Lue virallinen kuvaus

Noin

Valmistaudutaan tulevaisuuden liiketoimintaan. American University in Switzerland on yksi Sveitsin johtavista kansainvälisistä liiketoimintayliopistoista, jotka sijaitsevat La Tour-de-Peilzissä Genevenjärven kauniilla rannoilla lähellä Lausannen olympiapääkaupunkia ja Genevessä, diplomatian keskuksessa. .

Koko 45-vuotisen historiansa aikana AUS on valmistellut kansainvälisille liiketalouden opiskelijoille nykypäivän tietoja, työkaluja ja koulutusta antamaan positiivisen panoksen tulevaisuuden liike-elämän organisaatioiden yleiseen johtamiseen.

AUS tarjoaa uuden, dynaamisen ja kunnianhimoisen henkilökunnan, joka tarjoaa räätälöityä koulutusta kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä, joka liittyy nykypäivän markkinoihin, ja tarjoaa uuden, dynaamisen ja kunnianhimoisen henkilöstön, joka tarjoaa henkilökohtaisen lähestymistavan - sekä luokkahuoneessa että koulun ulkopuolella - kaikille opiskelijoille. .

Tehtävä ja näkemys

American University in Switzerland missio ilmaisee filosofiamme ja opastaa meitä strategiamme laatimisessa jatkuvan parantamisen suuntaan maailmanluokan instituutiona.

AUS valmistelee kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijan tietoilla, työkaluilla ja koulutuksella positiiviseksi avustajaksi minkä tahansa yritysorganisaation yleisessä johtamisessa.

AUS: n yleisen johdon kolme pilaria ovat:

  • Tieto: AUS pyrkii jakamaan tietoa ja opettamaan, mistä löytää vastauksia tietoon liittyviin aukkoihin.
  • Työkalut: AUS pyrkii opettamaan analyyttisten työkalujen käytön ongelmanratkaisussa ja monimutkaisessa päätöksenteossa.
  • Koulutus: AUS pyrkii parantamaan henkilökohtaisia taitojaan kurinalaisella koulutuksella.

AUS: n visiona on tarjota koulutusta tulevaisuuden päteville ja vastuullisille yritysjohtajille. Kaikkien AUS-ohjelmien tarkoituksena on viljellä ymmärrystä ihmisen käyttäytymisestä, kulttuurisesta herkkyydestä ja globaalista näkökulmasta liike-elämässä ja politiikassa.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditointijäsenyydet

kansallinen

AVDEP - Yhdistys Vaudoise des Ecoles Privées (jäsen)

Vaudin kantoniin perustettu ja kaiken ikäisille ja alkuperäisille oppilaille ja opiskelijoille suunnattu yksityisten koulujen assosiatiivinen verkosto - voittoa tavoittelematon ja apolitiikka - ryhmä, joka ryhmittelee uudelleen yleiset opetus- ja ammatilliset koulutusorganisaatiot, päivä- tai sisäkoulut. rodun tai tunnustuksen.

Paneeli korkeakoulujen koulutusohjelmien ja koulutuspalvelujen opetusohjelmista arvostetussa monikulttuurisessa ympäristössä. Maailmanlaajuisesti tunnustetut tutkinnot todistavat ”Swiss-Schools” -opettajaleiman laadun ja maineen.

Ryhmä kansainvälisen ammatin ja maineen omaavia sisäoppilaitoksia, jotka tarjoavat korkeatasoisia koulutusolosuhteita ja esityksiä, jotka vastaavat kaiken luonteen ja alkuperän tarpeita ja vaatimuksia.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (jäsen)

Sveitsin yksityisten koulujen liiton tavoitteena on osoittaa ja varmistaa Sveitsin oppilaitosten merkittävä arvo kaikkialla maailmassa.

Sveitsin ja Amerikan kauppakamari (jäsen)

Sveitsin ja Amerikan kauppakamarilla on tärkeä ja aktiivinen rooli auttaessa yhdysvaltalaisia sveitsiläisiä yrityksiä ja sveitsiläisiä yhdysvaltalaisia yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa.

kansainvälinen

IACBE - Kansainvälinen liiketalouden akkreditointineuvosto (akkreditointi)

IACBE on tunnustettu korkea-asteen koulutuksen akkreditointineuvostossa (CHEA). CHEA: n tarkoituksena on valvoa ja vahvistaa alueellisten, uskontopohjaisten, yksityisten ura- ja ohjelmallisten akkreditointiorganisaatioiden laatua. IACBE akkreditoi yritysohjelmia, jotka johtavat tutkintoihin assosioituneessa, kandidaatin, maisterin ja tohtorintutkinnossa korkeakouluissa ympäri maailmaa, jotka myöntävät kandidaatin ja / tai jatkotutkinnon.

American Graduate School of Business on saanut erityisvaltuutuksen liiketoimintaohjelmiinsa kansainvälisen yrityskoulutuksen akkreditointineuvoston (IACBE) kautta, joka sijaitsee osoitteessa 11374 Strang Line Road Lenexassa, Kansas, USA.

ECBE - Eurooppalainen liiketalousneuvosto (akkreditointi)

Liiketoiminnan koulutusta käsittelevä Eurooppa-neuvosto, ECBE, on kansainvälinen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on rekisteröity Brysselissä. Se on sitoutunut tukemaan akateemisia ja ammatillisia oppilaitoksia liiketoiminnassa ja siihen liittyvillä aloilla. Se tarjoaa neuvontapalveluita, joilla kannustetaan ja tuetaan instituutioita sitoutumaan jatkuvaan parantamiseen osallistumalla sen akkreditointiprosesseihin.

IATA - Kansainvälinen lentoliikenneyhdistys

Kansainvälinen lentoliikennejärjestö (IATA) on maailman lentoyhtiöiden kauppayhdistys, joka edustaa noin 290 lentoyhtiötä tai 82 prosenttia koko lentoliikenteestä. Tuemme monia ilmailutoiminnan alueita ja autamme muotoilemaan teollisuuspolitiikkaa kriittisissä ilmailukysymyksissä.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

American University in Switzerland

AUS-ilmailun johtamisen maisteriohjelma antaa tutkinnon suorittajille tarvittavat taidot ja tiedot liiketoiminnan johtamisen urasta. Kurssin opetussuunnitelma sisältää ke ... [+]

Tutkinnon yleiskatsaus

AUS-ilmailun johtamisen maisteriohjelma antaa tutkinnon suorittajille tarvittavat taidot ja tiedot liiketoiminnan johtamisen urasta. Kurssin opetussuunnitelma sisältää keskeisiä työkaluja liiketoimintakapasiteetin laajentamiseksi ja on luonteeltaan maailmanlaajuinen, jotta opiskelijat voivat valmistautua 2000-luvun yrityshaasteisiin.

AUS kattaa kuilun ilmailukokemuksen ja johtamisen asiantuntemuksen välillä. Perustuen perinteiseen sveitsiläiseen vieraanvaraisuuden koulutukseen ja liiketoiminnan perusteisiin, opiskelijat oppivat luomaan elinikäisiä asiakkaita. Koska AUS: ssä tunnustamme, että lentoliikenneala on muutakin kuin vain asiakkaiden liikuttamista fyysisesti, kyse on asiakkaiden liikuttamisesta emotionaalisesti.... [-]

Sveitsi La Tour-de-Peilz
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University in Switzerland

”Globaalin kyberturvallisuusmarkkinoiden odotetaan kasvavan nykyisestä yli 120 miljardin dollarin markkina-arvosta yli 300 miljardiin dollariin vuoteen 2024 mennessä.” La ... [+]

Kyberturvallisuuden liikkeenjohto

"Globaalin kyberturvallisuusmarkkinoiden odotetaan kasvavan nykyisestä yli 120 miljardin dollarin markkina-arvosta yli 300 miljardiin dollariin vuoteen 2024 mennessä."

Miksi verkkoturvayrityksen hallinta?

Laajan markkinatutkimuksen ja tietotekniikan ammattilaisten, professoreiden ja yritysten palautteen jälkeen todettiin valtava puute tekniselle kyberturvallisuushenkilöstölle, jolla on tarvittavat liiketaidot siirtyäkseen johtotehtäviin. Uramahdollisuudet henkilölle, jolla on nämä taidot, ovat valtavat ja laajenevat nopeasti.

Miksi Sveitsi?

Kätevästi lähellä yrityksen pääkonttoria johtava digitaalisen turvallisuuden johtava yritys, AUS on ainutlaatuisella paikalla tarjota opiskelijoilleen pääsy korkealaisiin professoreihin, harjoittelupaikkoihin ja yritysvierailuihin, mikä on vertaansa vailla millään muulla korkea-asteen oppilaitoksella. Tämä ainutlaatuinen tarjous on auttanut AUS: ta saamaan verkkoturvallisuuden liiketalouden kultastandardin ja erittäin halutun määränpään opiskelijoille ympäri maailmaa.... [-]

Sveitsi La Tour-de-Peilz
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University in Switzerland

AUS-maisteriohjelma kansainvälisessä liiketaloudessa, jonka erikoistuminen on ylellisyyden hallintaa, antaa tutkinnon suorittajille tarvittavat taidot ja tiedot luksubrän ... [+]

Tutkinnon yleiskatsaus

AUS-maisteriohjelma kansainvälisessä liiketaloudessa, jonka erikoistuminen on ylellisyyden hallintaa, antaa tutkinnon suorittajille tarvittavat taidot ja tiedot luksubrändin johtamisen urasta. Kurssin opetussuunnitelma sisältää keskeisiä työkaluja liiketoimintakapasiteetin laajentamiseksi ja on luonteeltaan maailmanlaajuinen, jotta opiskelijat voivat valmistautua 2000-luvun yrityshaasteisiin.

Miksi AUS-tutkintoPienet luokat

AUS: n sitoutuminen lopulliseen opiskelukokemukseen sisältää oikean määrän tiedekunnan jäseniä takaamaan pienen luokkakoon ja sitä seuraavan henkilökohtaisen tuen opiskelijoille luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Pienet luokkakoko takaa täydellisen sitoutumisen oppimista johtavaan professoriin sekä muihin ammatti- ja kulttuuritaustoihin kuuluviin opiskelijoihin.... [-]

Sveitsi La Tour-de-Peilz
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

American University in Switzerland

Osoite
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Sveitsi