CERAH - The Geneva Centre for Education and Research in Humanitarian Action

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Centre for Education and Research in humanitaarisen avun Yhteyksissä, joissa humanitaariset interventiot avautua ovat monipuolisempia ja monimutkaisia ​​kuin koskaan aiemmin. Hätätilanteissa paikoin jo kärsii kroonisesta alikehityksestä, kukin tilanne vaatii erityisiä ja mukautettuja vastauksia. Kohdatessaan nämä monimutkaisia, avustustyöntekijöiden täytyy näyttää ja käyttää monenlaisia ​​taitoja ja osaamista selviytyä aseellisessa selkkauksessa, epidemiat, luonnonkatastrofit ja sosiaalista syrjäytymistä.

Koulutus ja tutkimus CERAH tarjoaa koulutusohjelmia ja tekee akateemista tutkimushankkeita kansainvälisesti tunnettu, piirustuksen Geneven verkosto kansainvälisten instituutioiden ja kansalaisjärjestöille.

CERAH n poikkitieteellistä tutkimusta projektit edistää kriittinen analyysi humanitaarisen alan ja humanitaarista työtä, jonka tavoitteena on parantaa suorituskykyä, ja rohkaisevia pohdintaa ammattikäytäntöihin, politiikka humanismin ja humanitaaristen järjestöjen.

Tunnustuksena monenlaisia ​​taitoja ja laajoja tietoja humanitaaristen ammattilaiset vaativat nykyään, CERAH kurssit tarjoavat syvällistä koulutusta aiheista, kuten kansainvälistä humanitaarista oikeutta, kansanterveydelle tai projektinhallinnan kansalaisjärjestöjen. Perehdytään erilaisiin akateemisen näkökulmista, kuten antropologia, talous ja valtiotieteitä.

Modulaarinen lähestymistapa koulutukseen humanitaarisen ammattilaisten

CERAH kurssit ovat rakenteeltaan tarjota useita vaihtoehtoja sopivia työskenteleville humanitaarisen toiminnan:

Master of Advanced Studies (MAS) (10-12 kuukausi kokopäiväistä / 60 op) kattaa kaikki humanitaarisen toiminnan ja mahdollistaa opiskelijoiden myös erikoistua 2 alueilla heidän valintansa. Ohjelman keskeisistä tavoitteista keskittyy hankintaa teoreettisia työkaluja ja käytännön taitoja sovellettavissa nykypäivän humanitaarisiin operaatioihin. Diploma of Advanced Studies (DAS) (4 kk koko ajan / 30 op) sallii humanitaarisen ammattilaiset pohtimaan työkokemusta ja saada uusia oivalluksia sekä analyyttisiä taitoja. Ohjelma antaa osallistujille katsauksen käsitteellisen ja toiminnalliset näkökohdat humanitaarisen toiminnan. Useat todistukset Advanced Studies (CAS) (6-7 viikkoa / 10 op jokaiselle CAS) tarjoaa ammattilaisille mahdollisuuden syventää tietojaan ja aquire taitoja erityisesti aloilla humanitaarisen toiminnan. Intensiivinen koulutus toimitetaan tutkijoiden ja kokeneiden humanitaarisen ammattilaisille.

Erityinen 8 kk Etäopetus Certificate of Advanced Studies - suunnittelu strategiat ja projektit humanitaarisen Action (8 kuukaudeksi / 15 op) mahdollistaa ammatti tutkia osa-aikaisesti etäopiskeluna kun hakee uusia taitoja ja tietoja niiden todellista työympäristöä, jossa valmennusta ja tukea. Tämä kurssi sisältää 10 päivän puolivälissä ohjelmaa asuntojen session Ugandassa.

Yhden viikon Temaattinen Seminar lyhyitä kursseja (1 viikko / 2 op kullekin TS) ovat interaktiivisia koulutus muotoja, jotka mahdollistavat osallistujat analysoida erilaisia ​​kysymyksiä erittäin tärkeää nykyajan humanismin. Kurssit johtavat vanhempi tutkijat ja kokeneita humanitaarisen ammattilaisille, jotka ohjaavat osallistujia rakentamaan ajattelun taidot ja hankkia käytännön työkaluja.

Geneve: keskusta humanitaarisen toiminnan Geneve on tunnettu kansainvälinen keskus humanitaarisella alalla.

Punaisen Ristin kansainvälinen komitea, Lääkärit ilman rajoja, Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun yhdistysten kansainvälinen liitto, YK: n ihmisoikeusvaltuutetun, kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön ja Maailman terveysjärjestön kaikilla on pääkonttori Genevessä.

Kaupungin lisäksi isännät avain toimistoja YK: n toimisto humanitaaristen asioiden koordinoinnista, UNICEF, UNDP, YK: n pakolaisasiain ihmisoikeusvaltuutetun, ja Human Rights Watch. Kymmeniä kansainvälisten kansalaisjärjestöjen mipaikkamme Genevessä.

CERAH ja sen opiskelijat hyötyvät ainutlaatuinen pääsy näihin tärkeitä toimijoita humanitaarisen alan, samoin kuin keskuksen siteet Geneven arvostetun korkeakoulut.

akateemista huippuosaamista Opettajien ja tutkijoiden useiden tiedekuntien yliopiston Geneve (Medicine, Sciences, Law, kääntäminen ja tulkkaus), Graduate Institute (IHEID) ja humanitaaristen järjestöjen tuovat erityisasiantuntemusta ja ainutlaatuinen näkökulmia rikastuttaa CERAH n monitieteinen ohjelma.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Certificates » Katso Kurssit »