EPFL EMBA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MoT Executive MBA vetoaa kolme suurta, jotka ovat ratkaisevia nykypäivän liiketoimintaympäristössä. On olemassa kahdenlaisia ​​johtajia, jotka voivat todella muuttaa liikemaailmassa: Yrittäjät (luoda ja kehittää uusi yritys) ja intrapreneurs (luoda ja kehittää uutta toimintaa olemassa olevassa yrityksessä). MoT Executive MBA Ohjelma on suunniteltu erityisesti näitä profiileja.

Innovaatio, olivatpa ne sitten peräisin Hi-Tech tai Life Sciences, on avaintekijä kilpailukyvyn. Täydellistä levitystä innovaatioita liiketoiminnan näkökulmasta, se on tarpeen yhdistää Management and Technology yhdessä. Ohjelmassa käsitellään näitä keskeisiä ulottuvuuksia.

Lopuksi se toteaa, että globaalissa maailmassa, kasvavat markkinat suurin potentiaali on Kiina. Näin ollen ohjelmassa tapahtuu myös Peking ja Shanghai ja on solminut kumppanuuksia korkeimmilla sijoilla instituutioiden, kuten University of Peking, Jotta osallistujat voivat harjoittaa liiketoimintaa Kiina. Päivästä yksi ohjelma, oppiminen on erityisen hankekeskeinen varmistaa, että eri aiheita ovat välittömästi sovellettavia globaalissa maailmassa. Campus Ympäristö Lausannen yliopisto ja Ecole Polytechnique Fédérale sijaitsevat lähellä GenevenjärvelleNäkymät Alpeille. Keskus pääkaupunkiseudun 280000 ihmistä, Lausanne hyötyy liike-, kulttuuri-, urheilu-ja koulutusmahdollisuudet, jotka ovat houkutelleet kansainvälistä yhteisöä. Useat monikansalliset yritykset ovat niiden maailmanlaajuisesti tai Euroopan pääkonttori tässä tai sisällä 30 minuutin ajomatkan (Nestlé, Logitech, Merck-Serono, Hewlett Packard, Dupont, Medtronic, Motorola muutamia).

Maailman kauppajärjestön (WTO), Maailman henkisen omaisuuden järjestön (WIPO), European Centre for Nuclear Research (CERN) sekä Kansainvälisen olympiakomitean (KOK), on pääkonttori lähellä. Ulkomaalaiset opiskelijat muodostavat suuren osan ylioppilaskunnassa, ja monipuolinen valikoima kulttuuri-ja urheilutoimintaa (purjehdus, hiihto, jne.) edistävät nautittavaa ja houkutteleva opiskelija elämää.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Certificates - HealthcareStudies » Katso Certificates - AcademicCourses » Katso 1-vuotiset EMBA:t »

Videot

MoT EMBA Alumni

MoT EMBA Students