Lue virallinen kuvaus

Kiitos mielenkiinnostasi toimielimemme ja tervetuloa Välimeren kauppakorkeakouluun.

South Mediterranean University visio on olla viitekehys Tunisian ja sen ulkopuolella tapahtuvalle koulutukselle. Tiukat ohjelmamme tuovat yhteen innovatiivisia opetusmenetelmiä, joilla on uusin johtaminen, valmistelemalla johtajia ja johtajia lisäämään tehokasta ja kestävää arvoa liike-elämälle.

Ohjelmamme ylpeillä on erinomainen tiedekuntien, henkilökunnan ja opiskelijoiden verkosto, jotka kokoontuvat monikulttuurisessa ympäristössä, jossa henkinen elinvoimaisuus on verrattavissa hienoimpia korkeakouluja kaikkialla maailmassa.

Kansainvälisen tunnustuksemme lisäksi kaksi arvostetuinta kansainvälistä akkreditointielintä (AMBA ja EFMD-EPAS) antavat MSB: lle merkittävän määrän konferensseja, seminaareja ja koulutusohjelmia, jotka tekevät MSB: stä tutkijoiden, yrittäjien ja päättäjien välisen vuorovaikutuksen nykyisestä taloudellisesta kehityksestä. , sosiaaliset ja poliittiset kysymykset.

Jos päätät ryhtyä elämää muuttavaan kokemukseen ja liittyä yli tuhat erottuvan alumni-verkoston, joka pyrkii tekemään eron alueella ja sen ulkopuolella, MSB-ohjelmat ovat sinua varten.


112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Historia

Vuoteen 2002 mennessä SMU oli onnistunut tukemaan perustajajäseniään, jotka laskevat joukossa yrityksiä, yritysjohtajia, ammattilaisia ja tutkijoita. Tämä ensimmäinen SMU-tiimi perusti MBA-ohjelman, jota Pr. Mahmoud Triki. Liittyminen häneen oli tiimi, johon kuului tohtori Taoufik Jelassi ja Nabil Triki, sitten Boston Consulting Groupin strategiakonsultti Pariisissa.

Kun ohjelma sai vauhtia, tiimi laajensi mukaan Neila Gharsallahin, Stanfordin alumniin, jolla oli hallinto-osasto. IT-insinöörit Haythem Abdelkafi ja Nadhir Douma ovat George Washingtonin yliopiston MBA-haltijan lisäksi Hala Ammarissa.

SMU laskee tänään omistetun tiimin, jossa on yli 60 työntekijää, yli 30 kokopäiväistä tiedekuntaa ja noin 1200 opiskelijaa kampuksella.

112144_pexels-photo-1181622.jpeg

MSB: n tehtävä

  • Tarjota maailmanlaajuista koulutusta luomalla ja levittämällä liiketoimintaympäristöön liittyviä tietoja.
  • Osaamisen, yrittäjyyden, innovoinnin ja vastuullisen johtamisen arvojen edistäminen.

MSB: n visio

  • Jotta yliopistomme esiteltäisiin ja inspiraatiota Tunisian ja sen jälkeen tapahtuvaan yliopistojärjestelmään: alueellinen huippuyksikkö

MSB: n arvot

  • erinomaisuus
  • johto
  • Innovaatio
  • Luottamus

112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

Akkreditointi

Kansallinen akkreditointi

Kaikki MSB-ohjelmat on hyväksytty korkea-asteen koulutuksen, tieteellisen tutkimuksen ja tieto- ja viestintätekniikan ministeriössä.

Mission Internationalin akkreditoinnit

MSB: ssä ylitämme kansallisen akkreditoinnin tavoitteenamme olla referenssi alueella, ja olemme ylpeitä siitä, että pidämme kiinni sekä AMBA- että EPAS-akkreditoinnista CFA-tunnustuksen lisäksi.

AMBA-akkreditointi

MSB on ylpeä voidessaan: ainoa maisteriohjelman (MBM) ohjelma Afrikassa, jonka akkreditoi Lontoon MBA-järjestö (AMBA, Lontoo).

Ainoa Executive Master in Business Administration (EMBA) -ohjelma Tunisiassa ja harvojen joukossa Afrikassa, jonka Lontoon MBA-järjestö (AMBA, London) on hyväksynyt.

EPAS-akkreditointi

MSB on ylpeä voidessaan: EPAS: n hyväksymä ainoa jatko-ohjelma Tunisiassa, toinen Pohjois-Afrikassa ja kolmas Afrikassa.

* EPAS-ohjelma, jonka tavoitteena on arvioida hallinto-ohjelmien ja tutkintotodistusten laatua. EPAS on osa Brysselissä sijaitsevaa kansainvälistä järjestöä (EFMD).

CFA Institute® -liitto

MSB: n MBM

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

South Mediterranean University

MBM-ohjelmaamme MSB: ssä kohdennetaan kunnianhimoisille tuoreille tutkijoille tai nuorille ammattilaisille, joilla on eri akateemisten taustojen tutkinto, jotka haluavat ... [+]

Kansainvälisesti akkreditoidut mestarit maailmanlaajuiselle uralle

MSB: n Masters in Business Management (MBM) houkuttelee kunnianhimoisia tuoreita tutkintoja tai nuoria ammattilaisia, joilla on eri akateemisen taustan tutkinto, ja jotka haluavat saada korkeat johtotason.

MSB, jota Financial Times mainitsi Afrikassa noudatettavan Business Schoolin mallina90% professoreista, joilla on merkittäviä yliopistoja80% * Valmistuneet palkkasi 6 kuukauden kuluessa16% * Käynnistettiin omat yritykset (valmistumisen jälkeen)erikoisalojen:MarkkinointiYritysrahoitusSUURI DATAHenkilöstöhallintoToimitusketju

Miksi MBM Välimeren kauppakorkeakoulussa?Kansainvälisesti akkreditoitu: Ainoa MBM Afrikassa, jonka Lontoossa sijaitseva AMBA on hyväksynytKaksi muotoa: Täysi aika tuoreille tutkinnon suorittaneille tai osa-aikatyö ammattilaisilleMaanantaista perjantaihin 20 tuntia viikossaKaksi kertaa viikossa klo 18.30-29.30Innovative Opetetaan englanniksi: Korkeasti koulutettu kansainvälinenOpetusmenetelmät: Pehmeiden taitojen kehittämisen suosiminenOppimisympäristön kannustaminen: uusimmat tilat, jokaisen opiskelijan oma neuvonantajaInnovaatiolaboratorio: Luovuuteen, ongelmanratkaisuun ja kokeiluun omistettu fyysinen tila, jonka tehtävänä on auttaa kaikkia yrittäjiä löytämään, testaamaan ja toteuttamaan innovatiivisia ideoitaKansainväliset mahdollisuudet: Mahdollisuus aloittaa MSB: ssä ja jatkaa EADA: ssa kaksinkertaista tutkintoa Barcelonassa ja / tai hyötyä vaihto-ohjelmista korkealuokkaisten yliopistojen kanssaMeidän MBM yhdellä silmäyksellä... [-]
Tunisia Tunis
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
24 - 30 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Tunisia