University of Vaasa

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vaasan yliopisto on monialainen yliopisto, jossa on yli 5000 opiskelijaa, ja se tarjoaa astetta akateemisesta tasoilla AMK Master ja tohtori. Noin 12 prosenttia opiskelijoista on kansainvälisiä opiskelijoita tulevat ympäri maailmaa. Opetus- ja tutkimustoiminnan yliopiston keskittyy liike tutkimuksiin, hallinnollisten, teknisten tieteiden, kielet ja viestintä. Opetuskieli kansainvälisiä maisteriohjelmia ja useita muita kursseja on Englanti.

Vaasan yliopisto sijaitsee yksi Suomen uusin kampusten lähellä merta. Kaikki tiedekuntien ja laitosten sijaitsevat kauniilla saarella Palosaari. Kampus on mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta, yhdistelmä manner ja anglosaksisen arkkitehtuurit. Se sijaitsee Vaasassa, aurinkoisin kaupunki Suomessa. Sen 12 000 opiskelijaa, Vaasa on myös erittäin vilkas opiskelija kaupunki. Lisäksi kaunis Merenkurkun saaristo ympäröivä kaupunki on osa Unescon maailman luontopalvelut sivustoja vuodesta 2006.

Vaasan yliopisto - Monialaiset ja liiketoimintalähtöistä

OPINNOT Vaasan yliopisto toimintoja kolme tiedekuntaa. Opetus ja tutkimus Kauppatieteellinen tiedekunta ovat korkeatasoisia kansallinen standardi, ja Vaasan yliopisto on toiseksi suurin liiketoiminnan astetta Suomessa. Keskeisiä alueita Business Studies ovat rahoituksen ja rahoitusmarkkinoiden, yrittäjyyttä, kuluttajakäyttäytyminen, ja yritysten kansainvälistymiseen. Tiedekunta on rankattu Erinomainen Business School vuonna Eduniversal Worldwide Business School Ranking ja sen maisteriohjelma Rahoituksen ja maisteriohjelma International Business on myönnetty kansainvälinen EPAS akkreditointia.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet tiedekunnan filosofian on oma erityinen vahvuus esimerkiksi kulttuurienvälisen viestinnän, kielten erityisiin tarkoituksiin, kielikylpyopetusta, ja vertaileva hallintotieteissä. Vuonna Teknillinen tiedekunta, yliopiston osaamisalueita ovat automaatiotekniikka, sähkötekniikka, tietojenkäsittelytiede, ja tietoliikennetekniikka.

Koulutus Vaasan yliopiston saa suosiota työnantajien tarpeiden huomioon nykyaikaisen työelämän. Kaikki tutkinnot yliopiston kattavan liiketoiminnan taitoja ja aidosti kansainvälinen tunnelma kampuksella yhdessä mahdollisuuksia opiskelijavaihtoon antaa opiskelijoille vahva kyvyt tullessaan työelämään. Opetuskieli kaikissa kursseja kansainvälisille opiskelijoille maisteriohjelmissa on Englanti. Kurssit perustuvat tyypillisesti luentoja loppututkintoon, tai itsenäinen opiskelu jota tarkastellaan lukuvuoden aikana. Seminaarit ja erilaisia ​​ryhmätöitä kanssa kirjalliset ja suulliset tehtävät ovat osa opetussuunnitelmia, liian.

Student Life in Vaasa

Vaasan yliopisto yhteisö kuuluu yli 5 000 opiskelijaa ja vuosittain yli 300 kansainvälistä opiskelijaa eri puolilta maailmaa tutkimuksen yliopistossa. Opiskelijat yliopistossa on kasvava kiinnostus kansainvälisen tutkimuksen ilmapiirissä. On yhteensä noin 12 000 opiskelijaa Vaasassa, ja Asuntojen ja harrastusmahdollisuuksia kaupungin runsaasti.

Kulttuurielämä kaupunki on jokaiselle jotakin. Suomen Vaasan kaupunginteatteri, Ruotsin Wasa teatteri, kaupunginorkesteri, Vaasan Opera Company ja lukuisia muita yhtyeitä, kuorot ja teatterit sekä useita gallerioita ja museoita varmistaa vilkas kulttuurielämä kaupunki. Useat pop, rock ja vaihtoehtoisten musiikin ja kulttuurin festivaalit järjestetään kaupungin varsinkin kesäaikaan.

Vaasan yliopisto tarjoaa ohjausta kaikille uusille kansainvälisille opiskelijoille. International Tutor, stipendiaatti opiskelija, nimitetään jokaiselle kansainvälinen opiskelijakortti. Tutorit auttaa opiskelijoita tutustumaan akateemisen ympäristön ja auttaa muita liittyvissä asioissa asuu Vaasassa ja Suomessa.

Koko lukuvuoden, tutorit suunnitella erilaisia ​​toimintaa ja tapahtumia kansainvälisille opiskelijoille. Nämä tapahtumat ovat loistava tilaisuus oppia tuntemaan muiden opiskelijoiden ja kokemus Vaasassa uudella tavalla. Vaasan yliopisto järjestää myös retkiä kansainvälisille opiskelijoille nähdä muualla Suomessa. Esimerkiksi vuosittain Lappiin on aina ikimuistoinen kokemus opiskelijoille.

Jäseninä paikallisen ylioppilaskunnan kansainvälisten maisterin tutkinto-opiskelijoille Vaasan yliopiston hyötyvät eri alennukset ja pois kampuksella. Näitä ovat esimerkiksi ateriapalveluja yliopistossa ravintoloiden ja kahviloiden sekä alennuksia matkustaa lippuja, teattereissa, museoissa ja lukuisia kauppoja. Maisterin tutkinto-opiskelijat ovat oikeutettuja opiskelija terveyspalveluiden.

Vaasan yliopiston kampuksella sijaitsee meren äärellä runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun. Niille, jotka nauttivat lähellä luontoa, Vaasan seutu on erinomainen paikka viettää vapaa-aikaa ulkona. Merenranta tarjoaa elämyksiä jokaiselle kausi melonta ja sukellusta pilkkimistä. Vaasan kaupunki on hyvin saatavilla; kaikki tarvittavat palvelut sijaitsevat lähellä yliopiston ja useimmat ihmiset pitää pyöräily ympäri vuoden. Kulkuyhteydet ovat kattavia - lisäksi hyvät yhteydet lentokentälle, juna-ja bussiyhteydet, risteilymatkustajien ylittää Pohjanlahden mahdollistaa matkustajien tavoittaa Ruotsi muutamassa tunnissa.

Campus Area

Vaasan yliopisto sijaitsee Suomen uusin kampusalueen meren rannalla - yhdistelmä rannikkoalueiden maisemanhoito, moderni arkkitehtuuri ja muunnetaan teollisuusrakennuksia. Yliopisto tarjoaa modernin tutkimus ympäristön ajan tasalla tietokone ja muut tekniset laitteet. Myös akateeminen kirjasto sijaitsee kampuksella. Opiskelijan ravintola Päärakennuksessa on upea näköala ympäröivään luonto ja meri. International University

Vaasan yliopisto on yhteyksiä ympäri maailmaa; kumppanuus yliopistojen opiskelijoiden ja henkilöstön vaihto, ja myös tutkimus- ja koulutusalan yhteistyötä. Joka vuosi yli 200 opiskelijaa ulkomaille joidenkin tutkimusten tarvittava koulutusohjelmiin. Vastaavasti yli 200 kansainvälistä opiskelijaa saapuu vuosittain saattamaan vaihto ajanjakson Vaasan yliopisto. Lisäksi yli 300 kansainvälistä opiskelijaa opiskelemaan yliopiston kansainvälisen maisterin ja tohtorin ohjelmia.

Vaasan yliopisto tarjoaa kansainvälisen ilmapiirin ja kauniin merenkulun kampuksen asetus, tehokas ohjaus ja vilkas sosiaalinen ympäristö lisäksi monenlaisia ​​kursseja Englanti. Suurin osa kursseista sisältyy Mestarin ohjelmia tarjotaan sekä kansainvälisiä ja suomalaisia ​​opiskelijoita joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua paikallisten opiskelijoiden. Kansainvälisesti sekoitettu opintoryhmiä tarjoavat loistavan mahdollisuuden oppia muiden opiskelijoiden ja kokemuksistaan.

Investoida Your Future!

Tiiviisti neuloa tutkimus yhteisö, hyvin suunniteltu opetus ja tehokkaat opiskelijapalvelut edistävät akateemisten edistymisen ja valmistumisen astetta. Vaasan yliopisto kouluttaa alan asiantuntijoita tarpeisiin nykyaikaisen työelämän ja työllistymismahdollisuuksia valmistuneet ovat hyviä. Yliopisto tukee joustavuutta opinnoissa yliopistossa ja muissa akateemisten laitosten Vaasassa, Suomessa ja kaikkialla maailmassa. Lisätietoja osoitteessa Vaasan yliopisto kotisivuilta http://www.uva.fi/en/for/prospective/. Liity nyt!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Vaasa

Master's Degree Programme in Finance keskittyy teorian rahoituksen ja taloudellisen analyysin kansainvälisestä näkökulmasta. [+]

Master's Degree Programme in Finance keskittyy teorian rahoituksen ja taloudellisen analyysin kansainvälisestä näkökulmasta. Ohjelma tarjoaa katsauksen Corporate Finance, investoinnit ja optionhinnoittelumalli. Opiskelija kehittää erikoistumista aloilla yritysrahoituksen ja investointeja, kuten kalakantojen arvioinnin ja joukkovelkakirjojen, rahoitusmarkkinat, optionhinnoittelumallit, pääoman budjetointi, pääomakustannukset, pitkän aikavälin finanssipolitiikan ja muista asiaan liittyvistä aiheista nykyaikaisen rahoituksen.

 

Uranäkymiä Laskentatoimen valmistuneet ovat erinomaiset maailmanlaajuisesti. Valmistuneet Master's Degree Programme in Finance on ollut erittäin onnistunut urallaan sekä Suomessa että kansainvälisesti. Lisäksi laadukas tutkimus ja tieteellinen opetus on sijoitettu Laskentatoimen ja rahoituksen kärjessä tutkimuskeskusten Euroopassa, järjestysnumero 10 Euroopassa ja numero 1 Pohjoismaissa. ... [-]


Master Langattomissa Teollisuusautomaation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Vaasa

[+]

Oletko kiinnostunut langattoman viestinnän? Haluatko oppia ymmärtämään älykkäiden järjestelmien? Onko teillä kandidaatti tietoliikenteen, tietotekniikan, tuotannon automaatio-, energia- tai sähkötekniikan? Maisteriohjelma Wireless Industrial Automation tarjoaa huolellisesti suunniteltu koulutusohjelma integroida kehittyneen langattoman viestinnän seuranta, ohjaus, ja automaation teollisissa sovelluksissa. Tavoitteena ohjelma on koulutettuja pätevä Masters of Science erikoistuminen hajautetun energiatuotannon tietojärjestelmät. Langaton tiedonsiirto on selkäranka yhdistävät ihmisiä sekä koneet ja laitteet kohti aikakauden esineiden internetin (IoT). Vuoteen 2020 mennessä on odotettavissa, että noin 70% koko IP-liikennettä käsitellään vuonna viimeisen mailin (eli lopun osan televiestinnän) langattomien verkkojen. Siksi langaton viestintä on olennainen osa muiden hajautettujen järjestelmien kuten älykkäät kaupungit, langaton automaatio, älykkäät verkot, sähköisen terveydenhuollon järjestelmiä, sähköisen hallinnon, turvallisuus, ja lukemattomia muita sovelluksia. Siksi suuri tehtävä meidän ohjelman tarkoituksena on tarjota tieteellistä ja teknistä tietoa oppilaita voi ymmärtää, analysoida, ja käsitellä tällaisia ​​kehittyneitä järjestelmiä. Ohjelmassa käsitellään alueiden televiestinnän arkkitehtuurin kehitys, digitaalisen viestinnän ja radiotekniikkaan, moderni langattomat verkot, järjestelmien suunnittelu, sulautetut järjestelmät, ja ohjelmointitaitoja. Lisäksi kurssien, useita seminaareja järjestetään käsitellä edistyneempiä liittyvistä aiheista esimerkiksi älykkään automaation, peliteoria, ja energia tietotekniikan. Meidän kaksivuotinen ohjelma johtaa maisterin tutkintoon insinööri. Me valmistaa oppilaita tulevaisuuden työmarkkinoiden vaatimuksiin teknologia-alalla sekä tutkimuslaitokset. [-]

Master Strategiseen Johtamiseen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Vaasa

Master 's Programme in Strategic Management keskittyy teorian ja käytännön strategisen liiketoiminnan kehittäminen, strategisesta analyysi strateginen valinta ja strategian toteuttamista [+]

Mestari Strateginen johtaminen

Master 's Programme in Strategic Management keskittyy teorian ja käytännön strategisen liiketoiminnan kehittäminen, strategisesta analyysi strateginen valinta ja strategian toteuttamista. Kuuluvilla aloilla ohjelmaan lukeutuvat projektinhallinta, kansainvälinen strategisen johtamisen ja toimitusjohtaja yritysverkostoja. Lisäksi ohjelma tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman valittavien jotka mahdollistavat heille syventää tietojaan muilla aloilla, kuten henkilöstöhallinnon ja Cross-Cultural Management.

Kaksivuotinen ohjelma pyrkii tarjoamaan tietoja ja taitoja tarvitaan keski-ja ylimmän johdon tasolla kaikenlaisia ​​yrityksiä ja organisaatioita, suuri tai pieni, julkinen tai yksityinen.Valmistuvat opiskelijat ohjelmassa on taidot ymmärtää strateginen asema organisaatioiden, miten ottaa strategisia valintoja, ja miten strategiaa voidaan kääntää teoiksi tulla lähde kestävää kilpailuetua. ... [-]


Master Teollisissa Järjestelmissä Analytiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Vaasa

Maisteriohjelma Industrial Systems Analytics (ISA) tuottaa sisältöä, malleja ja menetelmiä suunnitella, kehittää, toteuttaa ja monimutkaisten prosessien ja järjestelmien energia-alan organisaatioille. [+]

Maisteriohjelma Industrial Systems Analytics (ISA) tuottaa sisältöä, malleja ja menetelmiä suunnitella, kehittää, toteuttaa ja monimutkaisten prosessien ja järjestelmien energia-alan organisaatioille. Energia järjestelmät ovat monimutkaisia ​​järjestelmiä, jotka vaativat kokonaisvaltaista ymmärtämistä ja siten eri näkökulmista tutkimuksen ja koulutuksen. Energiajärjestelmät voidaan nähdä sosio-teknisiin järjestelmiin, ja uusi ISA-ohjelma on rakennettu Technology, Organisaatio ja People näkökulmia (TOP). Systeemidynamiikkaa ja systeemiajatteluun ovat liitäntäelementit tarvitaan ohjelman. On tärkeää ymmärtää, miten tekniikka ja ihmiset järjestetään tavoitteiden saavuttamiseksi. Ohjelma valmistelee opiskelijoita kehittämään ja hallita tuotteiden ja palveluinnovaatiot teollisuuden energiajärjestelmien, jakelua ja käyttöä. Kurssit koostuvat luennoista, joukkue työtehtävät, projekteja, esitykset ja loppukokeet. Aiheita opetetaan Ohjelma sisältää Data ja analytiikka, laatu engineering, Systems engineering, päätös tukea, Projektinhallinta ja Industrial projektityötä. [-]

Mestari Kansainvälisen Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Vaasa

Tämä ohjelma keskittyy tunnistaminen ja hallinta haasteita, jotka johtuvat suunnittelusta, valvoo ja koordinoi liiketoimintaa kansainvälisesti. [+]

Master's Degree Programme in International Business kahden vuoden kokopäiväinen ohjelma keskittyy tunnistaminen ja hallinta haasteita, jotka johtuvat suunnittelusta, valvoo ja koordinoi liiketoimintaa kansainvälisesti. Perustuu sekä vaadittu pätevyys kansainvälisten johtajien tänään sekä ydinalueisiin tutkimusta Vaasan yliopiston, opetuksen ohjelma keskittyy nykyisen teorian ja käytännön kolme avaintekijää kansainvälistä liiketoimintaa - kansainvälinen strategisen johtamisen, kansainvälisen markkinoinnin hallintaa, ja kansainväliset henkilöstöhallintoon.

 

Näiden lisäksi kolmella keskeisellä alalla, ohjelma tarjoaa opiskelijoille erilaisia ​​maa-keskittynyt opinnot, jotka opiskelija harjoittaa liiketoimintaa keskeisillä kehittyvillä markkinoilla. Opetus ohjelmasta tukee laadukasta ja kansainvälisesti tunnustettuja tutkimusryhmiä, on palkittu useaan otteeseen näiden panoksesta kansainväliseen tiedeyhteisöön. ... [-]


Päällikön Teollisuuden Johdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Vaasa

Master's Programme in Industrial Management yhdistyvät kaksi strategiset painopisteet Vaasan yliopiston, kansainvälisyys ja monitieteistä työtä. [+]

Suuntautumiseen Master's Programme in Industrial Management teknologian hallinnan, mikä on tulevaisuuden ala. Se soveltuu erityisesti korkean teknologian yrityksiä ja yritysten nopeasti muuttuvia keskeisten teknologioiden, tutkimuskeskusten ja korkeakoulujen sekä alueellisten ja kansallisten teknologiapolitiikkaa.

 

Master's Programme in Industrial Management yhdistyvät kaksi strategiset painopisteet Vaasan yliopiston, kansainvälisyys ja monitieteistä työtä. Ohjelma on tiivis yhteistyö korkean teknologian alan yritysten, etuna on Suomen sijainti keskustassa uusiutuvan energiantuotannon kasvava liiketoiminta. Lisäksi se tarjoaa opiskelijoille kokemusta kansainvälisten ja paikallisten opettajien keskittyy työssään tekniikan ja operatiiviseen johtamiseen. ... [-]


Videot

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Ota yhteyttä
Postiosoite
information@uva.fi

University of Vaasa
P.O.Box 700,

Vaasa, 65101 FI
Asiointiosoite
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI