Robert Kennedy College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tavoitteenamme on tarjota akateemista huippuosaamista opiskelijoiden etäopetuksessa maailmanlaajuisesti soveltamalla huipputeknologiaa.

Robert Kennedy College on yksityinen oppilaitos Zürichissä joka perustettiin vuonna 1998. The College kokeiltiin Sveitsin laatu verkossa oppimista; Tarjoamme tiukkaa mutta joustava oppimisen ohjelmia, parantaa uusinta online-e-oppimisen teknologia, joka on kehitetty kokonaan itse.

Salfordin yliopisto University of Cumbria Yorkin St John University

University of Cumbria , Salfordin yliopisto ja York St John University . Meidän ohjaajat ovat valmistuneet joitakin parhaista yliopistoissa eri puolilla maailmaa, ja yli 5000 opiskelijaa 130 eri maasta, olemme aidosti kansainvälinen laitoksessa. Ohjelmamme yhdistyvät Sveitsin laadukasta koulutusta etäältä kanssa Residenssiuutisia College tiloissa Zürichissä, Sveitsissä ja Englannissa kampukset ainutlaatuista kumppaneita. Yhden viikon residenssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskelijoille yhdistää online oppimiskokemus kanssa perinteiseen opetukseen ympäristössä.

Opiskelijakeskeinen Filosofia

Klo RKC et ole vain opiskelija numero. Olet osa online oppimisyhteisöä sitoutuneita tiedekunnan jäseniä ja muita opiskelijoita.

Yhdessä Olemme Team

Tämän tiimin ensisijainen tavoite on auttaa meitä jatkuvasti parantamaan koulutuksen laatua - koulutustasi.

Huipputeknologia

Sitoumuksemme tarjota uusinta tekniikkaa opiskelijoille käytämme huippuluokan ohjelmistoja, jotka on räätälöity verkkokursseille. OnlineCampus on kaikenkattava interaktiivinen ja helppo käyttää ohjelmistoa, joka tekee opiskelusta verkossa todella miellyttävä kokemus.

Maailmanluokan tiedekunta

RKC työllistää erittäin päteviä ohjaajia, jotka ovat valmistuneet johtavista yliopistoista, kuten Harvard Business School , Stanfordin yliopisto , Oxford University , New York University ja Wharton .

Maailmanlaajuinen Recognition

Valmistuttuaan sait saman verran kuin opiskelijat, jotka opiskelevat Campus yliopistossa Cumbria, University of Salford tai York St John University. Tutkinnot tunnistetaan maailmanlaajuisesti.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MBA » Katso MA » Katso MSc » Katso OTK »

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Robert Kennedy College
Technoparkstrasse 1

Zurich, 8005 CH
Asiointiosoite
Switzerland Online, CH
Asiointiosoite
York St John University
Lord Mayor's Walk

York, Englanti, YO31 7EX GB
Asiointiosoite
Salford, Englanti, M5 4WT GB
Asiointiosoite
UK Online, GB
Asiointiosoite
Carlisle, Englanti, CA1 2HH GB