University of Hradec Králové, Faculty of Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopiston kampus sijaitsee kätevästi kaupungin keskustassa kävelyetäisyydellä toisen yliopiston rakennuksia, Educational ja tieteellinen kirjasto, ja vanha kaupunki.

University of Hradec Králové valmistelee päteviä asiantuntijoita, jotka onnistuvat paikallisilla työmarkkinoilla sekä ulkomailla. Asiakirja annetaan automaattisesti kaikille valmistuneille, ja se takaa maailmanlaajuista tunnustusta tutkintotodistuksen yliopistosta Hradec Králové.

Yliopisto koostuu viidestä osasta: Kasvatustieteiden tiedekunta, tiedekunta Informatics and Management, Filosofinen tiedekunta, tiedekunta ja Institute of Social Work.

Tiedekunta perustettiin 1. syyskuuta 2010 koostuu viidestä Osastot - biologia, fysiikka, kemia, tieto- ja matematiikka, mukaan lukien kolme peruskurssit, yksi jatko kurssin ja yhteensä 271 opiskelijaa. Alusta lähtien olemme onnistuneet lisäämään akkreditoitujen koulutusohjelmien klo seitsemäntoista, joista on kaksi jatko-ohjelmia, kuusi Ylemmän ja yhdeksän Kandidaatin tutkinto-ohjelmia. Näiden uusien ja menestyksekäs akkreditointimenettelyistä olemme myös onnistuneet saamaan ensimmäinen perustava laki alalla Theory of Education in Physics.

Sijainnit

Hradec Kralove

Osoite
University of Hradec Králové -Faculty of Science
Jana Koziny 1237,
Building D

50003 Hradec Kralove, Hradec Králové-alue, Tšekki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin