VSB - Technical University of Ostrava

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä olemme

Vuonna 1849 perustettu VSB - Technical University of Ostrava (VSB-TUO) on tšekkiläinen julkinen yliopisto, jolla on pitkät perinteet korkealaatuisessa tekniikan koulutuksessa ja tutkimuksessa. Näitä perinteisiä perusarvoja on päivitetty jatkuvasti vastaamaan nykyaikaista tekniikkaa ja alan jatkuvasti muuttuvia tarpeita. VSB-TUO: lla on vahvat yhteydet teollisuuteen ja se menestyy soveltavaan tutkimukseen yhteistyössä yritysten ja instituutioiden kanssa maailmanlaajuisesti löytääkseen innovatiivisia ratkaisuja nykyajan kysymyksiin.

Opinnot VSB-TUO: ssa painottavat käytännön koulutusta ja tutkivat nykyaikaisen teollisuuden todellisia ongelmia uusimpien ohjelmistojen ja välineiden avulla. Monissa aineissa 50% kursseista on käytännössä suuntautuneita, täydentäen täydellisesti pitkälle edennyttä teoreettista opetusta ja varmistamalla, että tutkinnon suorittaneet ovat saaneet koulutuksen ja kokemuksen, jota työnantajat haluavat ympäri maailmaa.

Näkemys

Olemme yksi tärkeimmistä eurooppalaisista yliopistoista, jotka tarjoavat teknistä ja taloudellista koulutusta, tekevät soveltavaa ja perustutkimusta ja varmistavat yhteiskunnalle tarvittavan teknisen ohjauksen, konsultoinnin ja asiantuntijapalvelun.

Tehtävämme

Olemme osa yliopistojärjestelmää, joka on Tšekin tasavallan koulutusjärjestelmän korkein taso. Me välitämme tietoa, kehitämme taitoja ja luomme tilan yksilöiden ammatilliselle kasvulle ja koko yhteiskunnan kehitykselle alueilla, joilla on tekninen ja taloudellinen erikoistuminen. Teemme yhteistyötä hallitusjärjestöjen, paikallisten viranomaisten, kotimaisten ja ulkomaisten yliopistojen, tiedelaitosten, järjestöjen ja yksityishenkilöiden kanssa. Perustehtävämme on:

  • Korkeakoulutuksen tarjoaminen
  • Kehittää tutkimusta ja kehitystä
  • Kehitä yhteistyötä käytännön kanssa

Valmistuneet VSB-TUO

  • 3176 menestynyttä tutkijaa tänä vuonna
  • 40% VSB-TUO-tutkinnon suorittaneista on naisia
  • Yli 100 tutkintotodistuksen hyötyä

131907_pexels-photo-1595391.jpegKettu / Pexels

Moderni kampus, jota päivitämme jatkuvasti

Kehitämme jatkuvasti kampustamme varmistaaksemme laadukkaan ympäristön opiskelijoillemme uusien ja uusittujen rakennusten, tutkimuskeskusten, laboratorioiden ja mukavien luokkahuoneiden avulla.

Opiskelijaelämä

VSB-TUOn kampuksella on kaikenlaisia tiloja opiskelijoille, työntekijöille ja myös suurelle yleisölle. Kampusmme voi olla sinulle toinen koti.

Yksi Keski-Euroopan suurimmista kampuksista

VSB - Technical University of Ostrava kampus on yksi Keski-Euroopan suurimmista. Majoituksen lisäksi se tarjoaa myös catering-palveluita, urheilu- ja kulttuuripalveluita sekä monia muita palveluita. Tältä kampukselta löydät myös postin, opiskelijakaupat ja ilmaisen wifi-yhteyden kaikille opiskelijoille. Kampussa on myös galleria, kirjasto ja PC-paviljonki. Opiskelijat voivat käyttää paikallisen lääkärin, psykologin tai ura-konsultin palveluita.

VSB-TUOn kampus tarjoaa laajan valikoiman urheilumahdollisuuksia opiskelijoille, työntekijöille, mutta myös suurelle yleisölle. Kampussa on ulkona sulkapallo- ja lentopallokenttiä, kiipeilyseinää, koripallo- ja lentopallokenttiä sisätiloissa sekä jalkapallokenttää, jossa on keinotekoista turvetta. Voit pelata pöytätennistä, yrittää harjoittaa kamppailulajeja, käydä kuntokeskuksissa tai aerobisessa salissamme, jossa voit valita nopeiden tai hitaiden harjoitusmuotojen välillä. Julkinen uima-allas on ulottuvilla - vain yhden raitiovaunupysäkin päässä.

VSB-TUO: n pääkampus sijaitsee Poruban erittäin miellyttävässä ympäristössä - metsän lähellä, polkuja rullaluisteluun tai pyöräilyyn. Kampus on yhteydessä julkisilla liikennevälineillä muihin Ostravan osiin, jopa yöllä. Ostravaan pääsee erittäin hyvin paitsi junalla myös nyt, kun moottoritie on valmis, myös bussilla ja autolla.

Eettiset säännöt

Eettisten sääntöjen kanssa VSB - Ostravan teknillinen yliopisto, joka julkaisee eurooppalaisen kulttuurin ja koulutuksen, ilmoittaa eurooppalaisesta kulttuuriympäristöstä johtuvia moraalisia arvoja ja pyrkii siten korkeatasoiseen eettiseen käyttäytymiseen pakollisten lakien ulkopuolella.

131909_pexels-photo-745045.jpegHelena Lopes / Pexels

Sijainnit

Ostrava

VŠB - Technical University of Ostrava

Osoite
17. listopadu 2172/15, 708 00
Ostrava, Moravian-Sleesian alue, Tšekki
Verkkosivusto
Puhelin
+420 597 321 111

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Maisteri