Business School Lausanne

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kuka on BSL?

Vuonna 1987 perustettu Business School Lausanne (BSL) on Sveitsissä sijaitseva innovatiivinen liiketoimintakoulu. Tarjoamme oppimisympäristön, jonka avulla ihmiset ja organisaatiot voivat menestyä luomalla elinkelpoisia liiketoimintaratkaisuja planeettamme ja sen ihmisille.

Nykyään maailmassa tarvitaan enemmän kuin koskaan, johtajien ja yrittäjien uusi sukupolvi. Yksi, joka välittää ei olemisesta maailman paras, vaan parhaimman maailman. Opiskelijoiden mahdollistaminen "olla muutos" on inspiroiva työmme.

Kuusikymmenen kansallisuuden opiskelijat ja monipuoliset taustat yhdistyvät kokeneen tiedekunnan kanssa yhteistyön tutkimiseen liiketoiminnan voima hyväksi. Pienissä ja yksilöllisissä luokissa professorit tuovat viimeisimmät yritystiedot luokkahuoneeseen joka päivä ja tukevat oppilaitamme saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Menemme perinteisen koulutuksen ulkopuolelle. Kehotamme oppilaita toimimaan yhteistyössä, ei kilpailukykyisenä. Järjestämme opetusta ja oppimista yhteiskunnallisten, ympäristöllisten ja taloudellisten kysymysten ympärille sekä maailmanlaajuisesti että paikallisesti. Luomme avoimen tilan, jossa me kaikki, opiskelijat, professorit, henkilökunta, tutkijat ja sidosryhmät kokoontuvat kyselemään rohkeita kysymyksiä ja maksimoimalla niihin liittyvät arvot.

Sveitsissä BSL on sijalla 2 kansainvälisen maisterinsa puolesta

Tervetuloa kouluun ja odotamme yhteydenpitoa kanssasi!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Diplomit » Katso EMBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Kansainvälisen Liiketoiminnan Maisteri

Opetus kampuksella 18 kuukautta September 2018 Sveitsi Lausanne

Kansainvälisen liiketoiminnan BSL-tutkinto (MIB) vie sinut pois liiketoiminnan akateemisesta löytämisestä. Sen avulla voit löytää oman tavan tehdä eroa samalla kun luodaan jännittävä ammatillisen kehityksen polku. [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Kansainvälisen liiketoiminnan BSL-tutkinto (MIB) vie sinut pois liiketoiminnan akateemisesta löytämisestä. Sen avulla voit löytää oman tavan tehdä eroa samalla kun luodaan jännittävä ammatillisen kehityksen polku.

Aloitat henkilökohtaisen kehityssuunnitelman ja osaat taitoja ja perspektiivejä, jotka auttavat sinua tekemään merkittävää muutosta maailmassa.Valmistaudu urallesi, joka sopii vahvuuksiisi ja intoenne ja valitsee kolmesta ohjelmavaihtoehdosta, mukaan lukien kansainvälisen opiskelijavaihdon Kiinassa, osallistumisesta Aim2Flourish-liiketoimintaprosessiin, jossa on vapaaehtoinen harjoittelu ja huippuluokan dataanalytiikan erikoistuminen.Voit tutustua innovatiivisiin ja huippumoderniin liiketoiminnan työkaluihin ja -konsepteihin, jotka haastavat liike-elämän tavanomaisen ajattelun ja tarjoavat erilaisen perspektiivin yrityksille kuin hyvää voimaa.BSL-allekirjoitusominaisuudetPienet luokat, joissa on henkilökohtaista huomiota ja tukea professoreiltaProfessorit, jotka ovat maustettuja ja tällä hetkellä aktiivisia kauppiaita ja alan asiantuntijoitaKansainvälinen ja monipuolinen ympäristö, jossa on 60 kansalaistaOhjelman asetukset... [-]

Kansainvälisen Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella 18 kuukautta September 2018 Sveitsi Lausanne

Kansainvälisen ja kestävän rahoituksen BSL-maisteri (MISF) on uuden sukupolven maisteriohjelma, joka helpottaa kestävän kehityksen rahoituksen tiukkaa tutkimista. [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Kansainvälisen ja kestävän rahoituksen BSL-maisteri (MISF) on uuden sukupolven maisteriohjelma, joka helpottaa kestävän kehityksen rahoituksen tiukkaa tutkimista.

Tutkimme rahoituksen ja kestävän kehityksen keskinäistä riippuvuutta ja altistuvat uusimmalle ajattelulle jaettuun talouteen, yhteiskunnalliseen arvoon, kestävään investointiin, mikroluottoihin ja muihin tavaroihin kuin tavalliseen rahoitukseen.Kehität tiukkoja taloustaitoja ja osaamista, joita arvostetaan maailmanlaajuisesti ottamalla CFA® -tason I tenttiin valmistelevat kurssit. CFA® tunnetaan rahoitus- ja investointiammattilaisten ammattitaitoina.Voit tutkia johtajuuskapasiteettiasi, ja sitä kannustetaan kehittämään taitoja ja tuntemuksia, joilla voidaan tehdä merkityksellisiä eroja maailmassa.Miksi kestävä talous?... [-]

Videot

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Ota yhteyttä

Business School Lausanne

Verkkosivu https://www.bsl-lausanne.ch