University of Oulu

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyliopisto, joka luo innovaatio tulevaisuuden, hyvinvoinnin ja tietämystä monitieteistä tutkimusta ja koulutusta. Future innovaatio on noin etsivät hyödyntämällä ja soveltamalla uutta tietoa. Oulun yliopisto tutkii ihmisten ja kulttuurin muuttuvassa elinympäristön sekä mahdollisuuksia Uusi teknologia parantaa hyvinvointia ihmisille ja ympäristölle. Oulun yliopisto on monitieteinen asiantuntija Northerness.

Top 3 syitä opiskella täällä

Yliopistossa Oulun edistämme oppimista ja tehdä tutkimusta, joka työntää rajoja tiedossa. Yliopiston vaikutus perustuu korkeaan laatuun, korkea kunnianhimoa ja tuottavuus kaikessa toiminnassamme. Strategiamme on kasvattaa merkitys kansainvälisessä tutkimustyössä ja turvaamaan rooli rinnalla maailman johtavia painopistealueillam-.

YRITYS

historia

Vuonna 1958 tutkimus- ja koulutusyhteisö on 16000 opiskelijaa ja 3000 työntekijää vahva, ja yksi suurimmista ja eniten monitieteistä yliopistoa Suomessa. Kymmenen tiedekuntien monet yksiköt ja erikoistunut tutkimus yksiköt Oulun yliopiston luovat perustan monitieteistä tutkimusta, innovaatioita ja koulutusta asiantuntijoiden vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Koulutus

Rakenne 10 tiedekuntaa kuvastaa Oulun yliopiston profiilia tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnallisen roolin. Tiedekunnat ovat:

Biokemia ja molekyylilääketieteen BMM Education EDU humanistiset HUM Tietotekniikka ja sähkötekniikan ITEE Lääkkeet MED Oulu Business School OBS Oulu Mining School OMS Oulu School of Architecture OSA Science SCI teknologia TECH

Tutkimus

Yliopistossa Oulun edistämme oppimista ja tehdä tutkimusta, joka työntää rajoja tiedossa. Käytämme koko potentiaalia edistää ratkaisemaan joitakin suurimpia maailmanlaajuisia haasteita, kuten luonnonvarojen kestävä käyttö, vastuullinen liiketoiminta, ihmisten hyvinvointiin ja elinikäinen terveys, älykkäät järjestelmät ja palvelut kehitystä sekä valjastamalla ympäristöriskejä.

Ura

Oulun yliopisto Pohjois-Suomessa on kansainvälinen, monitieteinen tutkimus yliopisto rikas allas luovia ja henkistä lahjakkuutta. Tarkemmin, Oulun yliopisto kattaa tiedeyliopistona, tekninen yliopisto ja kauppakorkeakoulu samassa organisaatiossa.

Oulun seudulla on tunnustettu maailmanluokan t & k-keskitin, jossa T & K tulo henkeä kohti korkeimpia maailmassa.

Erityiset toimenpiteet Oulun yliopiston rekrytoinnissa on mukana luomassa tenure track ohjelma, nuorempi tutkijan rekrytointiohjelma ja rahoitus tohtorikoulutettava tehtävissä -tohtoriohjelmiin.

Palvelut

opiskelijan palvelut

UniOulu huolehtii yksilöiden. Tuemme akateemisen haasteisiin toimivaa infrastruktuuria ja helposti apua. Omalla osastolla sinulla on henkilökohtainen akateeminen kontakti, joka voi käsitellä epätarkkaa etunimellä ja kuka auttaa sinua tekemään henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Hyvin valmisteltu opintosuunnitelma on arvokas väline edetä oman opintopolun. Saat vastaamaan kummi, ensimmäinen opiskelija kollega, verkossa jo ennen saapumistaan. Kummis ovat vanhempi opiskelijat Oulun yliopiston koulutettu auttamaan teitä alussa tottua arkea Oulussa.

opiskelija-asuntojen

Paikallinen opiskelija-asuntosäätiö PSOAS tarjoaa laajan valikoiman majoitusmahdollisuuksia, mistä soluasuntoja studioihin, ympäri kaupunkia alueella. Ei ole väliä missä asut Oulu, palveluja aina supermarketeissa kirjastoihin ja urheilumahdollisuudet ovat lähellä kotiin. PSOAS on paremmuusjärjestykseen opiskelijoiden yksi johtavista asuntojen tarjoajista maailmassa.

Tellus Innovation Arena

Tellus Innovation Arena on avoin innovaatio tila sijaitsee keskellä Linnanmaan kampusalueen. Se on rakennettu oppimiseen, yhteistyöhön ja tapahtumia kaikille avoin löytöretkeilijät ulkopuolella yliopiston. Tapaa ihmisiä, kehittää ideoita ja esittää projekteja - se tekee kaikki ero.

Terveyspalvelut

Opiskelijan terveyspalvelut kandidaatin ja maisterin tason opiskelijoille sijaitsevat Linnanmaalla. Terveyspalvelut kuuluvat lääketieteen, henkinen, ja hammashoitoa. Useimmat palvelut ovat maksuttomia, kun taas jotkut periä nimellinen maksu.

Student Life

opiskelijajärjestöt

Opiskelijajärjestöt ovat asiantuntijoita järjestämisessä kulttuuritoimintaa, urheilutapahtumat, osapuolet, ja matkoja Suomessa. Nämä tutkimus-toimialakohtaiset järjestöt ovat kansainvälisesti kokeneita jäseniä on ensikäden tietoa jakaa. Lisäksi on olemassa kaksi yliopiston laajuista ainejärjestöt erityistä kiinnostusta kysymyksiä kansainväliseen koulutukseen.

Yliopistoliikunta

Suomalaiset ovat harrastajista. Yliopisto tarjoaa urheilutoimintaa sen opiskelijoille ja henkilökunnalle vaihtelevat baletista kiipeilyä ja joogaa, melonnasta hiihto. Voit vapaasti valita joka on lähimpänä kehoa ja mieltä!

University Rankings

201

World University Rankings Times Higher Education

401

Academic Ranking of World Universities Shanghai Jiao Tong University

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso MSc » Katso Maisteri »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

[+]

tutkija [-]

Master of Science in Computer Science and Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

[+]

Computer Engineering

Applied Computing

Tekoäly

Tutkija System Designer Projektipäällikkö [-]

Maisteri

Master Environmental Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

Jos olet kiinnostunut ympäristö-, energia- ja teknologia-asioissa ja haluat olla ylempi ympäristötekniikan, niin maisteriohjelma Environmental Engineering, "BEE", on tilaisuutesi! [+]

Ympäristötieteen maisteri

Jos olet kiinnostunut ympäristö-, energia- ja teknologia-asioissa ja haluat olla ylempi ympäristötekniikan, niin maisteriohjelma Environmental Engineering, "BEE", on tilaisuutesi! Seuraava vapaa hakuaika, syksyn 2017 tunnustukset, alkaa 15 joulukuu 2016 ja päättyy 25 tammikuu 2017 kello 15.00 GMT + 2.

Ohjelman luonnoksen BEE

Laajuus Maisteriohjelman Environmental Engineering (BEE) on 120 op = 2 akateemista tutkimusta vuotta = 4 lukukausien. Opetussuunnitelmat kahden BEE opiskelumahdollisuudet (ESCP; WE) koostuvat 4 moduulia: Basic Module, 30/30 op; Advanced Module, 30/20 op; täydentävä moduuli, 30/40 op, ja diplomityö moduuli 30 op. Katso alla olevaa linkkiä lisätietoja ja esimerkkejä kursseista mukana: Aktiivinen BEE tutkimukset alkavat syyskuun (jälkeen Suunta ajan elokuussa), on syyslukukauden 1. opiskeluvuoden pääasiassa johdanto Perusmoduuli kursseja. Tämä moduuli muodostaa perusteet ohjelmaa oppimistuloksia. Vuoden ensimmäinen kevätlukukauden ja 2. vuoden syyslukukauden, Advanced ja lisämoduulin kurssit tarjoavat edelleen ammattimaisesti opiskelijan pääaineena esine, hänen / hänen tutkimus vaihtoehto. Lisäksi ammatillisen harjoittelun toteutetaan kesäisin välillä 1. ja 2. tutkimus vuotta, esimerkiksi yliopistossa research yksikkö tai tosielämässä työpaikkoja, joissa opiskelijat löytävät avoimilla työmarkkinoilla. Marraskuun 3. termi (syksynä 2. opiskeluvuoden), jatkuva Advanced / Täydentävä moduuli kurssien kaivaa syvemmälle alueelle valitun tutkimuksen vaihtoehto.... [-]


Master In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

Oulu Business School of Oulun yliopiston järjestää kahden vuoden maisteriohjelman Finance (MF), joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan erilaisissa järjestöissä, jotka toimivat nykyaikaisen taloushallinnon maailmaa. [+]

Rahoituksen-ohjelmat

Kaikenkokoisille organisaatioille ja teollisuuden, monikansallisista yhtiöistä pk, valtion virastot ja voittoa tavoittelemattomat yhteisöt, ovat mukana ja vaikuttaa rahoitusmarkkinoilla.

Omaisuudenhoitajien analyytikoille täytyy kulkea markkinoiden epävarmuudelle. Investointipankkien löytämään ratkaisuja yritysten ja yhdistyksille rahoitustarve. Keskuspankkien ja valtion virastojen voidaan suoraan mukana rahoitusmarkkinoilla ja valvoa markkinoiden sääntelyä. Taloudellinen nykymaailmassa vaatii asiantuntemusta globaalista näkökulmasta - sinun pitäisi vaatia samaa oman koulutuksen.

Oulu Business School of Oulun yliopiston järjestää kahden vuoden maisteriohjelman Finance (MF), joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan erilaisissa järjestöissä, jotka toimivat nykyaikaisen taloushallinnon maailmaa. ... [-]


Master In International Business Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

International Business Management koulutus keskittyy hallintaa ja johtavien kansainvälisten yritysten. Aiheita yhdistetään eri alojen hallintaan liiketoiminnan, joka tekee IBM todella monitieteinen ohjelma. Tutkintoon kuuluu neljä keskeistä oppimisen teemaa: teorioita ja käsitteitä kansainvälisen liikkeenjohdon, organisaation sovelluksia, johtamisen toteutus ja oma oivalluksia kansainvälisen liikkeenjohdon. [+]

Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen

International Business Management koulutus keskittyy hallintaa ja johtavien kansainvälisten yritysten. Aiheita yhdistetään eri alojen hallintaan liiketoiminnan, joka tekee IBM todella monitieteinen ohjelma. Tutkintoon kuuluu neljä keskeistä oppimisen teemaa: teorioita ja käsitteitä kansainvälisen liikkeenjohdon, organisaation sovelluksia, johtamisen toteutus ja oma oivalluksia kansainvälisen liikkeenjohdon.

Läheinen yhteys teorian ja käytännön välillä säilyy tutkimuksessa, opetuksessa ja yrityksen projekteja. Opintojen aikana opiskelijat ovat mukana ja osallistuvat aktiivisesti toimeksiantoja sekä pieniä että suuria yrityksiä. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille tarvittavat välineet hallintaan, luoda ja kehittää erilaisia ​​kansainvälisten järjestöjen, myös uusiin yrityksiin.... [-]


Master in Product Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

[+]

Ne pystyy parantamaan tuottavuutta, laatua ja hyvinvointia, ja voi käyttää tietojaan ratkaistessaan haastavia ongelmia kaikilla toimialoilla. Valmistuneet on hyvä tausta jatko-opintoihin.

Avoimet työpaikat

Edellinen tutkinto tulisi sisältää vähintään 60 op matematiikan, fysiikan tai tekniikan.

[-]

Master in Software, Systems and Services Development in Global Environment

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

[+]

Analysoi ja arvioi ihmisen toiminnan IT käyttää tilanteissa, työharjoittelun ja organisaation toiminnan avulla käsitteellisiä keinoja, ja esittää analyysin tulokset käyttämällä sopivia kuvailevia menetelmiä; Analysoi ja arvioi ohjelmistoratkaisuja ja prosessien näkökulmasta ohjelmistoarkkitehtuuri, suunnittelumallit, perustettiin valmiudet ja kypsyys mallia; Arvioidaan, että tietotekniikan kehitys organisaation toimintaan; Suunnittelu IT-ratkaisuja, jotka ratkaisevat havaittuja ongelmia ja tehostaa organisaation käytäntöjä; Suunnittelu ja rakentaa ohjelmisto, joka täyttää tietyn käyttö- ja laatuvaatimukset; Toimia tehokkaasti globaalin ja hajautetun ohjelmistohankkeita tai avaa lähdekoodin yhteisölle; Aseta tavoitteet itse ohjata ja pyrkimään näiden tavoitteiden; Kommunikoida selkeästi ja analyyttisesti käyttäen tekniikoita, jotka ovat peräisin tieteellistä käytäntöä. [-]

Master in Wireless Communications Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

[+]

Riippuen opiskelijan valintaan, tämä valinnainen moduuli mahdollistaa laajentaa opiskelijan osaamista aloilla käytännön analogisen ja digitaalisen elektroniikan suunnittelu, RF-komponentit, mobiilin ja sosiaalisen tietojenkäsittelyn, signaaliprosessorit, video- ja biolääketieteen signaalinkäsittely, konenäkö, ja useita perinteisiä tietokone tieteen ja tekniikan kursseja luennoidaan Englanti.

On myös mahdollista tehdä se tutkimusryhmässä yliopistossa, tai jossain muussa tutkimusyksiköiden. On suositeltavaa suorittaa koulutuksen aikana kesäisin jälkeen ensimmäinen tutkimus vuonna. Jokainen opiskelija on vastuussa löytää työnantajaksi harjoittelujaksoa hänen / itse. Siinä tapauksessa opiskelija ei voi löytää koulutusta asema elektroniikkateollisuudessa, WCE ohjelma auttaa löytämään harjoittelupaikkaa tutkimusryhmässä yliopistossa. Tietoliikennetekniikan osasto & Centre for Wireless Communications tarjoaa vuosittain koulutusta ja diplomityön avustusta kaikille WCE opiskelijoille. On myös mahdollista käyttää opiskelijan aiempaa työkokemusta saatu B.Sc. ... [-]


Master Koulutuksessa Ja Globalisaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

MA Education and Globalisation on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelman. Opiskelijat pääaineena kasvatustiede. Keskeisenä tavoitteena on kehittää koulutuksen laadun ja annettava opiskelijoille harjoittaa sosiaalisesti vastuullista johtajuutta monimutkaisissa ja monipuolinen yhteiskunnissa. Ohjelmassa korostetaan pohjoinen-etelä-itä-länsi vuoropuhelua ja sisältää opintoja kansainvälisen koulutuksen, kulttuurienvälisyyden, globalisaatio ja niiden vaikutukset eri aloilla koulutuksen. [+]

Mestari koulutuksessa ja globalisaatiossa

Seuraava hakuaika 15 joulukuu 2016 ja 25 tammikuu 2017.

MA Education and Globalisation on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelman. Opiskelijat pääaineena kasvatustiede. Keskeisenä tavoitteena on kehittää koulutuksen laadun ja annettava opiskelijoille harjoittaa sosiaalisesti vastuullista johtajuutta monimutkaisissa ja monipuolinen yhteiskunnissa. Ohjelmassa korostetaan pohjoinen-etelä-itä-länsi vuoropuhelua ja sisältää opintoja kansainvälisen koulutuksen, kulttuurienvälisyyden, globalisaatio ja niiden vaikutukset eri aloilla koulutuksen.

Ohjelma keskittyy etiikan, politiikan, suunnittelun, opetussuunnitelma, arviointi ja vertailevan tutkimuksen koulutukseen. Sen tavoitteena on kehittää asianmukaisia ​​ja tietämyksen tarvitaan suunnitteluun, arviointiin, tutkimukseen ja kehitykseen tehtäviä koulutuksessa ja siihen liittyvillä aloilla keskellä yhteiskunnallisten muutosten sekä paikallisella ja maailmanlaajuisella tasolla.... [-]


Master Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

Markkinointitapa on strategista merkitystä, ja siksi markkinointi koulutus antaa sinulle valmiudet menestyä strategisen johtamisen myös kansainvälisellä tasolla. Ammattitaitoinen painopiste on asiakkaan ja verkon hallinnan, mutta markkinointi koulutus Oulu Business School varustaa sinut myös kykyä solmia tohtorikoulutusta ja soveltaa tieteellistä tietoa käytännön markkinoinnin missään organisaatiossa. [+]

Master markkinoinnissa

Markkinoinnin tutkimus Oulu Business School opinnot markkinoilla, kuten vaihto-arvo, pitkäaikaiset asiakassuhteet ja parisuhteeseensa, ja vaikuttavia tekijöitä markkinoiden toimintaa. Markkinointi koulutus kehittyy osaamistasi perusteet markkinoinnin, kuten kampanjan suunnittelun tai tuotemerkin. Lisäksi voit tutustua organisaation ostokäyttäytymistä, logistiikkaa ja digitalisointi liiketoimintaa muuttuvassa globaaleilla markkinoilla.

Markkinointitapa on strategista merkitystä, ja siksi markkinointi koulutus antaa sinulle valmiudet menestyä strategisen johtamisen myös kansainvälisellä tasolla. Ammattitaitoinen painopiste on asiakkaan ja verkon hallinnan, mutta markkinointi koulutus Oulu Business School varustaa sinut myös kykyä solmia tohtorikoulutusta ja soveltaa tieteellistä tietoa käytännön markkinoinnin missään organisaatiossa. ... [-]


Master Of Mineral Resources Ja Kestävä Kaivostoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

Taloudellisen geologian maisteriohjelmaa tarjoavat Oulun Kaivos-koulu, jolla on laaja kansainvälinen yhteys. Ohjelma on englanninkielinen ja koostuu 22 moduulista, mukaan lukien kursseja magmaattisissa, hydrotermisissä ja sedimenttisissä malmiesiintymissä, geologisten geologien rakenteellinen geologia, kaivosgeologia, geometallurgia, näytteenottomenetelmät, GIS-sovellukset sekä ympäristögeokemia. [+]

Maisteri talousgeologiassa

Taloudellisen geologian maisteriohjelmaa tarjoavat Oulun Kaivos-koulu, jolla on laaja kansainvälinen yhteys.

Ohjelma on englanninkielinen ja koostuu 22 moduulista, mukaan lukien kursseja magmaattisissa, hydrotermisissä ja sedimenttisissä malmiesiintymissä, geologisten geologien rakenteellinen geologia, kaivosgeologia, geometallurgia, näytteenottomenetelmät, GIS-sovellukset sekä ympäristögeokemia.

Ohjelman ääriviivat

Master-tutkinto-ohjelma sisältää 120 opintopistettä, mukaan lukien 35 opintopistettä ja 50-85 op Advanced Geology-kursseja ja enintään 35 op seuraavista aihealueista vapaasti valittavissa.

Työllistymismahdollisuudet jatko-opiskelijoille... [-]

Master Taloustieteessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

Oulu Business School maisteriohjelman Economics (ME) on kaksivuotinen ohjelma tarjoaa asiantuntemusta monenlaisia ​​erikoisalojen taloustieteen. Tutkimukset koostuvat mikro- ja makrotalous, kvantitatiivisia menetelmiä ja valinnaisia ​​alan kursseja, kuten kansainvälinen talous ja rahoitus, kasvu, ympäristö- ja energiatalouden, teollisen organisaation ja aluetalous. [+]

master taloustieteessä

Taloustiede keskittyy käyttäytymistä selittävät eri taloudellisten toimijoiden, kuten kotitaloudet, yritykset ja julkisyhteisöt. Tavoitteena on kuvata, selittää ja mallintaa moderni markkinatalous. Economics auttaa meitä ymmärtämään, miten markkinat toimivat ja kuinka voimme vaikuttaa niiden käyttäytymiseen talouspolitiikkaa. Economics tarjoaa vastauksia kysymyksiin kuten; mitkä ovat talouskasvun lähteitä sekä mitä on yhteys inflaation ja korkotason. Economics on myös laajalti käytetty selvittää eri alan erityiskysymyksiä, jotka käsittelevät muun ympäristön sovellusten teollisen organisaation. Economics on yksi niistä harvoista aloista, tieteen, joilla vuosittainen Nobel-palkinto myönnetään.... [-]


Mestari Kirjanpidon Ja Taloushallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

Kun maailma kansainvälisen liiketoiminnan, on kasvava tarve rahoituksen ja johdon laskentatoimi ammattilaisille, jotka täyttävät asetetut vaatimukset, joita yritykset toimivat globaalissa liiketoimintaympäristössä. Laskentatoimen ja rahoituksen Oulun Business School järjestää täyden kaksivuotisen maisteriohjelman Financial and Management Accounting (FMA), joka antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä yrityksissä, joilla on liikesuhteita ja toimintaa eri maissa. [+]

Rahoituksen ja johtamisen laskentatoimi

Kun maailma kansainvälisen liiketoiminnan, on kasvava tarve rahoituksen ja johdon laskentatoimi ammattilaisille, jotka täyttävät asetetut vaatimukset, joita yritykset toimivat globaalissa liiketoimintaympäristössä. Laskentatoimen ja rahoituksen Oulun Business School järjestää täyden kaksivuotisen maisteriohjelman Financial and Management Accounting (FMA), joka antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä yrityksissä, joilla on liikesuhteita ja toimintaa eri maissa.

Taloudellinen ja johdon laskentatoimi

Laskentatoimen tutkii tiedon ja raportoinnin järjestelmiä yrityksille, jotka käyttävät eri intressiryhmien ulkopuolisille tahoille yritys. Johdon laskentatoimen kehittää ja tutkii tieto-ja raportointijärjestelmiä tarvitaan päätöksentekoon sisällä yritys. Tieteellinen tutkimus kirjanpidon ja taloushallinnon keskittyy hyödyllisyydestä antama tieto raportointijärjestelmät eri päätöksenteon yhteyksissä myös yrityksen arvon, suorituskyvyn arviointiin, hinnoittelu tuotteita yritys, mm. Viimeaikainen kehitys rahoitusmarkkinoilla ja johdon laskentatoimen on integrointi paikallisen raportoinnin järjestelmien kohti yhteistä kansainvälistä taloudellisen raportoinnin järjestelmäänsä.... [-]


Mestari Oppimiseen, Koulutukseen Ja Teknologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

Oppiminen, koulutus ja teknologia (LET) on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelma (120 op). Kun hakija sitä, opiskelijat myönnetään Master of Arts (Education) tutkinto johtava tohtoriopintoihin. LET ohjelma valmistaa asiantuntijoita, jotka voivat soveltaa tieto- ja viestintätekniikan eri oppimisympäristöissä. [+]

Master in Learning, koulutus ja tekniikka

Oppiminen, koulutus ja teknologia (LET) on kokopäiväistä kaksivuotinen kansainvälinen maisteriohjelma (120 op). Kun hakija sitä, opiskelijat myönnetään Master of Arts (Education) tutkinto johtava tohtoriopintoihin. LET ohjelma valmistaa asiantuntijoita, jotka voivat soveltaa tieto- ja viestintätekniikan eri oppimisympäristöissä. LET tutkimukset luottaa kolmeen teoreettiseen pilariin: Itserajoittuva oppiminen, yhteisöllinen oppiminen, ja teknologia-avusteinen oppiminen. Sekä teoreettisen ja käytännön ratkaisuja tarjotaan tutkimuksissa perustuvat uusimman tiedon ja havainnot alalla oppimisen tieteiden. LET-ohjelman tarkoituksena on kehittää tietoa ja osaamista tarvitaan nykyaikaista koulutusta, nimittäin taitoja suunnitteluun, johtamiseen, arvioidaan ja analysoidaan monipuolinen oppimistilanteita onko face-to-face tai teknisesti parannettu. Lisäksi monet 21. vuosisadan taitoja, joita tarvitaan nykypäivän työelämässä korostetaan ja tuetaan LET tutkimuksissa.... [-]


Mestari Proteiinia Tiede Ja Biotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Suomi Oulu

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä. [+]

Master in Protein Science and Biotechnology

Katso video kansainvälisen maisteriohjelman proteiinia Science and Biotechnology , missä opiskelijat kertovat ohjelmasta, ja opiskelu ja asuu Oulussa.

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä.

Opiskelija, joka valitaan aste sitoutuu 120 op opintopistettä (vastaa kahta vuotta) tutkimuksia. Nämä tutkimukset maksimoida kädet yksittäisten valmentautumista nykyaikaisessa uusinta tekniikkaa ja menetelmiä samalla vankka pohjatyö teoreettisia näkökohtia kenttään. Noin puolet aste liittyy oppilaiden integrointi osaksi eri tutkimusryhmien lopulta kasaamalla vuonna 6 kuukautta tutkimushankkeessa.... [-]


Videot

University of Oulu 360° campus tour - full video

Solving the mysteries of climate

Year in Review 2016 - University of Oulu

Polar Bear Pitching 2017 - Teach Me Now

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

Oulu, 90570 FI