Center for Comparative and International Studies (CIS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CIS Zürich

Center for Vertaileva ja kansainvälisen tutkimuksen (CIS Zurich) perustettiin vuonna 1997 johdolla professori Kurt Spillmann keinona saattaa yhteen poliittisen tieteen tutkijoita Sveitsin liittovaltion Institute of Technology Zürich (ETH Zurich) ja Zürichin yliopisto. Nykyään keskuksessa on kymmenkunta tiedekunnan jäseniä ja noin 150 jatko-opiskelijaa, väitelleiden tutkijoiden ja muiden tieteen ja hallinnollista henkilöstöä päässä ETH Zürichin Yhteiskuntatieteiden laitos ja humanistiset ja Zürichin yliopiston Department of Political Science. CIS Zürich on kaksi kampuksilla, yksi sydämessä Zürichin yksi Zürich Oerlikon.

Tutkimus CIS Zürich

Aikakaudella nopean maailmanlaajuisen muutoksia ja koskaan tiheämpi monenvälisiin verkkoihin, kansallisten ja kansainvälinen politiikka ovat yhä toisiinsa. CIS Zurich, siksi pyrkivät integroimaan tutkimuksen kansallisten poliittisten järjestelmien ja tutkimuksen kansainvälisen politiikan, jossa keskitytään monimutkaisten väliset kotimaisia, kansainvälisiä ja ylikansallisia poliittisia prosesseja, rakenteita ja instituutioita.

Näin meidän tutkimus keskittyy eri aiheista, kuten: - Demokratia, demokratisoinnin ja Public Governance - Konfliktien tutkimus-ja turvallisuusalan tutkimuslaitos - International Political Economy - kehitysyhteistyö - Policy Analysis - Swiss Politiikka - Euroopan Politiikka - Social Science Research Methods Meidän toimintamenetelmät vaihtelevat virallisen teorian, laadullisia tapaustutkimuksia ja kentän ja kokeellinen tutkimus ekonometrisiä menetelmiä ja laskennallinen mallintaminen.

Katso MA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Of Arts Vertaileva Ja Kansainvälisissä Tutkimuksissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 4 lukukautta September 2018 Sveitsi Zurich

MACIS on tutkimuksellista jatko-ohjelma poliittisen tieteen tarjoama Center for Vertaileva ja International Studies (CIS), yksi maailman johtavista poliittisista [+]

MACIS on tutkimuksellista jatko-ohjelma poliittisen tieteen tarjoama Center for Vertaileva ja International Studies (CIS), yksi johtavista valtiotieteen tutkimuskeskusten Euroopassa. CIS on yhteinen laitos ETH Zurich ja Zürichin yliopisto. 2013 Leiden Ranking sijoitettu ETH Zurich huipulla vuonna yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden Euroopassa. MACIS on 90-op-ohjelma ja kestää 3-4 lukukautta loppuun. Opetussuunnitelma keskittyy kysymyksiin demokratian, poliittinen väkivalta, poliittinen talous ja kestävä kehitys. Kaikki kurssit opetetaan Englanti joukkue kansainvälisesti tunnettuja professoreita. Pieniä luokkakokoja enintään 15-20, MACIS opiskelijat hyötyvät lähellä opiskelija-tiedekunnan vuorovaikutus, ja älyllisesti stimuloiva ympäristö. Pääsymaksu on kilpailun perusteella. Jossa korostetaan voimakkaasti teoriaa, menetelmiä, ja tutkimuksen Ohjelma toimii erinomainen valmistautuminen myöhemmin johtanut tutkimus tohtorin tutkinto tai tutkimuksellista työllisyyttä yksityisellä tai julkisella sektorilla. Noin puolet opiskelijat tulevat PhD-ohjelman IVY tai muualla Valmistuttuaan ohjelma. Toiset uraa yksityisellä sektorilla, hallitus tai kansainvälinen, ja kansalaisjärjestöjä. MACIS tarjoaa taloudellista tukea noin kymmenen opiskelijaa per kohortti tutkimus-ja assistentti kantoja, sekä huippuosaamista stipendin tarjoamia ETH Zürich. Lukukausimaksut ovat erittäin alhaiset kansainvälisessä vertailussa. Niille opiskelijoille jatkaa PhD tutkimusta seuraavan MACIS tutkimuksia rahoitetaan kokonaan yksi tutkimusryhmien IVY. Matkaa Geneva tarjoaa hyvät mahdollisuudet käyntejä, ja harjoittelupaikkoja kansainvälisten järjestöjen kanssa. MACIS on myös opiskelijavaihto järjestely Graduate Institute of International Studies (IHEID). Tavoitteiden ja rakenteen MACIS Ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille tehdä laadukasta tutkimusta erilaisia ​​poliittisia ilmiöitä, kuten demokratia, poliittinen väkivalta, Euroopan yhdentymisen, yhteiskunnallis-taloudelliseen kehitykseen, ja ympäristöhallinnon edistäjänä. Tätä varten opiskelijat suorittavat joukon keskeisiä seminaareja, jotka käsittelevät teorioita, menetelmiä ja niiden soveltamista keskeisille empiiristä tutkimusta vertaileva ja kansainvälisessä politiikassa. Varustettu näitä taitoja, opiskelijat voivat käydä omaa tutkimusta kautta osallistuminen tutkimus-seminaareja ja osallistumista tutkimusavustajina käynnissä oleviin... [-]