University of Turku

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Turun yliopisto (TY) on kansainvälinen tutkimus yliopisto sijaitsee Varsinais-Suomessa opiskelija Turussa. Olemme aktiivinen tiedeyhteisössä lähes 24.000 opiskelijaa ja työntekijää yli 100 kansallisuutta.Tavoitteemme ja tavoite on antaa opiskelijalle innovatiivisia ongelmanratkaisun taitoja ja korkeatasoista, monialaista opetusta perustuu uusimpaan tutkimukseen.

Turun yliopisto on kansainvälisin yliopisto Suomessa (ranking 2016) tarjoaa tutkimus- ja mahdollisuuksia seitsemän tiedekuntaa ja seitsemän erityistä yksikköä ja poikkitieteellistä keskukset - asiantuntemusta sijoitus vuodesta humanististen luonnontieteisiin.

Meidän opetushenkilöstö on päättänyt kehittää opiskelijoiden työelämää varten sekä uuden tutkimuksen ympäristöjä ja menetelmiä. Valmistuneet UTU ovat luovia asiantuntijoita ja tulevien näkijöiden ulottua perinteistä kuria rajoja.

Kiitos erinomaista palvelua, pienikokoinen kampuksen ja aktiivinen opiskelijaelämä, kansainväliset opiskelijat tuntevat kotona ja turvallinen alusta alkaen heidän oleskelunsa.

10 Parhaat syytä valita UTU

 • UTU on kansainvälisin yliopisto Suomessa
 • Master Degree ja Tohtoriohjelmat perustuvat vahvuuksiamme tutkimukseen
 • Työelämässä
 • Antelias hakea lahjakkaille opiskelijoille
 • Professorit ja lehtorit, jotka haastavat sinua oppimaan
 • Henkilökohtainen tuki ja palvelut koko opiskeluajan
 • Erinomaiset tilat ja oppimisympäristöt
 • Laaja valikoima valinnaisia ​​ja sivuaineopintoja
 • Aktiivinen opiskelijaelämä ja monipuolinen toiminta
 • Kompakti kampus, jossa kaikki on lähellä

Lue lisää: utu.fi/masters

University Rankings: UTU joukossa paras 1%

Asiantuntemus löytyy Turku on huomattu myös maailmanlaajuisesti. Menestyminen kansainvälinen yliopisto rankingissa ja useita tunnustuksia ja palkintoja ovat erinomaisia ​​esimerkkejä. Niistä yli 20000 yliopistojen maailmassa, Turun yliopisto on joukossa yksi prosentti.

Yhdeksässä aiheita, kuten esimerkiksi lääketieteen, Biologiset tieteet, hammaslääketieteen ja hoitotieteen, Turun yliopisto joukossa 200 maailman paras (QS World University Rankings mukaan 2016). 4226 yliopistot 42 oppiaineissa arvioitiin, ja ranking perustui akateeminen maine, työnantajan maine ja tutkimuksen vaikutus.

Tervetuloa Student Turun kaupungin

Yliopisto Campus Turun sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Pyörällä tai jalka voit helposti siirtyä paikasta - ja aika - toiseen. Vuonna 1640 ensimmäinen yliopisto-opiskelijoiden Suomessa opintonsa aloitti täällä Turussa. Tänään, samalla kampuksella, tulevaisuuden innovaatiot ja teknologioita kehitetään ja Turku on aito opiskelija kaupunki, jossa on yli 40000 korkeakouluopiskelijoille.

Kohtuulliset elinkustannukset monia asumisen vaihtoehtoja, täysimittainen julkiset ja yksityiset palvelut, elävä kulttuurielämässä ja erilaisia ​​ulkoilua mahdollisuuksia ympäröivä Saaristomeren takaa, että Turku on paras paikka ja paras elämänlaatu oman maisteriopintoihin.

The University of Turku is not responsible for this translation

Tervetuloa Turku, Suomi!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • English (UK)

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master's Degree Programme in Education and Learning

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

[+]

TUTKINTA KOULUTUKSEN KANSSA AJAN JA KÄYTÄNNÖN EDISTÄVÄN YHDISTÄMISEN!

Ohjelma perustuu kasvatustieteellisen tiedekunnan tutkimuksen vahvuuksiin: oppimistutkimukseen, oppimisympäristöihin ja koulutusjärjestelmien tutkimukseen. Tutkintotutkimukset edistävät sekä oppilaiden ymmärtämistä koulutuksen yhteiskunnallisista tehtävistä että perehdyttävät niihin analyyseihin maailmanlaajuisissa ja paikallisissa suhteissa koulutuspolitiikassa. Lisäksi ohjelma lisää oppimisen ja motivaation ymmärtämistä monimutkaisissa ja monitasoisissa oppimisympäristöissä.

Kaikissa opinnoissa korostetaan voimakkaasti opiskelijoiden tutkimustyötä. Hakijoilla on myös mahdollisuus hakea kaksoistutkintoon perustuvaa vaihtoehtoa, jonka nimi on Suomen-Saksan koulutusohjelma, jossa osa tutkintotodistuksista valmistuu Saksan Regensburgin yliopistossa.... [-]


Master’s Degree Programme In East Asian Studies (MPAS)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Suomi Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Itä-Aasian tutkimus (MPAS) antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada syvällistä tietoa dynaamiseen yhteiskunnissa nykyajan Itä-Aasiassa. [+]

Master’s Degree Programme in East Asian Studies (MPAS)

Saada syvällistä tietoa nykypäivän Aasian yhteiskuntien ja tulla asiantuntija dynaamisin alue maailmassa!

Master koulutusohjelma Itä-Aasian tutkimus (MPAS) antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada syvällistä tietoa dynaamiseen yhteiskunnissa nykyajan Itä-Aasiassa.

Opiskelija saa asiantuntemusta Aasian nykyajan historiasta, politiikasta ja yhteiskunnan oppia yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen menetelmiä tulla alueelle asiantuntijoita Itä-Aasiassa. Itä-Aasian kieliä tutkitaan osana määrin tukea opiskelijoiden hankkimista ja gradu tutkimus.

Opiskelija ohjelmaan on hyvät mahdollisuudet opiskelijavaihtoon Itä-Aasian yliopistojen sekä vastaanottamaan Aasian tutkimus- ja stipendejä. Ohjelma tarjoaa asiantuntemusta tulla kansainvälisen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin ammatteihin. Opiskelija myös pätevöityä hakea Tohtorinkoulutusohjelmiin ja akateemiselle uralle.... [-]


Master’s Degree Programme In Futures Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Tulevaisuuden tutkimuksen tarjoaa kokonaisvaltaista, monialaista ja käytännön alan koulutuksen tulevaisuuden tutkimuksen. Se on suunniteltu kouluttaa ennakoinnin asiantuntijoita, jotka auttavat organisaatioita hyödyntämään tulevaisuuden mahdollisuuksia ja välttää tarpeettomia riskejä. [+]

Maisteriohjelmaan in Futures Studies

Aiotteko olla seuraava asiantuntija tulevaisuuden?

Master koulutusohjelma Tulevaisuuden tutkimuksen tarjoaa kokonaisvaltaista, monialaista ja käytännön alan koulutuksen tulevaisuuden tutkimuksen. Se on suunniteltu kouluttaa ennakoinnin asiantuntijoita, jotka auttavat organisaatioita hyödyntämään tulevaisuuden mahdollisuuksia ja välttää tarpeettomia riskejä.

Ohjelma sisältää runsaasti harjoitus, tapausselvityksiä ja tosielämän kokemuksia käyttämällä ennakointiin menetelmiä. Nämä vaihtelevat määrällisiä ja laadullisia menetelmiä innovatiivisia ja luovia futuurit suunnittelun tekniikoita.

Täältä saat monipuolisen työkalupakin toteuttamiseksi ennakoinnin ajatella eduksi tietyn organisaation. Saat oikeutettuja laajan valikoiman asiantuntijan tehtävissä strategisiin ja ennakointi yksikköä yksityisten yritysten ja julkisten laitosten. Ohjelma toimii myös erinomaisen perustan rakentamiseen konsultti liiketoimintaa.... [-]


Sukupuolentutkimuksen Maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

Sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma on rakennettu sukupuolen ja seksuaalisuuden monitieteelliseen tutkimukseen yhdistämällä yhteiskuntatieteet ja taiteet ja humanistiset tieteet. [+]

href = "http://masters.utu.fi/

Sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma

Hanki kehittynyt ja monitieteinen koulutus sukupuolentutkimuksen alalla!

Sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma on rakennettu sukupuolen ja seksuaalisuuden monitieteelliseen tutkimukseen yhdistämällä yhteiskuntatieteet ja taiteet ja humanistiset tieteet.

Sinulla on pätevyys sukupuolten tasa-arvopolitiikkaan ja politiikkaan ja kyky työskennellä itsenäisesti sukupuoleen, feminismiin, sukupuolten tasa-arvoon, vallan ja tietämyksen tuottamiseen liittyviin keskeisiin kysymyksiin. Tämä ohjelma on erinomainen valinta erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa urallaan tutkimuksessa, politiikassa, tasa-arvopolitiikassa ja ihmisoikeusinstituutioissa. Myös yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot sekä kansalaisjärjestöt ja kansalaisyhteiskunta ovat mahdollisia urapolkuja. Ohjelma on järjestetty yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa.... [-]


MSc

Fysiikan Ja Kemian Tieteiden Maisterin Tutkinto: Teoreettinen Fysiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

[+]

Hakijan aiempi tutkinto, jonka perusteella hän haluaa päästä maisteriohjelmaan, tulee olla asianmukainen opintoala. Maisteriohjelman aikaisempien opintojen kannalta merkitykselliset kentät ovat fysiikka, kemia, tähtitiede, materiaalitiede, teoreettinen fysiikka tai vastaava valitun erikoistumisraidan mukaan.

Hakijat voivat valita vain yhden neljästä käytettävissä olevasta kappaleesta hakemuksen jälkeen. Siksi on erittäin tärkeää valita radan, joka on lähinnä edellisen asteen kenttää.... [-]


Maisteriohjelma Elintarvikealan Kehittämisessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

Elintarvikekehityksen maisteriohjelma antaa sinulle mahdollisuuden vastata haasteisiin elintarviketeollisuuden ja akateemisen tutkimuksen ja kehityksen alalla. [+]

masters.utu.fi

Maisteriohjelma elintarvikealan kehittämisessäPohjoismainen asiantuntemus luonnollisissa elintarvikkeissa.

Elintarvikekehityksen maisteriohjelma antaa sinulle mahdollisuuden vastata haasteisiin elintarviketeollisuuden ja akateemisen tutkimuksen ja kehityksen alalla.

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle ymmärrys elintarvikkeiden eri näkökohtien ja toimintojen välisistä yhteyksistä. Erityistä huomiota kiinnitetään eri tekijöiden vaikutukseen elintarvikkeiden koostumukseen, aistihavaintoihin ja terveysvaikutuksiin molekyylitasolla. Ruokateollisuuden metabolomiikan ja nykyaikaisten bioteknologisten menetelmien käyttö elintarviketeollisuudessa ja elintarvikkeiden kehittämisessä on tärkeä osa opetussuunnitelmaa. Opetussuunnitelma kattaa myös elintarviketurvallisuuden eri osa-alueet ja eurooppalaiset elintarvikelainsäädännöt.... [-]


Maisteriohjelma Tietoturvasta Ja Salauksesta: Salaus Ja Tietoturva

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

[+]

Kieli, välitaso ja valinnaiset opinnot 40 opintopistettä Diplomityön tutkinto 30 opintopistettä

Matematiikan kurssien lisäksi sinulla on myös pakolliset opinnot sekä verkkoturvallisuuden tietoturvasta että tietoturvallisuuden hallinnasta.

OPINNÄYTETYÖ JA AIHEET

Yksisuuntainen toiminta ja niiden soveltaminen pöytäkirjoissa

Salauksen lisäksi teoriaa koodaavat teoriat, laskutaajuus ja automatiikan teoria ovat aina olleet osa-alueen vahvuusalueita.

Ohjelmassa, joka perustuu uusimpaan tutkimukseen, saat syvällistä ja huomattavaa tietoa kriittisen ja tietoturvallisuuden matemaattisista näkökohdista sekä kokemuksesta teoreettisen tiedon soveltamisesta todellisiin tilanteisiin. ... [-]


Master's Degree Programme in Digital Health and Life Sciences: Bioinformatics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

[+]

Master of Science-tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden tieteellisiin jatko-opintoihin. Jatkotutkinnot ovat jatko- tai lisensiaatintutkinnot.

Ohjelmaan kuuluvat jatko-opiskelijat voivat hakea asemaa Turun yliopiston tutkijakoulun, UTUGSin. Tutkijakoulu koostuu 16 tohtoriohjelmasta, jotka kattavat yliopiston kaikki tieteenalat ja jatko-opiskelijat.

Tohtoriohjelmien lisäksi Graduate School tarjoaa systemaattista ja laadukasta jatkokoulutusta. UTUGS pyrkii kouluttamaan korkeasti koulutettuja asiantuntijoita ammattitaidon edellyttämällä osaamisella tutkimukseen ja muihin osaamisalueisiin.... [-]


Master's Degree Programme in Information Security and Cryptography: Networked Systems Security

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

[+]

Katettuja aiheita ovat:

järjestelmä ja verkkoturvallisuus viestintäjärjestelmien ja sovellusten turvallisuus järjestelmän suunnittelun turvallisuus

Saat syvällistä ja merkittävää koulutusta ja osaamista verkottuneiden järjestelmien turvallisuuden alalla. Aihe on lähestytty monitieteellisellä tavalla. Sinulla on myös pakolliset tutkimukset sekä salaustekniikassa että tietoturvallisuuden hallinnassa. Kaikki aiheen topikaaliset opinnot tarjoavat yksiköt ja tiedekunnan jäsenet, jotka osallistuvat käynnissä olevaan tutkimukseen kullakin vastaavalla aihealueella.

Järjestelmä- ja verkkoturvallisuustutkimus keskittyy informaatioturvatekniikoiden tutkimiseen verkottuneiden järjestelmien ja viestintäteknisen tulevaisuuden sovelluksiin. Näitä tarkastellaan tekniikan näkökulmasta sekä käyttäjien näkökulmasta.... [-]


Master's Degree Programme in Physical and Chemical Science: Materials Chemistry

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

[+]

Tämä tutkinto tulee vastata vähintään 180 op (Euroopan ov) tai vähintään kolme vuotta täysipäiväistä opiskelua.

RAKENTEELLISET ERITTELYVAATIMUKSET

Hakijan aiempi tutkinto, jonka perusteella hän haluaa päästä maisteriohjelmaan, tulee olla asianmukainen opintoala.

[-]

Master's Degree Programme in Physical and Chemical Sciences: Astronomy and Space Physics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

[+]

Valmistuttuaan voit käyttää tämän kappaleen osana hankittuja erilaisia ​​taitoja, kuten laskennallisia ja numeerisia tekniikoita.

Rakenne on modulaarinen. Kaikissa moduuleissa on 20 opintopistettä. Lisäksi on olemassa yksi temaattinen moduuli, joka voidaan valita muilta tässä ohjelmassa tai muissa Turun yliopiston ohjelmissa tarjottavista moduuleista.

Teoreettiset kurssit kattavat plasmafysiikan ja astrofysiikan, säteilyprosessien ja kosmologian, hydrodynamiikan ja magnetohydrodynamiikan, astrofysikaalisen spektroskopian ja tähtienvälisen väliaineen sekä tähtien rakenteen ja evoluution aspektit.

Menetelmämoduuli kattaa havainnointitekniikat, tietojen analysointimenetelmät, ilmaisimet ja numeeriset menetelmät. Täällä opitaan kursseja observational astrofysiikan menetelmistä, tilastollisista ja simulointimenetelmistä, signaali- ja kuvankäsittelystä, aikasarjan analyysistä ja Fourier-muunnoksista, avaruusteknologiasta sekä säteilystä ja hiukkaslukulaitteista.... [-]


Master's Degree Programme in Physical and Chemical Sciences: Material Physics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

[+]

TOIMINTAYMPÄRISTÖ & KOKEMUS

Biomateriaaleissa voit tutkia esimerkiksi farmaseuttisia vektoreita, nanoporousmateriaaleja farmaseuttisesti ja DNA-molekyylien dissosiaatiota säteilyn aikana. Elektroniikkamateriaaleissa mahdollisia aiheita ovat puolijohde-, magneettiset ja suprajohtavat materiaalit, spintroniikka ja nanokontaktit. Tutit nykyisen ja tulevan elektroniikan fyysisen perustan.

OPINNÄYTETYÖ JA AIHEET

Master-tutkintoon sisältyy pakollinen opinnäytetyö (30 op), joka vastaa kuuden kuukauden kokopäiväistä työtä.

... [-]


Master’s Degree Programme In Embedded Computing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Embedded Computing antaa syvällisesti alalla sulautettujen computing, cyber-fyysinen järjestelmät (CPS) ja internet-asioiden (IoT). Ohjelma perustuu ymmärrystä teoreettisia kysymyksiä ja käytännön taidot haastava suunnittelutehtävissä alalla sulautettujen järjestelmien. [+]

Maisteriohjelmaan sulautettuja tietotekniikkajärjestelmiä

Tullut asiantuntija sulautettujen järjestelmien suunnitteluun!

Master koulutusohjelma Embedded Computing antaa syvällisesti alalla sulautettujen computing, cyber-fyysinen järjestelmät (CPS) ja internet-asioiden (IoT). Ohjelma perustuu ymmärrystä teoreettisia kysymyksiä ja käytännön taidot haastava suunnittelutehtävissä alalla sulautettujen järjestelmien.

Jotta hallita kehitysprosessissa, voit saada vankka perusta suunnittelun menetelmiä, ohjelmistojen ja laitteistojen arkkitehtuurit sekä ohjelmointi sulautettujen järjestelmien. Yhdessä innovointia ja yrittäjyyttä tutkimuksia, ohjelma mahdollistaa työskennellä sulautettujen järjestelmien teollisuus aloitusten ja suurten yritysten.... [-]


Master’s Degree Programme In Global Innovation Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Turku

Katso ohjelman kuvaus englanniksi. Master koulutusohjelma Global Innovation Management on suunniteltu tuomaan tieteellinen ajattelutapa johdon haasteisiin risteyksessä International Business, yrittäjyys ja Innovation Management. [+]

Maisteriohjelma Global Innovation Management

Innovatiivisia johtajia tulevaisuuden maailmaan!

Master koulutusohjelma Global Innovation Management on suunniteltu tuomaan tieteellinen ajattelutapa johdon haasteisiin risteyksessä International Business, yrittäjyys ja Innovation Management.

Vuonna maisteriohjelmassa, tulet saamaan kehittynyttä osaamista innovaatiojohtamisen liittyviä teorioita ja käytäntöjä ja pystyvät kehittämään ja soveltamaan puitteita, jotka auttavat ymmärtämään, miten innovaatiot syntyvät, käynnistetään ja hallinnoidaan kansainvälisessä ympäristössä. Saat myös tietää, kuinka yritystoimintaa muodostuvat ja mitkä ovat keskeisiä strategioita, yritykset käyttävät laajentamiseksi.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, FI
Sosiaalinen media