University of Vaasa

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vaasan yliopisto on monialainen yliopisto, jossa on yli 5000 opiskelijaa, ja se tarjoaa astetta akateemisesta tasoilla AMK Master ja tohtori. Noin 12 prosenttia opiskelijoista on kansainvälisiä opiskelijoita tulevat ympäri maailmaa. Opetus- ja tutkimustoiminnan yliopiston keskittyy liike tutkimuksiin, hallinnollisten, teknisten tieteiden, kielet ja viestintä. Opetuskieli kansainvälisiä maisteriohjelmia ja useita muita kursseja on Englanti.

Vaasan yliopisto sijaitsee yksi Suomen uusin kampusten lähellä merta. Kaikki tiedekuntien ja laitosten sijaitsevat kauniilla saarella Palosaari. Kampus on mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta, yhdistelmä manner ja anglosaksisen arkkitehtuurit. Se sijaitsee Vaasassa, aurinkoisin kaupunki Suomessa. Sen 12 000 opiskelijaa, Vaasa on myös erittäin vilkas opiskelija kaupunki. Lisäksi kaunis Merenkurkun saaristo ympäröivä kaupunki on osa Unescon maailman luontopalvelut sivustoja vuodesta 2006.

Vaasan yliopisto - Monialaiset ja liiketoimintalähtöistä

OPINNOT Vaasan yliopisto toimintoja kolme tiedekuntaa. Opetus ja tutkimus Kauppatieteellinen tiedekunta ovat korkeatasoisia kansallinen standardi, ja Vaasan yliopisto on toiseksi suurin liiketoiminnan astetta Suomessa. Keskeisiä alueita Business Studies ovat rahoituksen ja rahoitusmarkkinoiden, yrittäjyyttä, kuluttajakäyttäytyminen, ja yritysten kansainvälistymiseen. Tiedekunta on rankattu Erinomainen Business School vuonna Eduniversal Worldwide Business School Ranking ja sen maisteriohjelma Rahoituksen ja maisteriohjelma International Business on myönnetty kansainvälinen EPAS akkreditointia.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet tiedekunnan filosofian on oma erityinen vahvuus esimerkiksi kulttuurienvälisen viestinnän, kielten erityisiin tarkoituksiin, kielikylpyopetusta, ja vertaileva hallintotieteissä. Vuonna Teknillinen tiedekunta, yliopiston osaamisalueita ovat automaatiotekniikka, sähkötekniikka, tietojenkäsittelytiede, ja tietoliikennetekniikka.

Koulutus Vaasan yliopiston saa suosiota työnantajien tarpeiden huomioon nykyaikaisen työelämän. Kaikki tutkinnot yliopiston kattavan liiketoiminnan taitoja ja aidosti kansainvälinen tunnelma kampuksella yhdessä mahdollisuuksia opiskelijavaihtoon antaa opiskelijoille vahva kyvyt tullessaan työelämään. Opetuskieli kaikissa kursseja kansainvälisille opiskelijoille maisteriohjelmissa on Englanti. Kurssit perustuvat tyypillisesti luentoja loppututkintoon, tai itsenäinen opiskelu jota tarkastellaan lukuvuoden aikana. Seminaarit ja erilaisia ​​ryhmätöitä kanssa kirjalliset ja suulliset tehtävät ovat osa opetussuunnitelmia, liian.

Student Life in Vaasa

Vaasan yliopisto yhteisö kuuluu yli 5 000 opiskelijaa ja vuosittain yli 300 kansainvälistä opiskelijaa eri puolilta maailmaa tutkimuksen yliopistossa. Opiskelijat yliopistossa on kasvava kiinnostus kansainvälisen tutkimuksen ilmapiirissä. On yhteensä noin 12 000 opiskelijaa Vaasassa, ja Asuntojen ja harrastusmahdollisuuksia kaupungin runsaasti.

Kulttuurielämä kaupunki on jokaiselle jotakin. Suomen Vaasan kaupunginteatteri, Ruotsin Wasa teatteri, kaupunginorkesteri, Vaasan Opera Company ja lukuisia muita yhtyeitä, kuorot ja teatterit sekä useita gallerioita ja museoita varmistaa vilkas kulttuurielämä kaupunki. Useat pop, rock ja vaihtoehtoisten musiikin ja kulttuurin festivaalit järjestetään kaupungin varsinkin kesäaikaan.

Vaasan yliopisto tarjoaa ohjausta kaikille uusille kansainvälisille opiskelijoille. International Tutor, stipendiaatti opiskelija, nimitetään jokaiselle kansainvälinen opiskelijakortti. Tutorit auttaa opiskelijoita tutustumaan akateemisen ympäristön ja auttaa muita liittyvissä asioissa asuu Vaasassa ja Suomessa.

Koko lukuvuoden, tutorit suunnitella erilaisia ​​toimintaa ja tapahtumia kansainvälisille opiskelijoille. Nämä tapahtumat ovat loistava tilaisuus oppia tuntemaan muiden opiskelijoiden ja kokemus Vaasassa uudella tavalla. Vaasan yliopisto järjestää myös retkiä kansainvälisille opiskelijoille nähdä muualla Suomessa. Esimerkiksi vuosittain Lappiin on aina ikimuistoinen kokemus opiskelijoille.

Jäseninä paikallisen ylioppilaskunnan kansainvälisten maisterin tutkinto-opiskelijoille Vaasan yliopiston hyötyvät eri alennukset ja pois kampuksella. Näitä ovat esimerkiksi ateriapalveluja yliopistossa ravintoloiden ja kahviloiden sekä alennuksia matkustaa lippuja, teattereissa, museoissa ja lukuisia kauppoja. Maisterin tutkinto-opiskelijat ovat oikeutettuja opiskelija terveyspalveluiden.

Vaasan yliopiston kampuksella sijaitsee meren äärellä runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun. Niille, jotka nauttivat lähellä luontoa, Vaasan seutu on erinomainen paikka viettää vapaa-aikaa ulkona. Merenranta tarjoaa elämyksiä jokaiselle kausi melonta ja sukellusta pilkkimistä. Vaasan kaupunki on hyvin saatavilla; kaikki tarvittavat palvelut sijaitsevat lähellä yliopiston ja useimmat ihmiset pitää pyöräily ympäri vuoden. Kulkuyhteydet ovat kattavia - lisäksi hyvät yhteydet lentokentälle, juna-ja bussiyhteydet, risteilymatkustajien ylittää Pohjanlahden mahdollistaa matkustajien tavoittaa Ruotsi muutamassa tunnissa.

Campus Area

Vaasan yliopisto sijaitsee Suomen uusin kampusalueen meren rannalla - yhdistelmä rannikkoalueiden maisemanhoito, moderni arkkitehtuuri ja muunnetaan teollisuusrakennuksia. Yliopisto tarjoaa modernin tutkimus ympäristön ajan tasalla tietokone ja muut tekniset laitteet. Myös akateeminen kirjasto sijaitsee kampuksella. Opiskelijan ravintola Päärakennuksessa on upea näköala ympäröivään luonto ja meri. International University

Vaasan yliopisto on yhteyksiä ympäri maailmaa; kumppanuus yliopistojen opiskelijoiden ja henkilöstön vaihto, ja myös tutkimus- ja koulutusalan yhteistyötä. Joka vuosi yli 200 opiskelijaa ulkomaille joidenkin tutkimusten tarvittava koulutusohjelmiin. Vastaavasti yli 200 kansainvälistä opiskelijaa saapuu vuosittain saattamaan vaihto ajanjakson Vaasan yliopisto. Lisäksi yli 300 kansainvälistä opiskelijaa opiskelemaan yliopiston kansainvälisen maisterin ja tohtorin ohjelmia.

Vaasan yliopisto tarjoaa kansainvälisen ilmapiirin ja kauniin merenkulun kampuksen asetus, tehokas ohjaus ja vilkas sosiaalinen ympäristö lisäksi monenlaisia ​​kursseja Englanti. Suurin osa kursseista sisältyy Mestarin ohjelmia tarjotaan sekä kansainvälisiä ja suomalaisia ​​opiskelijoita joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua paikallisten opiskelijoiden. Kansainvälisesti sekoitettu opintoryhmiä tarjoavat loistavan mahdollisuuden oppia muiden opiskelijoiden ja kokemuksistaan.

Investoida Your Future!

Tiiviisti neuloa tutkimus yhteisö, hyvin suunniteltu opetus ja tehokkaat opiskelijapalvelut edistävät akateemisten edistymisen ja valmistumisen astetta. Vaasan yliopisto kouluttaa alan asiantuntijoita tarpeisiin nykyaikaisen työelämän ja työllistymismahdollisuuksia valmistuneet ovat hyviä. Yliopisto tukee joustavuutta opinnoissa yliopistossa ja muissa akateemisten laitosten Vaasassa, Suomessa ja kaikkialla maailmassa. Lisätietoja osoitteessa Vaasan yliopisto kotisivuilta http://www.uva.fi/en/for/prospective/. Liity nyt!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master in Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Vaasa

[+]

Vaasan yliopiston maisteriohjelmista ei ole erityisiä sisäänkäyntikokeita. Pääsymaksu päätökset tehdään pohjalta vaaditut asiakirjat arvioida jokainen täydellisen hakemuksen erikseen ja valitsemalla ne, joilla on paras pätevyys. Elokuussa 2017 suomalaiset yliopistot ottavat käyttöön lukukausimaksuja. Opintomaksun lisäksi opiskelijalla on velvollisuus maksaa opiskelijakunnan jäsenmaksu noin 142 euroa lukuvuotta kohden. Vaasan yliopistolla on apurahoja opiskelijoille, jotka ovat velvollisia maksamaan lukukausimaksuja maisteriohjelmissa.

[-]

Master in International Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Vaasa

[+]

Ei ole sisäänpääsykokeisiin kansainvälisiä maisteriohjelmia yliopistossa Vaasan. Pääsymaksu päätökset tehdään pohjalta vaaditut asiakirjat arvioida jokainen täydellisen hakemuksen erikseen ja valitsemalla ne, joilla on paras pätevyys. Elokuussa 2017 suomalaiset yliopistot ottavat käyttöön lukukausimaksuja. Opintomaksun lisäksi opiskelijalla on velvollisuus maksaa opiskelijakunnan jäsenmaksu noin 142 euroa lukuvuotta kohden. Vaasan yliopistolla on apurahoja opiskelijoille, jotka ovat velvollisia maksamaan lukukausimaksuja maisteriohjelmissa.

[-]

Master teollisissa järjestelmissä analytiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Vaasa

[+]

On tärkeää ymmärtää, miten tekniikka ja ihmiset järjestetään tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ohjelma valmistelee opiskelijoita kehittämään ja hallita tuotteiden ja palveluinnovaatiot teollisuuden energiajärjestelmien, jakelua ja käyttöä. Kurssit koostuvat luennoista, joukkue työtehtävät, projekteja, esitykset ja loppukokeet.

Aiheita opetetaan Ohjelma sisältää Data ja analytiikka, laatu engineering, Systems engineering, päätös tukea, Projektinhallinta ja Industrial projektityötä.

[-]

Mestari strategisen liiketoiminnan kehittämisessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Vaasa

Strategisen liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma keskittyy strategisen liiketoiminnan kehittämisen teoriaan ja käytäntöön strategisesta analyysistä strategiseen valintaan ja strategian toteutukseen [+]

Strategisen liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma keskittyy strategisen liiketoiminnan kehittämisen teoriaan ja käytäntöön strategisesta analyysistä strategiseen valintaan ja strategian toteutukseen. Ohjelman kattamat alueet käsittävät projektinhallinnan, kansainvälisen strategisen johtamisen ja yritysverkkojen hallinnan. Lisäksi ohjelma tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman valinnaisia ​​opintoja, joiden avulla he voivat syventää tietämystään muilla aloilla, kuten henkilöstöhallinnossa ja kulttuurienvälisessä johtamisessa.

Kahden vuoden ohjelma tarjoaa ammattitaitoa ja tietämystä keski- ja ylimmän johdon tasolla kaikentyyppisissä yrityksissä ja organisaatioissa, suurilla tai pienillä, julkisilla tai yksityisillä. Ohjelmasta valmistuvilla opiskelijoilla on tarvittavat taidot organisaation strategisen aseman ymmärtämiseen, strategisten valintojen tekemiseen ja strategian muuttuessa toimiksi kestävän kilpailuedun lähteeksi.... [-]


Päällikkö teollisessa digitoinnissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Vaasa

Kiinnostaako koneoppiminen vai älykkäät ja sulautetut järjestelmät? Tiedätkö roolien langattoman viestinnän Internetissä asioita (IoT)? [+]

Olemme elämän digitalisaation aikakaudella. Digitointi pohjimmiltaan tarkoittaa viimeaikaisten kehittyneiden tieto-, viestintä- ja laskentatekniikoiden hyödyntämistä järjestelmien tehokkuuden, suorituskyvyn, käytettävyyden ja toimivuuden lisäämiseksi sekä uusien hyödyllisten palvelujen luomiseksi.

Master's Program in Industrial Digitalisation on sovellusohjelma, joka kattaa esimerkiksi televiestinnän, sulautettujen järjestelmien, älykkään robotiikan, evolutiivisen laskennan, koneen oppimisen ja automaation. Kaikki kurssit ja seminaarit ovat kansainvälisesti arvostetun ja kokeneen henkilökunnan. Ohjelman tavoitteena on kouluttaa päteviä masters of science erikoistuminen pääasiassa hajautetun energiantuotannon tietojärjestelmät.... [-]


päällikön teollisuuden johdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Vaasa

Master's Programme in Industrial Management yhdistyvät kaksi strategiset painopisteet Vaasan yliopiston, kansainvälisyys ja monitieteistä työtä. [+]

Suuntautumiseen Master's Programme in Industrial Management teknologian hallinnan, mikä on tulevaisuuden ala. Se soveltuu erityisesti korkean teknologian yrityksiä ja yritysten nopeasti muuttuvia keskeisten teknologioiden, tutkimuskeskusten ja korkeakoulujen sekä alueellisten ja kansallisten teknologiapolitiikkaa.

&nbsp

Master's Programme in Industrial Management yhdistyvät kaksi strategiset painopisteet Vaasan yliopiston, kansainvälisyys ja monitieteistä työtä. Ohjelma on tiivis yhteistyö korkean teknologian alan yritysten, etuna on Suomen sijainti keskustassa uusiutuvan energiantuotannon kasvava liiketoiminta. Lisäksi se tarjoaa opiskelijoille kokemusta kansainvälisten ja paikallisten opettajien keskittyy työssään tekniikan ja operatiiviseen johtamiseen. ... [-]


Videot

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Ota yhteyttä
Postiosoite
information@uva.fi

University of Vaasa
P.O.Box 700,

Vaasa, 65101 FI
Asiointiosoite
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI