Dhurakij Pundit University's International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

DPUIC on kansainvälinen college perustettu Dhurakij Pundit yliopisto vastaamaan kasvavaan kysyntään tutkintoihin kansainvälisten standardien opetetaan Englanti. Syyt käynnistämistä ovat ilmeiset. Vuosittain sadat Thaimaan opiskelijat viettävät valtavia summia rahaa opiskelemaan yliopistojen, korkeakoulujen ja kouluissa ulkomailla. Ne, joilla ei ole varoja lähteä ulkomaille on rajalliset mahdollisuudet saada korkea-asteen koulutuksen Englanti kotona. Hankkimalla tällaisia ​​kursseja tarjolla Bangkokissa, DPUIC pystyy vastaamaan heidän tarpeisiinsa ja tallentaa ne aikaa ja rahaa kuin hyvin.

Opiskelemaan on erittäin houkutteleva opiskella edullinen, kukoistava kaupunki Bangkok, lähellä maailmankuuluja rantoja ja kulttuurikohteita. DPUICoffers yhdeksän perustutkintoa, jatko-ja doctoratal ohjelmia (optioilla lukuisia pitoisuudet) vuonna areassuch kuin liiketalouden, integroitu markkinointiviestintä, matkailu johdon ja Tietojärjestelmätiede. Enemmän ohjelmia on suunnitteilla tulevaisuudessa. Opiskelijoiden kanssa alueen mukaan lukien Kiina, Kambodža, Bhutan ja Vietnam, ja vaihto-opiskelijaa vielä kauempana, DPUIC rakentaa aidosti kansainvälinen yhteisö.

DPUIC suorittaneiden ei vain saa astetta kansainvälisten standardien, mutta myös saa valmiuksia Englanti kielellä. Ulko- ja paikalliset luennoitsijat ovat ammatillisesti pätevä ja koulutettu auttamaan opiskelijoiden asianmukainen käyttö Englanti ja sen ulkopuolella niiden luentosalit.

Erilaisissa opiskelijavaihto järjestelmien DPUIC opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella yhden tai kaksi lukukautta heidän tietenkin työtä nimetyissä yliopistoissa Euroopassa, Amerikassa tai Australiassa. Kokemus johdetut laajentaa tavoittaa ja ymmärrystä kansainvälisen yhteisön.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin lisätietoja, ja käymään Facebookissa: https://www.facebook.com/dpu.international.college

Sijainnit

bangkok

Dhurakij Pundit University, DPU International College

Osoite
DPU International College
Dhurakij Pundit University
6th Floor, Building 6
110/1-4 Prachachuen Road
Laksi

10210 bangkok, Thaimaa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin