Sprachschule Schneider

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sprachschule Schneiderin filosofia

Opetamme kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan kieltä. Edistämme ihmisten välistä viestintää eri äidinkieltä ja pitävät tärkeänä kulttuuriset ja sosiaaliset näkökohdat kielen.

Menetelmät

Meidän opetusmenetelmät perustuvat seuraaviin seikkoihin: pienryhmissä 3-6 osallistujaa vilkas oppitunteja, joiden avulla runsaasti mahdollisuuksia puhua yksilön ja joustava kurssitarjonta muotoja kannustamalla ilo oppimiseen Mini-ryhmien osallistujien kokemus motivoida oppitunteja ja mukava ilmapiiri ja kannustetaan aktiivisesti osallistua luokassa. Sinulla on runsaasti mahdollisuuksia puhua ja menettää kaiken alkuperäisen estoja nopeasti.

opetus

Opettajamme ovat erinomaisesti päteviä sekä kielitieteen ja didaktiikan. Oppitunnit on suunniteltu mukaan osallistujien oppimisen tavoitteet ja ottaa huomioon kaikki yksilön toiveiden liittyvät Kurssin rakenne.

Menestys

Jotta kaikki osallistujat suorittavat kurssin onnistuneesti, olemme aina kannustaa ilo oppimiseen oppitunneilla. Tavoitteeseesi on helpompaa ja motivaatio todella tutustua kieli on taattu!

Sijainnit

Zurich

Osoite
Renggerstrasse nr. 3
CH-8038 Zurich, Zurich, Sveitsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: