Read the Official Description

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Turun yliopisto (TY) on kansainvälinen tutkimus yliopisto sijaitsee Varsinais-Suomessa opiskelija Turussa. Olemme aktiivinen tiedeyhteisössä lähes 24.000 opiskelijaa ja työntekijää yli 100 kansallisuutta.Tavoitteemme ja tavoite on antaa opiskelijalle innovatiivisia ongelmanratkaisun taitoja ja korkeatasoista, monialaista opetusta perustuu uusimpaan tutkimukseen.

Turun yliopisto on kansainvälisin yliopisto Suomessa (ranking 2016) tarjoaa tutkimus- ja mahdollisuuksia seitsemän tiedekuntaa ja seitsemän erityistä yksikköä ja poikkitieteellistä keskukset - asiantuntemusta sijoitus vuodesta humanististen luonnontieteisiin.

Meidän opetushenkilöstö on päättänyt kehittää opiskelijoiden työelämää varten sekä uuden tutkimuksen ympäristöjä ja menetelmiä. Valmistuneet UTU ovat luovia asiantuntijoita ja tulevien näkijöiden ulottua perinteistä kuria rajoja.

Kiitos erinomaista palvelua, pienikokoinen kampuksen ja aktiivinen opiskelijaelämä, kansainväliset opiskelijat tuntevat kotona ja turvallinen alusta alkaen heidän oleskelunsa.

10 Parhaat syytä valita UTU

  • UTU on kansainvälisin yliopisto Suomessa
  • Master Degree ja Tohtoriohjelmat perustuvat vahvuuksiamme tutkimukseen
  • Työelämässä
  • Antelias hakea lahjakkaille opiskelijoille
  • Professorit ja lehtorit, jotka haastavat sinua oppimaan
  • Henkilökohtainen tuki ja palvelut koko opiskeluajan
  • Erinomaiset tilat ja oppimisympäristöt
  • Laaja valikoima valinnaisia ​​ja sivuaineopintoja
  • Aktiivinen opiskelijaelämä ja monipuolinen toiminta
  • Kompakti kampus, jossa kaikki on lähellä

Lue lisää: utu.fi/masters

University Rankings: UTU joukossa paras 1%

Asiantuntemus löytyy Turku on huomattu myös maailmanlaajuisesti. Menestyminen kansainvälinen yliopisto rankingissa ja useita tunnustuksia ja palkintoja ovat erinomaisia ​​esimerkkejä. Niistä yli 20000 yliopistojen maailmassa, Turun yliopisto on joukossa yksi prosentti.

Yhdeksässä aiheita, kuten esimerkiksi lääketieteen, Biologiset tieteet, hammaslääketieteen ja hoitotieteen, Turun yliopisto joukossa 200 maailman paras (QS World University Rankings mukaan 2016). 4226 yliopistot 42 oppiaineissa arvioitiin, ja ranking perustui akateeminen maine, työnantajan maine ja tutkimuksen vaikutus.

Tervetuloa Student Turun kaupungin

Yliopisto Campus Turun sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Pyörällä tai jalka voit helposti siirtyä paikasta - ja aika - toiseen. Vuonna 1640 ensimmäinen yliopisto-opiskelijoiden Suomessa opintonsa aloitti täällä Turussa. Tänään, samalla kampuksella, tulevaisuuden innovaatiot ja teknologioita kehitetään ja Turku on aito opiskelija kaupunki, jossa on yli 40000 korkeakouluopiskelijoille.

Kohtuulliset elinkustannukset monia asumisen vaihtoehtoja, täysimittainen julkiset ja yksityiset palvelut, elävä kulttuurielämässä ja erilaisia ​​ulkoilua mahdollisuuksia ympäröivä Saaristomeren takaa, että Turku on paras paikka ja paras elämänlaatu oman maisteriopintoihin.

The University of Turku is not responsible for this translation

Tervetuloa Turku, Suomi!

Programs taught in:
Englanti
English (UK)

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

University of Turku

Koulutus- ja oppimisen maisteriohjelma kouluttaa sinut erilaisiin kansallisiin ja kansainvälisiin tehtäviin koulutuksen alalla. ... [+]

masters.utu.fi

TUTKINTA KOULUTUKSEN KANSSA AJAN JA KÄYTÄNNÖN EDISTÄVÄN YHDISTÄMISEN!

Koulutus- ja oppimisen maisteriohjelma kouluttaa sinut erilaisiin kansallisiin ja kansainvälisiin tehtäviin koulutuksen alalla.

Ohjelma perustuu kasvatustieteellisen tiedekunnan tutkimuksen vahvuuksiin: oppimistutkimukseen, oppimisympäristöihin ja koulutusjärjestelmien tutkimukseen. Tutkintotutkimukset edistävät sekä oppilaiden ymmärtämistä koulutuksen yhteiskunnallisista tehtävistä että perehdyttävät niihin analyyseihin maailmanlaajuisissa ja paikallisissa suhteissa koulutuspolitiikassa. Lisäksi ohjelma lisää oppimisen ja motivaation ymmärtämistä monimutkaisissa ja monitasoisissa oppimisympäristöissä.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Itä-Aasian tutkimus (MPAS) antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada syvällistä tietoa dynaamiseen yhteiskunnis ... [+]

Master’s Degree Programme in East Asian Studies (MPAS)

Saada syvällistä tietoa nykypäivän Aasian yhteiskuntien ja tulla asiantuntija dynaamisin alue maailmassa!

Master koulutusohjelma Itä-Aasian tutkimus (MPAS) antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada syvällistä tietoa dynaamiseen yhteiskunnissa nykyajan Itä-Aasiassa.

Opiskelija saa asiantuntemusta Aasian nykyajan historiasta, politiikasta ja yhteiskunnan oppia yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen menetelmiä tulla alueelle asiantuntijoita Itä-Aasiassa. Itä-Aasian kieliä tutkitaan osana määrin tukea opiskelijoiden hankkimista ja gradu tutkimus.

Opiskelija ohjelmaan on hyvät mahdollisuudet opiskelijavaihtoon Itä-Aasian yliopistojen sekä vastaanottamaan Aasian tutkimus- ja stipendejä. Ohjelma tarjoaa asiantuntemusta tulla kansainvälisen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin ammatteihin. Opiskelija myös pätevöityä hakea Tohtorinkoulutusohjelmiin ja akateemiselle uralle.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Tulevaisuuden tutkimuksen tarjoaa kokonaisvaltaista, monialaista ja käytännön alan koulutuksen tulevaisuuden tut ... [+]

Maisteriohjelmaan in Futures Studies

Aiotteko olla seuraava asiantuntija tulevaisuuden?

Master koulutusohjelma Tulevaisuuden tutkimuksen tarjoaa kokonaisvaltaista, monialaista ja käytännön alan koulutuksen tulevaisuuden tutkimuksen. Se on suunniteltu kouluttaa ennakoinnin asiantuntijoita, jotka auttavat organisaatioita hyödyntämään tulevaisuuden mahdollisuuksia ja välttää tarpeettomia riskejä.

Ohjelma sisältää runsaasti harjoitus, tapausselvityksiä ja tosielämän kokemuksia käyttämällä ennakointiin menetelmiä. Nämä vaihtelevat määrällisiä ja laadullisia menetelmiä innovatiivisia ja luovia futuurit suunnittelun tekniikoita.

Täältä saat monipuolisen työkalupakin toteuttamiseksi ennakoinnin ajatella eduksi tietyn organisaation. Saat oikeutettuja laajan valikoiman asiantuntijan tehtävissä strategisiin ja ennakointi yksikköä yksityisten yritysten ja julkisten laitosten. Ohjelma toimii myös erinomaisen perustan rakentamiseen konsultti liiketoimintaa.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma on rakennettu sukupuolen ja seksuaalisuuden monitieteelliseen tutkimukseen yhdistämällä yhteiskuntatieteet ja taiteet ja humanistise ... [+]

href = "http://masters.utu.fi/

Sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma

Hanki kehittynyt ja monitieteinen koulutus sukupuolentutkimuksen alalla!

Sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma on rakennettu sukupuolen ja seksuaalisuuden monitieteelliseen tutkimukseen yhdistämällä yhteiskuntatieteet ja taiteet ja humanistiset tieteet.

Sinulla on pätevyys sukupuolten tasa-arvopolitiikkaan ja politiikkaan ja kyky työskennellä itsenäisesti sukupuoleen, feminismiin, sukupuolten tasa-arvoon, vallan ja tietämyksen tuottamiseen liittyviin keskeisiin kysymyksiin. Tämä ohjelma on erinomainen valinta erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa urallaan tutkimuksessa, politiikassa, tasa-arvopolitiikassa ja ihmisoikeusinstituutioissa. Myös yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot sekä kansalaisjärjestöt ja kansalaisyhteiskunta ovat mahdollisia urapolkuja. Ohjelma on järjestetty yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Turku

Digitaalisen terveyden ja biotieteiden maisteriohjelma tarjoaa laajaa koulutusta modernin biotieteiden ja digitaalisen terveydenhuollon suunnittelussa. ... [+]

masters.utu.fi

LAAJENNETTAVA RAVINTOLAITOS TULEVAT ASIAT!

Digitaalisen terveyden ja biotieteiden maisteriohjelma tarjoaa laajaa koulutusta modernin biotieteiden ja digitaalisen terveydenhuollon suunnittelussa.

Digitaalisen terveyden ja elämäntieteen maisteriohjelma tarjoaa laajaa koulutusta molekyylitason vuorovaikutuksesta yksilöihin ja yhteiskuntaan. Bioinformatiikka on yksi ohjelman tarjoamista neljästä kappaleesta. Ohjelman muut kappaleet ovat Health Technology, Medical Analytics ja Health Internet-of-Things ja Molecular Systems Biology.

Tämän ristikkäisen ohjelman opiskelijat ovat hankkineet tieteellisiä ja analyyttisiä taitoja, nykyisten teorioiden osaamista ja ajantasaista teknologiaa sekä käytännön taitoja, kuten ryhmätyötä, johtajuutta ja ihmissuhdetaitoja kansainvälisessä ympäristössä. Hankitut metodologiset taidot ja edistynyt osaaminen mahdollistavat opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa urallaan yliopistoissa tai teollisuudessa.... [-]

Suomi Turku Namibia Windhoek
August 2020
Full-time
2 - 2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Materiaalifysiikan radalla sinusta tulee asiantuntija uusien materiaalien tutkimukseen ja kehittämiseen biolääketieteellisissä tai sähköisissä sovelluksissa. Sinä työsken ... [+]

masters.utu.fi

AIHEIDEN PARANTAMINEN TEOLLISUUDESTA!

Materiaalifysiikan radalla sinusta tulee asiantuntija uusien materiaalien tutkimukseen ja kehittämiseen biolääketieteellisissä tai sähköisissä sovelluksissa. Sinä työskentelet aktiivisessa tutkimustyöryhmässä yhdessä muiden opiskelijoiden, tutkijoiden ja vanhempien tutkijoiden kanssa esimerkiksi energiatehokkuuden ja huumeidenkäytön ongelmien ratkaisemisessa. Materiaalifysiikan teoreettisen perustan lisäksi opit käyttämään huipputeknisiä tutkimuslaitteita käytännön kursseilla.

Materiaalit Fysiikka on yksi fysiikan ja kemian alan maisteriohjelman neljästä erikoistumiskappaleesta. Ohjelman muut kappaleet ovat tähtitiede ja avaruusfysiikka, materiaalikemia ja teoreettinen fysiikka. Valmistuttuasi voit käyttää osana tätä kappaletta hankitut erilaiset taidot, mukaan lukien kokeelliset, teoreettiset ja numeeriset tekniikat uusien fyysisten projektien tuottamiseen ja analysointiin.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

University of Turku materiaalinkemiaan liittyvä tutkimus koostuu kemiallisista ominaisuuksista sekä kemikaalisten näkökohtien materiaalien ominaisuuksista sekä kemikaalei ... [+]

masters.utu.fi

Ymmärtää, löytää, luoda ja kehittää uusia materiaaleja, jotka parantavat elämänlaatua!

University of Turku materiaalinkemiaan liittyvä tutkimus koostuu kemiallisista ominaisuuksista sekä kemikaalisten näkökohtien materiaalien ominaisuuksista sekä kemikaaleihin liittyvistä rajapinnoista, pinnoista ja nanorakenteista. Sovellettu tutkimus keskittyy funktionalisoidulle orgaaniselle elektroniikalle, luminoiville materiaaleille ja huokoisille kantajille sekä nanoteknologialle, havaintotekniikalle, energian varastointiin ja muuntamiseen.

Valmistuttuaan voit käyttää tämän kappaleen osana hankittuja erilaisia ​​taitoja, mukaan lukien kokeellisia, teoreettisia ja numeerisia tekniikoita uusien kemiallisten projektien tuottamiseen ja analysointiin.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Teoreettisen fysiikan rata on yksi fysiikan ja kemian maisteriohjelman neljästä erikoistumiskohdasta. Ohjelman muut kappaleet ovat tähtitiede ja avaruusfysiikka, materiaa ... [+]

masters.utu.fi

LUONNON LAINSÄÄDÄNNÖSTÄ LÄHISTÄVÄT ALASTA TOP!

Teoreettisen fysiikan rata on yksi fysiikan ja kemian maisteriohjelman neljästä erikoistumiskohdasta. Ohjelman muut kappaleet ovat tähtitiede ja avaruusfysiikka, materiaalikemia ja materiaalifysiikka.

Teoreettisen fysiikan kappale esittelee opiskelijan fyysisten teorioiden mielenkiintoiseen monimuotoisuuteen ja antaa keinot ymmärtää maailmaa. Kvanttifysiikan aiheet painovoiman teoriaan sisällytetään kappaleeseen. Perusteellisen kvanttifysiikan, kvanttitietojen, kvanttikenttäteorian ja teoreettisen kosmologian ongelmat ovat teoreettisen fysiikan opintojen ydin.

Valmistuttuaan voit käyttää tämän kappaleen osana hankittuja erilaisia ​​taitoja, mukaan lukien teoreettiset ja numeeriset tekniikat uusien fyysisten projektien tuottamiseen ja analysointiin.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Tähtitieteen ja avaruusfysiikan kappale on yksi fysiikan ja kemian maisteriohjelman neljästä erikoistumiskohdasta. Se sisältää laajan aihealueen aurinkokunnan ja aurinkok ... [+]

masters.utu.fi

SUNTA SUPERNOVAE, NEUTRON STARS, BLACK HOLES ja GALAXIES!

Tähtitieteen ja avaruusfysiikan kappale on yksi fysiikan ja kemian maisteriohjelman neljästä erikoistumiskohdasta. Se sisältää laajan aihealueen aurinkokunnan ja aurinkokunnan fysiikasta, tähtien ja galaktisen rakenteen ja evoluution sekä korkean astrofysiikan aihepiireihin (esim. Kertymisprosessit, mustien reikien fysiikka ja neutronisäteet) ja kosmologian.

Ohjelman muut kappaleet ovat materiaalikemia, materiaalifysiikka ja teoreettinen fysiikka. Valmistuttuaan voit käyttää tämän kappaleen osana hankittuja erilaisia ​​taitoja, kuten laskennallisia ja numeerisia tekniikoita.

OHJELMAN RAKENNE... [-]
Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Elintarvikekehityksen maisteriohjelma antaa sinulle mahdollisuuden vastata haasteisiin elintarviketeollisuuden ja akateemisen tutkimuksen ja kehityksen alalla. ... [+]

masters.utu.fi

Maisteriohjelma elintarvikealan kehittämisessäPohjoismainen asiantuntemus luonnollisissa elintarvikkeissa.

Elintarvikekehityksen maisteriohjelma antaa sinulle mahdollisuuden vastata haasteisiin elintarviketeollisuuden ja akateemisen tutkimuksen ja kehityksen alalla.

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle ymmärrys elintarvikkeiden eri näkökohtien ja toimintojen välisistä yhteyksistä. Erityistä huomiota kiinnitetään eri tekijöiden vaikutukseen elintarvikkeiden koostumukseen, aistihavaintoihin ja terveysvaikutuksiin molekyylitasolla. Ruokateollisuuden metabolomiikan ja nykyaikaisten bioteknologisten menetelmien käyttö elintarviketeollisuudessa ja elintarvikkeiden kehittämisessä on tärkeä osa opetussuunnitelmaa. Opetussuunnitelma kattaa myös elintarviketurvallisuuden eri osa-alueet ja eurooppalaiset elintarvikelainsäädännöt.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Embedded Computing antaa syvällisesti alalla sulautettujen computing, cyber-fyysinen järjestelmät (CPS) ja inte ... [+]

Maisteriohjelmaan sulautettuja tietotekniikkajärjestelmiä

Tullut asiantuntija sulautettujen järjestelmien suunnitteluun!

Master koulutusohjelma Embedded Computing antaa syvällisesti alalla sulautettujen computing, cyber-fyysinen järjestelmät (CPS) ja internet-asioiden (IoT). Ohjelma perustuu ymmärrystä teoreettisia kysymyksiä ja käytännön taidot haastava suunnittelutehtävissä alalla sulautettujen järjestelmien.

Jotta hallita kehitysprosessissa, voit saada vankka perusta suunnittelun menetelmiä, ohjelmistojen ja laitteistojen arkkitehtuurit sekä ohjelmointi sulautettujen järjestelmien. Yhdessä innovointia ja yrittäjyyttä tutkimuksia, ohjelma mahdollistaa työskennellä sulautettujen järjestelmien teollisuus aloitusten ja suurten yritysten.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Global Innovation Management on suunniteltu tuomaan tieteellinen ajattelutapa johdon haasteisiin risteyksessä I ... [+]

Maisteriohjelma Global Innovation Management

Innovatiivisia johtajia tulevaisuuden maailmaan!

Master koulutusohjelma Global Innovation Management on suunniteltu tuomaan tieteellinen ajattelutapa johdon haasteisiin risteyksessä International Business, yrittäjyys ja Innovation Management.

Vuonna maisteriohjelmassa, tulet saamaan kehittynyttä osaamista innovaatiojohtamisen liittyviä teorioita ja käytäntöjä ja pystyvät kehittämään ja soveltamaan puitteita, jotka auttavat ymmärtämään, miten innovaatiot syntyvät, käynnistetään ja hallinnoidaan kansainvälisessä ympäristössä. Saat myös tietää, kuinka yritystoimintaa muodostuvat ja mitkä ovat keskeisiä strategioita, yritykset käyttävät laajentamiseksi.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Tietoturva- ja salaustekniikan maisteriohjelmassa verkottuneiden järjestelmien turvallisuuden keskeinen aihe tarjoaa sekä tietämyksen että käytännön kokemuksen tietotekni ... [+]

masters.utu.fi

RAKENTA URHEILU CYBER TURVALLISUUTEEN TEKNOLOGIAAN!

Tietoturva- ja salaustekniikan maisteriohjelmassa verkottuneiden järjestelmien turvallisuuden keskeinen aihe tarjoaa sekä tietämyksen että käytännön kokemuksen tietotekniikkateknologiasta.

Networked Systems Security -ohjelman pääaine tarjoaa opiskelijoilleen perusteellisen ja merkittävän koulutuksen ja asiantuntemuksen verkottuneessa järjestelmäturvallisuudessa ja tekniikan alalla. Tässä tärkeässä aiheessa keskitytään turvallisiin verkko- ja viestintäjärjestelmiin sekä turvallisiin tietojenkäsittelyjärjestelmiin. Tutkimuksiin sisältyy myös tietoturvallisuuden perusteet ja salauksen matemaattiset perusteet.... [-]

Suomi Turku
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Tietojenkäsittely- ja salaustekniikan master-tutkinto-ohjelmassa kryptografia- ja tietoturvallisuus pääaine keskittyy salauksen ja tietoturvallisuuden matemaattisiin peru ... [+]

masters.utu.fi

LUOVAA TIETOA TURVALLISUUTEEN TEKNOLOGIAA JA CRYPTOGRAFIAA!

CRYPTOGRAFIA JA TIETOTURVALLISUUS AIHEUTTAMAAN TIETOJEN TURVALLISUUS- JA CRYPTOGRAFIAAMISEN MASTERIN KOULUTUSOHJELMAAN CRYPTOGRAFIAA JA TIETOTURVALLISUUDEN MATEMATIIKAN PERUSTEISSA.

Salaus ja tietoturva pääaine kouluttaa tulevia asiantuntijoita, joilla on vahva ja laaja tietämys kriittisen ja tietoturvallisuuden matemaattisista näkökohdista. Opiskelija voi myös täydentää teoreettista tietämystään Networked Systems Security -kurssin avulla saadakseen syvällistä ja merkittävää koulutusta ja asiantuntemusta verkottuneessa järjestelmäturvallisuudessa ja teknologian alalla.

OHJELMAN RAKENNEPääaineopinnotasoiset opinnot 50 opintopistettäKieli, välitaso ja valinnaiset opinnot 40 opintopistettäDiplomityön tutkinto 30 opintopistettäAKATEEMINEN ERINOMAISUUS... [-]
Suomi Turku Namibia Windhoek
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Maisteri

University of Turku

Hanki taitoyritykset etsivät ohjelmistosuunnittelua uudella Etelä-Afrikan kampuksella! Ohjelmistotekniikan maisteriohjelmaa ohjaavat suoraan Euroopan ja eteläisen Afrikan ... [+]

Hanki taitoyritykset etsivät ohjelmistosuunnittelua uudella Etelä-Afrikan kampuksella!

Ohjelmistotekniikan maisteriohjelmaa ohjaavat suoraan Euroopan ja eteläisen Afrikan alan yhteistyökumppanit, jotka tarjoavat ammatilliseen harjoitteluun perustuvan kansainvälisen kurssin.

Ohjelmistosuunnittelu ohjelma on uraauurtava uusi yhteistyö Suomen ja Namibian, jossa opiskelijat opiskella University of Turku satelliitin kampuksen yliopistossa Namibian Windhoekissa. Tiiviissä yhteistyössä EU: n ja Etelä-Afrikan opiskelijoiden ja yritysten kanssa kouluttavat ohjelmistoinsinöörejä, jotka osaavat ymmärtää tietotekniikkaan liittyviä haasteita globaalissa etelässä ja suunnitella, kehittää, toteuttaa ja arvioida ohjelmistoratkaisuja näiden vaatimusten täyttämiseksi.... [-]

Namibia Windhoek
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, FI
Social Media