Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ammattilaisten yliopisto

Lucerne University of Applied Sciences and Arts on ammattikorkeakoulu, jota tukevat Keski-Sveitsin kuusi kantonia. Se on tämän alueen, Sveitsin sydämen, suurin oppilaitos, jossa osallistuu kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmiin noin 4500 opiskelijaa, lähes 4 400 opiskelijaa jatko- ja johtotason koulutusohjelmiin ja 459 uutta tutkimus- ja kehityshanketta. Liam Anderson / Pexels

Missio, visio, arvojen kehys

Yliopiston missio, visio ja arvokehys kuvaavat sen keskeistä tarkoitusta koulutuslaitoksena, sen käyttäytymistä ohjaavia arvoja ja periaatteita sekä sen tavoitteita.

Tehtävä

Lucerne University of Applied Sciences and Arts tarjoaa koulujensa - tekniikan ja arkkitehtuurin, liiketoiminnan, tietotekniikan, sosiaalityön, taiteen ja suunnittelun sekä musiikin - kautta terveen aihekohtaisen koulutuksen ja tutkimuksen Keski-Sveitsissä. Se valmistelee opiskelijoitaan uralle valitsemallaan alalla ja helpottaa heidän kykyjään hankkia innovatiiviseen, luovaan ja yrittäjähenkiseen ajatteluun ja toimintaan. Vahvalla käytännöllisellä lähestymistavalla ja monitieteisellä huippuosaamisella yliopisto tuottaa asiantuntijoita, jotka kykenevät hallitsemaan 2000-luvun haasteet.

Näkemys

Opetuksen ja tutkimuksen korkea laatu ja tieteellinen syvyys tekevät yliopistostamme houkuttelevan valinnan ja mahdollistavat sen laajenemisen. Erikoistumisemme vahvuus ja poikkitieteelliset aiheklusterimme tunnustetaan Keski-Sveitsissä ja sen ulkopuolella sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Hyväksymme sivuttaisen ja toisiinsa liittyvän lähestymistavan ajatukseen ja toimintaan. Tämä heijastuu yliopiston laajassa käytännössä suuntautuneiden tutkinto- ja täydennyskoulutusohjelmien valikoimassa sekä sen tutkimus- ja kehitystoiminnassa. Tuemme sitoutumis-, avoimuus- ja läpinäkyvyyskulttuuria henkilöstömme ja opiskelijoiden keskuudessa sekä kumppaneitamme kohtaan.

arvot

  • Lucerne University of Applied Sciences and Arts henkilökunta on yhtenäinen intohimonsa koulutukseen, tutkimukseen ja kulttuuriin.
  • Yliopisto odottaa henkilökunnan ja opiskelijoiden osoittavan uteliaisuutta, itsenäisyyttä ja halua kehittyä ja esiintyä. Se vahvistaa heidän nykyisiä taitojaan ja tukee ajattelun ja toiminnan pohdintaa.
  • Henkilökohtainen vastuu, luotettavuus ja avoimuus muodostavat perustan luottamukselle, kunnioitukselle ja keskinäiselle kunnioitukselle.
  • Yliopisto käyttää erikoistumistensa osaamista ja saavutettavuuden ja suoraviivaisuuden perinteitä integroitujen ja poikkitieteellisten ratkaisujen toimittamiseen.
  • Yliopisto on sitoutunut kestävään kehitykseen. Sen toiminnalle on ominaista innovatiivisuus, tieteellinen ja taiteellinen laatu sekä korkea käytännön sovellettavuus.

Motto

Kouluttaa - tutkii - inspiroi

Sijainnit

sinimailanen

Osoite
Zentralstrasse 9
6003 sinimailanen, sinimailanen, Sveitsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin