Sustainability Management School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Sustainability Management School?

Tavoitteena Sumas on kouluttaa sosiaalisesti vastuullinen globaali päättäjät tulevaisuudessa joka tekee todellinen ero maailman. Sen tarkoituksena on tarjota innovatiivinen sekoitus terveen liiketoiminnan tuntemus ja syvä ymmärrys kestävän kehityksen.

Miksi Sustainability?

Kestävä tulevaisuus ei ole enää vaihtoehto tai valinta, se on tullut välttämättömyys. Tulevat sukupolvet johtajat joutuvat miettimään uudelleen liiketoiminnan käytäntöjä, jotta kestävä vaikutus ympäristöön, talouskehitykseen sekä yhteiskuntaan yleensä.

Miksi Sveitsi?

Opiskelu Sveitsi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia Sveitsin arvoja kuten rehellisyys, ympäristön kunnioittaminen ja suvaitsevaisuus monimuotoisuutta. Sumas on Business School perustuu täysin kestävyyteen ja se on ensimmäinen laatuaan.

Campus

Päämaja International Union for Conservation of Nature (IUCN) Gland, Sveitsi, tarjoaa täydellisen ympäristön tämä ainutlaatuinen kokemus opiskelusta Sumas.

Tämä innovatiivinen rakennus, vihittiin kesäkuussa 2010, on sertifioitu Minergie ECO-P ja sen tavoitteena korkeimmalla tasolla Yhdysvaltain LEED.

Sijainnit

rauhanen

Osoite
Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney
CH-1196 rauhanen, Vaud, Sveitsi

Sveitsi Online

Osoite
Sveitsi Online, Sveitsi

Milano

Osoite
Via Tortona, 56
20144 Milano, Lombardia, Italia