HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HTMi-tehtävä: Tule opiskelijaksi, tule johtajaksi

Seuraavan vuosikymmenen aikana kansainvälisen hotelli- ja matkailualan ennustetaan säilyttävän asemansa maailman suurimpana työnantajana ja maailman suurimpana johtotehtävien tarjoajana. HTMin tehtävänä on valmistaa opiskelijoita johtamisuralle tällä nykypäivän mielenkiintoisimmalla toimialalla. HTMiä tukee maailmanlaajuinen kansainvälisten hotelliyhtiöiden verkosto, jonka edustajat vierailevat säännöllisesti HTMissä rekrytoidakseen kampuksella. HTMi-tutkinnon suorittaneet löytyvät johtavista hotelliyhtiöistä ympäri maailmaa.

HTMi Vision: Olla johtava hotellien hallinnan instituutti maailmassa

HTMi: n vision toteutumista parannetaan sen viiden huippuosaamiskeskuksen avulla:

 • Kansainvälisen hotelli- ja matkailuhallinnon koulu
 • Sveitsin kansainvälinen vieraanvaraisuustutkimuskeskus
 • Kansainvälinen tapahtumajohtamisen koulutuskeskus Sveitsi
 • Kulinarianhallinnan keskus Sveitsi
 • Uranhallintakeskus121593_121544_P1055172.jpeg

Kansainvälisen hotelli- ja matkailuhallinnon koulu

Kansainvälinen hotelli- ja matkailuhallinnon korkeakoulu tarjoaa laadukasta koulutusta ja työharjoittelua kaikille opiskelijoille.

Opiskelijat saavat sveitsiläisen tyyppiset tutkintotodistukset koulutuksesta ja sen jälkeen kandidaatin tai MBA-tutkinnon yliopistoista, joilla on pitkät perinteet huippututkintoon tutkintotodistuksessa, ja kaikkia opetetaan englanniksi.

Bachelor BSc (Hons) -tutkinnon validoi ja myöntää Ulster University ja MSc Degree on vahvistanut ja myöntänyt Edinburg Napier University. HTMi on akkreditoitu ja tunnustettu muodollisesti korkea-asteen oppilaitokseksi EduQuan, Sveitsin laatu- ja hallintajärjestelmien liiton (SQS) ja Britannian akkreditointineuvoston (BAC) kanssa. BAC on Euroopan laadunvarmistuksen yhdistyksen (ENQA) täysjäsen. Kaikki perustutkinto-ohjelmat ja MSc ovat akkreditoineet Hospitality Institute.

Sveitsin kansainvälinen vieraanvaraisuustutkimuskeskus

Sveitsin kansainvälinen vieraanvaraisuustutkimuskeskus, joka on HTMi, on ainutlaatuinen Sveitsissä ja on erinomainen esimerkki HTMi: n johtamasta tutkimuksesta ja innovaatioista. Tutkimus on HTMissä avainasemassa kaikilla kursseilla, ja instituutilla on omat kansainväliset tutkimuslehtensä: Kansainvälinen vieraanvaraisuuden ja matkailun opiskelijalehti ja Hospitality Student Journalin nykyaikainen aihe. Tutkimus on keskeinen osa opiskelijoiden analyyttisten taitojen kehittämistä, jotka ovat välttämättömiä erinomaiseksi tulevaisuuden johtajaksi kansainvälisellä hotelli- ja matkailualalla.

Kansainvälinen tapahtumajohtamisen koulutuskeskus Sveitsi

Sveitsin Tapahtumien hallintakoulutuksen keskus tarjoaa kaikille opiskelijoille keskittymisen koulutukseen erilaisissa hotellitapahtumien hallinnan näkökohdissa. Tämän merkitys liittyy hotelliorganisaation tapahtumien erittäin suuriin tuottoihin ja voittoihin. Kampussa, jokaisena lukukautena, on suuri määrä tapahtumia kaikilla tasoilla, mukaan lukien konferenssit, häät ja kulinaariset tapahtumat. Keskus järjestää myös opiskelijaryhmiä työskentelemään ja tukemaan suuria kansainvälisiä tapahtumia, kuten olympialaisia.

Kulinarianhallinnan keskus Sveitsi

Sveitsin Culinary Management Center keskittyy tarjoamaan opiskelijoille tarvittavat taidot ja tiedot toimia keittiöympäristössä, kehittää reseptejä ja toimia a la carte- ja bankettitilaravintolassa, kampuksella, HTMi: ssä. Erityistä huomiota kiinnitetään eurooppalaiseen leipomiseen ja leivonnaisiin liittyvään taiteeseen, ja keskuksella on oma online-kulinaaritelevisio sekä online-reseptikirja, jossa on monia esimerkkejä kulinaarisen taiteen huippuosaamisesta.

Uranhallintakeskus

HTMin uranhallintakeskus on yhteydessä kaikkiin merkittäviin kansainvälisiin hotelliyhtiöihin ja sijoittaa opiskelijoita ympäri maailmaa. Keskus järjestää kansainvälisiä hotelliyhtiöiden rekrytointitapahtumia kampuksella, palkittujen opiskelijoiden uramatkoja johtaviin hotellikeskuksiin ympäri maailmaa ja tarjoaa työnhakutaitoja ja tukea kaikille opiskelijoille ja tutkinnon suorittaneille. Keskus järjestää myös työharjoittelua Sveitsissä kaikille HTMi-opiskelijoille.121594_121539_1P1A5909.jpeg

Opiskelijalähetys

Tule opiskelijaksi, tule johtajaksi

Toivotan teidät HTMi-tiedekunnan johtokunnan puolesta tervetulleiksi HTMiin. Seuraavan vuosikymmenen aikana kansainvälisen hotelli- ja matkailualan ennustetaan säilyttävän asemansa maailman suurimpana työnantajana ja suurimpana johtotehtävissä. Olemme todella kansainvälisellä toimialalla, joka vaatii kansainvälistä johtajien yhdistelmää heijastamaan hotelliemme kansainvälistä luonnetta. HTMin tehtävänä on valmistaa opiskelijoita johtamisuralle tällä nykypäivän mielenkiintoisimmalla toimialalla.

Jotta opiskelijamme voivat tutkia, opiskella ja kouluttaa hotellien ja matkailualan eri näkökohtia, HTMi-hotelli- ja matkailuhallinnon instituutissa on neljä "huippuosaamiskeskusta". Ne ovat kansainvälisen hotelli- ja matkailuhallinnon koulu, kansainvälinen vieraanvaraisuustutkimuskeskus, kansainvälinen tapahtumajohtamisen koulutuskeskus ja kulinaarisen hallinnan keskus. Opettajat ovat kaikki erittäin päteviä ja ovat täysin omistautuneita tehtävällemme valmistaa kaikki opiskelijat johtaviin tehtäviin hotelli- ja matkailualalla aina harjoittelijoista keskijohtajiin johtaviin johtajiin.

HTMiä tukee maailmanlaajuinen tukipalveluverkosto ja kansainväliset hotelliyhtiöt. Auttaaksemme meitä tehtävässämme joka lukukausi, kansainväliset hotelliyritykset vierailevat meillä rekrytoimaan kampuksella. Tässä heitä avustaa HTMi International Department. Valmistuneemme löytyvät johtavista hotelliyhtiöistä ympäri maailmaa.

Tervetuloa kansainvälisen hotelli- ja matkailuhallinnan maailmaan, tervetuloa HTMiin.

Ian RJ Larmour, johtaja, HTMi121595_121543_P1088087.jpeg

Yritysten yhteiskuntavastuu (CSR)

Näemme vastuumme (yhteiskuntavastuumme) huolehtia HTMi: n eri sidosryhmistä, mukaan lukien:

 • Opiskelijat tarjoamalla heille parhaan mahdollisen koulutuksen, koulutuksen, harjoittelupaikat ja ammatillisen käyttäytymisen koulutuksen saadakseen heidät valmiiksi uraksi tulevina johtajina.
 • Opetusministeriö ja siihen liittyvät koulutuksen laatuorganisaatiot kunnioittaen ja noudattamalla koulutussääntöjä ja -määräyksiä sekä laatustandardeja.
 • Vanhemmat eivät vain valmistamalla oppilaitamme oikein valmistautumaan, vaan kunnioittamalla myös lastensa tulevaisuuteen tekemiä investointeja.
 • Opiskelijoiden rekrytoijat tarjoamalla oikea-aikaista, tarkkaa ja tehokasta tietoa ja pitämällä HTMi: n laadukas maine.
 • Hotelli- ja matkailuala tarjoamalla niin monelle pätevälle opiskelijalle ja tutkinnon suorittaneelle tukea tulevaisuuden teollisuudelle ja tukemalla alaa myös monilla muilla tavoilla, tutkimuksella, tapahtumilla ja muilla tukialueilla.
 • Paikallinen talous Sveitsissä tuottamalla mahdollisimman paljon vaurautta erilaisille yrityksille ja organisaatioille.
 • Ympäristö takaamalla Sveitsin tiukka ympäristö ja oikeudelliset puitteet on sisällytetty HTMi: n toimintakulttuuriin.
 • HTMi: n henkilökunta tarjoamalla heille kaikki tarvittavat resurssit opiskelijoiden opettamiseen ja johtamiseen vaaditulla korkealaatuisella tasolla siten, että ne täyttävät opetussuunnitelman ja opiskelijoiden oppimistulokset.

Sijainnit

Sörenberg

Osoite
Marientalweg,3
6174 Sörenberg, sinimailanen, Sveitsi

Singapore

Osoite
HTMi Hotel and Tourism Management Institute (Singapore)
51 Cuppage Road, #03-05A/07
Singapore 229469

229469 Singapore, Singapore

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin