Nisantasi University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme iso perhe uskoo, että elämä on tuote unia, unelmia aiheuttaa tavoitteet ja päämäärät johtaa elämään, ja me kaikki vieressä ei vain sydän, vaan myös mieli työssä.

Koska requisiteness tehdä työtä, jonka tuotos on tiedettä, uskomme voima nähdä, etsivät eri tavalla, muuttuvat ja muuttaa. Teemme paljon töitä saavuttamaan tavoitteemme muuttuvat jokaisen elämässä koskettaa meitä suuntaan hänen / hänen tavoitteensa ja unelmansa, ja kaunistaa lähinnä ympäristömme ja maa ja sitten koko maailmaan.

Tällä tavoin voimme valmistaa oppilaita ei ainoastaan ​​kursseja, vaan myös elämään; opetamme heille paitsi opetussuunnitelman vaan myös heidän ammattinsa, autamme heitä kokea elämää. Globaalina yliopisto, opetamme maailman ihmiset, jotka suojelevat kansallisia arvoja. Olemme yliopisto, joka ei ole ympäröi neljä seinää eikä suljettu oppilaitos, vaan avoin elämään, ympäristöön ja koko maailma ja hengittää joka hetki.

Tarjoamme mahdollisuuksia opiskelijoillemme, jotta ne tietävät itse, heidän unelmansa ja määrittää tavoitteensa. Lisäksi rohkaisemme heitä muuttua ja kehittyä kanssamme ja koko maailma. Kaiken kaikkiaan me tiedämme, että unet muuttaa elämää. Jos joku muuttaa itseään, niin maailma muuttuu.

Sijainnit

Istanbul

Nişantaşı Üniversitesi

Osoite
Hasbahçe St. Number: 88
Kağıthane / İstanbul

34406 Istanbul, Istanbul, Turkki
Puhelin
+90 212 210 1010

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: