University of Business and International Studies Geneva (UBIS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Business & International Studies Geneva (UBIS) on sveitsiläinen kansainvälinen yliopisto, joka pitää opiskelijoita kaikkialta maailmasta ja tarjoaa perus-ja jatkotutkintoja Business Administration, kansainväliset suhteet, Media & Viestintä-ja tietojärjestelmät. &nbsp Opiskelijat ja työskentelee henkilöitä eri kulttuurin alkuperää hyötyvät akkreditoitu opinto-ohjelmat ja laadukasta opetusta Englanti, jotta ne voivat menestyä ja arvokasta järjestöjen nopeasti globalisoituvassa yhteydessä nykymaailmassa. Opiskelijoiden kanssa on tällä hetkellä kirjoilla yli 31 maassa ympäri maailmaa, UBIS on todella maailmanlaajuinen yliopisto. Muutama näistä maista: Albania, Algeria, Belgia, Botswana, Kamerun, Kanada, Kolumbia, Kroatia, Egypti, Ranska, Georgia, Ghana, Kreikka, Intia, Iran, Italia, Kenia, Kosovo, Lesotho, Libya, Nepal, Nigeria , Pakistan, Portugali, Venäjä, Sveitsi, Etelä-Afrikka, Uganda, Yhdistynyt kuningaskunta, Ukraina, Yhdysvallat. &nbsp&nbsp Helsingin liiketalouden ja International Studies, Geneve (UBIS) ovat: &nbsp - Antaa opiskelijalle vahva akateeminen perusta ja rohkaista opiskelijoiden kiinnostusta oppimiseen kautta saada tietoa käyttämällä modernia tietotekniikkaa; &nbsp - Tarjota koulutuksen resurssien ja tarvittavan tuen akateemisuuden avoimen tunnustukset järjestelmä; &nbsp - Kannustaa ikä opiskelijaa kehittämään taitojaan johtajuutta toimintaan globaalin liiketoiminnan ja kansainvälisessä ympäristössä; &nbsp - Tule koulutuksen järjestäjän valinta johtajien henkilöresurssien ja koulutuksen Geneven alueella; &nbsp - Maksimoi oppimismahdollisuuksia, jotka syntyvät monikulttuurisessa ympäristössä; &nbsp - Jatketaan tutkimus-, kehitys-ja innovaatiotoiminnan jotka auttavat ratkaisemaan yhteiskunnallisia ongelmia, ympäristön ja ekologisen nomy, ja &nbsp - Paikka on suuri merkitys kehitykseen tiedekunnan ja henkilökunnan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso Online EMBA » Katso Online MBA » Katso Online MA » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso EMBA-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master of Arts kansainvälisissä suhteissa - ma-ir

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 15 - 24 kuukautta February 2019 Sveitsi Geneva + 2 lisää

UBIS MA-IR-ohjelma on kehittänyt johtava professorit Geneve, Sveitsi ja avulla opiskelijat voivat tarkkailla ja saada yhteyttä monenkeskisten järjestöjen, YK: n ja sen oksat, kansalaisjärjestöjen [+]

UBIS MA-IR-ohjelma on kehittänyt johtava professorit Geneve, Sveitsi ja avulla opiskelijat voivat tarkkailla ja saada yhteyttä monenkeskisten järjestöjen, YK: n ja sen oksat, Kansalaisjärjestöyksikkö (kansalaisjärjestöt), yleishyödyllisten yhdistysten tai humanitaarinen virastot. Ohjelma sopii niille, jotka haluavat saada tietoa ja taitoja tänään huippu kansainvälisten suhteiden (IR) ammattilaiset. Mikä parasta, meidän maanpinnan opiskelijat hyötyvät meidän Geneve tilat ja kansainvälinen lifestyle: elää ja oppia aivan kansainvälisten asioiden, kansainvälisten järjestöjen ja diplomaattisia päämaja.

MA-IR Mielipiteitä:

"Valitsin tämän ohjelman, koska olin etsimässä Kansainväliset asiat, diplomatia ja useita kulttuurisia kysymyksiä." - Dina M., Sveitsin, Master in International Relations... [-]


Videot

Welcome message from UBIS Dean

UBIS Private Equity Helps Education

UBIS on The Gulf

Job Opportunities in the Crisis

A Strategy For Growth