Lue virallinen kuvaus

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Oy on ammatillinen kattojärjestö, joka käyttää institutionaalisia suhteitaan korkeimpien akateemisten toimintamallien tarjoamiseen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme ulkoistaa muut arvostetut yliopisto- ja korkeakouluyhteistyökumppanit sekä heidän arvokkaat tutkijat ja opetussuunnitelmat pyrkimällä tieteelliseen huippuosaamiseen pragmaattisemmasta, liiketoimintaan liittyvästä näkökulmasta.

Tämä yhtenäinen strategia antaa meille mahdollisuuden olla johtava rooli etäopetuksen maailmassa neljällä mantereella. Samalla emme hyödy Hongkongin erityishallintoalueen korkeimmasta teknisestä taustasta, vaan myös sen joustavista koulutuksen oikeudellisista normeista.

Kiinassa Hongkongin erityishallintoalueella rekisteröidyt holding-yhtiöt (rek.nro 1709134) ovat saaneet valtion tukeman ZSKF King Sigismund College -yhtiön (Budapest), joka on yksi Unkarin tärkeimmistä korkeakouluopetuksista ja muista strategiset yliopistokumppanit Aasiassa ja Aasian kehittyneimmissä maissa.

Perustuu vahvaan kumppanuuteen useiden eurooppalaisten ja aasialaisten korkeakouluopiskelijoiden kanssa, ja meillä on kasvava maine online-jatko-opinnoissa. Pidämme kuitenkin edelleen kiinni sitoutumistamme huippuosaamiseen opetuksessa ja läheisessä yhteydenpidossa opiskelijoiden ja tiedekunnan jäsenten välillä. Mahdollisuuksien maailma tarjoaa kaikki koulun perinteiset avoimet MBA-, valmistelu- ja tohtoriohjelmat kansainvälistyneen laajasti, jotta opiskelijat saisivat maailmanlaajuisen osaamisen, jota he tarvitsevat kilpailemaan sekä kotimaassaan että ulkomailla.

"Tieto syntyy uudestaan." Tämä on meidän erittäin tärkeä motto maailman kriisien aikoina ja edustaa sitä, miten tunnemme mahdollisuuksista ja velvollisuuksista. Liittymällä meihin Alfred Nobel Open Business School voimme kokea moninaisia ​​mahdollisuuksia, jotka noudattavat tehtäväluetteloa ja liiketoimintakoulun jatkuvaa sitoutumista.

Uudet standardit avoimessa liiketaloudellisessa koulutuksessa saavat teoreettisen ja käytännöllisen tiedon, joka on välttämätöntä tietoisen maailman elämiseen ja tyydyttävän työelämän tyydyttämiseen.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Alfred Nobel Open Business School

Tämä on ohjelma, jossa opiskelijat ovat velvollisia osoittamaan ihmissuhdetaitoja, itseopiskelua ja tutkimus- ja esitystaitoja koko pätevyyden ajan. ... [+]

Tämä on ohjelma, jossa opiskelijat ovat velvollisia osoittamaan ihmissuhdetaitoja, itseopiskelua ja tutkimus- ja esitystaitoja koko pätevyyden ajan.

Arviointeja kehitetään rohkaisemaan taitoja, jotka tarjoavat opiskelijoille erittäin vahvan pohjan edelleen vieraanvaraisuuden ja matkailun edistämiselle.

Opiskelijat saavat kaksi tutkintotodistusta, yksi Alfred Nobel Open Business School Sveitsistä ja toinen CTH: stä, joka on Ofqualin sääntelevä hankintaorganisaatio Englannissa, joka tarjoaa QCF-tutkintoja.

Tutkintotodistusten ja tutkintotodistusten toimisto (Ofqual) säätelee Englannin pätevyyttä, tutkintotodistuksia ja arviointeja.

Opiskelijan on saavute... [-]
Sveitsi Effretikon
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Alfred Nobel Open Business School

Strategisen johtamisen tason 7 laajennettu tutkintotodistus on 120 opintopistettä. ... [+]

Strategisen johtamisen tason 7 laajennettu tutkintotodistus on 120 opintopistettä.

Kaikkien oppijoiden on täytettävä viisi perusyksikköä yhteensä 75 opintopistettä.

Ydinyksiköt

Strateginen suunnitteluStrategisten johtajien rahoitusStrategisen kehittämisen tutkimusOrganisaatiokäyttäytyminenHenkilökohtainen kehittyminen johtamiseen ja strategiseen johtamiseen

Oppijat valitse unendorsed reittiä tai yhtä neljästä Pathways : rahoitus, markkinointi, Managing People tai kansainvälisiä.

Taso 7 Laajennettu tutkintotodistus strategisessa johtamisessa - Unendorsed RouteTaso 7 Laajennettu tutkinto strategisesta johtamisesta (Finance)Tason 7 laajennettu tutkintotodistus strategisessa johtamisessa (markkinointi)Tason 7 laajennettu tutkintotodistus strategisessa johtamisessaTason 7 laajennettu tutkintotodistus strategisessa johtamisessa (kansainvälinen)... [-]
Sveitsi Effretikon
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
.
Osoite
Bahnhofstrasse 28, 2. OG,
CH-8307 Effretikon, Zurich, Sveitsi