CIES - International Centre for Sports Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus


CIES - International Centre for Sports Studies on riippumaton tutkimuskeskus, joka sijaitsee Sveitsissä Neuchâtelissa. Se perustettiin vuonna 1995 Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Neuchâtelin yliopisto, kaupunki ja Neuchatelin osavaltio.

Kuva: FIFA Master 18th Edition kotona FIFA: n tyytyväinen sekä FIFA: n presidentti Gianni Infantino että pääsihteeri Fatma Samoura.

Monitieteellisen lähestymistavan avulla CIES tarjoaa korkealaatuisia koulutus- ja konsultointipalveluja urheilumaailmalle, jonka tarkoituksena on voittaa urheilun monimutkaisuus nykypäivän yhteiskunnassa ja parantaa sitä, miten sitä hallitaan ja hallitaan kaikissa urheilulajeissa.

Kansainvälisenä keskuksena CIES ylläpitää pätevää ja monipuolista henkilöstöä ja laajentaa jatkuvasti kumppanuuksiaan yksilöiden, yliopistojen ja urheilujärjestöjen kanssa ympäri maailmaa.

TEHTÄVÄMME

CIES rohkaisee jatkuvaan edistymiseen ja kestävään kehitykseen urheilun johtamisessa ympäri maailmaa hyödyntämällä täysin kansainvälistä kumppaniverkostoaan. Edistämme aktiivisesti kaikkien tutkimus- ja koulutuspartnereiden jatkuvaa tiedon ja kokemusten vaihtoa. on paikka, jossa akateemiset tutkimukset täyttävät käytännön hallinnan, mikä johtaa tutkimukseen perustuviin ratkaisuihin, jotka voidaan sovittaa paikallisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

FIFA-maisteri - Urheilun Kansainvälisen Hallinnon Maisteri, Laki Ja Humanistiset Tieteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Sveitsi Neuchâtel

Järjestäjänä CIES - Kansainvälinen urheilututkimuskeskus, yhteistyössä kolmen yliopiston, De Montfortin yliopiston Leicesterissä (Englannissa), SDA Bocconin kauppakorkeakoulun Milanossa (Italia) ja Sveitsin Neuchâtelin yliopistossa (Sveitsi), FIFA Master in Management , Laki ja humanistiset tieteet perustettiin urheilumaailman johtamiskoulutuksen edistämiseksi. [+]

FIFA-maisteriohjelma - Urheilun maisteri, laki ja humanistinen maisteri

Kansainvälisen urheilututkimuksen keskus (CIES) järjesti yhteistyössä kolme yliopistoa, De Montfortin yliopiston Leicesterissä (Englannissa), SDA Bocconin kauppakorkeakoulun Milanossa (Italia) ja Sveitsin Neuchâtelin yliopistossa (Sveitsi), FIFA Master in Management , Laki ja humanistiset tieteet perustettiin urheilumaailman johtamiskoulutuksen edistämiseksi. Se on kehittynyt huippututkinnoksi, joka kehittää ympärivuotisia johtajia, jotka voivat selviytyä yhä monimutkaisemmasta urheilumatkailusta.

Kuva: FIFA Master 18th Edition kotona FIFA: n tyytyväinen sekä FIFA: n presidentti Gianni Infantino että pääsihteeri Fatma Samoura.Ainutlaatuinen ohjelmaFIFA Master tekee tutkinnonsaajat ainutlaatuisen matkan kautta kolme eri Euroopan maata opiskelemaan urheilua. Kolme arvostettua yliopistoa Englannissa, Italiassa ja Sveitsissä, jotka ovat Euroopan urheiluun keskittyneimpiä maita, on koottu yhteen yhden vuoden ohjelmaan, jossa yhdistyvät korkeatasoinen akateeminen opetus ja käytännön tapaustutkimukset, joita täydentävät vierasopettajat ja vierailut. Kurssi keskittyy kolmeen keskeiseen ja toisiinsa liittyvään osaan urheilu-humanistisista, hallinnollisista ja oikeudellisista näkökulmista. Kun ohjelma on menestyksekkäästi suoritettu, jatko-opiskelijat saavat kolmen yliopiston toimittaman yhteisen tutkintotodistuksen.Kehitetään ainutlaatuisia ihmisiäFIFA Master tarjoaa dynaamisen kansainvälisen ympäristön, jossa on noin 20 eri kansallisuutta, jotka edustavat noin 30 jatko-opiskelijan luokassa, jotka valitaan vuosittain. Kansainvälinen monitieteellinen lähestymistapa tarjoaa jatko-opiskelijoille mahdollisuuden oppia erilaisia ​​aiheita ja kehittää analyyttisiä taitojaan selviytymään paremmin urheilualan nopeasti muuttuvista trendeistä.Ainutlaatuinen teollisuusFIFA-mestari tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata korkean tason kansainvälisiä urheiluliitoja, klubeja, virastoja ja järjestäytymisvaliokuntia johtavat johtajat, joiden avulla opiskelijat voivat rakentaa oman yhteysverkostonsa - yksi avain urheilun onnistuneesta urasta. Näiden mahdollisuuksien lisäksi jokainen jatko tulee myös FIFA: n Master Alumni Associationin (FMA) jäseneksi. FMA: lla on keskeinen rooli FIFA Masterin kaikkien alumnien yhdistämisessä, mikä luo pitkäaikaisia ​​sidoksia tutkinnon suorittaneiden välillä.HakemusperusteetFIFA-mestari pyrkii houkuttelemaan hakijoiden monipuolista profiilia,... [-]

Videot

James Kitching, Ex-Head of Sports Legal Services, Disciplinary and Governance AFC

Ya Gao, FIFA Master 17th Edition Postgraduate

Ashley Hughes, FIFA Master 17th Edition Postgraduate

FIFA Master 17th Edition Leicester experience

Ota yhteyttä

CIES International Centre for Sports Studies

Osoite, 1. rivi International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1
2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Sveitsi
Verkkosivu http://www.cies.ch/education/fifa-master/about-fifa-master/about-fifa-master/
Puhelin +41 32 718 39 09