Geneva Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Geneva Business School !

Geneva Business School on johtava korkeakoulu, joka tarjoaa huippuluokan sveitsiläistä koulutusta. Ohjelmamme opetetaan sataprosenttisesti englanniksi ja kampuksemme sijaitsevat suurimmissa Euroopan kaupungeissa kuten Geneve, Barcelona ja Madrid.

Innovatiivinen metodologiamme tarkoittaa, että opettajia opetetaan pienissä ja keskittyneissä luokkahuoneissa huolellisesti valituilla tiedekunnan jäsenillä, jotka kaikki ovat huipputason ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet ohjaamaan heitä matkalla tulevaisuuden liiketoiminnan johtajiksi.

Geneva Business School tarjoaa erilaisia kandidaatin, maisterin ja tohtoriohjelmia.

Opiskelijat voivat halutessaan erikoistua johonkin monista suurtista yhtiöistämme, kuten kansainväliset suhteet, urheilun hallinta, digitaalinen markkinointi ja kansainvälinen rahoitus.
Geneva Business School kampukset sijaitsevat strategisesti kolmessa Euroopan monikulttuurisimmassa ja dynaamisimmassa kaupungissa.

Geneva Business School kampukset sijaitsevat strategisesti kolmessa Euroopan monikulttuurisimmassa ja dynaamisimmassa kaupungissa.

Geneven kampus sijaitsee Geneven kansainvälisten organisaatioiden vuosineljänneksen sydämessä, joka on yksi suurimmista diplomaattisen, taloudellisen ja yritystoiminnan keskuksista maailmassa. Tilamme ovat huippuluokan auditorio ja lukuisat opiskelukeskukset, jotka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan nykyaikaista oppimiskokemusta upealla opiskelijaympäristöllä.

Barcelona on synonyymi aurinkoon, merelle ja urheilulle, mutta on myös huippukohde teknologia-aloittajille, monikansallisille yrityksille ja innovaatioille. Kaupunki on täydellinen nuorille yrittäjille, joilla on keskeytymättömiä tapahtumia ja valtava joukko kykyjä vaihtaa ideoita.

Madrid on vilkas pääkaupunki ja Espanjan maantieteellinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus. Opiskelemalla Madridissa saat inspiraation dynaamisesta tiedekunnastamme ja osallistut maailmanluokan verkostoitumistapahtumiin - kaikki yhdessä Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista.

Kurssien kesto

  • Perustutkinto (kaikki kampukset: Geneven, Barcelonan ja Madridin kampukset)
    • Kandidaattiohjelman kesto: 3 vuotta
  • MBA-ohjelmien kesto: 1 1/2 vuotta (18 kuukautta)
  • Maisteriohjelmien kesto: 1 1/2 vuotta (18 kuukautta)
  • tohtorinarvo
  • DBA-ohjelman kesto: 3 vuotta

Sijainnit

Geneve

Osoite
La Voie-Creuse 16, 1202 Geneva (Switzerland)
1202 Geneve, Geneve, Sveitsi

Barcelona

Osoite
Carrer de Rivadeneyra, 4, 08002 Barcelona (Spain)
08002 Barcelona, Katalonia, Espanja

Madrid

Osoite
Calle del Conde de Peñalver, 45, 28006 Madrid (Spain)
28006 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin