Robert Kennedy College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tavoitteenamme on tarjota akateemista huippuosaamista etäopetuksen opiskelijoiden maailmanlaajuisesti soveltamalla huipputeknologiaa.

Robert Kennedy College on yksityinen oppilaitos Zürichissä joka perustettiin vuonna 1998. The College kokeiltiin Sveitsin laatu verkossa oppimista; Tarjoamme tiukkaa mutta joustava oppimisen ohjelmia, parantaa uusinta online-e-oppimisen teknologia, joka on kehitetty kokonaan itse.

Salfordin yliopisto University of Cumbria Yorkin St John University
Meidän master-tason ohjelmat tarjotaan verkossa yksinoikeudella kumppanuutta yliopiston Cumbrian , Salfordin yliopistossa ja Yorkin St John University . Meidän ohjaajat ovat valmistuneet joitakin parhaista yliopistoissa eri puolilla maailmaa, ja yli 5000 opiskelijaa 130 eri maasta, olemme aidosti kansainvälinen laitoksessa. Ohjelmamme yhdistyvät Sveitsin laadukasta koulutusta etäältä kanssa Residenssiuutisia College tiloissa Zürichissä, Sveitsissä ja Englannissa kampukset ainutlaatuista kumppaneita. Yhden viikon residenssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskelijoille yhdistää online oppimiskokemus kanssa perinteiseen opetukseen ympäristössä.

Opiskelijakeskeinen Filosofia

Klo RKC et ole vain opiskelija numero. Olet osa online oppimisympäristön sitoutuneita tiedekunnan jäseniä ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Yhdessä Olemme Team

Pakottava tavoitteena joukkue on, jotta voimme parantaa johdonmukaisesti koulutuksen laatua - oman koulutuksen.

Huipputeknologia

Olemme luvanneet tarjota uusinta palveluja opiskelijoille, käytämme huippuluokan ohjelmisto, joka on räätälöity verkkokurssi toimitus. OnlineCampus on kaikenkattava interaktiivinen ja helppo käyttää ohjelmistoa, joka tekee opiskelusta verkossa todella miellyttävä kokemus.

Maailmanluokan tiedekunta

RKC työllistää erittäin pätevää ohjaajia, jotka ovat valmistuneet johtavien yliopistojen kuten Harvard Business School,Stanfordin yliopiston,Oxford University,New York University, ja Wharton, mainitakseni vain muutamia.

maailmanlaajuista tunnustusta

Valmistuttuaan saat samassa määrin kuin opiskelijat, joilla tutkitaan kampuksella yliopiston Cumbrian Salfordin yliopistossa tai Yorkin St John University. Astetta tunnustetaan kaikkialla maailmassa.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Robert Kennedy College
Technoparkstrasse 1

Zurich, 8005 CH
Asiointiosoite
Switzerland Online, CH
Asiointiosoite
York St John University
Lord Mayor's Walk

York, Englanti, YO31 7EX GB
Asiointiosoite
The University of Salford
The Crescent, Salford

Salford, Englanti, M5 4WT GB
Asiointiosoite
UK Online, GB