Schaffhausen Institute of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aja muuttuvaa kehitystä tieteen, tutkimuksen ja teknologian alalla

Miksi toinen yliopisto

 • Sairaudet ja ikääntyminen
 • Ympäristö ja ilmaston lämpeneminen
 • Sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja köyhyys
 • Sodat ja väkivalta
 • Avaruuden ja maailmankaikkeuden haasteet

Maailmallamme on monia globaaleja ongelmia, mutta tietokoneet voivat auttaa niiden ennustamisessa; siksi moderni fysiikka ja monet muut modernit tieteet johtavat meidät tietokonemaailmaan.

Valitettavasti nykyaikaisten digitaalisten tietokoneiden potentiaali on rajallinen - reaalimaailman ongelmat tarvitsevat parempia tietokoneita, tarvitsemme uusia tietokoneita, jotka käyttävät uusia fyysisiä periaatteita. Mutta uusien tietokoneiden luominen vaatii läpimurtoja monilla alueilla: uusille tietokoneille tarvitsemme edistyneitä materiaaleja, rakennamme paljon uutta laitteistoa, luomme uusia ohjelmistoja näiden tietokoneiden suunnitteluun, kehitämme uusia käyttöjärjestelmiä niiden käyttämiseksi, ja meidän on myös rakennettava uusia algoritmit ja sovellukset. Nämä ovat suuria haasteita, ja ne pitäisi ratkaista, koska jos ratkaistaan, voit ratkaista monia inhimillisiä ongelmia.

Tämän vuoksi perustimme uuden yliopiston - Schaffhausen Institute of Technology , joka keskittyy tieteeseen, tekniikkaan ja koulutukseen - valtaville (noin 10T dollaria) markkinoille tietokoneille, fysiikalle ja yrityksille, jotka tuottavat rajoittamatonta tulovirtaa kiinteistöjen, koulutuksen ja tieteen muutoksen kautta palvelut, spin-off- ja startup-yritykset, yhteisyritysrahoitus, oppiminen ja yliopiston johtamisjärjestelmä.

137097_pexels-photo-1438072.jpeg

Schaffhausen Institute of Technology vuoteen 2030 mennessä

SIT University

 • Top 50 alle 50
 • Globaali 100 parhainta CS: ssä, fysiikka, liiketoiminta
 • 2 500+ tutkinto-opiskelijaa pääkampuksella
 • 25 000+ sekoitettua tutkintoa
 • kampuksen ulkopuolella olevat opiskelijat
 • 250 000+ online-tutkinto-opiskelijaa

SIT: n tutkimuskeskus

25 + tuolia: kyberturvallisuus ja tiedon eheys, AI / ML, ohjelmistosuunnittelu, robotiikka ja autonomiset koneet, Quantum-tekniikat, edistyneet materiaalit, digitaalinen terveys, digitaalinen urheilu, uuden sukupolven yritysjohtaminen, taiteen ja tietotekniikan suunnittelu, digitaalinen oikeus

SIT Tech Park

 • 250+ SIT: n startup-yritykset ja T & K-keskukset
 • Yli 100 yhteistyökumppania - kävelyetäisyydellä yliopistosta

SIT: n tosiseikat

 • 100 miljoonaa dollaria + sijoitus 8 vuoden aikana
 • 500 miljoonaa dollaria + vuositulot 15 vuodessa
 • 2,5B + markkinakatto 15 vuodessa (40% + IRR)
 • 5+ kampusta ympäri maailmaa
 • 500 000+ m2 kiinteistöä maailmanlaajuisesti

Viisi kampustamme keskittävät ponnistelunsa näille erityisalueille, ja aiomme saavuttaa pääkampuksella noin 2000 opiskelijaa, noin 25 000 sekoitettua tutkintoa yliopiston ulkopuolella sijaitsevista opiskelijoista ja erittäin suuri määrä online-tutkinnon ulkopuolisia opiskelijoita. Panostamme näihin kolmeen alaan, koska uskomme, että tulevaisuus on erityisesti kyberturvallisuudessa ja tiedon eheydessä, tekoälyssä ja koneoppimisessa, ohjelmistosuunnittelussa, robotiikassa ja itsenäisissä koneissa, kvantitekniikoissa ja edistyneissä materiaaleissa, samoin kuin monilla aloilla kauppatieteet.

137099_pexels-photo-1595391.jpeg

Kuinka SIT menestyy?

Rakennamme yliopistoa yhteistyössä Carnegie Mellonin kanssa, joka on maailman kaikkien tietotekniikan koulujen viiden parhaan joukossa, ja Singaporen kansallisen yliopiston (NUS) kanssa. Me rakennamme sitä hallituksillamme: strategisen neuvottelukunnan puheenjohtaja on fysiikan Nobel-palkinnon saaja Konstantin Novoselov, jäseninä Nicolas Gisin - yksi kvanttitekniikan kuuluisimmista yrittäjistä ja joka on myös yksi mainituimmista elävistä fyysikoista Sveitsin edustaja Geneven yliopistossa, Artur Ekert NUS: ssä, Mihhail Lukin Harvardissa, Mark Kamlet, joka oli proviisori Carnegie Mellonissa.

Visio ja arvot

SIT: n tehtävänä on ajaa muuttuvaa kehitystä tieteen, tutkimuksen ja teknologian alalla. SIT keskittyy kvantitekniikan, edistyneiden materiaalien, AI: n, syvän oppimisen ja kyberturvallisuuden strategisiin tutkimusalueisiin.

Näihin sisältyy sekä perustutkimus että sovellustutkimus ohjelmistojen, laitteistojen, järjestelmien, verkkojen, verkon, tietokantojen, Internetin ja tietoturvan sekä inhimillisten, oikeudellisten ja yksityisyyttä koskevien näkökohtien osalta. Kaikilla näillä alueilla SIT kohdistaa perustieteen ja kehittää sitä sovellusten ja yrityksen perustamisen kautta.

SIT on poikkitieteellinen suunnittelussa ja yhdistää perinteiset ja progressiiviset opetuslähestymistavat vahvaan virtuaaliseen ja laajennettuun elementtiin.

Miksi Schaffhausen

SIT: n koti Schaffhausenissa, Sveitsissä, on vain 45 km: n päässä Zürichistä, ja sillä on pääsy Euroopan suurimpaan teollisuus- ja teknologiapohjaan, joka kattaa Sveitsin, Etelä-Saksan ja Pohjois-Italian.

Schaffhausenin taloudelle on ominaista jännittävä yhdistelmä kansainvälisiä yrityspalvelujen tarjoajia ja innovatiivisia yrityksiä, joilla on korkeasti kehittyneet tekniikkaominaisuudet. Kantonin hallitus on viimeisen 20 vuoden aikana johdonmukaisesti noudattanut kohdennettua strategiaa, joka on houkutellut noin 600 yritystä perustamaan toimintansa Schaffhauseniin. Ne ovat nyt osa paikallista yritysmaisemaa erittäin innovatiivisten yritysten kanssa, jotka ovat erikoistuneet edistyneeseen valmistukseen ja T & K-toimintaan.

Sijainnit

Schaffhausen

Osoite
Schaffhausen Institute of Technology,
Vordergasse 59

8200 Schaffhausen, Schaffhausen, Sveitsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin