Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HGK FHNW (Academy of Art and Design FHNW) on sivusto hahmottaminen, tuotannon ja kriittistä pohdintaa.

Academy of Art and Design FHNW sen kymmenen Institutes, 750 opiskelijaa ja 200 tiedekunnan näkee itsensä elinvoimainen kasvualusta ideoita, kuten kulttuurinen ja poliittinen katalysaattori ja seismografi havaitsemiseksi yhteiskunnallisesti tärkeiden alojen taiteen, muotoilun ja tiede, jotka ovat sitten puhdistettu, käsiteltävä ja toimitettava esimerkillisesti muoti läpi teoriaa ja käytäntöä. Perusteella eriytetty käsitys ja pohdintaa, henkilökohtainen näkemys ja ymmärrys, Akatemian roolina joita nykypäivän haasteisiin läpi erilaisia ​​luovia tiloja ja ammatillinen näkökulmia.

HGK FHNW on sivusto monimuotoisuuden asenteita ja avoimuutta

Kautta integroiva infrastruktuuri ja trinational puitteet, uusitulla kampus Arts helpottaa tieteidenvälistä ja poikkitieteellistä oppimisen, tutkimuksen ja tuotannon. Opiskelijat voivat nykyään valita seitsemän BA ja neljä MA ohjelmat. Projektityön ytimenä ohjelmien yhdistäminen, kuten on tehty tutkimus, taiteellisesti kokeellinen, luova, teknologian ja tieteen lähestymistapoja. Tavoitteena kestävästi luoda vastaanottavainen tilaa töitä, laadukasta esineistöä ja tuotantoprosesseihin, Akatemia tukee aktiivisesti ja edistää potentiaali kokeilujen ja verkottumisen toisin kuin tavanomaiset tiedon tuotannon.

HGK FHNW on paikka vuoropuhelulle - opiskelijoiden ja opettajien välillä, tieteenalojen ja kulttuurien, tiedeyhteisön ja yleisön.

Osana kansainvälistä verkostoa, Akatemia tietoisesti etsii vaihtoa johtavien kumppanuusoppilaitoksia että toimivat samanlainen kriittinen keskustelu, pioneeri ratkaisuja tulevaisuuden konteksteissa ja kulttuureissa, ja ovat aktiivisesti mielipiteillä. Kun opetus on asunut ja välitettävät synerginen prosessin välillä liikkuvia yhteiskunnan, taiteen, politiikan ja talouden. Keski Akatemian sosiaalisen tehtävänä on koulutuksen tulevien sukupolvien itsenäisesti ajattelevien ja luottavaisesti toimivaltaisten taiteilijat ja suunnittelijat.

Visuaalinen viestintä instituutti / Basel School of Design

Visuaalinen Viestintä instituutti / Basel School of Design on tänään laitos Ammattikorkeakoulu Luoteis-Sveitsi (FHNW), Academy of Art and Design (HGK). Tarjoamme opetussuunnitelmiin kandidaatin ja maisterin tasolla alalla Visual Communication kansainvälisten akkreditoinnin (BA, MA, mdes). Tiedekunnan jäsenet osallistuvat aktiivisesti suunnittelijoita ja osallistuu soveltavan tutkimuksen hankkeisiin. Keski toiminnan painopiste on luoda kuvia viestintään. Visual Communication Institute kehitetty ulos vaikutusvaltainen perinne Baselin School of Design alkaa 1960-luvulla. Olemme laajentaneet tätä taustaa haasteisiin 21st Century. Olemme osa kansainvälistä verkostoa Taideteollisen Koulut, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia opiskelijoiden ja opettajakunnan.

Basel School of Design

Basel School of Design ja sen opiskelijat ovat vaikuttaneet kansainvälisen Graafinen suunnittelu yhteisö 1960-luvulta lähtien. Johdolla Armin Hofmann ja Emil Ruder kursseja Graafinen suunnittelu ja typografia kehitettiin. He olivat erinomaisia ​​malleja modernismin design koulutus.

Vuodesta 2000, Sveitsin koulutusjärjestelmä on tehty hämmästyttävän nopeasti sopeuttamaan oppilaitosten kansainvälisiä kandidaatin ja maisterin opinto-yliopiston tasolla. Tässä prosessissa Visual Communication osasto tuli erillinen instituutti toiselta asteelta School of Design (Schule für Gestaltung Basel). Olemme nyt osa yliopiston järjestelmän Luoteis Sveitsissä ja ovat kehittäneet opetussuunnitelma yliopiston tasolla kansainvälisen akkreditoinnin.

Tämä yliopisto tasolla instituutti on virallisesti nimeltään «Visual Communication instituutti / Basel School of Design» ja muodostaa yhdessä seitsemän muun Design- ja taide suuntautunut Institutes Akatemia Taideteollinen Basel (HGK Basel) kuin laitos ammattikorkeakoulun Sciences Luoteis-Sveitsi (FHNW).

Tänään Visuaalinen Viestintä instituutti / Basel School of Design tarjoaa kandidaatin tutkinto programm, kansainvälinen maisteriohjelma, International Summer työpajat, ja on mukana monissa kansallisissa ja kansainvälisissä tutkimus- ja kehityshankkeita.

Olemme ylpeitä siitä, mitä meidän instituutti on saavuttanut viime vuosina. Instituutti on opetussuunnitelma päivän ja huomisen muotoilu maailma jatkaa rikas Sveitsin Suunnittelu ja typografia.

Akkreditoitu British Skill Kehittämiskeskus (PCDL lueteltu toimielin.

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin