Geneva Business School (GBS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa GBS!

Geneve Business School on johtava kauppakorkeakoulu joka tarjoaa huippuluokan, Swiss-laadukasta koulutusta maailmanlaajuisesti. GBS on tunnettu innovatiivisesta oppimisen menetelmiä ja sitoutumista uusien teknologioiden ja luokkahuoneen ulkopuolella. Hyödyt henkilökohtainen mentorointi, räätälöity koulutus ja meidän yhdeksän strategisesti sijaitsee kampuksilla, tarjoavat mahdollisuuksia opiskelijoille kilpailla tehokkaasti globaaleilla markkinoilla. Ollessaan GBS, sinulla on mahdollisuus opiskella missä tahansa toimipaikassamme jonakin vuonna.

Mikä tekee meistä ainutlaatuisia?

Geneva Business School

Swiss Quality koulutus ja UK Accredited Astetta

GBS yhdistää kahden maailman parhaat puolet, Sveitsin laatu yksityinen koulutus ja Yhdistyneen kuningaskunnan valtion akkreditointi.

Geneva Business School

Global Campus Network

Tutustu eri kansainvälisiin kohteisiin hakemalla maailmanlaajuista kampuksen siirron mahdollisuuksia.

Geneva Business School

Taattu Työharjoittelu Mahdollisuudet

Polkaista olet profesional uran hyödyntämällä erinomainen internship sijoitus palvelut.

Geneva Business School

Cutting Edge-ohjelmat

GBS on sitoutunut uusien ja innovatiivisten oppimismetodologiat.

Geneva Business School

Professional Faculty

Enemmistön kanssa Euroopan ja USA: professorit, meidän tiedekunnan jäsenet ovat ylimmän johdon työkokemus yli 20 vuotta.

Geneva Business School

räätälöidyt ohjelmat

GBS opiskelijat hyötyvät tehty mittojen ohjelmat ja joustavat aikataulut.

Geneva Business School

Henkilökohtainen valmennus

Tarjoamme yksilöllistä mentorointia ja tukea alusta loppuun.

Geneva Business School

Yksittäiset huomiota

Pienemmät luokkakoot varmistamiseksi henkilökohtaista huomiota.

Geneva Business School

Onnistunut International Network

Olemme ylpeitä menestyksekkään maailmanlaajuisen alumniverkoston joka työskentelee tällä hetkellä joidenkin maailman suurin yrityksille ja organisaatioille.

Geneva Business School

Digitaalinen koulutus

GBS edistää digitaalisten oppimista ja uusien teknologioiden käyttöä ja sen ulkopuolella luokkahuoneessa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Of Science In International Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta February 2018 Sveitsi Geneve Espanja Barcelona + 2 lisää

Master of Science in Finance, jolla on merkittävä International Finance on suunniteltu haastamaan ja kehittää ymmärrystä globaalin rahoituksen avulla tiukan koulutuksen käsitteellinen, analyyttinen ja empiirinen koukerot modernin kansainvälisen rahoituksen ja investointeja. [+]

Master of Science in Finance, jolla on merkittävä International Finance on suunniteltu haastamaan ja kehittää ymmärrystä globaalin rahoituksen avulla tiukan koulutuksen käsitteellinen, analyyttinen ja empiirinen koukerot modernin kansainvälisen rahoituksen ja investointeja.

Ymmärrät makrotalouden voimat, jotka muokkaavat maailmassa, miten arvioida riskejä ja vastata kehittyvien rahoituksen ja investointien haasteita.

Faktat Kesto: 18 kuukautta Laajuus: 90 op Kieli: Englanti Intakes: helmikuussa ja syyskuussa Tutkinto Myönnetään: Master of Science in Finance (MSc.F) Major International Finance. Vaihto-ohjelma: Pyöritä välillä Geneve ja Barcelona kampuksilla. Tarjoamme mahdollisuuden opiskella sekä kampuksilla aikana 18 kuukauden maisteriohjelman. Harjoittelupaikat: Opiskelija mahdollisuuksia työharjoitteluun tärkeitä yrityksille. Sijainti: Geneve ja Barcelona Ohjelma ... [-]

Master Of Science Islamilaisissa Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta February 2018 Sveitsi Geneve Espanja Barcelona + 2 lisää

Master of Science in Finance, jolla on merkittävä islamilainen Finance on kattava jatko-ohjelma ihmisille, jotka etsivät yksityiskohtaisen kuvan käsitteet ja mekanismit islamilaisen Finance, pankki- ja vakuutusalaa. [+]

Master of Science in Finance, jolla on merkittävä islamilainen Finance on kattava jatko-ohjelma ihmisille, jotka etsivät yksityiskohtaisen kuvan käsitteet ja mekanismit islamilaisen Finance, pankki- ja vakuutusalaa. Opiskelija oppivat professorit, joilla on laaja kokemus ja pystyy toimimaan millään IF toimielimen Valmistuttuaan.

Faktat Kesto: 18 kuukautta Laajuus: 90 op Kieli: Englanti Intakes: helmikuussa ja syyskuussa Tutkinto Myönnetään: Master of Science in Finance Major islamilaisissa Finance. Vaihto-ohjelma: Pyöritä välillä Geneve ja Barcelona kampuksilla. Tarjoamme mahdollisuuden opiskella sekä kampuksilla aikana 18 kuukauden maisteriohjelman. Harjoittelupaikat: Opiskelija mahdollisuuksia työharjoitteluun tärkeitä yrityksille. Sijainti: Geneve ja Barcelona Ohjelma ... [-]

Videot

Life on Campus

Hear from our students

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Chemin de la Voie-Creuse 16
Geneva, 1202 CH
Asiointiosoite
Geneva Business School
Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl.
Barcelona
España

Barcelona, 08007 ES