Read the Official Description

University of Vaasa on monitieteinen yliopisto, jossa on yli 5000 opiskelijaa, ja se tarjoaa tutkintoja kaikilla akateemisilla tasoilla kandidaatin ja päällikön ja tohtorin välillä. Noin 12 prosenttia opiskelijoista on kansainvälisiä opiskelijoita, jotka tulevat ympäri maailmaa. Yliopiston opetus- ja tutkimustoiminta keskittyy yritystutkimuksiin, hallinnollisiin tieteisiin, teknologiaan ja viestintään. Opetuskieli kansainvälisissä maisteriohjelmissa ja useita muita kursseja englanniksi.

University of Vaasa on yksi Suomen uusimmista kampusalueista lähellä merta. Kaikki koulut ja osastot sijaitsevat kauniilla Palosaaren saarella. Kampus on mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta, mannermaisten ja anglosaksisten arkkitehtuurien yhdistelmää. Se sijaitsee Vaasassa, Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa. Vaasan 12 000 opiskelijaa on myös erittäin vilkas opiskelija-kaupunki. Lisäksi kauniin Merenkurkun saariston ympäröimä kaupunki on osa Unescon maailmanperintökohteita vuodesta 2006 lähtien.


4244_rsz_4172_img_3584.jpg

University of Vaasa - monitieteinen ja liiketaloudellinen

Opinnot

University of Vaasa toimii neljässä koulussa. Opetuksen ja tutkimuksen School of Management ja School Laskentatoimen sekä School Markkinointi ja viestintä ovat korkeatasoisia kansallinen standardi, ja University of Vaasa on yksi suurimmista tarjoajien liiketoiminnan astetta Suomessa. Yritystutkimuksen keskeisimmät alueet ovat rahoitus- ja rahoitusmarkkinat, yrittäjyys, kuluttajien käyttäytyminen ja yritysten kansainvälistyminen. Koulut luokitellaan erinomaiseksi kauppakorkeakouluksi Eduniversal Worldwide Business School -verkostossa ja niiden maisteriohjelmassa Finance, maisteriohjelmassa strategisen liiketoiminnan kehittämisessä ja maisteriohjelmassa kansainvälisessä liiketoiminnassa on myönnetty kansainvälinen EPAS-akkreditointi.

School of Management ja School of Marketing and Communication on omat erityiset vahvuusalueet kuten viestintä- ja hallintotieteissä. Teknillisessä korkeakoulussa yliopiston osaamisalueet ovat automaatiotekniikka, sähkötekniikka, tietotekniikka ja tietoliikennetekniikka.

University of Vaasa koulutus on tyydyttävää työnantajilta vastaamaan nykyaikaisen työelämän vaatimuksiin. Yliopiston kaikki asteet käsittävät liiketoimintaosaamisen ja kampuksen aidosti kansainvälisen ilmapiirin sekä opiskelijavaihtoehtojen antavat opiskelijoille vahvat valmiudet työelämässä. Opetuskieli kaikilla kansainvälisille opiskelijoille tarjottavista kursseista englannin kielellä. Kurssit perustuvat tyypillisesti luentoihin, joilla on loppututkinto tai itsenäiseen opiskeluun, joka tutkitaan lukuvuoden aikana. Seminaarit ja erilaiset ryhmätyöskentelytavat sekä kirjalliset että suulliset tehtävät ovat osa opetussuunnitelmia.

Opiskelijaelämä Vaasassa


4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa yhteisössä on yli 5 000 opiskelijaa ja vuosittain yliopistosta yli 300 kansainvälistä opiskelijaa eri puolilta maailmaa. Yliopiston opiskelijoilla on yhä enemmän kiinnostusta kansainväliseen opiskeluympäristöön. Vaasassa on yhteensä noin 12 000 opiskelijaa, ja tarjolla olevat majoitus- ja vapaa-ajan mahdollisuudet kaupungissa ovat runsaat.

Kaupungin kulttuurielämällä on jokaiselle jotakin. Vaasan kaupunginteatteri, ruotsalainen Wasa-teatteri, kaupunginorkesteri, Vaasan oopperatalo ja lukuisat muut musiikkiryhmät, kuorot ja teatterit sekä useat galleriat ja museot takaavat kaupungin vilkas kulttuurimaailman. Kaupunkiin järjestetään monipuolisia pop-, rock- ja vaihtoehtoisia musiikki- ja kulttuurifestivaaleja erityisesti kesäaikaan.

University of Vaasa tarjoaa tutorointia kaikille uusille kansainvälisille opiskelijoille. Jokaiselle kansainväliselle opiskelijalle nimitetään kansainvälinen opettaja, joka on opiskelija. Tutorit auttavat oppilaita tutustumaan akateemiseen ympäristöön ja auttamaan muita Vaasassa ja Suomessa asuviin asioihin.

Lukuvuoden aikana ohjaajat suunnittelevat erilaisia ​​toimintoja ja tapahtumia kansainvälisille opiskelijoille. Nämä tapahtumat ovat erinomainen tilaisuus tutustua toisiinsa opiskelijoihin ja kokemaan Vaasan uudella tavalla. University of Vaasa järjestää myös matkoja kansainvälisille opiskelijoille nähdäksemme muualla Suomessa. Esimerkiksi vuosittain matka Lappiin on aina mieleenpainuva kokemus opiskelijoille.

Paikallisen opiskelijayhdistyksen jäseninä University of Vaasa kansainväliset maisterikoulututkinnon suorittaneet opiskelijat hyötyvät useista alennuksista kampuksella ja sen ulkopuolella. Näihin kuuluvat mm. Avustetut ateriat yliopiston ravintoloissa ja kahviloissa sekä alennukset matkalipuista, teattereista, museoista ja lukuisista myymälöistä. Master-tutkinto-opiskelijoilla on myös oikeus opiskeluhuoltopalveluun.

University of Vaasa kampus sijaitsee meren vieressä, jossa on paljon mahdollisuuksia harrastaa ulkoilua. Niille, jotka nauttivat lähellä luontoa, Vaasan alue on erinomainen paikka viettää vapaa-aikaa ulkona. Merenranta tarjoaa kokemuksia jokaiselle kaudelle melonnasta ja sukelluksesta jääkalastukseen. Vaasan kaupunki on hyvin saatavilla; kaikki tarvittavat palvelut sijaitsevat lähellä yliopistoa ja useimmat ihmiset pyöräily ympäri vuoden. Matkailun yhteydet ovat kattavat - hyvät yhteydet lentokentän, junan ja bussiyhteyksien lisäksi risteilijät kulkevat Perämeren kautta, jolloin matkustajat pääsevät Ruotsiin muutamassa tunnissa.

Kampusalue

University of Vaasa on Suomen uusin kampusalue merellä - yhdistelmä rannikkoalueiden viherrakentamista, modernia arkkitehtuuria ja muunnettuja teollisia rakennuksia. Yliopisto tarjoaa nykyaikaisen opiskeluympäristön, jossa on ajantasainen tietokone ja muut tekniset palvelut. Myös akateeminen kirjasto sijaitsee kampuksella. Päärakennuksen opiskelijaravintolasta on upea näköala ympäröiville luonnonmaisemille ja merelle.

Kansainvälinen yliopisto


4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

University of Vaasa on yhteyksiä ympäri maailmaa. kumppanuusyliopistot opiskelijoiden ja henkilöstön vaihtoon sekä myös tutkimus- ja koulutusyhteistyöhön. Joka vuosi yli 200 opiskelijaa lähtee ulkomaille joidenkin opintojen edellyttämistä opinnoista. Samoin yli 200 kansainvälistä opiskelijaa saapuu vuosittain vaihtamaan vaihtoaikaa University of Vaasa . Lisäksi yli 300 kansainvälistä opiskelijaa opiskelee yliopiston kansainvälisissä maisteriohjelmissa.

University of Vaasa tarjoaa kansainvälistä ilmapiiriä ja kaunista kampuskampanjaa, tehokasta tutorointia ja vilkasta sosiaalista ympäristöä sekä laajaa englannin kielen kursseja. Suurin osa Master-ohjelmien kursseista tarjotaan sekä kansainvälisille että suomalaisille opiskelijoille, jotka tarjoavat erinomaisen tilaisuuden tutustua paikallisiin oppilaisiin. Kansainvälisesti sekoitetut tutkimusryhmät tarjoavat suuren mahdollisuuden oppia muista opiskelijoista ja heidän kokemuksistaan.

Sijoittaa tulevaisuuttasi!


Tiiviisti koottu tutkimusyhteisö, hyvin suunniteltu opetus ja tehokkaat opiskelijapalvelut edistävät akateemista edistymistä ja tutkintojen suorittamista. University of Vaasa kouluttaa päteviä asiantuntijoita nykyaikaisen työelämän tarpeisiin ja tutkinnon suorittaneiden työllistymismahdollisuudet ovat hyvät. Yliopisto tukee joustavuutta yliopistossa ja muissa akateemisissa laitoksissa Vaasassa, Suomessa ja muualla maailmassa.Lisätietoja University of Vaasa kotisivuilla osoitteessa http://www.uva.fi/master/. Liity meihin nyt!

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

University of Vaasa

Kansainvälisen liiketoiminnan maisteriohjelma on EPAS-akkreditoima yhdyskäytävä kansainväliselle uralle liiketoiminnan alalla. ... [+]

Kansainvälisen liiketoiminnan maisteriohjelma on kaksi vuotta kestävä kokopäiväinen ohjelma, jossa keskitytään kansainvälisen liiketoiminnan suunnitteluun, ohjaukseen ja koordinointiin liittyvien haasteiden tunnistamiseen ja hallintaan. Kansainvälisen liiketoiminnan kansainvälisen liiketoiminnan - kansainvälisen strategisen johtamisen, kansainvälisen markkinointijohtamisen ja kansainvälisen markkinoinnin johtaminen perustuu sekä kansainvälisten johtajien vaadittuun pätevyyteen että University of Vaasa keskeisiin tutkimusalueisiin. , ja kansainvälinen henkilöstöhallinto. Kansainvälinen EPAS-akkreditointi merkitsee University of Vaasa liiketoiminnan opetuksen laatua.... [-]

Suomi Vaasa
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Vaasa

Smart Energy -ohjelman uusi Master-ohjelma tarjoaa uusimman tietämyksen käynnissä olevista energiansiirroista ja erinomaisista valmiuksista uudistaa teollisuutta ja luoda ... [+]

Smart Energy -ratkaisujen kehittäjät

Oletko kiinnostunut älykkäistä energiajärjestelmistä, uuden teknologian ja liiketoimintamallien yhdistelmästä? Haluatko olla valmiuksia innovatiivisten ja kestävien energiaratkaisujen luomiseen tulevaisuuteen?

Perinteisten energia- ja energiaratkaisujen muutokset ja häiriöt vaativat uutta osaamista, jotta voidaan siirtyä älykkäämpään, joustavampaan ja uusiutuviin energialähteisiin. Seuraavan sukupolven sähkötekniikka-insinöörien on ymmärrettävä yhä enemmän erilaisia ​​tieteidenvälisiä vuorovaikutuksia, jotka vaihtelevat uusista teknologioista asiakkaiden tarpeisiin ja erilaisiin energiapolitiikkoihin.

Uusi, monialainen Master Energy Smart -ohjelma tarjoaa opiskelijoille viimeisintä tietoa käynnissä olevista energiasiirroista ja erinomaisista valmiuksista uudistaa teollisuutta ja luoda tulevaisuuden kestäviä ratkaisuja kestäviin ja älykkäisiin energiajärjestelmiin.... [-]

Suomi Vaasa
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Vaasa

EPAS-akkreditoidun maisteriohjelman strategisen liiketoiminnan kehittämisessä keskitytään strategisen liiketoiminnan kehittämisen teoriaan ja käytäntöön strategisesta ana ... [+]

Strategisen liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma keskittyy strategisen liiketoiminnan kehittämisen teoriaan ja käytäntöön strategisesta analyysistä strategiseen valintaan ja strategian toteutukseen. Ohjelman kattamat alueet käsittävät projektinhallinnan, kansainvälisen strategisen johtamisen ja yritysverkkojen hallinnan. Lisäksi ohjelma tarjoaa opiskelijoille monenlaisia ​​valinnaisia ​​opintoja, joiden avulla he voivat syventää tietämystään muilla aloilla, kuten henkilöstöhallinnossa ja kulttuurienvälisessä johtamisessa. Kansainvälinen EPAS-akkreditointi merkitsee University of Vaasa liiketoiminnan opetuksen laatua.

Kahden vuoden ohjelma tarjoaa ammattitaitoa ja tietämystä keski- ja ylimmän johdon tasolla kaikentyyppisissä yrityksissä ja organisaatioissa, suurilla tai pienillä, julkisilla tai yksityisillä. Ohjelmasta valmistuvilla opiskelijoilla on tarvittavat taidot organisaation strategisen aseman ymmärtämiseen, strategisten valintojen tekemiseen ja strategian muuttuessa toimiksi kestävän kilpailuedun lähteeksi.... [-]

Suomi Vaasa
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Vaasa

Teollisuuden järjestelmien analytiikan (ISA) maisteriohjelma tarjoaa sisältöä, malleja ja menetelmiä, joilla suunnitellaan, kehitetään, toteutetaan ja käytetään monimutka ... [+]

Teollisuuden järjestelmien analytiikan (ISA) maisteriohjelma tarjoaa sisältöä, malleja ja menetelmiä, joilla suunnitellaan, kehitetään, toteutetaan ja käytetään monimutkaisia prosesseja ja järjestelmiä energia-alan organisaatioissa. Energiajärjestelmät ovat monimutkaisia järjestelmiä, jotka edellyttävät kokonaisvaltaista ymmärtämistä ja näin ollen useita tutkimus- ja koulutusnäkymiä. Energiajärjestelmiä voidaan pitää sosioekonomisina järjestelinä, ja uusi ISA-ohjelma on rakennettu teknologian, organisaation ja ihmisten näkökulmasta (TOP). Järjestelmän dynamiikka ja järjestelmien ajattelu ovat ohjelman kannalta tarpeellisia liitoselementtejä. On tärkeää ymmärtää, miten teknologia ja ihmiset järjestetään tavoitteiden saavuttamiseksi.... [-]

Suomi Vaasa
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Vaasa

EPAS: n akkreditoima maisteriohjelma rahoituksessa keskittyy rahoitusteorian ja rahoitusanalyysin kansainväliseen näkökulmaan. ... [+]

Rahoituksen maisteriohjelma keskittyy kansainvälisen näkökulman rahoitus-ja rahoitusanalyysiin. Ohjelma tarjoaa yleiskatsauksen yritysten rahoituksesta, investoinneista ja optiohinnoittelusta. Opiskelija kehittää erikoistumista yritystoiminnan ja investointien aloihin, kuten osakkeiden ja joukkovelkakirjojen arviointiin, rahoitusmarkkinoihin, optiohinnoitteluun, pääomavaroihin, pääomakustannuksiin, pitkän aikavälin finanssipolitiikkaan ja muihin nykyaikaisen rahoituksen aiheisiin.

Kirjanpidon ja rahoituksen tutkinnon uramahdollisuudet ovat erinomaisia ​​maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen EPAS-akkreditointi on merkki yliopiston liiketoiminnan opetuksen laadusta ja ylioppilastutkinnon maisteriohjelmasta on menestynyt urallaan sekä Suomessa että kansainvälisesti. Lisäksi korkealaatuinen tutkimus ja tieteellinen opetus ovat pitäneet kirjanpidon ja rahoituksen osastoa Euroopan huippututkimuskeskusten joukossa, Euroopassa lukujärjestyksenä 10 ja pohjoismaiden numerossa 1.... [-]

Suomi Vaasa
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Vaasa

Master's Program in Industrial Management yhdistää liiketoiminnan teknisiä taitoja ja johtaa ura tulevaisuuden suuntautunut teknologian hallinnan alueella kilpailukykyine ... [+]

Master's Program in Industrial Management on avain uran teknologian hallinta, tulevaisuuden suuntautunut alue. Aiheina ovat teknologian ennustaminen, kehitysjohtaminen, kansainvälinen hankinta ja valmistus, tuotekehitys ja teknologian integraatio. Ohjelmaan kehitetyt osaamisalueet soveltuvat erityisesti korkean teknologian yrityksiin ja yrityksiin, joilla on nopeasti muuttuvat ydinteknologiat, tutkimuskeskuksissa ja yliopistoissa sekä alueellisten ja kansallisten teknologiapolitiikkojen kehittämisessä.

Teollisuuden johtamisen maisteriohjelma yhdistää University of Vaasa kaksi strategista painopistettä, kansainvälisyys ja monitieteellinen työ. Ohjelmalla on tiivis yhteistyö alueen korkean teknologian yritysten kanssa, mikä on Suomen asemaa kasvavan uusiutuvan energian liiketoiminnan keskellä. Lisäksi se tarjoaa opiskelijoille kokemusta kansainvälisistä ja paikallisista luennoitsijoista, jotka keskittyvät työstään teknologiaan ja operatiiviseen johtamiseen.... [-]

Suomi Vaasa
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Location address
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI