SBS Swiss Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

SBS Swiss Business School on uraauurtava hallintokeskus, jonka tehtävänä on valmistella opiskelijoita maailmanlaajuisen uran uraan kansainvälisessä johtamisessa, rahoituksessa, markkinoinnissa ja muilla aloilla. Olemme laatupainotteinen niche-pelaaja.

Opetamme huipputekniikan teoriaa, upotetaan opiskelijoita kansainvälisiin kokemuksiin ja yhdistämme ne parhaisiin käytäntöihin liiketoiminnassa. Osallistujat ohjelmiimme oppivat paljon enemmän kuin hallinnon teoria ja käytäntö; he saavat uusia ajattelutapoja, jotka voivat muuttaa elämänsä ja organisaation menestystä perusteellisesti.

Hyödynnä investointejasi. Olemme ainutlaatuinen koulu monista syistä:

- Kätevä, edullinen oppiminen

- Kansainvälinen ydin

- Täysin akkreditoitu laitos, johon luotat

- Yritysyhteydet

- Sijaitsee Zürichissä

- Kansainvälinen MBA-foorumi ja toimitusjohtaja Magazine (syyskuu 2010) luokittelevat SBS-MBA-ohjelmat Top Tierin joukkoon Euroopassa

Kansainvälinen ydin

Olemme todella keskittyneet maailmaan. Ainutlaatuisesta aloitusohjelmasta kurssilla, joka on jatko-opinnoista jatkotutkinnon jatkokoulutuksessa, SBS-kokemus on täysin kansainvälinen. Yli puolet opiskelijoistamme tulee Euroopasta, Aasiasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Tarjoamme osallistujillemme kokemusta, joka valmistelee heitä toimimaan helposti rajojen yli ja kulttuureissa - ympäristössä, joka palkitsee monimuotoisuuden ja kykyä tuoda maailmanlaajuinen näkökulma liiketoiminnan tutkimiseen.

Täysin akkreditoitu laitos, johon luotat

SBS Swiss Business School on täysin akkreditoitu kansainvälisen yleiskokouksen Collegiate Business Education (IACBE), Yhdysvaltojen laajuinen akkreditointielin. Kansallinen akkreditointi on korkein akkreditointimuoto, jota laitos voi saada. IACBE on ylistänyt SBS: tä liiketoiminnan kasvattajana.

Yritysyhteydet

SBS on sertifioitu myös korkeakoulututkinnon Swiss Quality Assurance -sertifikaatin Eduquassa. Se ottaa huomioon useita perusteita, joilla varmistetaan laitoksen laatu ja tarkistetaan kolmen vuoden välein.

SBS on läheisessä yhteydessä liiketoiminnan maailmaan opetuksen, tiedekunnan, tapahtumien ja sijoittumisverkoston kautta. Liiketoiminnan johtajat käyvät usein koulussa keskustelemaan oppilaiden kanssa tai opettamaan kursseja ja tarjoamaan opiskelijoille suoraa mahdollisuutta oppia huipputason liiketoimintakäytännöistä. Yrityksiä, jotka haluavat luoda uusia linkkejä, pyydetään ottamaan yhteyttä sijoittautumistoimistoomme.

Luokat usein käyttävät nykyisiä liiketoiminnan ongelmia niiden aiheena. Opiskelija kuulee asiantuntijoita ja osallistujia päätöksenteossaan ja esittää lopulliset johtopäätöksensä yhtiön ylimmälle johdolle. Tällaisten "elävien" tapaustutkimusten avulla he seuraavat asioita kehittyessään ajan myötä ja hyötyvät oppimisesta tietämyksen hyödyntämiseen globaalin talouden viimeisimmälle kehitykselle.

Viime kädessä voimakkaimmat yhteydet liiketoimintaan ovat työnantajakontaktimme verkoston kautta. SBS: llä on kadehdittava ennätystulos sijoittautuneille johtajille ja instituutioille eri puolilla maailmaa. Useat työnantajat käyvät joka vuosi koulua tunnistamaan sopivat tutkinnon suorittaneet täyttämään yrityksensä työpaikat. Sijoitustoimistomme ylläpitää säännöllistä vuoropuhelua mahdollisten työnantajien kanssa ja on valmis ottamaan heidät vastaan ​​kampuksella.

Sijaitsee Zürichissä

Zürich on ollut tasalaatuisesti maailman numero yksi kaupunki elämänlaadun, joten se on ihanteellinen paikka opiskella kansainvälistä hallintaa.

Monet monikansalliset yritykset sijaitsevat alueella, koska Zürichin keskeinen sijainti on Euroopan sydämessä. Lentokenttä on vain yksi tunti Lontoosta, Pariisista, Brysselistä tai Berliinistä. Zurich on Sveitsin taloudellinen ja taloudellinen pääoma.

Zürichin kulttuurielämän laatu ja monipuolisuus sekä lukuisat teatterit, museot ja kansainväliset konferenssit tekevät siitä hyvän paikan globaalin koulutuksen saamiseksi.

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Zürichin järven rannalla ja tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Lopuksi kaupungin kosmopoliittinen luonne, jossa on lähes 100 kansalaisuutta kaikkialta maailmasta, saa kaikki tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Osa-aikainen MBA » Katso DBA » Katso EMBA-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

Zürich, Zurich, CH - 8302 CH