto, Suomi, kaksi opiskelumahdollisuudet (suurten), "Energy Systems ja Cleaner Production" ja "Water Engineering", täysin saatavilla Englanti. Progressiivisilla BEE opiskelijat jaetaan jossain määrin Master of Science in Technology, alalla Environmental Engineering, jonka teknillinen tiedekunta, Oulun yliopisto. Valmistuneet on tieteellinen lähestymistavan ympäristönsuojelun ja luonnonvarojen hallinnan sekä osaamisen tieteellistä ja sovellettua tutkimusta sekä teollisuuden ja korkeakoulujen. Ne voivat tulla työmarkkinat asiantuntijoina ympäristön suunnittelu valitsemaansa tutkimuksessa vaihtoehto näkökulmasta ja taidot ymmärtämisen kansainvälisissä yhteyksissä ympäristöasioista. Valmistuneet pystyvät työskentelemään eri ympäristöön liittyvän liiketoiminnan aloilla, paikalliset ja alueelliset julkishallinnon sekä ympäristöviranomaisia ​​tai tutkimuslaitokset, paitsi alueella, mutta myös kansainvälisissä tehtävissä. [-]

Master In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Oulu Business School of Oulun yliopiston järjestää kahden vuoden maisteriohjelman Finance (MF), joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan erilaisissa järjestöissä, jotka toimivat nykyaikaisen taloushallinnon maailmaa. [+]

Rahoituksen-ohjelmat Opiskelijat MF saavat erityistä tietoa alueilla yksittäisten sijoittajien käyttäytymistä ja hallinnan vaihtoehtoisten omaisuutta. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja tarvitaan työskennellä asiantuntija-ja johtotehtävissä rahoitusalalla. Koska vähintään edellytys, hakijan on oltava asianmukainen kandidaatin (tai vastaava) tutkinto. Määrällinen luonne MF sopii mainiosti niille, jotka ovat opiskelleet liiketoiminnan, talouden, luonnontieteiden tai tekniikan. Ohjelma antaa myös hyvän pohjan edelleen akateemisen opintoja jatko. Miksi valita Oulu?

Oulu Business School - Rehtorinvirasto alkaen Oulu Business School on Vimeo.... [-]


Master in International Business Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

[+]

IBM valmistuneet palkitaan maisteri pääaineenaan International Business Management mahdollisuuden jatkaa opintoja tohtorin tasolla. International Business Management opiskelija profiilia Vuosittain yhä useammat opiskelijat hakevat liittyä International Business-ohjelma, jossa taustalla koulutuksen Business Studies, yhteiskuntatieteiden, tai insinööri. IBM Opiskelija henkilö, joka etsii menestyksekäs ura liiketoiminnan syvä maailmantalouden näkymät, joku, joka haluaa henkistä kasvua ja henkilökohtaista kehitystä korkealaatuisen koulutusjärjestelmän kansainvälisessä ympäristössä. Johtajuus potentiaalia, itsevarma viestintä-ja analyyttisiä taitoja tarvitaan tutkia mahdollisuuksia, tuottaa lisäarvoa tarjoukset ja vaikutusvaltaa järjestöille. Miksi valita Oulu? ... [-]

Master in Product Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

[+]

Ne pystyy parantamaan tuottavuutta, laatua ja hyvinvointia, ja voi käyttää tietojaan ratkaistessaan haastavia ongelmia kaikilla toimialoilla. Valmistuneet on hyvä tausta jatko-opintoihin. Avoimet työpaikat Edellinen tutkinto tulisi sisältää vähintään 60 op matematiikan, fysiikan tai tekniikan. [-]

Master in Protein Science and Biotechnology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

[+]

Ohjelma on suunnattu erityisesti ihmisille menee tutkimukseen ja entiset opiskelijat ovat olleet erittäin onnistuneet löytämään PhD tehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Koulutusohjelma sisältää, mutta ei rajoitu, tutkimukset proteiinikemian ja tuotanto, bioinformatiikan, bioinformatiikka, proteiinien laskostumista, lääkekehityksessä, systeemibiologian rakenne- biologian ja valinnaisia ​​kursseja, jotka kattavat solu- ja molekyylibiologian sekä mini-hankkeita ja lopullinen 6 kuukautta tutkimushankkeessa. Kaikki projektit toteutetaan aktiivinen, hyvin rahoitettu tutkimusryhmiä. Koulutusohjelma on suunniteltu noin aikaisin integroitumista MSc opiskelijat tutkimusryhmiin ja käyttää uusimpia laitteita yksittäisten opiskelijoiden. Ennen vuoden ensimmäisen termi oppilaat saavat yksittäiset kädet kokemusta sähkösuihkutusmassaspektrometrialla, osasekunnin kinetiikka, mikrokalorimetria, pintaplasmoniresonanssi ja rekombinanttiproteiinituotantoon mainitaksemme vain muutamia. Koulutusohjelmassa tarjoaa myös joustavuutta, jotta opiskelijat voivat erikoistua näkökohtia proteiinia ja biotekniikan jonka he uskovat hyötyisivät eniten heidän tulevalla urallaan. [-]

Master in Software, Systems and Services Development in Global Environment

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

[+]

Analysoi ja arvioi ihmisen toiminnan IT käyttää tilanteissa, työharjoittelun ja organisaation toiminnan avulla käsitteellisiä keinoja, ja esittää analyysin tulokset käyttämällä sopivia kuvailevia menetelmiä; Analysoi ja arvioi ohjelmistoratkaisuja ja prosessien näkökulmasta ohjelmistoarkkitehtuuri, suunnittelumallit, perustettiin valmiudet ja kypsyys mallia; Arvioidaan, että tietotekniikan kehitys organisaation toimintaan; Suunnittelu IT-ratkaisuja, jotka ratkaisevat havaittuja ongelmia ja tehostaa organisaation käytäntöjä; Suunnittelu ja rakentaa ohjelmisto, joka täyttää tietyn käyttö- ja laatuvaatimukset; Toimia tehokkaasti globaalin ja hajautetun ohjelmistohankkeita tai avaa lähdekoodin yhteisölle; Aseta tavoitteet itse ohjata ja pyrkimään näiden tavoitteiden; Kommunikoida selkeästi ja analyyttisesti käyttäen tekniikoita, jotka ovat peräisin tieteellistä käytäntöä. [-]

Master in Wireless Communications Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

[+]

Riippuen opiskelijan valintaan, tämä valinnainen moduuli mahdollistaa laajentaa opiskelijan osaamista aloilla käytännön analogisen ja digitaalisen elektroniikan suunnittelu, RF-komponentit, mobiilin ja sosiaalisen tietojenkäsittelyn, signaaliprosessorit, video- ja biolääketieteen signaalinkäsittely, konenäkö, ja useita perinteisiä tietokone tieteen ja tekniikan kursseja luennoidaan Englanti. On myös mahdollista tehdä se tutkimusryhmässä yliopistossa, tai jossain muussa tutkimusyksiköiden. On suositeltavaa suorittaa koulutuksen aikana kesäisin jälkeen ensimmäinen tutkimus vuonna. Jokainen opiskelija on vastuussa löytää työnantajaksi harjoittelujaksoa hänen / itse. Siinä tapauksessa opiskelija ei voi löytää koulutusta asema elektroniikkateollisuudessa, WCE ohjelma auttaa löytämään harjoittelupaikkaa tutkimusryhmässä yliopistossa. Tietoliikennetekniikan osasto & Centre for Wireless Communications tarjoaa vuosittain koulutusta ja diplomityön avustusta kaikille WCE opiskelijoille. On myös mahdollista käyttää opiskelijan aiempaa työkokemusta saatu B.Sc. [-]

Master Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Markkinointitapa on strategista merkitystä, ja siksi markkinointi koulutus antaa sinulle valmiudet menestyä strategisen johtamisen myös kansainvälisellä tasolla. Ammattitaitoinen painopiste on asiakkaan ja verkon hallinnan, mutta markkinointi koulutus Oulu Business School varustaa sinut myös kykyä solmia tohtorikoulutusta ja soveltaa tieteellistä tietoa käytännön markkinoinnin missään organisaatiossa. [+]

Markkinoinnin tutkimus Oulu Business School opinnot markkinoilla, kuten vaihto-arvo, pitkäaikaiset asiakassuhteet ja parisuhteeseensa, ja vaikuttavia tekijöitä markkinoiden toimintaa. Markkinointi koulutus kehittyy osaamistasi perusteet markkinoinnin, kuten kampanjan suunnittelun tai tuotemerkin. Lisäksi voit tutustua organisaation ostokäyttäytymistä, logistiikkaa ja digitalisointi liiketoimintaa muuttuvassa globaaleilla markkinoilla. Markkinointitapa on strategista merkitystä, ja siksi markkinointi koulutus antaa sinulle valmiudet menestyä strategisen johtamisen myös kansainvälisellä tasolla. Ammattitaitoinen painopiste on asiakkaan ja verkon hallinnan, mutta markkinointi koulutus Oulu Business School varustaa sinut myös kykyä solmia tohtorikoulutusta ja soveltaa tieteellistä tietoa käytännön markkinoinnin missään organisaatiossa. Ammattiprofiileja akateemikkoliiton Otsikot valmistuneiden markkinoinnin kuuluvat Account Manager, Customer Service Manager, Marketing Manager, Marketing Planner, myyntipäällikkö, myyntiedustaja, tuotepäällikkö ja projektipäällikkö. Lahjakkaimpien niistä, tieteellisen tutkimuksen alalla markkinointia kansainvälisellä tasolla on kiinnostava mahdollisuus, että tutkinto antaa. Miksi valita Oulu? ... [-]

Master Taloustieteessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Oulu Business School maisteriohjelman Economics (ME) on kaksivuotinen ohjelma tarjoaa asiantuntemusta monenlaisia ​​erikoisalojen taloustieteen. Tutkimukset koostuvat mikro- ja makrotalous, kvantitatiivisia menetelmiä ja valinnaisia ​​alan kursseja, kuten kansainvälinen talous ja rahoitus, kasvu, ympäristö- ja energiatalouden, teollisen organisaation ja aluetalous. [+]

master taloustieteessä Taloustiede keskittyy käyttäytymistä selittävät eri taloudellisten toimijoiden, kuten kotitaloudet, yritykset ja julkisyhteisöt. Tavoitteena on kuvata, selittää ja mallintaa moderni markkinatalous. Economics auttaa meitä ymmärtämään, miten markkinat toimivat ja kuinka voimme vaikuttaa niiden käyttäytymiseen talouspolitiikkaa.

.

[-]

Mestari Kirjanpidon Ja Taloushallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Kun maailma kansainvälisen liiketoiminnan, on kasvava tarve rahoituksen ja johdon laskentatoimi ammattilaisille, jotka täyttävät asetetut vaatimukset, joita yritykset toimivat globaalissa liiketoimintaympäristössä. Laskentatoimen ja rahoituksen Oulun Business School järjestää täyden kaksivuotisen maisteriohjelman Financial and Management Accounting (FMA), joka antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä yrityksissä, joilla on liikesuhteita ja toimintaa eri maissa. [+]

Kun maailma kansainvälisen liiketoiminnan, on kasvava tarve rahoituksen ja johdon laskentatoimi ammattilaisille, jotka täyttävät asetetut vaatimukset, joita yritykset toimivat globaalissa liiketoimintaympäristössä. Laskentatoimen ja rahoituksen Oulun Business School järjestää täyden kaksivuotisen maisteriohjelman Financial and Management Accounting (FMA), joka antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä yrityksissä, joilla on liikesuhteita ja toimintaa eri maissa. Taloudellinen ja johdon laskentatoimi Laskentatoimen tutkii tiedon ja raportoinnin järjestelmiä yrityksille, jotka käyttävät eri intressiryhmien ulkopuolisille tahoille yritys. Johdon laskentatoimen kehittää ja tutkii tieto-ja raportointijärjestelmiä tarvitaan päätöksentekoon sisällä yritys. Tieteellinen tutkimus kirjanpidon ja taloushallinnon keskittyy hyödyllisyydestä antama tieto raportointijärjestelmät eri päätöksenteon yhteyksissä myös yrityksen arvon, suorituskyvyn arviointiin, hinnoittelu tuotteita yritys, mm. Viimeaikainen kehitys rahoitusmarkkinoilla ja johdon laskentatoimen on integrointi paikallisen raportoinnin järjestelmien kohti yhteistä kansainvälistä taloudellisen raportoinnin järjestelmäänsä. Maisteriohjelma Maisteriohjelma Financial and Management Accounting (MKL) tarjoaa maisteriksi korkeaa kansainvälistä tasoa ja sopii hakijoille tausta liiketoiminnan tutkimuksissa, yhteiskuntatieteet, koulutus, luonnontieteiden, matematiikan tai tekniikan. Ohjelman aikana opiskelijat kehittävät taitoa analysointi tilitietoja, tarpeisiin sekä yrityksen sisäistä päätöksentekoa ja sijoittajille. Kurssimoduulit heijastaa viime aikoina laskentatoimen kohti hyväksymistä kansainvälisen taloudellisen raportoinnin järjestelmäänsä ja kasvava tarve hallintaan ja kirjanpidosta kansainvälistyneet yritykset. Valmistuneet ovat hankkineet tietoja ja taitoja tarvitaan työtä johtava monikansalliset yritykset, tilintarkastusyhteisöt tai rahoituspalvelujen alalla. Ohjelma myös tarjoaa opiskelijoille vankan perustan tieteellistä tutkimusta. Miksi valita Oulu? ... [-]

Mestari Oppimiseen, Koulutukseen Ja Teknologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

Oppiminen, koulutus ja teknologia (LET) on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelma (120 op). Kun hakija sitä, opiskelijat myönnetään Master of Arts (Education) tutkinto johtava tohtoriopintoihin. LET ohjelma valmistaa asiantuntijoita, jotka voivat soveltaa tieto- ja viestintätekniikan eri oppimisympäristöissä. [+]

Oppiminen, koulutus ja teknologia (LET) on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelma (120 op). Kun hakija sitä, opiskelijat myönnetään Master of Arts (Education) tutkinto johtava tohtoriopintoihin. LET ohjelma valmistaa asiantuntijoita, jotka voivat soveltaa tieto- ja viestintätekniikan eri oppimisympäristöissä. LET tutkimukset luottaa kolmeen teoreettiseen pilariin: Itserajoittuva oppiminen, yhteisöllinen oppiminen, ja teknologia-avusteinen oppiminen. Sekä teoreettisen ja käytännön ratkaisuja tarjotaan tutkimuksissa perustuvat uusimman tiedon ja havainnot alalla oppimisen tieteiden. LET-ohjelman tarkoituksena on kehittää tietoa ja osaamista tarvitaan nykyaikaista koulutusta, nimittäin taitoja suunnitteluun, johtamiseen, arvioidaan ja analysoidaan monipuolinen oppimistilanteita onko face-to-face tai teknisesti parannettu. Lisäksi monet 21. vuosisadan taitoja, joita tarvitaan nykypäivän työelämässä korostetaan ja tuetaan LET tutkimuksissa. Tutkintorakenne ja Opetussuunnitelma Oppiminen, koulutus ja teknologia (LET) on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelma (120 op). Suoritettuaan ohjelman opiskelijat myönnetään Master of Arts (Education) tutkinto, joka mahdollistaa heitä jatkamaan akateemisia opintoja tohtorin tasolla. Tämä tutkinto ei ole muodollista opettajan pätevyyden. Opinnot muodostuvat kielen, viestinnän ja orientoivat opinnot, pääaineen ja sivuaineopintoja sekä monialaista tutkimuksia ja muita valinnaisia ​​opintoja. Tavoitteet - LET valmistuneet pystyvät hyödyntämään olennaisten oppimisteorioiden konteksteissa yksittäisten ja yhteisöllisen oppimisen, henkilöresurssit ja elinikäinen oppiminen pedagogisesti arvioida eri teknologioiden vuorovaikutukseen, oppimiseen ja sisällöntuotanto selittää prosessin itseohjautuva oppiminen ja kehittää itseohjautuva ja yhteistyötä säännellään oppimistaitoja explicate käytännön ja teoreettista keinoja oppimisen asiantuntemusta, ja voi seurata ja omiin edistymistä olla asiantuntija toimivat yhteistyössä eri oppimisyhteisöt suunnitella ja toteuttaa teknologia-avusteinen oppiminen paikallisen ja globaalin yhteyksissä Käytä tutkimuskirjallisuudessa ja tutkimusmenetelmät alalta oppimisen tieteiden ja koulutuksen tekniikoita, sekä harjoittaa tieteellistä tutkimusta yhdistämällä oppimisen ja tekniikka tunnustamaan koulutusteknologia rakenteisiin korkeakoulun, työelämään ja yhteiskunnan, ja pystyvät ottamaan... [-]

MSc

Master Of Science In Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

[+]

tutkija [-]

Master of Science in Computer Science and Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Suomi Oulu

[+]

Computer Engineering Applied Computing Tekoäly Tutkija System Designer Projektipäällikkö [-]

Videot

University of Oulu 360° campus tour - full video

Solving the mysteries of climate

Year in Review 2016 - University of Oulu

Polar Bear Pitching 2017 - Teach Me Now

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

Oulu, 90570 FI