Mahasarakham University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MSU yhdellä silmäyksellä

  • MSU on kattava yliopisto, joka koostuu 17 tiedekunnasta, 2 korkeakoulusta, 1 koulusta ja 1 instituutiosta.
  • MSU: lla on 2 kampusta
  • MSU tarjoaa 177 tutkinto-ohjelmaa: 87 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, 57 maisteriohjelmaa ja 33 tohtoriohjelmaa.
  • Vuonna 2016 MSU: lla on 1 268 akateemista henkilöä ja 2 316 tukihenkilöä.
  • Vuonna 2016 MSU: lla on 40 759 opiskelijaa, joista 49 tutkintotodistusta (0,12%), 37 644 kandidaatin opiskelijaa (92,36%), 2 206 maisterin opiskelijaa (5,41%) ja 860 jatko-opiskelijaa (2,11%).
  • Vuonna 2016 MSU on ilmoittautunut 123 kansainvälistä opiskelijaa Kambodžasta, Kiinasta, Intiasta, Indonesiasta, Japanista, Laosista, Pakistanista, Etelä-Koreasta, Sudanista, Taiwanista, Iso-Britanniasta, Yhdysvalloista ja Vietnamista.
  • MSU: ssa on yli 30 avainyksikköä yhteisön osallistumisesta ja tukemasta koulutusta.
  • Vuonna 2016 MSU toteutti 148 yhteisöhankeprojektia, joiden kokonaisbudjetti oli 11 570 000 THB), ja seuraavien vuosien aikana käynnistetään monia muita.
  • Vuonna 2016 MSU toteutti 166 erilaista tutkimushanketta, joiden kokonaisbudjetti oli 46 100 628 THB.

Mahasarakham University (MSU), perustettu vuonna 1967, on julkinen ja edistyksellinen yliopisto, joka sijaitsee Thaimaan koillisosassa. Se tunnetaan koulutuskeskuksena, joka tarjoaa maailmanluokan panoraaman ympäristöystävällisemmästä olemassaolosta ja kestävistä hankkeista. MSU: lla on pitkät ja ylpeät perinteet huippututkinnosta akateemisesti ja tutkimuksellisesti. Koulutuslaitoksena MSU tunnustaa luontaisen velvoitteen palvella tutkimusmaailmaa, sen opiskelijoita ja alumneja, ammatteja ja yhteiskuntaa.

MSU uskotaan olevan yksi parhaimmista kattavista yliopistoista Thaimaassa. Monista Aasian, etenkin ASEANin, tunnetuista yliopistoista MSU on osoittautunut instituutioksi, joka on antanut opiskelijoilleen lukuisia hyvin vastaanotettuja tutkintoja. Kattavana julkisena yliopistona MSU tarjoaa yhteensä 177 perus- ja jatko-ohjelmaa, mukaan lukien 87 kandidaatin, 57 maisterin ja 33 tohtoriohjelmaa terveystieteiden, humanististen ja yhteiskuntatieteiden sekä tieteiden ja tekniikan aloilla. Näistä laajoista tutkintoalueista MSU tarjoaa myös kansainvälisiä opinto-ohjelmia, joissa englanniksi on 4 kandidaatin, 1 maisterin ja 2 tohtorin tutkinto-ohjelmaa, eli liiketalouden kandidaatin tutkinto (kansainvälinen liiketoiminta), kirjanpidon kandidaatin tutkinto, (AMK) ( Kansainvälinen matkailuhallinto), kansainvälisen viestinnän kandidaatin tutkinto englanniksi, luonnontieteiden maisteri (paleontologia), filosofian tohtori (paleontologia) ja filosofian tohtori (ruokateknologia).

MSU: lla on tällä hetkellä (vuodesta 2017 lähtien) 17 tiedekuntaa, 2 korkeakoulua, 1 koulu ja 1 laitos seuraavasti: Musiikkikorkeakoulu, Politiikan ja hallintotaiteen korkeakoulu, Kulttuuritieteellinen tiedekunta, Kasvatustieteellinen tiedekunta, Kuvataide- ja taideteollisuuden tiedekunta, Tiedekunta Humanististen ja yhteiskuntatieteiden laitos, Oikeustieteellinen tiedekunta, Matkailu- ja hotellienhallinnan tiedekunta, Mahasarakhamin kauppakorkeakoulu, Lääketieteellinen tiedekunta, Hoitotieteellinen tiedekunta, Farmaseuttinen tiedekunta, Kansanterveystieteellinen tiedekunta, Eläinlääketieteellinen ja eläintieteellinen tiedekunta, Arkkitehtuurin tiedekunta, Kaupunkisuunnittelu ja luovat taiteet, tekniikan tiedekunta, ympäristötiede ja resurssitutkimus, informatiikan tiedekunta, luonnontieteellinen tiedekunta, teknillinen tiedekunta ja Walai Rukhavej -instituutti.

MSU työllistää yli 3584 henkilöä. Heistä 1 268 on akateemista opettajaa ja 2 316 yliopistojen hallinto- ja tukihenkilöstöä. MSU: n opiskelijoiden lukumäärä ylsi lukuvuonna 2017 41 000 opiskelijaan.

119074_pexels-photo-1543895.jpeg

MSU: ta pidetään Thaimaan johtavien yliopistojen joukossa, ja se on pitänyt nopeasti kasvavaa, maailmanluokan yliopistoa. MSU on ainoa thaimaalainen yliopisto, joka tarjoaa diplomi-insinöörin. ja tohtori Paleontologiassa ja BA khmerien kielellä. MSU on ensimmäinen Koillis-Thaimaan yliopisto, joka tarjoaa kirjanpidon taiteiden kandidaatin tutkinnon ja toinen aloittaa tohtorin tutkinnon. kurssi samasta aiheesta. MSU on maan ensimmäinen yliopisto, joka perusti kulttuuritieteellisen tiedekunnan. MSU on ensimmäinen thaimaalainen yliopisto, joka liittyy Microsoft Regional Campus IT -ohjelmaan. Lisäksi kasvatustieteellinen tiedekunta, MSU: n lippulaiva, valitsi kansallisen koulutustoimiston Thaimaan parhaaksi koulutus tiedekunnalle. MSU perusti American Cornerin ja uuden ASEAN-tutkimuskeskuksen humanististen ja yhteiskuntatieteellisten tiedekuntien alueelle. Lisäksi MSU: lla on Thaimaassa ja Aasiassa ensimmäinen luonnollisten lääke sienimuseo nimeltään Natural Medicinal Mushroom Museum, joka on perustettu oppimiskeskukseksi luonnollisia lääke sieniä koskevan tiedon laajentamiseksi ja levittämiseksi.

MSU: n maailmanluokan laatu on tehty selväksi useiden kansainvälisten organisaatioiden, kuten URAP, QS Asian University Ranking, SCImago Institutions Ranking (SIR) World Report, UI GreenMetric World University Ranking, Webrometric, 4icu Web Popularity Ranking ja Alexa Web Ranking, mukaan lukien. . Tämä menestys merkitsee, että MSU vahvistaa lähitulevaisuudessa erinomaisen tunnustuksensa kansallisella tasolla ja maailmanlaajuisesti.119077_pexels-photo-256262.jpeg

MSU on tunnettu ja arvostettu erinomaisesti opetuksensa ja tutkimuksensa, kauniiden ja nykyaikaisten kampusten, sitoutumisensa suhteen yhteisöön ja tutkinnon suorittaneiden laadun suhteen. MSU on saanut 5 tähteä opetuksesta, tilaisuuksista ja sitoutumisesta QS Stars -luokitukseen. Tämä tekee selväksi, että MSU: lla on huipputekniset palvelut ja kansainvälisesti tunnettu opetus tiedekunta sekä alueellinen ja yhteisöllinen sitoutuminen. Lisäksi MSU on sijoitettu UI: n GreenMetric World University Ranking -listalle, mikä osoittaa sitoutumisensa Green University -kampanjaan sekä ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin. MSU pyrkii myös edistämään online-julkaisujensa saatavuutta ja on sijoittunut Webometrics Ranking -listalle. MSU jatkaa akateemista rikastamista koskevaa suunnitelmaansa ja on sitoutunut ylläpitämään läheisiä suhteita kumppaneihimme ja lähialueyhteisöihimme ”Tutkijayhteisön” kautta.

Joka vuosi joukko tutkijoita ja vierailevia professoreita sekä julkishallinnon että kansalaisjärjestöjen edustajista ympäri maailmaa vierailee MSU: ssa toteuttamaan yhteisiä tutkimusprojekteja sellaisilla aloilla, joita löytyy harvoin muualta tai eroaa muualta maailmasta; Esimerkiksi paleontologisessa tutkimus- ja koulutuskeskuksessa, Walai Rukhavejin kasvitieteellisessä tutkimuslaitoksessa, Koillis-Leaf-kirjoitusten säilyttämiskeskuksessa ja Luontaisten lääkkeiden sienimuseossa.

2000-luvun korkeakouluna MSU ymmärtää, että emme voi enää vetää viivaa tavanomaisiin opetuksen ja tutkimuksen tehtäviin, vaan meidän on myös omaksuttava tehtävä siirtää tietoa yhteisöille. MSU uskoo vahvasti, että laajentamalla osallistumista yhteisöihin, yliopisto voi auttaa luomaan ja lisäämään arvoja sekä parantamaan monenlaisia ihmisiä, mukaan lukien maailmanluokan tutkijat, paikalliset tutkijat, MSU: n henkilökunta, MSU: n opiskelijat, yhteisöt ja paikalliset ihmiset. Siksi MSU: n vahva suorituskyky koko akateemisen ja sitoutumisen takia johtaa yliopistoon koulutusmaailman ammattilaisena uskoen, että maailmanluokan yliopiston ei pitäisi vain pystyä tuottamaan ja julkaisemaan tutkimusta kansainvälisellä tasolla, vaan myös voimaan auttamaan ruohonjuuritason kehittämistä ja parantamista yhteiskunnassa.

119076_pexels-photo-1059116.jpeg

MSU on vahvasti päättänyt ja pyrkinyt saamaan edelleen kansainvälistä tunnustusta.

Akateemisen yhteistyön helpottamiseksi merentakaisten kumppanilaitostensa kanssa MSU on allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjat yli sadankymmenenkymmenen instituutin kanssa kahdenkymmenenkahdeksassa maassa, nimittäin Australiassa, Belgiassa, Bruneissa, Kambodžassa, Kanadassa, Kiinassa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Intiassa, Indonesia, Japani, Laos, Malesia, Mongolia, Myanmar, Hollanti, Uusi-Seelanti, Pakistan, Filippiinit, Venäjä, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Taiwan, Thaimaa, Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Vietnam.

Siirtymällä eteenpäin valoisampaan tulevaisuuteen maailmanluokan vaiheessa, MSU on jatkanut tiivistä kumppanuutta yhteistyökumppaneidensa kanssa ympäri maailmaa useiden akateemisten toimien avulla, jotka on toteutettu yhdessä; esimerkiksi MSU: n ja kumppaniyliopistojen väliset yhteiset tutkinto-ohjelmat, mukaan lukien Groupe Sup De Co Montpellier Business School (Ranska), Hue-yliopisto (Vietnam), Guangxin kansallisuuksien yliopisto (Kiina) ja Nanjing Audit University (Kiina).

Lisäksi MSU: n tutkijat ovat tutkimuskeskeisiä oppimislaitoksia, jotka osallistuvat maailmanlaajuisesti merkittäviin tutkimuksiin. He korostavat tieteiden, yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden poikkitieteellisiä lähestymistapoja. MSU tukee täysin tutkimusyhteisöänsä edistämään oppimista korkealaatuisen opetuksen ja tutkimuksen luovan vuorovaikutuksen kautta. Erityisesti MSU tekee yhteistyötä tutkimusyhteisön paikallisten, alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten jäsenten kanssa edistääkseen ja hoitaakseen tutkimuksen huippuosaamista (vertaisarvioitu, korkeatasoinen, kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu). Erityistä huomiota kiinnitetään monitieteiseen tutkimukseen, jossa tehdään yhteistyötä useiden laitosten, ohjelmien, tieteiden, keskusten ja instituutioiden välillä sekä opiskelijoiden (sekä jatko- että jatko-opiskelijoiden) osallistuminen tutkimustyöhön ja hankkeisiin.119078_people-coffee-notes-tea.jpg

MSU toteuttaa monia opiskelijoiden kehittämiseen liittyviä hankkeita opiskelijoiden liikkuvuuden parantamiseksi ja akateemisen tiedon levittämiseksi koko alueelle. Vuonna 2015 MSU toteutti 126 opiskelijakehitykseen liittyvää hanketta, joiden kokonaisbudjetti oli 5 958 740 Bahtia, ja toteutti yli 760 tutkimushanketta, joiden kokonaistutkimusbudjetti sisäisistä ja ulkoisista varoista oli 94 435 305 Bahtia.

Nyt ja tulevaisuudessa MSU pyrkii jatkamaan tukeaan välttämättömälle, mielenkiintoiselle ja vastuulliselle tutkimukselle ja pyrkii samalla varmistamaan, että tiedekunniamme kunnioittavat tutkimuksen perusperiaatteita ja pyrkivät samalla avaamaan uuden tieteellisen aikakauden uraauurtavalla tutkimuksella.

MSU omistaa kansakunnan patentit arvostetusta ja laadukkaasta tutkimuksesta sekä kasvavan määrän patentteja huipputeknisillä aloilla, kuten nanoteknologia, biotekniikka, tekniikka ja silkki-innovaatiot. Siksi uskotaan, että MSU voisi pyrkiä parantamaan tutkimuksen laatua ja tuotoksia, mikä tekee MSU: sta pian yhden maan ja alueen johtavista tutkimusyliopistoista.

Tässä yhteydessä MSU tukee myös yliopistojen ja teollisuuden yhteistyötä koulutuksen, tutkimuksen ja teknologian siirron alalla keskittyen voimakkaasti auttamaan yhteisöyrityksiä saamaan teknologisen edun kilpailussaan. Thaimaan korkeakoulututkimuksen komission ja Tiede- ja teknologiakehitysviraston (NSTDA) rahoittama MSU: n yliopistojen ja teollisuuden yhteistyökeskus (UIC) tarjoaa linkkejä MSU-opiskelijoiden, henkilökunnan, tutkijoiden, valtion laitosten, yksityisten yritysten ja muiden oppilaitosten välillä innovaatioiden tai tuotteiden tutkimus ja kehittäminen parhaan käytettävissä olevan teknologisen ja tutkimusresurssin avulla.

Mottollaan “Julkinen omistautuminen on oppineiden hyve” MSU on sitoutunut tarjoamaan mahdollisille opiskelijoilleen ja potentiaalisille kumppaneilleen korkealaatuisia ohjelmia, joista saatu tieto helpottaa vahvoja suhteita yhteisöjen ja koulutettujen henkilöiden välillä. Saatuaan selville paikallisen sijainnin edut, MSU pyrkii kansainväliseen tunnustamiseen parantaakseen paikallisten ihmisten viisautta ja mikä tärkeintä, opiskelijoiden ja henkilöstön ammattitaitoa pätevinä tutkijoina.

Sijainnit

Kham Riang

Osoite
Khamriang Sub-District,
Kantarawichai District

44150 Kham Riang, Maha Sarakham, Thaimaa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: