CIES - International Centre for Sports Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CIES - International Centre for Sports Studies on itsenäinen tutkimuskeskus, joka sijaitsee Sveitsissä Neuchâtelissa. Se perustettiin vuonna 1995 perustana jalkapalloliiton (FIFA), Neuchâtelin yliopiston, kaupungin ja Neuchatelin osavaltion välille.

Kuva: FIFA Master 18th Edition kotona FIFA: n tyytyväinen sekä FIFA: n presidentti Gianni Infantino että pääsihteeri Fatma Samoura.

Monitieteellisen lähestymistavan avulla CIES tarjoaa korkealaatuisia koulutus- ja konsultointipalveluja urheilumaailmalle, jonka tarkoituksena on voittaa urheilun monimutkaisuus nykypäivän yhteiskunnassa ja parantaa sitä, miten sitä hallitaan ja hallitaan kaikissa urheilulajeissa.

Kansainvälisenä keskuksena CIES ylläpitää pätevää ja monipuolista henkilöstöä ja laajentaa jatkuvasti kumppanuuksiaan yksilöiden, yliopistojen ja urheilujärjestöjen kanssa ympäri maailmaa.

TEHTÄVÄMME

CIES rohkaisee jatkuvaan edistymiseen ja kestävään kehitykseen urheilun johtamisessa ympäri maailmaa hyödyntämällä täysin kansainvälistä kumppaniverkostoaan. Edistämme aktiivisesti kaikkien tutkimus- ja koulutuspartnereiden jatkuvaa tiedon ja kokemusten vaihtoa. on paikka, jossa akateemiset tutkimukset täyttävät käytännön hallinnan, mikä johtaa tutkimukseen perustuviin ratkaisuihin, jotka voidaan sovittaa paikallisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Sijainnit

Neuchâtel

CIES International Centre for Sports Studies

Osoite
International Centre for Sports Studies
c/o Hôtel DuPeyrou
Avenue DuPeyrou 1

2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Sveitsi
Puhelin
+41 32 718 39 09

Leicester

Osoite
Leicester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Milano

Osoite
Milano, Lombardia, Italia