Bilkent University Graduate School of Engineering and Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Insinööritieteiden ja luonnontieteiden korkeakoulu

Tekniikan ja luonnontieteiden tutkijakoulu hallinnoi Bilkentin yliopiston tekniikan ja luonnontieteiden tiedekuntien jatko-ohjelmia. Tutkijakoulumme, johtava koulutus- ja tutkimuslaitos, on kehittänyt ja kasvattanut johtajia vuodesta 1986.

Tutkijakoulu koostuu motivoituneista ja dynaamisista akateemikoista. Koulu tarjoaa ajan tasalla olevia koulutusohjelmia, jotka tarjoavat opiskelijoille arvokkaita kykyjä ja edistävät jatko-opiskelua poikkitieteellisillä aloilla. Opiskelijat altistuvat tosielämän hankkeille ja käsitteellisille ongelmanratkaisumenetelmille sekä saavat perinteisen koulutuksen luokkahuoneissa. Ohjelmien tarkoituksena on auttaa opiskelijoita ymmärtämään reaalimaailman olosuhteet, kasvattaa kulttuurista kertymistään ja myötävaikuttamaan tekniikan, tieteen ja yhteiskunnan vuorovaikutukseen.

124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Tiedekunnan jäsentä kohti julkaistujen tieteiden tutkijakoulu on paitsi ensisijainen Turkin lisäksi myös korkealla kansainvälisellä tasolla.

Tarkoituksenamme on kouluttaa ja luoda erittäin päteviä tutkimus- ja kehitykseen suuntautuneita insinöörejä ja tutkijoita ja antaa heille syvempi käsitys peruskonsepteista, edistyneistä tekniikoista ja menetelmistä menestyäkseen erikoistumisalueillaan.

Yleinen tehtävämme on luoda tulevaisuuden johtajia, jotka ovat kekseliäitä, innovatiivisia ja etsivät ratkaisuja globaaleihin ongelmiin.

124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Tietoja Bilkentistä

Professori İhsan Doğramacı perusti 20. lokakuuta 1984 Bilkent University - ensimmäisen yksityisen voittoa tavoittelemattoman yliopiston Turkissa. Sen päätavoitteena on luoda korkeakoulutuksen ja tutkimuksen osaamiskeskus. Nimi “Bilkent” on esimerkki tästä tavoitteesta, koska se on lyhenne sanasta “bilim kenti”: turkkilainen ilmaisu ”oppimisen ja tieteen kaupunki”. Yliopiston kampus sijaitsee päätien varrella Eskişehiriin noin 12 km. (10 mailia) länteen Ankaran keskustasta, ja sen pinta-ala on yli 300 hehtaaria.

Sijainnit

ankara

Osoite
Graduate School of Engineering and Science,
Rectorate Building, 2nd Floor,
Bilkent University

TR-06800 ankara, ankara, Turkki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin