Silesian University - School of Business Administration

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Karvinan kauppakorkeakoulu (SU SBA) on historiallisesti Silesian yliopiston vanhin osa. Koulun moderni rakennus tarjoaa opiskelijoille miellyttävän tunnelman. Tiedekunnalla on yhteensä noin 2 000 rekisteröityä opiskelijaa (joista 200 on ulkomailta) ja 80 opettajaa. Koulu on suunnattu taloudellisten, rahoituksellisten, sosiaalisten, hallinnollisten alojen asiantuntijoiden koulutukseen sekä tietokoneohjelmiin.

115933_115837_8.jpeg

Yliopisto

Sleesian yliopisto on yksi Tšekin tasavallan nuorimmista yliopistoista, joka perustettiin vuonna 1991. Nykyään Opavan Sleesian yliopistolla on kolme tiedekuntaa “Opavan filosofian ja luonnontieteiden tiedekunta, Karvanan liiketalouden korkeakoulu, julkinen tiedekunta Politiikat Opavassa “ja Matematiikan instituutti Opavassa. Sleesian yliopiston kampuksella tulevat akateemiset asiantuntijat valmistautuvat ammatilliseen tai tieteelliseen elämään talouden, rahoituksen, markkinoinnin, historian, fysiikan, matematiikan, kirjallisuuden, kielen, gastronomian, terveydenhuollon, multimedian ja taiteen aloilla. Tiedekunnat tarjoavat useita kymmeniä kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmia, jotka kaikki täyttävät eurooppalaisen opintosuoritusten siirtojärjestelmän (ECTS) vaatimukset. Opetusta tukee ammattitaitoisten asiantuntijoiden ja vierailevien professorien verkosto.

Tiedekunta

Karviná-kauppakorkeakoulu (SU SBA) on yksi Silesian yliopiston tiedekunnista Opavassa, Tsekin tasavallassa. SU SBA: n nykyaikaiset tilat ja tilat tarjoavat miellyttävän tunnelman kaikille sen 2 000 opiskelijalle ja 80 tiedekunnan jäsenelle. SU SBA tarjoaa kolmivuotisia kandidaatin ohjelmia, 2 vuoden maisteriohjelmia ja 4 vuoden jatko-ohjelmaa. Tutkimusosaajina ovat Business Economics and Management, Pankkiala, Sosiaalinen johtaminen, Julkinen talous ja hallinto, Kirjanpito ja verot, Hotelli- ja matkailunhallinta sekä Johtamistietotekniikka. SU SBA keskittyy tutkimukseen ja tieteeseen, yritysten kanssa tehtävään yhteistyöhön ja kansainvälistymiseen. Karvinan kaupunki on sen 60 000 asukkaan kiva paikka nauttia aikaa. Se sijaitsee lähellä kolmannen maan suurinta kaupunkia Ostrava, lähellä Puolan ja Slovakian rajoja sekä vuoristoalueita Beskydy-vuoristossa.

115936_115836_3.jpeg

Kampus

makuusali

Kampus tarjoaa parasta kummastakin maailmasta, opiskelee sekä sosiaalista elämää. Opiskelua varten voit hyötyä nykyaikaisesta yliopistokirjastostamme ja monista opintojoukkueista. Sosiaalinen elämäsi voi olla rikas monien tapojen takia ihmisten kohtaamiseen ja nauttien aikaa yhdessä. Voit tehdä erilaisia ​​urheilulajeja kampuksissamme, pidätkö esimerkiksi juoksemassa, pelaamassa pallopelejä tai kuntosalilla. Meillä on jopa urheilulajit kilpailutyypeille. Huolehdi kiva ateria sen jälkeen? Meillä on sinulle oma ravintola ja oppilasbaari. Pidätkö pelejä? Käy pelihuoneissamme. Ja tietenkin on mukavia ja hiljaisia ​​paikkoja aikaa ystävien kanssa sekä sisätiloissa että ulkona.

majoitus

Opiskelijat voivat vuokrata meidän kahden hengen huoneet, jotka ovat täysin kalustettuja, internetyhteyttä, tyynyä ja vilttiä (vuodevaatteet ovat saatavilla ja niitä vaihdetaan säännöllisesti), vain kylpypyyhkeitä ei toimiteta. Jokaisessa huoneistossa on kylpyhuone ja wc. Jaettu keittiö on varustettu astioilla, jääkaapilla, mikroaaltouunilla ja liesi. Vastaanotto on avoinna 24/7.

Kirjasto- ja tietokonetekniikka

Yliopiston kirjasto sijaitsee kampuksella ja on uusinta tekniikkaa, kymmeniä tuhansia lähteitä, monia kirjoja digitoidaan, opiskelijat voivat käyttää lukutilaa, internetyhteyttä, multimedia-tietokoneen luokkahuoneita ja monitoimikopiokoneita. Kaikissa rakennuksissamme ja kampuksissamme on ilmainen Wi-Fi-verkko. Kaikissa rakennuksissamme on myös atk-luokkahuoneita, joita opiskelijat voivat vapaasti käyttää milloin tahansa.

115931_115842_10.jpeg

Tutkimus Karvinassa

Entinen teollisuuskaupunki Olšen kauniissa laaksossa ja Beskydyn pohjoispuolella. Se sijaitsee 18 km itään Ostrava, joka on Tšekin kolmanneksi suurin kaupunki. Osa Karvinan pohjoisesta rajalta on myös Puolan kansallinen raja.

Vaikka teollisuuskaupungilla ei ole ensi silmäyksellä nähtävästi niin myös kulttuurista ja sosiaalista historiaa. Kaupunki on käynyt läpi monimutkaisen ja moniulotteisen kehityksen yli seitsemän vuosisadan ajan.

Aiemmin kaupunkien merkitys oli ennalta määrätty sen strategisella sijainnilla Unkarin ja Baltian välisillä kaupallisilla reiteillä. Tämä on tehnyt kaupungista kaupallisen, taloudellisen ja kulttuurisen keskuksen koko alueelle. Kivihiilen etsiminen 1800-luvun toisella puoliskolla oli tekijä, joka vaikutti merkittävästi kaupungin seuraavaan kehitykseen. Huolimatta siitä, että kaupunkimme kuuluvat alueille, joilla on tiiviit teollisuuskeskittymät, kaupallinen ja matkailuala vahvistui viime vuosina.

Karvinan ympäristössä on lukuisia paikkoja nauttia elämästäsi, kuten Beskydy ja Jeseníky-vuoret, joilla on suuret metsät, järvet Těrlicko ja Žermanice kesällä hauskaa, Ostrava-ostoskeskuksia ja Stodolní-kadulla yli 100 baaria.

115932_115838_4.jpeg

Sijainnit

Karvina

Osoite
Silesian University in Opava
School of Business Administration in Karviná
Univerzitní nám. 1934/3

73340 Karvina, Moravian-Sleesian alue, Tšekki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin