Abdullah Gül University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Abdullah Gül University (AGU)

Abdullah Gül University (AGU) on nuori, dynaaminen laadukkaita Turkin State University ja jo yksi parhaista maassa.

Yliopisto avattiin heinäkuussa 2010, jonka tavoitteena on tuottaa opiskelijoille, jotka voivat vaikuttaa tulevaisuuteen, joissa parhaat taidot nykypäivän globaalissa yhteiskunnassa.

AGU on ensimmäinen State University Turkissa säännös tukea yksityisen säätiön (mukaan lukien monet merkkihenkilöitä Turkki), joka on yksinomaan omistettu yliopiston ja sen tavoitteisiin.

kuten edelläkävijä kolmannen sukupolven yliopistojen, AGU painotetaan poikkitieteellistä tutkimusta, korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä ja innovatiivisia opetusmenetelmiä. AGU on tutkimus yliopisto, joka kattaa ratkaisu etsien maailmanlaajuisten haasteiden. Jotta tähän päästäisiin, AGU pyrkii houkuttelemaan loistava tiedekunnan jäseniä ja kirkkain opiskelijat, Joka, kuten AGU valmistuneet, tullaan tyypillistä niiden kyky ajatella, tutkimus, työ tieteidenvälistä tavalla ja johtaa ja kuka koulutetaan toimimaan kaikkialla maailmassa.

Siksi taitoa Englanti on olennainen ja kaikki ohjelmat opetetaan 100% vuonna Englanti. Englanti opetuksen AGU jatkuu meidän valmisteleva ohjelma (at AGU Kieli-) ja sillä on tärkeä rooli oppimisen ja sosiaalisen elämän opiskelijoille.

AGU: n tavoitteet

 • Tullakseen johtava luovuuden, innovaatioiden ja korkean laadun instituutio oppimisen, opetuksen, tutkimuksen ja yritystoiminnan.
 • Houkutella lahjakkaimpia opiskelijoita (AGU saa Turkin opiskelijat, jotka ovat top 20,000 kansallisella tasolla ja vaatimuksemme kansainvälisille opiskelijoille ovat kaikkein valikoiva) ja loistava / palkittu tiedekunnan jäsentä eri puolilta maailmaa (yhteensä 20% on Meidän tiedekunnan jäsenet, 40% meidän luennoitsijat ja 82% meidän Englanti Opettajat ovat kansainvälisiä).
 • Tuottaa oppimisen ja osaamisen, joka on arvoa monien sidosryhmien
 • Työskentelemään tiiviisti teollisuuden, erityisesti paikallisen teollisuuden, jotta voidaan kehittää korkealaatuisia ja tehokkaita hankkeita teollisuus- T & K.

AGU: n Educational Practices sisältävät

 • Luominen ohjelmien suunniteltu täyttämään akkreditoinnit vaatimuksiin kuten ABETin, AACSB, AMBA, Erasmus + jne ja eri kansainvälisissä vertailuissa.
 • Hyväksyminen monitieteinen yhdistelmällä teoreettinen koulutus, tutkimus ja kehitys sekä käytännön koulutusta.
 • Luominen kansainvälisten kumppanuuksien, yhteisiä ohjelmia ja vaihto-ohjelmia nostaa kansainvälistä profiilia ja kulttuurien tuntemus opiskelijoille ja henkilökunnalle.
 • Säilöntä pieni opiskelijoiden / akateemikot suhde optimoida opiskelijoiden kokemuksia.
 • Täytäntöönpano Pitkäaikainen työharjoitteluohjelmia tunnettujen laatu yritykset.
 • Käyttö käytännön koulutusta yhteistyössä yritysten, laitosten ja teollisuuden.
 • Valmistelu meidän opiskelijoiden työmarkkinoille ja työelämä kautta Career Centre, nuoriso- Factory ja muut henkilökohtaisen kehityksen AGU ohjelmia.
 • Suoraa vuorovaikutusta yritysmaailman kanssa läpi uravalmennukseen ja ohjauksen.
 • Tehokkaiden, interaktiivinen ja osallistava luokissa.
 • Täytäntöönpano käytäntöön perustuva koulutus laadukkaita laboratorioiden ja tutkimuslaitoksissa.
 • Mahdollisuus oppia vieraita kieliä kautta kielikoulu.
 • Mahdollisuus kehittyä monikulttuurisessa navan ja vuorovaikutuksessa meidän International AGU Yhteisön jäsenet (19 maissa esitettävä kampuksella).

100% Englanti Toimielin

Kielitaito Englanti on olennaista, siis kaikki ohjelmat opetetaan 100% vuonna Englanti. AGU Kieli- (AGUSL) on kolme keskeistä tavoitetta:

 • Sen varmistamiseksi, että kaikki opiskelijat, jotka ovat astumassa AGU tiedekunnan valtuudet toimia tehokkaasti Englanti tutkimusohjelman he noudattavat.
 • Sen varmistamiseksi, että kaikki opiskelijat, jotka valmistuvat AGU tiedekunnan valtuudet viestiä tehokkaasti ja toiminta ammattimaisesti Englanti.
 • Tarjota kaikille opiskelijoille mahdollisuuden saada joitakin perehtyneisyyttä toisen vieraan kielen, joka on maailman merkitystä.

Englanti opetuksen AGU jatkuu valmisteleva ohjelma ja tärkeä asema akateemisessa ja sosiaalisessa elämässä meidän AGU jäsentä.

AGU opetusohjelmia

AGU parhaillaan myöntää opiskelijoita seuraavat ohjelmat:

PERUSKOULUTUS

 • Insinööritieteiden: Computer Engineering (B.Sc), Civil Engineering (B.Sc), Sähkö- ja elektroniikka Engineering (B.Sc), Industrial Engineering (B.Sc), Mekaaninen (B.Sc) - School of Architecture: Arkkitehtuuri (B.Sc) - School of Leadership ja Management: Business Administration (B.Sc) - School of Life ja luonnontieteet: Molecular Biology and Genetics (B.Sc), Fall 2017

VALMISTUA

 • Graduate School: Advanced Materials ja nanoteknologia (M.Sc), sähkö-ja tietotekniikan (M.Sc ja FT), Industrial Engineering (M.Sc ja PhD) Uudet ohjelmat tullaan lisäämään lähitulevaisuudessa. AGU myös projisoida tieteidenvälistä jatko-ohjelmia sen osastolla.

AGU odottaa innolla sen upouusi Campus ja on valmis tekemään, että olet täysin varustettu kaikki tiedot, taidot, kokemus ja kansainvälistä näkyvyyttä sinun täytyy olla merkittävä vaikutus nykypäivän ja tulevaisuuden globalisoituneessa yhteiskunnassa.

Sijainnit

Kayseri

Abdullah Gül University

Osoite
Abdullah Gül University
Sümer Campus, Barbaros Mahallesi, Erkilet Bulvarı, Kocasinan

38080 Kayseri, Kayserin maakunta, Turkki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin