CIES - International Centre for Sports Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

International Centre for Sports Studies (CIES) on riippumattoman tutkimuksen keskus sijaitsee Neuchâtel, Sveitsi. Se perustettiin vuonna 1995 yhteisyritys Fédération Internationale de Football Association (FIFA), University of Neuchâtel, kaupungin ja valtion Neuchatel.

Käyttämällä monialaista lähestymistapaa CIES tarjoaa tutkimus, huipputason koulutus ja konsultointipalveluja urheilumaailman jonka tavoitteena on ratkaista monimutkaisia ​​urheilun nyky-yhteiskunnassa ja parantaa miten sitä säännellään ja hallitaan eri lajiin.

Kuten kansainvälinen keskus, CIES ylläpitää pätevä ja monipuolinen henkilökunta ja jatkuvasti laajentaa kumppanuuksia yksilöiden, yliopistojen ja urheilujärjestöjen kanssa ympäri maailmaa.

MISSIOMME CIES kannustaa jatkuvaan kehitykseen ja kestävän kehityksen hallintaan urheilun ympäri maailmaa täysin hyödyntäen kansainvälinen verkosto yhteistyökumppaneita. Olemme aktiivisesti käynnissä tiedonvaihtoa ja kokemuksia kaikille tutkimuksen ja koulutuksen kanssa. CIES on missä akateeminen tutkimus yltää käytännön hallintaa, jolloin tutkimukseen perustuvia ratkaisuja, jotka voidaan mukauttaa paikallisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Fifa Master - International Master In Management, Laki Ja Humanististen Urheilun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Sveitsi Neuchatel

Järjestäjä CIES - kansainvälinen keskus Sport Studies, yhteistyössä kolmen yliopiston, De Montfort University Leicester (Englanti), SDA Bocconi School of Management Milano (Italia) ja University of Neuchâtel (Sveitsi), FIFA Master in Management Laki ja humanistiset Sport luotiin edistämään johdon koulutuksen sisällä urheilumaailman. [+]

Järjestäjä CIES - kansainvälinen keskus Sport Studies, yhteistyössä kolmen yliopiston, De Montfort University Leicester (Englanti), SDA Bocconi School of Management Milano (Italia) ja University of Neuchâtel (Sveitsi), FIFA Master in Management, laki ja humanistiset Sport luotiin edistämään hallinta koulutuksen sisällä urheilumaailman. Se on kehittänyt tulla alkuun jatko-ohjelma kehittää monipuolinen johtajille, jotka voivat selviytyä yhä monimutkaisessa maailmassa urheilun.

Ainutlaatuinen ohjelma

FIFA Master tekee tutkinnon ainutlaatuisen matkalle läpi kolme eri Euroopan maissa opiskelemaan urheilua. Kolme yliopistoja Englannissa, Italiassa ja Sveitsissä, jotka ovat Euroopan eniten urheilu suuntautunut maissa, ovat yhdessä tarjota yhden vuoden ohjelma, joka yhdistää huippuluokan akateeminen opetus ja käytännön tapaustutkimuksia täydentää vierailevia luennoitsijoita ja paikan päälle. Kurssilla keskitytään kolmeen keskeiseen ja toisiinsa liittyviä näkökohtia urheilun humanististen, hallintoaan ja lainsäädäntöään.... [-]


Videot

FIFA Master Video

Wimbledon Field Trip Master 14

Ota yhteyttä

CIES International Centre for Sports Studies

Osoite, 1. rivi International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1
2000 Neuchatel, Sveitsi
Verkkosivu http://www.cies.ch/education/fifa-master/about-fifa-master/about-fifa-master/
Puhelin +41 32 718 39 09