American Graduate School of Business (AGSB)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Amerikkalainen tutkijakoulu (AGSB) On voittoa tavoittelematon, yksityinen korkea-asteen oppilaitos, joka tarjoaa jatko-opintoja ja peruskoulutusohjelmia liiketoiminnan tutkimuksessa. historiallisesti AGSB On aina ollut vahva kansainvälinen edustaja sen opiskelijoiden ja tiedekunnan. Yhdistämällä perinteitä ja hienoimpia sveitsiläisiä kouluja, AGSB On sitoutunut tulemaan maailmanluokan laitokseksi. 1. Tämän sitoumuksen tulos on osoitettu kolmella opiskelijoiden oppimistavoitteella kaikille valmistuneille: An AGSB Alumnus tulee olemaan arvokas mistä tahansa liiketoiminnasta johtuen opintojensa kautta hankitun johtamisen toiminnallisista osaamista ja kykyä ratkaista ongelmia täydentämällä hänen liiketoimintaosaamistaan ​​tarvittaessa.

  1. AGSB Alumnus tunnistetaan mistä tahansa liiketoiminnasta, koska hän osoittaa taitoa ja pätevyyttä työkalujen käyttämisessä analyyttisen ongelmanratkaisun ja monimutkaisen päätöksenteon yhteydessä.

  2. AGSB Alumnus on parantanut henkilökohtaista osaamistaan ​​kommunikaattorina ja johtajana kaikissa liiketoimintaolosuhteissa. Hän osaa arvostaa erilaisten näkökulmien arvoa ja pystyy tekemään perusteltuja tuomioita, jotka ovat loogisia ja tuettuja.

Tehtävä

AGSB valmistaa kansainvälisen liiketalouden opiskelijan tietämyksen, työkalujen ja koulutuksen avulla, joka edistää myönteisesti minkä tahansa liiketoimintaorganisaation yleistä johtamista. AGSB: n yleisen johdon kolme pilaria ovat:

  • Tieto : AGSB pyrkii antamaan tietoa ja opettamaan, mistä löytää vastauksia tiedon puutteisiin.
  • Työkalut : AGSB pyrkii opettamaan analyyttisten työkalujen käyttöä ongelmanratkaisuun ja monimutkaiseen päätöksentekoon.
  • Koulutus : AGSB pyrkii parantamaan henkilökohtaisia ​​taitoja kurinalaisella koulutuksella.

Visio

AGSB pyrkii tarjoamaan koulutusta pätevälle ja vastuulliselle yritysjohtajalle.

Kaikki AGSB-ohjelmat on suunniteltu ymmärtämään ihmisen käyttäytymistä, kulttuurista herkkyyttä ja globaalia perspektiiviä liike-elämässä ja politiikassa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Kansainvälisen Liiketoiminnan Hallinto (miba)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta February 2018 Sveitsi La Tour-de-Peilz + 1 lisää

AGSB-valmistumisen ohjelma on suunniteltu onnistuneelle perustutkinnon suorittaneelle, jolla on huomattava työkokemus, jotta menestyvä osallistuja saa tarvittavat taidot ja kokemukset, jotta he voisivat menestyksekkäästi osallistua minkä tahansa liiketoimintaorganisaation puolivälin yleiseen johtamisasemaan. [+]

AGSB-valmistumisen ohjelma on suunniteltu onnistuneelle perustutkinnon suorittaneelle, jolla on huomattava työkokemus, jotta menestyvä osallistuja saa tarvittavat taidot ja kokemukset, jotta he voisivat menestyksekkäästi osallistua minkä tahansa liiketoimintaorganisaation puolivälin yleiseen johtamisasemaan. Yliopisto pitää pääjohtajaa sellaisena, joka soveltaa akateemisia ja käytännöllisiä käsitteitä analysoimaan erilaisia ​​liiketoiminnan tilanteita globaalissa näkökulmassa ja joka työskentelee sekä yksilöllisesti että tiimeissä laatimaan eettisiä ja perusteltuja tuomioita, jotka ovat loogisia, tosiasioita tukevia ja Tehokkaasti. Pätevyys: NEITI Taso: Valmistua KESTO: 12 - 24 kuukautta Ilmoitustila: Koko / osa-aika Intakes: Tammikuu, huhtikuu ja syyskuu Apurahat: Käytettävissä Maksusuunnitelmat: Pyynnöstä Työharjoittelu: Saatavana, pakollisena Dual Degree: Käytettävissä Seuraavat ovat MIBA-ohjelmaan sisältyvät suunnitellut opiskeluopinnot: Menestyvä MIBA-osallistuja pystyy analysoimaan ja arvioimaan liiketoiminnan suorituskykyä yleisen johtamisen (kirjanpito, talous, talous ja markkinointi) toiminnallisilla alueilla. Menestyvä MIBA-osallistuja pystyy analysoimaan ja arvioimaan päätöksentekovaihtoehtoja käyttäen liike-elämän teorioita, työkaluja ja tekniikoita sisäisen ja ulkoisen analyysin tekemiseen yritys- tai toimialan tilanteesta ja pystyy tukemaan ja puolustamaan suosituksiaan. Menestyvä MIBA-osallistuja pystyy luomaan, suunnittelemaan ja esittelemään kehittyneitä suullisia ja kirjallisia yritysesittelyjä ja perusopintoja. Menestyvä MIBA-osallistuja asettaa esimerkin muille opiskelijoille näyttämällä käyttäytymistä ja taitoja käydä asioitaan liiketaloudellisella tavalla suhteessa niiden ulkonäköön, ajantasaisuuteen ja valmisteluun sekä osoittamaan kykyä toimia yhteistyössä eri ryhmissä kohti yhteistä tavoite. MIBA-tutkinnon myöntäminen AGSB-yliopistosta seuraa vasta, kun kaikki kolme (3) vaatimusta täyttyvät: Akateemiset luottovaatimukset, Akateemiset suorituskykyvaatimukset, Osallistumisvaatimukset ja oleskelupaikat. Tavallinen opintojakso MIBA-ohjelman täyttämiseksi kahden (2) vuoden aikana sisältää väitöskirjan kuuden (6) opintopisteen ja harjoittelun kuuden (6) opintopisteen osalta, joten kaksikymmentäkaksi (22) kolmesta (3) On suoritettava onnistuneesti. Vaikka useimmat kurssit ansaitsevat kolme (3) opintoviikkoa yhdessä termissä, on tarjolla joitakin kursseja koko lukuvuoden aikana (esim.... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Chemin du Levant 5
La Tour-de-Peilz, 1814 CH