Albany State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Visio

Albany State University on maailmanluokan kattava yliopisto ja voimakas katalysaattori Lounais-Georgian talouskasvulle ja kehitykselle. ASU tunnustetaan innovatiivisesta ja luovasta tarjonnastaan ​​erinomaisista koulutusohjelmista, laaja-alaisesta yhteisöllisestä sitoutumisesta ja julkisesta palvelusta sekä luovaa apurahaa ja soveltavaa tutkimusta, jotka kaikki rikastuttavat yliopiston monipuolisten vaalipiirien elämää.

Tehtävänanto

Albany State University , Georgian yliopistojärjestelmän ylpeä jäsenopetus, nostaa yhteisöään ja aluettaan tarjoamalla laajan valikoiman jatko-, ylioppilastutkinto-, liitännäis- ja todistusohjelmia Albanyn pääkampuksillansa sekä strategisesti sijoitetuilla sivukonttoreilla ja verkossa. Yliopisto on sitoutunut huippuosaamiseen opetuksessa ja oppimisessa, ja se valmistelee opiskelijoita vaikuttamaan tehokkaasti globaalisti monimuotoiseen yhteiskuntaan, jossa tieto ja teknologia luovat mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen menestykseen. ASU kunnioittaa ja lujittaa institutionaalisten edeltäjiensä historiallisia juuria sen sitoutumisella pääsyyn ja vahvaan taiteen perintöön, joka kunnioittaa monimuotoisuutta kaikissa muodoissaan ja antaa kaikille opiskelijoille perusta, jonka he tarvitsevat menestymään. Yliopiston tiedekunta, henkilökunta, opiskelijat ja ylläpitäjät luovat luovaa apurahaa, tutkimusta ja julkishallinnon kautta strategisia liittoutumia sisäisesti ja ulkoisesti edistääkseen yhteisöllistä ja taloudellista kehitystä, mikä parantaisi elämänlaatua Lounais-Georgian ja sen ulkopuolella.

Ohjaavat periaatteet

Aspire to Excellence

Albany State University pyrkii huippuosaamiseen opettamisessa ja oppimisessa, jolloin hänestä tulee Lounais-Georgian opiskelijoille ensimmäinen valinnainen oppilaitos, joka tunnustetaan tunnetuksi Etelä-Alueen johtavalta yliopistoksi.

Kaunista moninaisuutta

Albany State University joka on historiallisesti mustaa instituuttia ja jonka hallitsee hyvin monipuolinen tiedekunta ja henkilöstö, omaksuu monimuotoisuuden kaikissa muodoissaan, kuten ikä, sukupuoli-identiteetti, rotu ja etnisyys, alkuperämaa, uskonto, kyvykkyys, seksuaalinen suuntautuminen ja veteraanien asemaa - ja pyrkivät edistämään samanlaista hyväksymistä ja juhlaa tätä monimuotoisuutta.

Laajenna pääsy korkeakoulutukseen

Access-instituutiona, Albany State University edistää opiskelijoiden menestystä kaikille toivottamalla oppilaat vaihtelevasta akateemisen valmistelun tasosta, pitämällä kustannukset alhaisina, tarjoamalla joustavia oppitunteja ja opetusmuotoja sekä parantamaan korkeat oppilaiden odotukset poikkeuksellisella mentoroinnilla, neuvonnalla ja tutoroinnilla.

Kohota historiallisesti aliarvostettuja väestöryhmiä

Albany State University tunnistaa ja käsittelee monia haasteita, jotka kohtaavat afrikkalaisia ​​amerikkalaisia ​​ja muita värikkäitä opiskelijoita, aikuisopiskelijoita, ensimmäisen sukupolven opiskelijoita, alhaisen sosioekonomisen taustan omaavia opiskelijoita ja muita heikossa asemassa olevia väestöryhmiä ja muodostavat vahvat kumppanuudet K-12: n, valtion virastojen , ja yhteisöllisiä organisaatioita, joilla lisätään pääsyä ja onnistumisasteita.

Taloudellisen kehityksen edistäminen

Osana sitoutumistaan ​​opetukseen ja oppimiseen Albany State University edistää Albanyn ja koko Lounais-Georgian talouskehitystä harjoittamalla soveltuvaa tutkimusta, sovittaen resurssit tukemaan yksilöityjä tarpeita, kehittämällä ja tehostamalla akateemisia ohjelmia vastatakseen kehittyviin tarpeisiin ja luomalla strategiset kumppanuudet, koulutetun työvoiman tarjoaminen ja yrittäjyyden tuntemus.

Sijainnit

Albany

Osoite
College Drive,504
31705 Albany, Georgia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin