Lue virallinen kuvaus

EASA ja FAA hyväksytty lento koulu

Flying Academy lento koulu valtuuttama FAA (Federal Aviation Administration) sekä EASA (Euroopan lentoturvallisuusvirasto). Akatemian tärkein tehtävä on tarjota turvallinen lentävät ympäristö kaikille lentäjille. Olipa tyvestä Prahassa, Brnossa tai Miami, Flying Academy asettaa sen asiakkaat ensimmäinen, koska korkein asiakastyytyväisyys on yksi koulun tärkeimmistä arvoista. Jatkuva innovaatio pitää meidät ennen kilpailua paitsi maailmanlaajuinen läsnäolo vaan myös teknologiaan.

Flying Akatemian tehtävänä on luoda ammatillisen, turvallisuus tajuissaan ohjaamomiehistön jäsenellä toimia tehokkaasti ja perusteellisesti varustettu haasteisiin työllistymismahdollisuuksia kuin yrityksen lentäjä tai perämies ja kapteenien lentoyhtiöiden ympäri maailmaa.

Miksi valita Flying Academy

EASA hyväksytty koulutusorganisaatio (CZ / ATO-014)
FAA Hyväksytty 141 & 61 Flight School
Opi lentää Euroopan unionissa ja / tai Yhdysvalloissa
Flight koulutuskeskuksessa Miami, Florida tarjoaa yli 360 lentävät päivää
Voit yhdistää lentokoulutuksen Euroopassa ja Yhdysvalloissa
12 vuoden kokemus ohjaajan koulutusta Euroopassa ja 30 vuotta USA
Lennon koulu johtaa lentäjät - saat todellista Kokeiluvaiheessa
Opiskelijat maassa ympäri maailmaa
Vapaa iPad mini meidän aloittavien opiskelijoiden ammatillista lento koulutusohjelman

Lentokoulutuksen kokemus, innovaatiot

Opiskelijat hyötyvät kokemuksesta Flying Academy ja sen opettajat ovat keränneet koko monta vuotta. 12 vuoden kokemus Flying Academy Euroopassa ja jopa 30 vuoden kokemus kertynyt Miami pohja, akatemia pystyy tarjoamaan erinomaista koulutusta kautta kokenut lentäjien maailmanlaajuisesti.

Tämä tosielämän Kokeiluvaiheessa heijastuu poikkeuksellisen koulutus, joka on hyvin käytännönläheinen ja tarjoaa käytännön oppimiskokemuksia. Se on akatemian tavoite luoda vuorovaikutteinen ja monipuolinen oppimisympäristö. Panostamme vahvasti innovaatiot siksi meidän opiskelijoilla on availibility käyttää viimeisintä uusinta laitteiden tutkimiseen: ATPL kysymys pankki, Wifi varusteltujen luokkahuoneiden videomateriaalia ja jopa ilmaiseksi iPad opiskelijoille ohjelmiin osallistuvien ATPL modulaarinen, 0 -CPL sekä 0-ATPL. Alan muutokset välittömästi heijastuvat opetussuunnitelmia varmistamaan, että kaikki oppimateriaalien pysyä nykyisen ja Flying Academy tarjoaa edelleen parhaan koulutusmahdollisuuksia asiakkailleen.

Flying Academy johtaa Lentäjät. He ovat kehittäneet monenlaisia ​​kursseja, jotka johtavat opiskelijat aina niiden tavoite. Opiskelijat Flying Academy on mahdollisuus liittyä ohjelmia saada niiden yksityislentäjän lupakirjaa, lisätä niiden mittarilentokelpuutus sekä saada ansiolentäjän License vievät liikennelentäjän lupakirja.

Flight koulu paikkakunnalla Yhdysvalloissa ja Euroopassa

Emästen Tšekissä sekä Miami, Florida, Flying Academy antaa oppilaille mahdollisuuden valita sijainnin heidän koulutusta paljon hienoja vaihtoehtoja. Flying Akatemia tukee voimakkaasti sen opiskelijoille asumismahdollisuuksia, Visa vaatimukset ja enemmän.

Flying Academy avaa oven Eurooppaan! Koska opiskelija Flying Academy yhdessä Tsekin emäkset, opiskelijoilla on mahdollisuus vierailla maassa ympäri Eurooppaa (jotka ovat Euroopan unionissa) tarvitsematta käydä läpi kaikki Visa ongelmia! Paris, Berlin, Rooma, vaikka Barcelona ovat helposti hyppii lennon kanssa yksi monista halpoja eurooppalaisten lentoyhtiöiden.

Yksi Flying Akatemian suuria etuja ovat sen Miamissa, Floridassa. Kauniit näkymät Miami päivällä ja yöllä, sininen taivas, ja upeita rantoja eivät ole ainoita etuja tämän pohjan Flying Academy on tarjota. Florida ilmasto mahdollistaa lentää ympäri vuoden. Näin kaikki opiskelijat nopeasti hakemaan lentotuntia ja hypätä istuin lentoyhtiön tai yrityksen asema.

Opiskelijat maista kaikki ympäri maailmaa

Flying Academy luo monikulttuurisessa oppimisympäristössä. opiskelijoiden kanssa maassa ympäri maailmaa, kuten Kolumbia, El Salvador, Brasilia, Romania, Saudi-Arabia, Intia, Malediivit, ja paljon muuta. Tämä kulttuurienvälistä kompetenssin auttaa opiskelijoita viihtyvät työskentelevät eri maissa koko heidän uransa tai jakaa ohjaamossa lentoyhtiön pilotti toisesta kulttuurista.

Kaiken kaikkiaan Flying Academy on valtava paketti mahdollisuuksia tarjota ja antaa oppilaille tarvitsemansa tuen tarpeen unelmansa tulla menestyksekäs ammattilainen lentäjät.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Flying Academy