CREA Geneva | INSEEC GROUP

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus

CREA on johtava oppilaitos markkinoinnin, viestinnän, digitaalisen markkinoinnin ja taiteen suuntautumisvaihtoehdoissa. Joka vuosi yli 450 opiskelijaa kouluttaa kursseja, jotka toimittavat parhaat sveitsiläiset ja kansainväliset luennoitsijat. CREA tarjoaa tällä hetkellä kandidaatin ja maisterin tutkintoja, kokopäivätoimisia tai johtamiskursseja ammattilaisille sekä täydennyskoulutusta lyhyille kursseille sertifioitujen ohjelmien muodossa. CREA keskittyy kehittämään huippuosaamista seuraavilla aloilla - luominen, digitaalinen

Filosofia

Maailma muuttuu, koulutus on myös. CREA tarjoaa loistavan ponnahduslaudan tuleville ammattilaisille luomisen, markkinoinnin, viestinnän ja digitaalisten taitojen alalla.

Koulu ennakoi suuria muutoksia, joita digitaalinen maailma herättää markkinoinnissa ja viestinnässä, ja kursseja on määritelty uudelleen uusilla tarpeilla näillä aloilla (ylellisyys, muoti, urheilu jne.).

Opi kokemuksesta. On hyödytön oppia ymmärtämättä. CREA: ssa uskomme, että koulutus voi olla kokemusta, kokemusta, kokemusta ja kokemusta. Tästä syystä kurssimme johtajat ja luennoitsijat ovat kokeneita ammattilaisia. Koulu, joka on lähellä liike-elämää

Tietämyksen tulisi olla asiantuntijoilta. Meidän opettajamme ovat kaikki alan ammattilaisia. He jakavat osaamistaan ​​ja työkalupakettiaan oppilaidensa kanssa niin, että kaikki oppiminen on relevanttia nykyiselle liiketoimintaympäristölle. Työelämä muuttuu nopeasti ja on tärkeää, että jokainen opiskelija voi syöttää sen asiaankuuluvilla taidoilla.

CREA jakaa verkostonsa, mukaan lukien sveitsiläiset ja kansainväliset yritykset ja asiantuntijat, opiskelijoidensa kanssa niin, että se pysyy lähellä liike-elämää. Ne tukevat oppilaita ja koulua hankkimalla ammattitaitoa, joka liittyy nykyiseen ammatilliseen työpaikkaan.

ECTS-opinnot

Toimitamme opintomme kandidaatin ja pääaineen opiskelijoille. Nämä opintosuoritukset tunnustetaan ammattialajärjestöjen ja CREAn kumppanitoiminnan harjoittajina, mutta eivät ole valtion myöntämiä tutkintotodistuksia.

Ne myöntävät kuitenkin yksityisen koulun ja noudattavat tiukasti Bolognan prosessissa julkaistuja menettelytapoja. ECTS-opinnot perustuvat järjestelmään, jonka avulla voidaan mitata tutkimuksia (face-to-face -tutkimukset, tutkimustyö, henkilökohtaiset opinnot jne.).

Kandidaatin kurssiemme arvo on 180 opintopistettä ja maisterikurssimme 120 opintopistettä. Yhteistyösopimukset muiden eurooppalaisten instituutioiden ja ammattialojen kanssa antavat opiskelijoille mahdollisuuden liittyä muihin opintojaksoihin, erityisesti jatko-opintoihin.

CREA: lla on Geneven kauppakorkeakoulun (Public Education Department) myöntämä käyttöoikeus yksityisten koulujen osiossa.

E-oppiminen

Innovatiivinen verkkoympäristö mahdollistaa kaikkien opiskelijoiden syventävän tietämyksensä tietyillä aihealueilla, valmistautumaan luentoihin, muokkaamaan tai yksinkertaistamaan tietämystään alueilla, jotka täydentävät CREA: n tarjoamaa opetusta.

Sijainnit

Geneve

Osoite
Route des Acacias 43, 1227
Geneve, Geneve, Sveitsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin