University of Southern Denmark

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Southern Denmark

University of Southern Denmark on yli 20 000 opiskelijaa ja yli 3 200 työntekijää. Yliopisto tarjoaa opetusta ja tutkimusta 6 kampuksella, jotka sijaitsevat Funenissä Jutlandin eteläosassa, Sjællandin länsiosassa ja pääkaupungissa - Odensessa, Koldingissa, Esbjergissa, Sønderborgissa, Slagelessa ja Kööpenhaminassa.

University of Southern Denmark on perustanut korkeakoulututkinnon ja koulutuksen, joka tarjoaa ensiluokkaisia ​​koulutusmahdollisuuksia ja on yhteistyökumppani sekä julkisille että yksityisille yrityksille ja organisaatioille pätevän työvoiman tarjoamiseen.

Järjestö

Tutkimus, opetus, viestintä ja tiedonsiirto University of Southern Denmark on ryhmitelty viiteen akateemiseen tiedekuntaan:

  • Humanistinen tiedekunta
  • Tiedekunta
  • Liiketalouden ja yhteiskuntatieteiden tiedekunta
  • Terveystieteiden tiedekunta
  • Teknillinen tiedekunta

Laadun parantaminen

University of Southern Denmark laadunparannusjärjestelmän yleistavoitteena on helpottaa ja tukea yliopistollisen vision mukaisen koulutuksen jatkuvaa parantamista:

"Opiskelijamme kehittävät akateemisia osaamisia ja henkilökohtaisia ​​taitoja inspiroivassa ja innovatiivisessa oppimisympäristössä Opetus on korkealaatuista sekä akateemisen tason että pedagogisen menetelmin. Koulutusohjelmamme uudistetaan ja päivitetään jatkuvasti vastaamaan kansallisia ja globaaleja vaatimuksia ."

Laadunparannustoimintaa tukevat monenlaiset tehtävät, joissa keskitytään tarkkailun suuntauksiin ja kehitysindikaattoreihin sekä organisaation tukemiseen ajantasaisten dokumentaatioiden, tilastotietojen ja ohjelmien akkreditoinnin avulla. Tehtävät, jotka keskitetysti koordinoidaan, mutta toteutetaan yhdessä tiedekuntien, osastojen ja muiden yliopistoyksiköiden kanssa.

Sijainnit

odense

Osoite
Campusvej 55
DK-5230 odense, Tanska

Kolding

Osoite
Universitetsparken 1
6000 Kolding Kolding, Tanska

Slagelse

Osoite
Sdr. Stationsvej 28
4200 Slagelse Slagelse, Tanska

Sønderborg

Osoite
Alsion 2
6400 Sønderborg Sønderborg, Tanska

Esbjerg

Osoite
Niels Bohrs vej 9-10
6700 Esbjerg Esbjerg, Tanska

Flensburgissa

Osoite
Flensburgissa, Schleswig-Holstein, Saksa

Kööpenhamina

Osoite
Kööpenhamina, Tanska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA
MSc