Czech Technical University in Prague

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleistä tietoa:

Czech Technical University in Prague on Euroopan vanhin tekninen yliopisto, perustettu vuonna 1707, ja se on tällä hetkellä johtava teknisen tutkimuksen yliopisto alueella ja Prahan tutkimusklusterissa.

CTU tarjoaa perus-, jatko- ja tohtoriohjelmia kahdeksassa tiedekunnassa: Rakennustekniikan, konetekniikan, sähkötekniikan, ydintutkimuksen ja fysikaalisen tekniikan, arkkitehtuurin, kuljetustieteiden, lääketieteellisen tekniikan, tietotekniikan ja ohjelmat MIAS-kauppakorkeakoulussa.

Lisäksi CTU tarjoaa ilmaisia urheilukursseja, voit käydä ja opiskella Teknologian kansalliskirjastossa ja tuntea kansainvälisen yhteisön Campus Dejvice -keskuksessa Euroopan sydämessä.

136733_32cf6ae7-460a-4c2a-8f89-93860bb45f99.jpg

Yliopisto kouluttaa tulevia tutkijoita ja luovia työntekijöitä. Kaikilla opiskelijoilla on iso projekti pakollisena osana opintojaan, kandidaatin, maisterin ja tohtorin tohtorina. taso. Tekniikan opiskelijoilla on pääsy opiskelijoiden laboratorioihin ja työpajoihin sekä laitteisiin ja tiloihin, joita he tarvitsevat projektityöhön. Yrittävät opiskelijat voivat liittyä johonkin tiedekunnan tutkimusryhmiin. Vaihtoehtoisesti he voivat liittyä esimerkiksi yhteen Formula Student -tiimeihin, jotka kehittävät vuosittain uuden version kilpa-autosta perinteisen moottorin kanssa ja toisen sähkökäyttöisen kilpa-auton. Tieteellinen tutkimus on tärkeä tekijä kaikkien tiedekuntien (koulujen) palveluksessa olevan akateemisen henkilöstön jäsenten työssä ja tärkein kriteeri heidän ylennykselleen.

Tutkimusta tehdään kaikissa kahdeksassa tiedekunnassa ja myös useissa instituuteissa, esimerkiksi Tšekin informatiikan, robotiikan ja kybernetiikan instituutissa (CIIRC) tai Energiatehokkaiden rakennusten yliopistokeskuksessa (UCEEB).

Prahan CTU sijoittui 9. sijalle viimeaikaisessa QS EECA -yliopistoissa ja Prahan kaupunki paransi asemaansa QS: n parhaiden opiskelijakaupunkien indeksissä vuodelle 2019. Praha on myös sijoitettu toiseksi parhaaksi yliopistovalmistuneeksi kaupunkiin.

Alueen ja yhä useammin ympäri maailmaa sijaitsevien opiskelijoiden ja tutkijoiden mielestä Praha ei ole vain ihanteellinen kaupunki opiskeluun. Se on myös paikka tavata ja viettää muutama päivä yhdessä konferenssissa. Tšekin maat ja Praha olivat vaikeat 2000-luvulla, mutta Praha on nyt jälleen luonut itsensä yhdeksi Keski-Euroopan suurista kaupungeista. Tšekin tasavalta on palauttanut asemansa tutkimus- ja innovaatiokeskuksena, jota sillä oli teollisuuskauden alusta toiseen maailmansotaan.

Prahan CTU on myös perustajaopiskelija Prahan konsortiossa, joka kokoaa Prahan seitsemän julkista yliopistoa.

136734_18449dfd-caa9-4b75-8b17-758948d30410.jpg

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä: @studyatctu

Sijainnit

Prague 6

Osoite
Jugoslávských partyzánů 1580/3
160 00 Prague 6, Hlavní město Praha, Tšekki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin