The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikä on biogeneratiivinen tiede?

Bioregeneratiivinen tiede (BRS) on monitieteinen biotieteen ala (ala), joka tutkii ja vuoropuhelua luonnollista alkuperää olevien aineiden, luonnossa esiintyvien aineiden ja bioteknologian tuotantotuotteiden soveltamisesta kohdistuu vaurioituneisiin soluihin, korjaa ja / tai korvaa vaurioituneet kudokset ja elimet, sekä, kautta vaikuttavan häiriön ja stimulaation biologisten prosessien solutasolla, jolloin biologinen ikä kääntyminen, käänteinen patologisen taustalla olevia mekanismeja rappeutumista ja aktivointi korjaus Pathways .

Tieteen ja estetiikan yhdistäminen

Bioregeneratiivisessa estetiikassa keskitytään siihen, kuinka BioRegenerative Science voi palauttaa yhtenäisen (ihon) järjestelmän luonnollisen tilan ja sitä vastaavan patofysiologian, biogeneesin esteettisen farmakologian, kivunhallinnan, esteettisen dermatologian ja paljon muuta. Ohjelman tarkoituksena on myös antaa tarvittavat liikkeenjohdon ja yrittäjyyden taidot, joita vaaditaan estetiikoille voidakseen menestyä liiketoiminnassaan ja jopa edetä kohti franchising-toimintaa.

Pathway ammattimaisuuteen

Haluat estetiikan [kosmetologin] bioregeneratiivista tiedettä tullaksesi:

  • Sertifioitu bioregeneratiivinen estetiikka bioregeneratiivisissa tieteissä.
  • Harjoittelija, kun suoritat Advanced Diploma-tutkinnon.
  • Master-asiantuntija, kun suoritat biogeneratiivisen estetiikan maisterin.
  • Dr. konsultti-asiantuntija, kun suoritat bioregeneratiivisen estetiikan tohtorin tutkinnon.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Mikä on teollisuuden aukko, jonka EWAA täyttää?

  • Vakava ammatillisen akateemisen elimen puute, joka voisi palvella uudistuvien tiedeharjoittajien kasvua.
  • Ratkaiseva aukko on jatkuvassa ammatillisessa koulutuksessa regeneratiivisen tieteen kehittämisessä perinteisen tieteen käsityksen ulkopuolella.
  • Väistämätön tosiasia, että regeneratiivisen tieteen käytäntö kasvaa kiitettävällä salamannopeudella, jättäen kirjaamattoman, analysoimattoman ja tuntemattoman tiedon moninaisuuden kuiluun.
  • Kasvava inkvisitio regeneratiivisen tieteen ympärillä, jolla ironisesti ei ole erillistä kampusta, jonka pitäisi antaa tarvittava tieteellinen panos ja palaute sekä innokkaiden oppijoiden että toimittajien työhön ennen ja jälkeen teosten, jotka kasvavat tasaisesti vauhdilla maailmanlaajuisesti.

Näky

Tunnustetaan johtavaksi laitokseksi, joka on referenssi ja maailmanstandardi, joka kehittää, analysoi, arvioi, innovoi tutkimuksellisilla ja andragogisilla toimenpiteillä - kauneuden ja estetiikan bioregeneratiivisen tieteen tieteet.

Tämä laitos aikoo tarkoituksella ohjata bioregeneratiiviset tieteet laajasti osallistavaksi, kun ratkaisujen kehittämistä ja ratkaisututkimuksia tutkitaan selvästi määriteltyjen tulosten saavuttamiseksi. Tämä instituutti on myös haluttu instituutti yhteistyöhön teollisuuden ja muiden instituutioiden kanssa, jotka ovat uudistuvaa tiedekeskeistä tai uskovat ratkaisun kykyyn tällä tieteenalalla.

Kun matkustat kanssamme etenkin ennakkotutkinnon, maisterin ja tohtorin kautta, nouset mestarina, kuinka suorittaisit asiakastoimistotoiminnan, muotoilet ratkaisun, joka perustuu tarkkuusratkaisuihin heidän esteettisiin tavoitteisiinsa ja sinusta tulee ehdottomasti johtaja tässä toimialalla, jolla on pätevyys, olet ylpeä siitä, että sinulla on. Tämän lisäksi sinut sisällytetään myös kasvavaan kansainväliseen European Wellness (EW) -ryhmään, jossa kansainvälinen tieteellinen vaikutus on jatkuvasti dynaamista ja tuo sinulle valtavasti suotuisaa palautetta käytännössä toimivana biogeneraattorina.

EW: n esipuhe

EWA: n hallitus.

Koulutus on erittäin tärkeä yhteiskunnan yleisen edistymisen ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta. Nykyaikana bioregeneratiivisilla tieteillä on kyky muuttaa ihmisten ikää jatkuvasti kasvavan stressin dilemman ja sen hallinnan haasteiden kanssa. Nämä haasteet voidaan hoitaa ja hallita tehokkaasti, kun teollisuuspiirit tekevät yhteistyötä ja työskentelevät samanaikaisesti suurena ryhmänä hallita, ohjata ja vaikuttaa tulokseen lintuperspektiivillä ja toisaalta myös mikroskooppisen analyysin avulla.

Ainoastaan tieteellisesti tuettujen konseptien hallitsemisen avulla estetiikka pystyy tarjoamaan palveluja, joita hän yleensä tarjoaisi. Sellaisena bioregeneratiivinen tiede, jota opetetaan oppijoillemme, lisää ennennäkemättömän painon nykyiseen käytäntöönsä ja muodostaa tulevaisuuden aloittelijoille, jotka ovat vasta aloittamassa teollisuudelle.

Toisin sanoen, kun lääketieteellinen veljeys innovoi jatkuvasti eettisiä tapoja hallita ikääntymistä ja siihen liittyviä haasteita, ensihoitajien ja estetiikoiden / kosmetologien ja muiden sidosryhmien on työskenneltävä tieteellisen ja lääketieteellisen veljeyden rinnalla olevan erillisen suuren tavoitteen saavuttamiseksi. Ainoa tapa työskennellä tieteidenalojen välillä on koottu tieto. Tämä tieto on dynaamista, ja oppijoiden matkan alku on vain sytytys elinikäisen oppimisen kokemukselle.

Toivotamme kaikkea hyvää niille, joilla on ja niille, jotka tulevat kanssamme tähän tietomatkalle kanssamme, kun me yhdessä pioneerimme, puolustamme ja kasvamme yhdessä tällä alalla! Kiitos uskosta meihin!

Sijainnit

Lugano

Osoite
Lugano, Ticino, Sveitsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin