Designskolen Kolding

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Designskolen Kolding

Työskentelemme silmien tasolla, uskomme tasa-arvoon ja kunnioitamme monimuotoisuutta.

Designskolen Kolding on lahjakkuuteen perustuva koulutus. Täten erotamme itsemme perinteisistä yliopistoista. Kehitämme ja vaalimme lahjakkuutta ja haastamme sen opettamalla oppilaita pohtimaan omaa prosessiaan ja opettamaan heitä tekemään yhteistyötä konkreettisesta käyttöyhteydestä johtuvien tehtävien avulla - mieluiten vuorovaikutuksessa liike-elämän kanssa.

Designskolen Kolding perustuu Tanskan muotoilun perinteeseen ja keskittyy muotoiluun, joka on järkevää. Uskomme, että jos joku noudattaa tarinaa ja perinteitä, voidaan luoda jotain uutta. Koulun oppimisen lähestymistapa on, että emme anna vastausta, löydämme vastauksen yhdessä.

Designskolen Kolding työskentelemme työkaluilla, tekniikoilla, käsitteillä ja menetelmillä. Kasvatamme lahjakasta opiskelijaa ja uskomme yksilöiden ammatilliseen yhteistyöhön. Rakennamme tietämystä ja tutkimusta ja korostamme tunteita ja kokeita - käden ja hengen yhdistämistä, päätä ja käsiä.

Designskolen Kolding on yliopiston asema ja se muodostaa kehyksen useille nuorille tutkimusalalle kuuluville tunnustetuille tutkijoille ja kasvaville tohtoriprojekteille. Samaan aikaan käytämme korkeaa ja asetamme etusijalle hyvät työpajaolosuhteet, joissa opiskelijat voivat työskennellä materiaalin kanssa 1: 1. Korostamme, että koulun säännölliset opettajat ovat ammatinharjoittajia omassa ammatissaan ja käyttävät suurta määrää vierailevia opettajia, jotta he saavat inspiraation ammatillisesta käytännöstä.

Alina Moat, entinen Designskolen Kolding kansainvälinen jatko-opiskelija: " Designskolen Kolding voi olla pieni verrattuna muihin kouluihin, mutta se on hienoa, kun on kyse ihmisten vuorovaikutuksesta, kyvystä ja omistautumisesta."


Tietoja koulusta

Designskolen Kolding on itsenäinen tutkimus-, innovaatio- ja korkeakoulutusministeriön alainen laitos. Koulutamme suunnittelijoita kandidaatin ja maisterin tasolla kuudessa eri opinto-ohjelmassa, jotka on jaettu kahteen osastoon:

Tuotesuunnittelun laitos ja viestinnän osasto


Hyvä tietää

Designskolen Kolding on noin. 390 opiskelijaa ja joukko tohtorikoulutettavia, mukaan lukien tohtoriopiskelijat. Koulu vie vuosittain noin 90 uutta opiskelijaa.

Lisäksi koulu tarjoaa maisterin tutkinnon suunnittelun hallinnassa yhteistyössä Etelä-Tanskan yliopiston kanssa.
Tammikuusta 2011 lähtien koulu on isännöinyt myös master-ohjelmaa vuorovaikutuksen suunnittelussa Kööpenhaminan vuorovaikutuksen suunnittelun instituutissa (CIID).

Sijainnit

Kolding

Osoite
Designskolen Kolding
Ågade 10

6000 Kolding, Tanska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin