Lue virallinen kuvaus

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Turun yliopisto (TY) on kansainvälinen tutkimus yliopisto sijaitsee Varsinais-Suomessa opiskelija Turussa. Olemme aktiivinen tiedeyhteisössä lähes 24.000 opiskelijaa ja työntekijää yli 100 kansallisuutta.Tavoitteemme ja tavoite on antaa opiskelijalle innovatiivisia ongelmanratkaisun taitoja ja korkeatasoista, monialaista opetusta perustuu uusimpaan tutkimukseen.

Turun yliopisto on kansainvälisin yliopisto Suomessa (ranking 2016) tarjoaa tutkimus- ja mahdollisuuksia seitsemän tiedekuntaa ja seitsemän erityistä yksikköä ja poikkitieteellistä keskukset - asiantuntemusta sijoitus vuodesta humanististen luonnontieteisiin.

Meidän opetushenkilöstö on päättänyt kehittää opiskelijoiden työelämää varten sekä uuden tutkimuksen ympäristöjä ja menetelmiä. Valmistuneet UTU ovat luovia asiantuntijoita ja tulevien näkijöiden ulottua perinteistä kuria rajoja.

Kiitos erinomaista palvelua, pienikokoinen kampuksen ja aktiivinen opiskelijaelämä, kansainväliset opiskelijat tuntevat kotona ja turvallinen alusta alkaen heidän oleskelunsa.

10 Parhaat syytä valita UTU

 • UTU on kansainvälisin yliopisto Suomessa
 • Master Degree ja Tohtoriohjelmat perustuvat vahvuuksiamme tutkimukseen
 • Työelämässä
 • Antelias hakea lahjakkaille opiskelijoille
 • Professorit ja lehtorit, jotka haastavat sinua oppimaan
 • Henkilökohtainen tuki ja palvelut koko opiskeluajan
 • Erinomaiset tilat ja oppimisympäristöt
 • Laaja valikoima valinnaisia ​​ja sivuaineopintoja
 • Aktiivinen opiskelijaelämä ja monipuolinen toiminta
 • Kompakti kampus, jossa kaikki on lähellä

Lue lisää: utu.fi/masters

University Rankings: UTU joukossa paras 1%

Asiantuntemus löytyy Turku on huomattu myös maailmanlaajuisesti. Menestyminen kansainvälinen yliopisto rankingissa ja useita tunnustuksia ja palkintoja ovat erinomaisia ​​esimerkkejä. Niistä yli 20000 yliopistojen maailmassa, Turun yliopisto on joukossa yksi prosentti.

Yhdeksässä aiheita, kuten esimerkiksi lääketieteen, Biologiset tieteet, hammaslääketieteen ja hoitotieteen, Turun yliopisto joukossa 200 maailman paras (QS World University Rankings mukaan 2016). 4226 yliopistot 42 oppiaineissa arvioitiin, ja ranking perustui akateeminen maine, työnantajan maine ja tutkimuksen vaikutus.

Tervetuloa Student Turun kaupungin

Yliopisto Campus Turun sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Pyörällä tai jalka voit helposti siirtyä paikasta - ja aika - toiseen. Vuonna 1640 ensimmäinen yliopisto-opiskelijoiden Suomessa opintonsa aloitti täällä Turussa. Tänään, samalla kampuksella, tulevaisuuden innovaatiot ja teknologioita kehitetään ja Turku on aito opiskelija kaupunki, jossa on yli 40000 korkeakouluopiskelijoille.

Kohtuulliset elinkustannukset monia asumisen vaihtoehtoja, täysimittainen julkiset ja yksityiset palvelut, elävä kulttuurielämässä ja erilaisia ​​ulkoilua mahdollisuuksia ympäröivä Saaristomeren takaa, että Turku on paras paikka ja paras elämänlaatu oman maisteriopintoihin.

The University of Turku is not responsible for this translation

Tervetuloa Turku, Suomi!

Ohjelmien opetuskielet:
 • English (UK)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Turku

Lisätietoja pian. Jos olet kiinnostunut tästä ohjelmasta, ota yhteyttä pääsypalveluun osoitteessa admissions@utu.fi. ... [+]

masters.utu.fi

Lisätietoja pian.

Jos olet kiinnostunut tästä ohjelmasta, ota yhteyttä pääsypalveluun osoitteessa admissions@utu.fi.

SisäänpääsyvaatimuksetYleiset pääsyvaatimukset

Yleinen vaatimus

Olet oikeutettu hakija maisterin tason opintoihin, jos:

sinulla on kansallisesti tunnustettu ensimmäisen vaiheen tutkinto - yleensä kandidaatin tutkinto - akkreditoidusta korkeakoulusta,tutkinto vastaa vähintään 180 ECTS (eurooppalaista opintopistettä) tai kolmen vuoden kokopäiväistä opiskelua,tutkintosi on merkityksellisellä kentällä maisteriohjelmaan, johon haet. Tarkista ohjelmasivulta yksityiskohtaiset tutkintovaatimukset.

Kielivaatimukset... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Suomen ja sen sukukielten maisteriohjelma on tarkoitettu ei-äidinkielisille, kandidaatintutkinnon ulkomailla tai Suomessa suorittaneille suomen kielen ja muiden suomalais ... [+]

masters.utu.fi

Opiskelijavalinta suomen ja sen sukukielten maisteriohjelmassa Suomen ja sen sukukielten maisteriohjelma on tarkoitettu ei-äidinkielisille, kandidaatintutkinnon ulkomailla tai Suomessa suorittaneille suomen kielen ja muiden suomalais-ugrilaisten kielten opiskelijoille.

Maisteriohjelman pääsyvaatimuksena on BA-tasoinen tutkinto, jonka aineyhdistelmään sisältyvät fennougristiikan tai Suomen kielen ja kulttuurin perus- ja aineopintoja vastaavat opinnot joko tutkintoon kuuluvina opintoina tai erillisenä suorituksena. Poikkeustapauksessa ohjelmaan voidaan tasokokeen kautta hyväksyä myös BA-tutkinnon suorittanut opiskelija, jolla ei ole suoritettuna mainittuja fennougristiikan tai Suomen kielen ja kulttuurin opintoja.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Full-time
2 vuotta
Kampus

MA

University of Turku

Hanki tutkinto koulutusalalla edistyneellä yhdistelmällä teoriaa ja käytäntöä! Koulutuksen ja oppimisen maisteriohjelma kouluttaa sinut moniin kansallisiin ja kansainväli ... [+]

masters.utu.fi

Hanki tutkinto koulutusalalla edistyneellä teorian ja käytännön yhdistelmällä!Hanki tutkinto koulutusalalla edistyneellä yhdistelmällä teoriaa ja käytäntöä! Koulutuksen ja oppimisen maisteriohjelma kouluttaa sinut moniin kansallisiin ja kansainvälisiin tehtäviin koulutuksen alalla.

EdLearn-ohjelman tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita oppimisen ja koulutuksen sosiologian tutkimuksen aloille. Se tekee niin käsittelemällä koulutusta sekä mikrotason että makrotason näkökulmista koko perustutkimuksen, valinnaisten ja heidän opinnäytetyönsä aiheiden lisäksi, mutta myös ottamalla 2000-luvun taidot (sellaisina kuin ne määritellään kansainvälisissä poliittisissa asiakirjoissa) oppimistaitojen alueilla ( esim. kriittisen ajattelun ongelmanratkaisu, metakognitiivinen elinikäinen oppiminen, elämän taidot (esim. viestintä, yhteistyö kulttuuritietoisuus ja verkottuminen) ja lukutaitotaidot (informaatio, ICT ja matemaattinen... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Itä-Aasian tutkimus (MPAS) antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada syvällistä tietoa dynaamiseen yhteiskunnis ... [+]

Master’s Degree Programme in East Asian Studies (MPAS)

Saada syvällistä tietoa nykypäivän Aasian yhteiskuntien ja tulla asiantuntija dynaamisin alue maailmassa!

Master koulutusohjelma Itä-Aasian tutkimus (MPAS) antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada syvällistä tietoa dynaamiseen yhteiskunnissa nykyajan Itä-Aasiassa.

Opiskelija saa asiantuntemusta Aasian nykyajan historiasta, politiikasta ja yhteiskunnan oppia yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen menetelmiä tulla alueelle asiantuntijoita Itä-Aasiassa. Itä-Aasian kieliä tutkitaan osana määrin tukea opiskelijoiden hankkimista ja gradu tutkimus.

Opiskelija ohjelmaan on hyvät mahdollisuudet opiskelijavaihtoon Itä-Aasian yliopistojen sekä vastaanottamaan Aasian tutkimus- ja stipendejä. Ohjelma tarjoaa asiantuntemusta tulla kansainvälisen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin ammatteihin. Opiskelija myös pätevöityä hakea Tohtorinkoulutusohjelmiin ja akateemiselle uralle.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Tulevaisuuden tutkimuksen tarjoaa kokonaisvaltaista, monialaista ja käytännön alan koulutuksen tulevaisuuden tut ... [+]

Maisteriohjelmaan in Futures Studies

Aiotteko olla seuraava asiantuntija tulevaisuuden?

Master koulutusohjelma Tulevaisuuden tutkimuksen tarjoaa kokonaisvaltaista, monialaista ja käytännön alan koulutuksen tulevaisuuden tutkimuksen. Se on suunniteltu kouluttaa ennakoinnin asiantuntijoita, jotka auttavat organisaatioita hyödyntämään tulevaisuuden mahdollisuuksia ja välttää tarpeettomia riskejä.

Ohjelma sisältää runsaasti harjoitus, tapausselvityksiä ja tosielämän kokemuksia käyttämällä ennakointiin menetelmiä. Nämä vaihtelevat määrällisiä ja laadullisia menetelmiä innovatiivisia ja luovia futuurit suunnittelun tekniikoita.

Täältä saat monipuolisen työkalupakin toteuttamiseksi ennakoinnin ajatella eduksi tietyn organisaation. Saat oikeutettuja laajan valikoiman asiantuntijan tehtävissä strategisiin ja ennakointi yksikköä yksityisten yritysten ja julkisten laitosten. Ohjelma toimii myös erinomaisen perustan rakentamiseen konsultti liiketoimintaa.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Law ja tietoyhteiskunta (LIS) tarjoaa olennaisia ​​oivalluksia, valmiuksia ja henkisen välineitä analysoida oik ... [+]

Master koulutusohjelma Law ja tietoyhteiskunta (LIS)

Tullut asiantuntija laki tietoyhteiskunnan ja ymmärtää oikeudellisia haasteita digitalisoinnin!

Master koulutusohjelma Law ja tietoyhteiskunta (LIS) tarjoaa olennaisia ​​oivalluksia, valmiuksia ja henkisen välineitä analysoida oikeudellisia ongelmia tietoyhteiskunnan.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuinen yhdistelmä yksityisten ja julkisten lain ja tieteidenvälistä näkökulmia. Skills oikeudellinen selvitys, kriittinen ajattelu, tutkimus ja kirjoittaminen on mitä erottaa erinomainen asianajajien ja oikeusoppineet.

Interaktiivisesta tutkimuksen menetelmät perustuvat uusimman pedagogista tutkimusta ja kurssit opetetaan pienissä ryhmissä valituista kansainvälisiä opiskelijoita. Ohjelma luo vahvan perustan tohtorinkoulutusta oikeudessa. Se myös tarjoaa sinulle siantuntemusta menestyksekkään uran asianajotoimistot ja yritykset, hallitukset ja kansainväliset organisaatiot sekä yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Sukupuolitutkimuksen maisteriohjelma on rakennettu sukupuolen ja seksuaalisuuden poikkitieteellisen tutkimuksen ympärille yhdistäen yhteiskuntatieteet, taiteet ja humanis ... [+]

href = "http://masters.utu.fi/

Hanki kehittynyt ja monitieteinen koulutus sukupuolentutkimuksen alalla!Sukupuolitutkimuksen maisteriohjelma on rakennettu sukupuolen ja seksuaalisuuden poikkitieteellisen tutkimuksen ympärille yhdistäen yhteiskuntatieteet, taiteet ja humanistiset tieteet.

Seuraava saanti on vuonna 2021.

Saat kompetenssin tasa-arvopolitiikasta ja politiikasta ja kyvyn työskennellä itsenäisesti sukupuoleen, feminismiin, sukupuolten tasa-arvoon, vallan tuottamiseen ja tietoon liittyvissä keskeisissä kysymyksissä.

Tämä ohjelma on loistava valinta etenkin opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa tutkimuksen, politiikan, yhtäläisten mahdollisuuksien politiikkojen ja ihmisoikeuslaitosten kanssa. Yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot sekä kansalaisjärjestöt ja kansalaisyhteiskunta ovat muita mahdollisia urapolkuja.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2021
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Turku

Darwinin ansiosta tiedämme, että evoluutioprosessi on muokannut hämmentävää variaatiota, jonka näemme ympärillämme. Tämän maisteriohjelman avulla opiskelijat saavat selke ... [+]

masters.utu.fi

Darwinin ansiosta tiedämme, että evoluutioprosessi on muokannut hämmentävää variaatiota, jonka näemme ympärillämme. Tämän maisteriohjelman avulla opiskelijat saavat selkeän evoluutiobiologisen näkökulman luonnon tutkinnassa, mikä lisää kykyä ymmärtää malleja ja prosesseja asteikolla, joka vaihtelee soluista ekosysteemitasoon.

Opiskelija voi odottaa hankkivansa tieteellisiä ja analyyttisiä taitoja, asiantuntemusta nykyisistä teorioista ja ajan tasalla olevista tekniikoista sekä käytännön taitoja, mukaan lukien ryhmätyö ja ihmissuhdetaidot; kaikki kansainvälisessä ympäristössä. Aloitettuaan yleisen yleiskatsauksen evoluutiobiologiasta ja siitä, mitä se tarkoittaa ollakseen biologinen tutkija, tämä ohjelma keskittyy pääasiassa evoluutiogenetiikkaan.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Molecular Systems Biology track tarjoaa laajan koulutuksen nykyaikaisesta molekyylibiologiasta ja koulutuksesta, joka on keskittynyt systeemibiologiaan (genomiikka, trans ... [+]

masters.utu.fi

Molecular Systems Biology track tarjoaa laajan koulutuksen nykyaikaisesta molekyylibiologiasta ja koulutuksesta, joka on keskittynyt systeemibiologiaan (genomiikka, transkriptiikka, proteomiikka, geeni / proteiini-rakenne-funktio-suhteet) keskittyen erityisesti käytännön laboratoriotaidoihin ja molekyylin vuorovaikutusverkkoihin.

Opiskelija hankkii tieteelliset ja analyyttiset taidot, asiantuntemuksen nykyisistä teorioista ja ajan tasalla olevista tekniikoista sekä käytännön taidot, mukaan lukien ryhmätyö ja ihmissuhdetaidot; kaikki kansainvälisessä ympäristössä. Saadut taidot ja tiedot tasoittavat tietä tulevaisuuden urapolkuille yliopistoissa tai teollisuudessa.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Materiaalifysiikan radalla sinusta tulee asiantuntija uusien materiaalien tutkimuksessa ja kehittämisessä biolääketieteellisissä tai sähköisissä sovelluksissa. ... [+]

masters.utu.fi

Paranna elämää tekemällä tavaroita!Materiaalifysiikan radalla sinusta tulee asiantuntija uusien materiaalien tutkimuksessa ja kehittämisessä biolääketieteellisissä tai sähköisissä sovelluksissa.

Materiaalifysiikka on yksi neljästä fysiikan ja kemian maisteriohjelman neljästä erikoistumissuunnasta. Ohjelman muita kappaleita ovat tähtitiede ja avaruusfysiikka, materiaalikemia ja teoreettinen fysiikka.

Työskentelet aktiivisessa tutkimusryhmässä yhdessä muiden opiskelijoiden, jatkotutkijoiden ja vanhempien tutkijoiden kanssa ongelmien ratkaisemiseksi esimerkiksi energiatehokkuudessa ja lääkkeiden jakelussa. Materiaalifysiikan teoreettisen perustan lisäksi opit myös käyttämään huipputeknisiä tutkimuslaitteita käytännön kursseilla.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Fysiikan ja kemian maisterin tutkinto-ohjelma: Materiaalikemia opettaa ymmärtämään, löytämään, luomaan ja kehittämään uusia elämänlaatua parantavia materiaaleja! ... [+]

masters.utu.fi

Ymmärtää, löytää, luoda ja kehittää uusia materiaaleja, jotka parantavat elämänlaatua!Fysiikan ja kemian maisterin tutkinto-ohjelma: Materiaalikemia opettaa ymmärtämään, löytämään, luomaan ja kehittämään uusia elämänlaatua parantavia materiaaleja!

University of Turku materiaalikemian tutkimus koostuu materiaalien ominaisuuksien sekä rajapintojen, pintojen ja nanorakenteiden perustutkimuksesta kemiallisesta näkökulmasta. Sovellettu tutkimus keskittyy funktionalisoituun orgaaniseen elektroniikkaan, luminoiviin materiaaleihin ja huokoisiin kantajiin sekä nanoteknologiaan, havaitsemistekniikkaan, energian varastointiin ja muuntamiseen.

Valmistuttuaan voit käyttää tämän kappaleen osana hankittuja erilaisia ​​taitoja, mukaan lukien kokeellisia, teoreettisia ja numeerisia tekniikoita uusien kemiallisten projektien tuottamiseen ja analysointiin.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Fysiikan teoreettinen kappale johdattaa opiskelijan fyysisten teorioiden kiehtovaan monimuotoisuuteen ja antaa keinot ymmärtää maailmaa. ... [+]

masters.utu.fi

Luonnonlakien ymmärtäminen alhaalta ylöspäin!Fysiikan teoreettinen kappale johdattaa opiskelijan fyysisten teorioiden kiehtovaan monimuotoisuuteen ja antaa keinot ymmärtää maailmaa.

Teoreettisen fysiikan reitti on yksi fysikaalisten ja kemiallisten tieteiden maisteriohjelman neljästä erikoistumissuunnasta. Ohjelman muita kappaleita ovat tähtitiede ja avaruus, materiaalikemia ja materiaalifysiikka.

Aiheita kvanttifysiikasta painovoiman teorioihin sisällytetään teoreettisen fysiikan kappaleeseen. Perusteellisen kvanttifysiikan, kvantitietojen, kvanttikenttiteorian ja teoreettisen kosmologian ongelmat ovat teoreettisen fysiikan opintojen ytimessä.

Valmistuttuaan voit käyttää tämän kappaleen osana hankittuja erilaisia ​​taitoja, mukaan lukien teoreettiset ja numeeriset tekniikat uusien fyysisten projektien tuottamiseen ja analysointiin.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Fysikaalisten ja kemiallisten tieteiden maisterin tutkinto-ohjelma - tähtitiede ja avaruusfysiikka kattaa laajan aihealueen auringon ja aurinkokunnan fysiikasta tähtien j ... [+]

masters.utu.fi

Auringosta supernovoihin, neutronitähtiin, mustiin reikiin ja galakseihin!Fysikaalisten ja kemiallisten tieteiden maisterin tutkinto-ohjelma - tähtitiede ja avaruusfysiikka kattaa laajan aihealueen auringon ja aurinkokunnan fysiikasta tähtien ja galaktien rakenteeseen ja evoluutioon samoin kuin korkean energian astrofysiikan ja kosmologian aiheisiin.

Astronomian ja avaruusfysiikan kappale on yksi neljästä fysiikan ja kemian maisteriohjelman neljästä erikoistumissuunnasta. Ohjelman muita kappaleita ovat materiaalikemia, materiaalifysiikka ja teoreettinen fysiikka. Valmistuttuaan voit käyttää monipuolisesti hankittuja taitoja osana tätä kappaletta, mukaan lukien laskennallinen ja numeerinen tekniikka.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Elintarvikekehityksen maisteriohjelma tarjoaa sinulle kyvyn vastata elintarviketeollisuuden ja yliopistojen tutkimuksen ja kehityksen haasteisiin. ... [+]

masters.utu.fi

Pohjoismainen asiantuntija luonnollisissa elintarvikkeissaElintarvikekehityksen maisteriohjelma tarjoaa sinulle kyvyn vastata elintarviketeollisuuden ja yliopistojen tutkimuksen ja kehityksen haasteisiin.

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle ymmärrys elintarvikkeiden eri näkökohtien ja toimintojen välisistä yhteyksistä. Erityistä huomiota kiinnitetään eri tekijöiden vaikutukseen elintarvikkeiden koostumukseen, aistihavaintoihin ja terveysvaikutuksiin molekyylitasolla. Ruokateollisuuden metabolomiikan ja nykyaikaisten bioteknologisten menetelmien käyttö elintarviketeollisuudessa ja elintarvikkeiden kehittämisessä on tärkeä osa opetussuunnitelmaa. Opetussuunnitelma kattaa myös elintarviketurvallisuuden eri osa-alueet ja eurooppalaiset elintarvikelainsäädännöt.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Global Innovation Management on suunniteltu tuomaan tieteellinen ajattelutapa johdon haasteisiin risteyksessä I ... [+]

Maisteriohjelma Global Innovation Management

Innovatiivisia johtajia tulevaisuuden maailmaan!

Master koulutusohjelma Global Innovation Management on suunniteltu tuomaan tieteellinen ajattelutapa johdon haasteisiin risteyksessä International Business, yrittäjyys ja Innovation Management.

Vuonna maisteriohjelmassa, tulet saamaan kehittynyttä osaamista innovaatiojohtamisen liittyviä teorioita ja käytäntöjä ja pystyvät kehittämään ja soveltamaan puitteita, jotka auttavat ymmärtämään, miten innovaatiot syntyvät, käynnistetään ja hallinnoidaan kansainvälisessä ympäristössä. Saat myös tietää, kuinka yritystoimintaa muodostuvat ja mitkä ovat keskeisiä strategioita, yritykset käyttävät laajentamiseksi.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Ohjelmistotekniikan maisteriohjelmaa ohjaavat suoraan mukana olevat teollisuuskumppanit Euroopassa ja Etelä-Afrikassa tarjoamaan kansainvälistä ohjelmaa ammatillisessa kä ... [+]

masters.utu.fi

Hanki taitoyritykset etsivät ohjelmistosuunnittelua uudella Etelä-Afrikan kampuksella!Ohjelmistotekniikan maisteriohjelmaa ohjaavat suoraan mukana olevat teollisuuskumppanit Euroopassa ja Etelä-Afrikassa tarjoamaan kansainvälistä ohjelmaa ammatillisessa käytännössä.

Tämä ohjelma sijaitsee Windhoekissa, Namibiassa.

Tämä ohjelmistosuunnitteluohjelma on uranuurtaja uusi yhteistyö Suomen ja Namibian välillä, jossa opiskelijat opiskelevat University of Turku satelliitti kampuksella Namibian yliopistossa Windhoekissa. Tiivissä yhteistyössä EU: n ja eteläisen Afrikan opiskelijoiden ja yritysten kanssa koulutetaan ohjelmistosuunnittelijoita, jotka kykenevät ymmärtämään eteläisen maailman tietotekniikkaan liittyviä haasteita ja suunnittelemaan, kehittämään, toteuttamaan ja arvioimaan ohjelmistoratkaisuja näiden vaatimusten täyttämiseksi.... [-]

Suomi Turku
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Digitaalisen terveyden pääaine tarjoaa laajan koulutuksen molekyylitason vuorovaikutuksesta yksilöihin ja yhteiskuntaan. ... [+]

masters.utu.fi

Digitaalisen terveyden pääaine tarjoaa laajan koulutuksen molekyylitason vuorovaikutuksesta yksilöihin ja yhteiskuntaan.

Ohjelmalla on kansainvälinen kaksoistutkintoyhteistyö Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin (EIT) Master Schoolin ja Fudan-yliopiston kanssa Shanghaissa, Kiinassa. Lukuvuonna 2020-2021 ohjelma tarjoaa neljä pääaihetta:

Cyber ​​SecurityÄlykkäät järjestelmätDigitaalinen terveysCryptography

Digitaalinen terveysuuri yhdistää tietotekniikan, sulautettujen järjestelmien ja lääketieteellisten tieteiden taidot ja periaatteet teorian ymmärtämisen rakentamiseksi ja alan käytännön osaamisen saamiseksi.

Digitaalisen terveydenhuollon suorittaneet opiskelijat ovat hankkineet tieteelliset ja analyyttiset taidot, asiantuntemuksen nykyisistä teorioista ja ajan tasalla olevista tekniikoista sekä käytännön taitoja, mukaan lukien ryhmätyö, johtaminen ja ihmissuhdetaidot kansainvälisessä ympäristössä. Hankitut metodologiset taidot ja pitkälle kehitetyt tiedot antavat opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa urapolkuaan yliopistoissa tai teollisuudessa.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Tieto- ja viestintätekniikan maisteriohjelma tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan tieto- ja viestintätekniikan koulutuksen valituilla ICT-aloilla, joilla on vakiintunut mai ... [+]

masters.utu.fi

Tieto- ja viestintätekniikan maisteriohjelma tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan tieto- ja viestintätekniikan koulutuksen valituilla ICT-aloilla, joilla on vakiintunut maine innovatiivisessa monitieteellisessä ja kansainvälisessä koulutuksessa.

Ohjelmalla on kansainvälinen kaksoistutkintoyhteistyö Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin (EIT) Master Schoolin ja Fudan-yliopiston kanssa Shanghaissa, Kiinassa. Lukuvuonna 2020-2021 ohjelma tarjoaa neljä pääaihetta:

Cyber ​​SecurityÄlykkäät järjestelmätDigitaalinen terveysCryptography

Kyberturvallisuuden pääaine antaa opiskelijoilleen syvällisen ja merkittävän koulutuksen ja asiantuntemuksen verkotettujen järjestelmien turvallisuudesta ja tekniikasta. Painopiste on verkottuneiden järjestelmien ja viestintäintensiivisen tulevaisuuden sovellusten kyberturvallisuustekniikoiden tutkimuksessa. Teknisiä aiheita ovat älykkäiden ympäristöjen turvallisuus, järjestelmä- ja verkkoturvallisuus, viestintäjärjestelmien ja sovellusten turvallisuus sekä turvallisten järjestelmien suunnittelu. Opiskelija tutkii sekä tekniikan että teoreettisen tieteellisen kehityksen alalla ja soveltaa niitä käytännössä. Valmistuneilla on vahva tekninen, teoreettinen ja käytännön ymmärrys kyberturvallisuudesta. Uusilla tiedoillaan ja taidoillaan tutkinnon suorittaneet voivat edetä onnistuneen uran luomisessa tieto- ja viestintäteknologiateollisuuden turvaamiseksi.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Tieto- ja viestintätekniikan maisteriohjelma tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan tieto- ja viestintätekniikan koulutuksen valituilla ICT-aloilla, joilla on vakiintunut mai ... [+]

masters.utu.fi

Tieto- ja viestintätekniikan maisteriohjelma tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan tieto- ja viestintätekniikan koulutuksen valituilla ICT-aloilla, joilla on vakiintunut maine innovatiivisessa monitieteellisessä ja kansainvälisessä koulutuksessa.

Ohjelmalla on kansainvälinen kaksoistutkintoyhteistyö Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin (EIT) Master Schoolin ja Fudan-yliopiston kanssa Shanghaissa, Kiinassa. Lukuvuonna 2020-2021 ohjelma tarjoaa neljä pääaihetta:

Cyber ​​SecurityÄlykkäät järjestelmätDigitaalinen terveysCryptography

Salauksen pääaine keskittyy salaustekniikan tutkimukseen. Tämän erikoistumisen tavoitteena on kouluttaa tulevia asiantuntijoita, joilla on vahva ja laaja tietämys salauksen ja tietoturvan matemaattisista näkökohdista tutkimus- ja ICT-alalle. Kryptografiassa tutkitaan ja analysoidaan merkittäviä nykyaikaisia symmetrisiä ja epäsymmetrisiä salausalgoritmeja ja -protokollia matemaattisesta näkökulmasta.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Älykkäiden järjestelmien pääaine tarjoaa kilpailukykyisen taitotiedon ja syvän tiedon erittäin tärkeältä esineiden Internet-pohjaisten älykkäiden ja itsenäisten sulautett ... [+]

masters.utu.fi

Älykkäiden järjestelmien pääaine tarjoaa kilpailukykyisen taitotiedon ja syvän tiedon erittäin tärkeältä esineiden Internet-pohjaisten älykkäiden ja itsenäisten sulautettujen järjestelmien kentältä, ja sen pääasialliset sovellusalueet ovat mobiileissa robottijärjestelmissä ja älykkäissä ympäristöissä.

Tieto- ja viestintätekniikan maisteriohjelma tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan tieto- ja viestintätekniikan koulutuksen valituilla ICT-aloilla, joilla on vakiintunut maine innovatiivisessa monitieteellisessä ja kansainvälisessä koulutuksessa. Ohjelmalla on kansainvälinen kaksoistutkintoyhteistyö Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin (EIT) Master Schoolin ja Fudan-yliopiston kanssa Shanghaissa, Kiinassa. Lukuvuonna 2020-2021 ohjelma tarjoaa neljä pääaihetta:... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Opiskelijakaupunki Turku - The City of Students

Sijainnin osoite
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, FI
Sosiaalinen media