Bahcesehir University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bahcesehir University

Iskulause "Istanbulin sydämessä" sopii yliopistoon, kuten Bahcesehir University (BAU). Sen pääkampuksella Besiktasin Bosporin reunalla joka päivä alkaa varhaisessa vaiheessa nopealla liikkuvuudella ja jatkuu koko päivän ajan. Lisäksi on mahdollista kohdata tapahtuma lähes jokaisessa yliopiston osassa.

Ensimmäinen asia, joka iskee silmäsi, kun tulet yliopistoon, on suuri määrä ulkomaalaisia ​​opiskelijoita. Yhdysvalloista Kiinaan, Ranskasta Etelä-Koreaan laajasta maantieteellisestä alueesta yli tuhat ulkomaista opiskelijaa opiskelee BAU: ssa. Kun kysytään, miksi he pitävät BAU: sta, meillä on aina sama vastaus: "Keskeinen sijainti ja kansainvälinen voima". BAU: n sijainti on ilmeinen. Yliopiston kansainvälisten yhteistyöhankkeiden ymmärtämiseksi riittää lyhyt kiertue kampuksessamme tai verkkosivustollamme.

"BAU GLOBAL" tarjoaa BAU-opiskelijoille mahdollisuuden saada koulutusta hyvin erilaisista pisteistä. BAU Global pystyy saavuttamaan tämän Berliinin, Toronto Incubation Centerin, Washington DC: n, Hongkongin, Rooman, Piilaakson ja Bostonin kautta. "BAU Global" antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa koulutustaan ​​kaikissa BAU Global Centers overeen ja tarjoaa kaikki ohjelmaan liittyvä tuki.

Sinulla on mahdollisuus ottaa kurssi osastollasi Istanbulissa, Berliinissä, Roomassa tai Washington DC: ssä. Myös jokaisen lukuvuoden loppuun mennessä sinulla on mahdollisuus hakea BAU: n kesän ulkomailta ohjelmia. Esimerkiksi New Yorkissa voit opiskella median ja viestinnän alaa, Washington DC: ssä voit opiskella poliittista viestintää, teknologia on digitaalisen median ja markkinoinnin ydin Piilaakson alueella ja avaamme Hongkongissa koulutusohjelman, jossa keskitytään liike ja innovointi. Lisäksi BAU: n kesäloma-ohjelma ei ole vain omille opiskelijoillemme, vaan se on avoinna opiskelijoille kaikkialta maailmasta!

Kuljetus BAU: lle on melko helppoa. Tarjoamme ilmaisen kuljetuspalvelun opiskelijoillemme ja tutkijoillemme ilman omia veneitä kahden Istanbulin, Besiktas Northin, Beşiktaş Southin, Göztepen ja Galatan sydämessä sijaitsevan kampuksen välillä. Veneemme lähtee alueelta, jonka nimi on BAUPORT. Se on alue, joka on täysin varattu käytettäväksi opiskelijoille vehreys ja hieno näkymä Bosporus. Veneemme lähtevät tiettyinä päivinä omasta laituristamme, ja tämä mahdollistaa miellyttävän matkan Besiktasin ja Galatan kampuksemme välillä. Näin opiskelijat pysyvät poissa kiireisestä Istanbulin liikenteestä ja nauttivat valtamerestä ja sen raikasta ilmasta siirtyessään kampuksesta kampuksella. Galatan kampus on erikoistunut tiedonvälityskeskuksen työhön uusissa tiedotusvälineissä. Tabletin kustantaminen digitaalisessa mediassa, digitaalisen pelipohjainen oppiminen uutisista studiosta pöydälle ja monia muita työpajoja on saatavilla Galatassa.

BAU ei ainoastaan ​​huolehdi perustutkinto-opiskelijoista vaan myös järjestää valmistuneille ja jatko-opiskelijoille suunnatut ohjelmat. Valmistuneet toimistoomme järjestää tapahtumia koko vuoden ajan ja BAU-tutkinnon perheemme kasvaa vuosittain ylläpitämällä vahvaa sidosta myös valmistumisen jälkeen.

Kutsumme teidät tulemaan osaksi BAU-perheestä.

TEHTÄVÄ

Bahceşehir-yliopiston tehtävänä on korkeakoulu, joka on omistautunut opetukseen, tutkimukseen ja palvelemiseen yhteiskunnallemme, kouluttaa johtavaa tulevaisuuden työvoimaa, jolla on kysyvän mielen ja kriittisen ajattelutaidon; ovat herkkiä paikallisille ja maailmanlaajuisille kysymyksille; kansainvälisten standardien saavuttaminen; edistää tieteellistä, teknologista ja kulttuurista osaamista; ovat vahvasti kannattajia universaaleista ideoista ja arvoista.

NÄKEMYS

Bahçeşehirin yliopisto odottaa olevansa johtava alue- ja valtakunnallinen voima tiedon lisäämisessä. Bahceşehir University pyrkii kouluttamaan opiskelijoita, jotka ovat sitoutuneet edistämään muiden ihmisten oikeuksien kunnioittamista, jotka ovat arvokkaita ja arvostavia ihmisten eroja, sekä ajatusten rakentavaa ilmaisua.109983_22_001.jpg109984_22_002ii.jpg109985_22_018.jpg

Sijainnit

Istanbul

Osoite
Yıldız Mh., Çırağan Caddesi, Osmanpaşa Mektebi Sokak 4-6, Beşiktaş
34353 Istanbul, Istanbul, Turkki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin