SMC University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

DESIGN urasi

SMC on akkreditoitu kansainvälinen online Business School tarjoaa etäopetusta kandidaatin, maisterin ja tohtorin ohjelmia opiskelijoille maailmanlaajuisesti. SMC tarjoaa mitä siltä odotetaan johtavan yliopiston - säätiön ja jatkuminen loistava ura. Ja paljon muuta: parasta palvelun laatu, korkein tarkkaavaisuutta, state-of-the-art eLearning tekniikkaa. SMC on edullinen ja tarjoaa parhaan hinta yrittäjäkoulutuksen klo verraton asiakasystävällinen opetusta tasolla. Kanssa lukemattomia verkossa koulutuksen järjestäjille markkinoilla, luottaa sydämesi. Luota SMC.

BEST SERVICE

opiskelijatyytyväisyys palkinto 2016

MAAILMANLAAJUINEN

opiskelijaa> 130 maista

vuodesta 1985

Edelläkävijöitä etäopetusviranomainen

KEITÄ ME OLEMME?

SMC on aidosti globaali yliopiston opiskelijoiden kanssa yli 130 eri maasta. Koulutamme korkea tuloksen tunnetta individualismin, erottua väkijoukkoja. Saat unsurpased palvelu, vahva ammatillinen verkostoja, tosi uramahdollisuuksia ja oltava joustavia paikoillaan ja aika.

PARHAAT KÄYTÄNNÖT

Ydin SMC: n ylioppilaskunnassa, joka koostuu korkean tuloksen nykyisestä yli 130 eri maassa, on kehittynyt ammattitaitoa ja tyypillisesti asuu huipulla kansainvälisesti tunnettuja järjestöjä ja yrityksiä. Tämä seikka luo vertaansa vailla lisäarvoa SMC: n opiskelijoille sikäli, koska he hyötyvät jakaminen laaja kokemus, tietämys ja parhaita käytäntöjä - todellinen kilpailuetu.

Täydellinen FIT

Joustava online-ohjelmia

SMC: n joustava verkossa ylempää korkeakoulututkintoa ja jatkotutkintoja voi seurata osa-aikaisesti mistä tahansa paikasta linjassa opiskelijan henkilökohtaisen ja ammatillisen sitoumuksia.

Työskentelevät ammattilaiset ja yksityishenkilöt

SMC tunnustetaan tarve ammattilaisia ​​ja yksilöiden kysynnän paras mahdollinen joustavuus. Meidän etäopiskelu järjestelmän avulla oppilaat voivat luoda henkilökohtaisia ​​kalentereita linjassa ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​sitoumuksia.

Käynnissä olevat ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on käynnissä; ohjelmat voi seurata mistä tahansa, milloin tahansa ja mitä tahansa tahtiin.

Henkilökohtainen huomio on tunnusmerkki SMC palvelukulttuurin. Hallintomme ja tiedekunnan on yksi kaikkein reagoiva, huomaavainen, ja palvelu on suunnattu koulutuksen areenalla. Tämä näkökohta, joka merkittävästi parantaa oppimiskokemus, laatu, ja menestys.

AKKREDITOINTI

SMC on akkreditoitu Akkreditointi neuvoston kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat (ACBSP), johtava erikoistunut akkreditointi yhdistys yrittäjäkoulutuksen tukemiseen, juhlii ja palkitsevaa opetuksen huippuosaamista. ACBSP on ohjelmallinen akkreditointielin Yhdysvalloissa tunnustettu neuvoston Higher Education Accreditation, Chea.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso PhD » Katso MBA » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc In Finance

Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Juna + 1 lisää

MSc Finance ja hallinta tutkinto antaa kehittynyttä osaamista taloushallinnon ja ohjaava, kaksi kenttää, jotka ovat hyvin toisiinsa. Ohjelma on strateginen tasapaino yleisen liiketoiminnan kursseja ja rahoituksen ja valvoa erikoistuminen niistä. [+]

Strateginen tasapaino yleisen liiketoiminnan kursseja ja rahoituksen ja valvoa erikoistuminen niistä.

Best Value AKKREDITOITU MASTER

MSc Finance ja hallinta tutkinto tarjoaa kehittynyttä osaamista taloushallinnon ja ohjaava, kaksi kenttää, jotka ovat hyvin toisiinsa. Ohjelma on strateginen tasapaino yleisen liiketoiminnan kursseja ja rahoituksen ja valvoa erikoistuminen niistä. Näillä, koska ne on suunniteltu, on antaa sinulle vankka käsitys liiketoiminnan organisaatiosta ja sen eri toimintojen ja antaa sinulle työkalut arvioida kriittisesti yrityksen painopisteitä, ja sen vuoksi taloudellinen ja määräysvalta päätöksiä. Kurssi ääriviivat, tässä pykälässä säädetään auttaa tutustumaan haastava henkisen tason ohjelma ja edistyksellistä toimitussisältö työkaluja, kuten videomateriaalia, kotelot, tutkielmia, uusimmat artikkelit ja akateeminen arvosteluja. Tämä tutkinto edellyttää matemaattisia ja analyyttisiä taitoja. MSc. Rahoitus sopii henkilöille aktiivisesti näillä aloilla tai jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys aiheesta. Ne tarjoavat aktiivista ammattilaisille kriittistä tietoa ja työkaluja sekä niiden urakehitys. Rekrytointi potentiaali tutkinto on erittäin suuri, sillä kaikki yritykset vaativat varainhoidon ja suurempien yritysten rekrytoi yhä useampien yritysten ohjaimia.... [-]


Ota yhteyttä
Postiosoite
Swiss Management Center
4, rue des Communaux/12
rue du Clos,

Vevey, CH-1800 CH
Asiointiosoite
Vorstadt 26a,
Zug, 6300 CH
Sosiaalinen media