Arcadia – College of Health Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1853 perustettu Arcadia University on Philadelphian maailmanlaajuinen yliopisto ja kansainvälisen koulutuksen edelläkävijä. Se on huipputason yksityinen yliopisto, joka tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja. Yhdysvaltojen kuuden korkeakoulun ja koulun lisäksi meillä on 10 keskusta ja toimistoa ympäri maailmaa. Tiedekunta ja henkilökunta rikastuttavat joka vuosi 3700 nykyisen opiskelijamme, 3000 ulkomailla opiskelevan osallistujan ja yli 26 000 alumnin elämää.

Sijoitukset ja huippuosaaminen

Arcadia-yliopisto saa kriittisen arvostuksen tunnetuista korkea-asteen lähteistä.

Pohjoismaiden parhaimmat alueelliset yliopistot

Arcadia sai korkeat arvosanat USA: n News & World Report -sarjan parhaiden korkeakoulujen vuoden 2019 painoksessa.

Parhaat koillisopistot

Arcadia on yksi Princeton Review -yrityksen suosittelemista Koillis-yliopiston erinomaisista korkeakouluista ja yliopistoista.

Kansallisesti sijoittautunut ulkomaille opiskeluun

Viime vuosina ulkomailla opiskelleiden opiskelijoiden prosenttiosuus.

Harmaan tornin linna

Alumni mainitsee kansallisen historiallisen maamerkin, Grey Towersin linnan yhtenä elävimmistä muistoista heidän aikansa Arcadiassa.

Vuonna 1898 valmistunut rakennus oli William Welsh Harrisonin omistaman kartanon arkkitehtuurin keskipiste. Vuonna 1929 Arcadian yliopisto (joka sitten sijaitsi Jenkintownissa) osti Harmaat tornit Harrisonin leskeltä ja pojalta. Tunnit pidettiin Jenkintownissa ja Glensidessä vuoteen 1962 saakka, jolloin yliopisto siirtyi kokonaan Harmaan tornin omaisuuteen.

Rakennuksessa sijaitsevat presidentin, provoottien ja ilmoittautumisten hallintotoimistot. Sen upeita ensimmäisen kerroksen huoneita käytetään kampuksen kokouksiin ja tapahtumiin. Ensimmäisen vuoden opiskelijat asuvat ylemmässä kerroksessa.

Erinomaisesti globaali, integroiva, henkilökohtainen oppimiskokemus

Mitkä ovat arvot, jotka tekevät Arcadia-yliopistosta erottuvan - arvot, jotka Arcadia varmistaa jokaiselle opiskelijalle?

Arcadia-lupaus vahvistaa, että opiskelijoilla on selkeästi globaali, integroiva ja henkilökohtainen oppimiskokemus, joka valmistaa heitä osallistumaan ja menestymään monimuotoisessa ja dynaamisessa maailmassa.

Globaali: luokkahuone ja muut

Globaali näkökulma

Arcadia University uskoo rakentavan sellaisen oppijayhteisön, joka on sitoutunut vaikuttavaan oppimiseen, joka tapahtuu globaalin kokemuksen yhteydessä osana opiskelijan akateemista uraa. Arcadian näkemys on, että opiskelijoiden - mukaan lukien monet, jotka ovat perheen ensimmäisen sukupolven opiskelevia - tulisi olla ensikäden tietoa muista maista ja heidän kulttuuristaan tarjoamalla ohjelmia, kuten:

 • Esikatselu perustettiin vuonna 1994, jotta opiskelijat voisivat opiskella ulkomailla tarjoamalla globaaleja kokemuksia yhdessä 17 maasta.
 • Ensimmäisen vuoden opiskelu ulkomailla (FYSAE) alkoi vuonna 2003 ja on laajentunut kahteen lukukauteen.
 • Toisen vuoden opiskelu ulkomailla (SYSAE) antaa enemmän opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ulkomailla.
 • Monien tiedekuntien tiedekunnat ovat kehittäneet suuria ulkomaisia ohjelmia (MAP), jotka vaativat vuoden opiskelua ulkomailla.
 • University of Global Studies on kansainvälisesti tunnustettu tarjoamalla opiskelijoille pääsyn yli 130 ohjelmaan ympäri maailmaa.

Arcadian sitoutuminen on varmistaa, että opiskelijoillamme on mahdollisuus saada globaali kokemus. Teemme tämän tukemalla ohjelmia, tarjoamalla vankkaa apurahaa ja apurahaa sekä muuta taloudellista tukea tutustuaksesi johonkin Arcadian keskuksista tai ohjelmista ympäri maailmaa.

Tämä johtajuus edelläkävijän ohjelmoinnissa on syy siihen, miksi Institute of International Education (IIE) sijoittaa Arcadian yliopiston numeroon 1 ulkomaisiin opintoihin osallistuvien perustutkintoa suorittaneiden opiskelijoiden prosentuaalisen osuuden maisterin korkeakouluista. Arcadia on sijalla ykkönen viimeisen yhdeksän vuoden ajan.

136140_pexels-photo-1438072.jpeg

Integroiva: Sovella oppimiasi

Suunnitelma osallistua maailmaan

Jokainen Arcadia-opiskelija saa lukuisia mahdollisuuksia integroida luokkahuoneessa oppiminen todellisiin aiheisiin. Yhdistämällä vapaiden taiteiden oppiminen ja teoria ammatillisiin taitoihin ja kykyihin valmistaa Arcadian tutkinnon suorittaneita osallistumaan ja menestymään monimuotoisessa ja dynaamisessa maailmassa.

Taiteilijat tuottavat maalauksia, veistoksia ja malleja näyttelyyn galleriassa. Viestinnän opiskelijat saavat harjoittelupaikkoja paikallisissa ja ulkomaisissa lehdissä. Liiketoimintayritykset kilpailevat simuloitujen yritysten kanssa. Psykologian pääaineet oppivat todisteisiin perustuvasta tutkimuksesta. Koulutusopiskelijat harjoittavat uutta tekniikkaa opiskelijan opetuksen aikana.

Henkilökohtainen: Maailmanluokan tiedekunnan huomio

Löydä paikkasi Arcadiasta

Arcadia-alumnien sukupolvi toisensa jälkeen kertoo saman tarinan - professorin tai henkilökunnan jäsenten saaman henkilökohtaisen huomion, joka innosti heitä, auttoi heitä ja ohjasi heitä. Se on Arcadia-koulutuksen tunnusmerkki. Tiedekunta ja henkilökunta tuntevat opiskelijat ja työskentelevät heidän kanssaan koulutustason saavuttamiseksi. Opiskelijat hyötyvät vahvasta mentoroinnista, jotka edistävät edistynyttä oppimista ja kehitystä. Osallistuminen kampuksen elämään laajentaa jokaisen opiskelijan kokemusta.

Kymmenet klubit, joukko kulttuuri- ja taidetapahtumia, monikulttuurinen valikko sosiaalisia, kulttuurisia ja uskonnollisia aktiviteetteja, asuinsali-aktiviteetteja sekä kollegioiden välinen ja sisäinen urheilu tarjoavat mahdollisuuksia osallistumiseen ja johtamiseen.

Missio, visio ja elävät arvot

Perustamisestamme Beaver-yliopistona vuonna 1853 nykypäivään Arcadia-yliopisto jatkaa merkittävää matkaa johtavana oppilaitoksena ulkomailla opiskellessaan nopeasti muuttuvaa korkea-asteen kilpailuympäristöä.

Tehtävämme

Arcadian yliopisto tarjoaa selkeästi globaalin, integroivan ja henkilökohtaisen oppimiskokemuksen älyllisesti uteliaille perus- ja jatko-opiskelijoille valmistautuessaan elämään stipendejä, palveluita ja ammatillista panosta varten.

Visio, unelma, intohimo

Arcadia-yliopiston uraauurtava, globaali, integroitunut, vapaiden taiteiden ja ammatillisen oppimisen kokemus viljelee johtajia, jotka ovat älyllisesti pelottomia ja yksilöllisesti valmistautuneita elämään ja työhön. Arvostettu, arvoihin perustuva oppimisyhteisömme heijastaa maailmaa, jossa haluamme elää.

Eläneet arvomme

 • Sopeutumiskyky: Valmistelemme yhteisön jäseniä ketteryydellä sekä vastaamaan kansalaiselämän monitahoisiin haasteisiin että jatkamaan uusia strategioita dynaamisessa maailmassa.
 • Erinomaisuus: Haastamme itsemme toimimaan ja tarjoamaan korkeat vaatimukset koulutuksessa, kokemuksessa ja mahdollisuuksissa. Akateeminen huippuosaaminen näkyy ohjelmiemme kurinalaisuudessa ja tarmokkaudessa sekä myös alumni-opiskelijoiden ominaisuuksissa.
 • Pelottomuus: Me edistämme rajatonta oppimisympäristöä kaikilla tieteenaloilla, jotka integroivat monipuoliset näkökulmat uuteen tietoon ja uusia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin.
 • Rehellisyys: Olemme rehellisiä ja eettisiä toimissamme, yksilöllisesti ja kollektiivisesti instituutiona. Vapaisiin taiteisiin ja tieteisiin pohjautuvat integroivat kokemuksemme viljelevät henkistä ja sosiaalista vastuuta.
 • Älyllinen vapaus: Kannustamme ajattelun ja ilmaisun vapautta ideologisista näkökulmista riippumatta koko oppijayhteisössämme.
 • Oikeus: Me tuomme yksilölliset ja kollektiiviset voimavaramme etsimään positiivista muutosta yhteisössämme ja maailmaan. Olemme aina varovaisia vääryyttä ja sen syitä vastaan.
 • Kunnioitus: Monimuotoisuutemme omaksuminen luo rikkaan ja vieraanvaraisen ilmapiirin, jossa kulttuurin, näkökulman ja uskomuksen ero rikastuttaa akateemista keskustelua ja kampuksen elämää ja luo tunnetta kuuluvuudesta kaikille yhteisön jäsenille.
 • Vastuu: Olemme sitoutuneita Arcadian hoitajia ja varmistamme, että päätökset tehdään institutionaalisen tehtävän, tavoitteiden ja ohjeiden mukaisesti.

Sijainnit

Glenside

Osoite
450 S. Easton Road
PA 19038 Glenside, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: