University of Oulu

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Oulu on kansainvälinen tiedeyliopisto, joka luo tulevaisuuden innovaatioita, hyvinvointia ja tietoa monialaisen tutkimuksen ja koulutuksen avulla. Tulevaisuuden innovaatio on uuden tiedon etsimistä, hyödyntämistä ja soveltamista. University of Oulu tutkii ihmisiä ja kulttuuria muuttuvassa elinympäristössä sekä uuden tekniikan tarjoamia mahdollisuuksia ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin parantamiseksi. University of Oulu on pohjoisuudessa monialainen asiantuntija.

Top 3 syytä opiskella täällä

 • University of Oulu edistämme oppimista ja tehdään tutkimusta, joka työntää tunnettujen rajojen.
 • Yliopiston vaikutus perustuu huippuosaamiseen, korkeaan kunnianhimoon ja tuottavuuteen kaikissa toiminnoissamme.
 • Strategiamme on lisätä merkitystä kansainvälisessä tutkimuksessa ja varmistaa roolimme maailman johtajien rinnalle painopistealueemme.

Meistä

# 201 World University Rankings
kirjoittanut Times Higher Education
# 401
Maailman yliopistojen akateeminen sijoitus
Shanghai Jiao Tongin yliopisto
oulumap

Historia

Vuonna 1958 perustettu tutkimus- ja koulutusyhteisömme on 16000 opiskelijaa ja 3000 työntekijää sekä yksi suurimmista ja monialaisimmista yliopistoista Suomessa. University of Oulu kymmenen tiedekuntaa, monet laitokset ja erikoistuneet tutkimusyksiköt luovat perustan monitieteiselle tutkimukselle, innovaatioille ja asiantuntijoiden koulutukselle vaativiin ammattitehtäviin.

koulutus

Kymmenen tiedekunnan rakenne heijastaa University of Oulu profiilia tutkimuksessa, koulutuksessa ja yhteiskunnallisissa rooleissa. Tiedekunnat ovat:

 • Biokemia ja molekyylilääketieteet BMM
 • Koulutus EDU
 • Humanistiset tieteet HUM
 • Tietotekniikka ja sähkötekniikka ITEE
 • Medicine MED
 • Oulun kauppakorkeakoulu OBS
 • Oulun Mining School OMS
 • Oulun arkkitehtuurin koulu OSA
 • Tiede SCI
 • Technology TECH

tutkimus

University of Oulu edistämme oppimista ja suoritamme tutkimusta, joka ylittää tunnetun rajat. Käytämme koko potentiaalimme osallistuaksemme joidenkin suurimpien globaalien haasteiden ratkaisemiseen, kuten kestävä luonnonvarojen käyttö, vastuullinen liiketoiminta, ihmisten hyvinvointi ja elinikäinen terveys, älykkäiden järjestelmien ja palveluiden kehittäminen sekä ympäristöriskien hyödyntäminen.

Ura

Pohjois-Suomen University of Oulu on kansainvälinen, monialainen tutkimusyliopisto, jossa on runsaasti luovia ja älyllisiä kykyjä. Tarkemmin sanottuna University of Oulu käsittää luonnontieteellisen yliopiston, teknillisen yliopiston ja kauppakorkeakoulun samassa organisaatiossa. Oulun seutu on tunnustettu maailmanluokan t & k-keskukseksi, jonka t & k-panos asukasta kohti on maailman korkeimpia. University of Oulu rekrytointitoimenpiteisiin ovat kuuluneet tenure-track-ohjelman luominen, nuoremman tutkijan rekrytointiohjelma ja Ph.D. opiskelijatyöt tohtoriohjelmissa. oulustudents101

Palvelut

Opiskelijapalvelut

UniOulu hoitaa yksilöitä. Tuemme akateemisia haasteitasi toimivalla infrastruktuurilla ja helpon pääsyn tuella. Osastollasi on henkilökohtainen akateeminen yhteyshenkilö, johon voidaan osoittaa satunnaisesti etunimesi ja joka auttaa sinua yksilöllisen opintosuunnitelman laatimisessa. Hyvin valmisteltu opintosuunnitelma on arvokas työkalu edistyäksesi opintopolullasi. Saat tavata kummin, ensimmäisen opiskelijakollegasi, verkossa jo ennen saapumistaan. Kummis on University of Oulu vanhempi opiskelija, joka University of Oulu koulutettu auttamaan sinua aluksi totumaan päivittäiseen elämään Oulussa.

Opiskelijakodit

Paikallinen opiskelija-asuntosäätiö PSOAS tarjoaa laajan valikoiman majoitusmahdollisuuksia jaetuista asunnoista studioihin ympäri kaupungin aluetta. Oulusta riippumatta, palvelut supermarketista kirjastoihin ja urheilumahdollisuuksiin ovat lähellä kotiasi. Opiskelijat arvioivat PSOAS: n yhdeksi johtavista asuntotuottajista maailmassa.

Tellus Innovation Arena

Tellus Innovation Arena on avoin innovaatiotila Linnanmaan kampusalueen sydämessä. Se on rakennettu oppimiseen, yhteistyöhön ja tapahtumiin kaikille ennakkoluulottomille tutkijoille yliopiston sisä- ja ulkopuolella. Tapaa ihmisiä, kehitä ideoita ja esitä projekteja - sillä on kaikki merkitys.

Terveyspalvelut

Kaikkien kandidaatin ja maisterin opiskelijoiden terveyspalvelut sijaitsevat Linnanmaan kampuksella. Terveyspalveluihin sisältyy lääketieteellinen, psyykkinen ja hammashoito. Suurin osa palveluista on ilmaisia, kun taas joillekin nimellinen maksu.

oulustudents102

Opiskelijaelämä

Opiskelijajärjestöt ovat asiantuntijoita kulttuuritoimintojen, urheilutapahtumien, juhlien ja matkojen järjestämisessä Suomessa. Näissä tutkimusalakohtaisissa organisaatioissa on kansainvälisesti kokeneita jäseniä, joilla on omakohtaista tietoa jaettavaksi. Lisäksi on olemassa kaksi yliopistonlaajuista opiskelijajärjestöä, jotka ovat erityisen kiinnostuneita kansainvälisen koulutuksen aiheista.

Yliopistourheilu

Suomalaiset ovat urheilun harrastajia. Yliopisto tarjoaa opiskelijoille ja henkilökunnalle urheiluaktiviteetteja balettista kiipeilyyn ja joogaan, melonnasta murtomaahiihtoon. Voit vapaasti valita yhden, joka on lähinnä kehosi ja sielusi!

Sijainnit

Oulu

Osoite
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

90570 Oulu, Suomi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited