Yuan Ze University & College of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi YZU

Yuan Ze -yliopistossa on viisi korkeakoulua

 • johto
 • Humanistiset ja yhteiskuntatieteet
 • Informatics
 • Sähkö- ja tietoliikennetekniikka
 • tekniikka

Polttokennokeskuksemme ja viestinnän tutkimuskeskuksemme, jotka on tarkoitettu Taiwanin avaintutkimuskeskuksiin, ovat integroineet kaikki resurssit ja rekrytoineet kykyjä kaikkiin YZU: n tekniikkaan liittyviin osastoihin Top Universities -projektin tuella.

Times Higher Education - Maailman yliopistojen sijoitukset

 • World University Rankings 2019: 1001
 • Nuorten yliopistojen sijoitukset 2018: 201–250
 • Asia University Rankings 2019: 251-300
 • Kehittyvät taloudet 2019: 251-300

QS World University Rankings

 • 2019 Aasian yliopistojen sijoitukset: 199

Harjoittelupaikat

Osana Far Eastern -konsernin filantrooppisia ohjelmia olemme luoneet läheiset suhteet kaikkiin sen tytäryhtiöihin muodostaakseen teollisen ja akateemisen liiton.

Sekä kotimaisten että kansainvälisten opiskelijoiden harjoitteluohjelma voidaan toteuttaa täysin tällaisen verkon kautta. YZU: n luoman ainutlaatuisen markkinaraon pohjalta tarjoamme lisäarvoa opiskelijoille ja tiedekunnan jäsenille ja odotamme itsemme olevan vertailukohta yliopistoksi teollisuuden ja yliopistojen yhteistyössä.

Opiskelijapalkinnot

 • 2019 Stanford Design Challenge, kolmas sija "Pillow Fight" YZU-joukkueelta, CKfablab
 • Vuoden 2018 CAD-kilpailu ICCAD: n Second Place Dep: llä. Tietojenkäsittelytiede ja tekniikka
 • 2018 ASIAGRAPH Reallusion Award -palkinnon paras ohjaajapalkinto Dep. Tietoviestintä
 • Moskovan kansainvälisen teollisuusomaisuuden salonki 2018, kultamitali. Tietokone Tiede

makuusali

Kansainvälisille opiskelijoille (tutkinto- ja vaihto-opiskelijoille) annetaan etusija YZU: n makuusalissa. YZU: lla on kaksi kampuksella sijaitsevaa makuusaliaa, jotka ovat 1. ja 2. makuusali, joissa molemmissa on miesten ja naisten makuusalit. Kaikki kansainväliset opiskelijat järjestetään ensimmäiseen makuusaliin.

Asuinalue

Discovery Plaza on YZU-kuntokeskuksen vieressä oleva alue, joka sijaitsee asuntolassa. Siinä on monipuolinen valikoima kahviloita, Family Mart -myymälä (15% kaikista ostoista), valokopiokeskus ja 24 tunnin pankkiautomaatti (FarEastern International Bank ja Chunghwa Post). Tämä alue luo pienen mutta kätevän elinkeskuksen.

Sen lisäksi, että varmistamme opiskelijoiden menestyksen yliopistoissa, järjestämme myös erilaisia aktiviteetteja ja juhlia asumiselle, kuten "Leipäfestivaali", ulkotanssijuhlat, talvipäivänseisaus, joulujuhlat, ilmainen myöhään iltajuhla keskipitkän ajan viikko, ja paljon muuta. Sosiaaliset tilaisuudet ja veljeys / sisarustoiminta kiertävät ehdottomasti kokemuksesi.

Residential Area

Kirjasto

YZU-kirjasto on saanut arvionsa "Arkkitehti Magazine Award" ja "Kaukoidän erinomainen arkkitehtisuunnittelupalkinto". YZU-kirjasto on opiskelijoiden erittäin rakastama lukijaystävällisestä ympäristösuunnittelustaan. Se on tunnettu nähtävyys kampuksella ja oli myös suosittu kuvauspaikka monille draamille, mainoksille ja musiikkivideoille. Kirjastossa on yli 300 000 kokoelmaa ja runsaasti oppimisaluetta, joissa integroidaan multimedia-audiovisuaaliset toiminnot. Kirjasto tarjoaa myös kirjastojen välisiä yhteistyöpalveluita, joiden avulla tiedekunnan jäsenet ja opiskelijat voivat kirjoittaa ja lainata kirjoja kampuksen ulkopuolella sijaitsevista yksiköistä ja instituuteista.

Library

Mandarin Chinese Corner ja TOCFL -valmistusluokka

Kansainväliset opiskelijat ovat tervetulleita kävelemään ja keskustelemaan opettajien ja paikallisten opiskelijoiden kanssa. Jokaisella istunnolla eri aiheilla kansainväliset opiskelijat saavat lisätietoja Taiwanista ja kiinalaisesta kulttuurista, jota ei opeteta luokissa, parantaen samalla kiinalaisten mandariini-kuuntelu- ja puhutaitoja. YZU: lla on myös ilmainen testi kiinan kielen vieraana kielenä (TOCFL) -valmennuskurssi kansainvälisille opiskelijoille, joka voi perehtyä testin rakenteeseen, antaa heille vinkkejä pisteet TOCFL: ssä ja vahvistaa heidän yleistä mandariini kiinalaisen kykynsä.

HAE NYT --

Hakuaika: 1. maaliskuuta - 15. huhtikuuta 2020

Sijainnit

Taoyuan

Osoite
YZU, Building 7
Taoyuan, Taoyuan kaupunki, Taiwan

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin