Lue virallinen kuvaus

CIES - International Centre for Sports Studies on itsenäinen tutkimuskeskus, joka sijaitsee Sveitsissä Neuchâtelissa. Se perustettiin vuonna 1995 perustana jalkapalloliiton (FIFA), Neuchâtelin yliopiston, kaupungin ja Neuchatelin osavaltion välille.

Kuva: FIFA Master 18th Edition kotona FIFA: n tyytyväinen sekä FIFA: n presidentti Gianni Infantino että pääsihteeri Fatma Samoura.

Monitieteellisen lähestymistavan avulla CIES tarjoaa korkealaatuisia koulutus- ja konsultointipalveluja urheilumaailmalle, jonka tarkoituksena on voittaa urheilun monimutkaisuus nykypäivän yhteiskunnassa ja parantaa sitä, miten sitä hallitaan ja hallitaan kaikissa urheilulajeissa.

Kansainvälisenä keskuksena CIES ylläpitää pätevää ja monipuolista henkilöstöä ja laajentaa jatkuvasti kumppanuuksiaan yksilöiden, yliopistojen ja urheilujärjestöjen kanssa ympäri maailmaa.

TEHTÄVÄMME

CIES rohkaisee jatkuvaan edistymiseen ja kestävään kehitykseen urheilun johtamisessa ympäri maailmaa hyödyntämällä täysin kansainvälistä kumppaniverkostoaan. Edistämme aktiivisesti kaikkien tutkimus- ja koulutuspartnereiden jatkuvaa tiedon ja kokemusten vaihtoa. on paikka, jossa akateemiset tutkimukset täyttävät käytännön hallinnan, mikä johtaa tutkimukseen perustuviin ratkaisuihin, jotka voidaan sovittaa paikallisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

CIES - International Centre for Sports Studies

Järjestäjänä CIES - Kansainvälinen urheilututkimuskeskus, yhteistyössä kolmen yliopiston, De Montfortin yliopiston Leicesterissä (Englannissa), SDA Bocconin kauppakorkeak ... [+]

FIFA-maisteriohjelma - Urheilun maisteri, laki ja humanistinen maisteri

Kansainvälisen urheilututkimuksen keskus (CIES) järjesti yhteistyössä kolme yliopistoa, De Montfortin yliopiston Leicesterissä (Englannissa), SDA Bocconin kauppakorkeakoulun Milanossa (Italia) ja Sveitsin Neuchâtelin yliopistossa (Sveitsi), FIFA Master in Management , Laki ja humanistiset tieteet perustettiin urheilumaailman johtamiskoulutuksen edistämiseksi. Se on kehittynyt huippututkinnoksi, joka kehittää ympärivuotisia johtajia, jotka voivat selviytyä yhä monimutkaisemmasta urheilumatkailusta.

Kuva: FIFA Master 18th Edition kotona FIFA: n tyytyväinen sekä FIFA: n presidentti Gianni Infantino että ... [-]
Sveitsi Neuchâtel Yhdistynyt kuningaskunta Leicester Italia Milano  + 2 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

CIES - International Centre for Sports Studies

CIES International Centre for Sports Studies
Osoite
International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1
2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Sveitsi
Verkkosivusto
Puhelin
+41 32 718 39 09
Osoite
Leicester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Milano, Lombardia, Italia