Alfred Nobel Open Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School on ammatillinen sateenvarjo, joka käyttää institutionaalisia suhteitaan korkeimman tason akateemiseen toimintaan. Olemme ylpeitä ulkoistaaksemme muita arvostettuja yliopistojen ja korkeakoulujen yhteistyökumppaneita sekä heidän arvostettuja tutkijoita ja opetussuunnitelmia pyrkimällä tieteelliseen huippuosaamiseen käytännöllisemmästä, yritystoimintaan liittyvästä näkökulmasta.

Tämän yhtenäisen strategian avulla voimme olla johtavassa asemassa etäopetuksen maailmassa neljällä mantereella.

Vahvan kumppanuutemme kanssa eurooppalaisten korkea-asteen koulutuskumppaneiden kanssa meillä on kasvava maine jatko-jatkokursseille. Olemme kuitenkin uskollisia myös sitoutumisellemme huippuosaamiseen opettamisessa sekä läheisiin yhteyksiin opiskelijoiden ja tiedekunnan jäsenten välillä. Tarjoamalla mahdollisuuksien maailmaa, kaikki koulun perinteiset avoimet MBA- ja DBA-ohjelmat on laajasti kansainvälistynyt antamaan opiskelijoille globaalin osaamisen, jota he tarvitsevat kilpaillakseen asuinmaissaan ja ulkomailla.

"Tieto syntyy uudestaan." Tämä on meidän erittäin tärkeä motto maailman kriisien aikoina ja edustaa sitä, miten tunnemme mahdollisuuksista ja velvollisuuksista. Liittymällä meihin Alfred Nobel Open Business School voimme kokea moninaisia ​​mahdollisuuksia, jotka noudattavat tehtäväluetteloa ja liiketoimintakoulun jatkuvaa sitoutumista.

Uudet standardit avoimessa liiketaloudellisessa koulutuksessa saavat teoreettisen ja käytännöllisen tiedon, joka on välttämätöntä tietoisen maailman elämiseen ja tyydyttävän työelämän tyydyttämiseen.

Sijainnit

Zurich

.

Osoite
Löwenstrasse 20
8001 Zurich, Zurich, Sveitsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin