CANVAS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CANVAS Ecole Art-Mode on sveitsiläinen taiteellinen korkeakoulu, joka on erikoistunut muotiin ja graafiseen suunnitteluun. Lausannessa, Sveitsissä sijaitsevalla koulussa on yli 25 vuoden kokemus opiskelijoiden kouluttautumisesta kuvataiteen ja muotiteollisuuden aloille. Koulu tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman luovia kursseja, joiden avulla opiskelijat saavat teoreettiset ja käytännön taidot valitun tieteen hallitsemiseksi.

CANVAS kurssien ja tutkintojen CANVAS antaa opiskelijoille vapauden ja joustavuuden räätälöidä oma kurssi-aikataulunsa. Valikoimalla lyhyitä ja pitkiä kursseja, opiskelijat voivat opiskella omassa tahdissaan tietäen, että kaikki luokat tarjoavat ECTS-pisteitä, joita voidaan myöhemmin soveltaa tutkinto-ohjelmaan.

131658_Image1.jpg

valokuva: CANVAS

Uimalauta aloittamaan urasi luovana

CANVAS tarjoaa opiskelijoille vastauksen uransa aloittamiseen visuaalisen taiteen tai muotiteollisuuden aloilla. Suunnittelijana muotoilun, muodin ja taiteiden korkea-asteen koulutuksen edelläkävijänä, CANVAS on yli 25 vuoden kokemus koulutusaloitteista.

Lausannen sydämessä (Sveitsin ranskankielisessä osassa) sijaitseva CANVAS on kasvanut huomattavasti viimeisen 15 vuoden aikana. Sen perustajat saivat koulutuksen sveitsiläisestä muodin ja graafisen suunnittelun Ecoles-ympäristöstä, ja he ovat innostuneita suunnittelusta ja pedagogiikasta. He loivat CANVAS tavoitteen tuoda laadukasta teknistä koulutusta opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tulevasta tulevaisuuden muotisuunnittelijaksi, räätäliksi, graafiseksi suunnittelijaksi ja kuvittajaksi.

CANVAS ohjelmat ovat Sveitsin ammatillisten ja koulutuslaitosten tunnustamia, Sveitsin valtion elimet (CIO, AI) ja Euroopan koulutusliitto (FEDE) ovat sertifioineet ne.

Kokemus luovuuden palvelusta

CANVAS tunnetaan korkeasta erottelustaan taiteessa. Sen opiskelijat ovat säännöllisesti esiintyneet hyvin joissakin arvostetuimmista eurooppalaisista suunnittelukilpailuista.

Koulussa on dynaaminen ja kokenut tiedekunta, joka huomioi opiskelijoidensa ammatillisen integroitumisen todellisuudet ja vaatimukset, mukauttaa ja mukauttaa opetusmenetelmiään vastatakseen kunkin oppijan tarpeisiin samalla kun valmistelee heitä työvoiman vaatimuksiin ja odotuksiin markkinoida.

Koulu tarjoaa sekä päivä- että iltakursseja sekä mahdollisuuden seurata tutkinto- ja todistusohjelmia osa-aikaisesti, jotta opiskelijat voivat rakentaa heidän tarpeitaan vastaavan henkilökohtaisen aikataulun ja mahdollistaa ammatillisten ja henkilökohtaisten velvoitteiden hallinnan.

CANVAS on ylpeä voidessaan olla osa suurta ja vaikutusvaltaista monikulttuurista yhteisöä, joka koostuu intohimoisista tekijöistä . Koulu tarjoaa monikulttuurisen taiteellisen lähestymistavan, joka ottaa huomioon maailman eri kulttuurit ja mahdollistaa opiskelijoiden henkilökohtaisen ja ammatillisen rikastumisen.

Luova pedagogisuus

CANVAS koulutus yhdistää teoreettisen ja käytännön lähestymistavan luovien ammattien taiteellisiin ja teknisiin näkökohtiin, joihin se valmistaa opiskelijoita. Opetusmenetelmät ja -välineet antavat opiskelijoille perusteellisen ymmärryksen ja hallinnan valitsemasta tieteenaloista, jotta he voivat vahvistaa itsensä ammatillisesti koulutuksensa loppuun mennessä.

Yhteistyössä ammatillisten yritysten, työpajojen ja ateljereiden kanssa CANVAS tarjoaa opiskelijoilleen joustavan koulutuksen saada ammatillista kokemusta opiskellessaan ja on aina tietoinen kunkin opiskelijan tavoitteista ja tavoitteista. Työharjoitteluprojektit tarjoavat opiskelijoille suoran markkinointikokemuksen ja auttavat heitä kehittämään alkuperäisen ammatillisen verkoston.

Laaja valikoima ohjelmia

CANVAS tarjoaa koulutusta muotisuunnittelun, räätälöinnin ja muotitekniikoiden, graafisen suunnittelun ja kuvituksen aloilla. Koulun ohjelmia päivitetään ja tarkistetaan jatkuvasti muotien, muotoilun ja kuvataiteen alojen käytäntöjen ja suuntausten kehityksen seuraamiseksi.

Koulu tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisesti tunnustettuja tutkintoja ja todistuksia, mukaan lukien:

  • Lyhyt kurssisertifikaatti
  • Valmistelevat todistukset
  • Perustutkinto
  • Erikoistumisaste
  • Ammattikorkeakoulututkinto
  • Iltatunnit

Eurooppalainen opintosuoritusten siirtojärjestelmä (ECTS)

CANVAS tutkinnot muotisuunnittelussa, räätälöinnissä ja muotitekniikoissa, graafisessa suunnittelussa ja kuvituksessa ovat korkeaa ammattistandardia, ja ne on integroitu eurooppalaiseen opintosuoritusten siirtojärjestelmään (ECTS), joka tarjoaa korkeamman asteen tutkintoja '3-5- 8 '-malli (kandidaatit - maisterit - tohtori). Järjestelmä perustuu ohjelman työmäärään ja ohjelman tavoitteiden saavuttamiseen tarvittaviin tunteihin.

Liity CANVAS koulutuksesi seuraavalle tasolle ja varmista, että saavut luovuustavoitteesi!

Sijainnit

Lausanne

Osoite
Avenue de Sévelin 46
1004 Lausanne, Vaud, Sveitsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin