School of Architecture - Syracuse University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1873, Syracuse University School of Architecture johdonmukaisesti parhaimmistoa arkkitehtikoulujen kansakunta.

Syistä useimmiten mainitsemat ovat sitoutuneita ja monipuolinen tiedekunnan meidän määrä erilaisia ​​opiskella ulkomailla mahdollisuuksia, ja meidän kansallisesti akkreditoitu, ammatillinen tutkinto-ohjelmia, jotka tarjoavat opiskelijoille teknistä taitoa ja kulttuurin tuntemus tarpeen harjoitella yhä kilpailukykyinen maailmanlaajuisesti markkinapaikka.

Studio kokemus, ytimessä meidän ohjelmia, keskittyy intensiivistä tutkia luovan prosessin tukemana haastavin lähestymistavat historiaa ja teoriaa yhteydessä teknologioiden ilmoittaa tulevaisuuden alalla. Koulu tarjoaa erittäin innovatiivinen ympäristö design koulutus, jossa opiskelijat hyötyvät laaja yhden-on-one viestintää omistettu tiedekunnan virallisissa arvosteluja ja epävirallisia keskusteluja.

Valmistaa opiskelijoita maailman muokkaavat globalisaatio, School of Architecture tarjoaa opiskella ulkomailla lukukauden Lontoossa ja Firenzessä meidän yliopiston keskuksissa työskentelee kokopäiväisesti arkkitehtuurin tiedekunta. Opiskelijat on myös mahdollisuus viettää lukukauden yliopiston Fisher Centerissä New Yorkissa, state-of-art järjestely avattiin vuonna 2013. Lyhyemmät opiskella ulkomailla ohjelmat ovat saatavilla paikoissa kuten Taiwan, Turkki, Japani, Kiina, ja Intia. Koulu tuo maailmanluokan toimijoita ja kasvattajien opettaa ja luento kotimme kampuksella, mistä osoituksena meidän käymällä luentosarja featuring nimekkäät arkkitehdit ja suunnittelijat, ja meidän vierailevat kriitikko ohjelma, jossa kansainvälisesti tunnustettu professorit johtavat studiot kampuksella.

Kuluneen vuosikymmenen aikana, käytäntö arkkitehtuuri on tapahtunut dramaattisia muutoksia, saattaa arkkitehti, jälleen kerran, keskellä joitakin kaikkein määritteleminen kysymyksiä aikamme. Arkkitehtuurin ei ainoastaan ​​pysynyt näiden muutosten, mutta meidän tiedekunnan, henkilökunnan, opiskelijoiden ja alumnien ovat johtaneet ja edelleen johtaa nähtyään parempi maailma parempi suunnittelu rakennusten ja kaupungit. Kutsumme sinut käymään ja liittymään meihin.

Michael puhuu, Ph.D. Dean, School of Architecture

Koulu Historia

Yhtenä vanhimmista ohjelmia Yhdysvalloissa, Syracuse Arkkitehtuuri on kasvanut vaatimaton alku tulla kansallinen johtaja kouluttaa tulevaisuudessa arkkitehdit.

Koulu on rikas ja kunniakas historia, joka alkaa vuonna 1873, kolme vuotta sen jälkeen Syracuse University perustettiin, kun arkkitehtuuri luotiin yksi kaksi uutta osastojen College of Fine Arts George Comfort Fisk, dekaani uusien College of Fine Arts , joka perusti Metropolitan Museum New Yorkissa.

Osasto aluksi tarjosi neljän vuoden ohjelma johtaa kandidaatin arkkitehtuurin tutkinto, ensimmäinen ohjelma lajissaan maan. Dean Fisk värväytyi palvelut professorit maalaus osasto ja College of Liberal Arts. Hän myös lähestyi paikallisten arkkitehtien kuten Horatio Nelson White, Arkhimedes Russell, Ward Wellington Ward, ja pyysi heitä opettamaan arkkitehtisuunnittelu - ilman palkkaa. Riippuvuus paikallisten arkkitehtien ilmaiseksi opetusta jatkui pitkälle the1900 n, osittain johtuen säästäväisyys, mutta myös normaali käytäntö mallinnettu Ecole de Beaux Arts Pariisissa, maailman ensi-ilta arkkitehtuuri koulu. Tämä linjaus arkkitehtuurin osastolle College of Fine Arts perustettiin suunnittelu painopiste, joka kestää tähän päivään. Ensimmäinen valmistuvia luokat arkkitehtuurin olivat pieniä, 74 opiskelijoiden ansaita astetta vuosien 1900 ja 1922. Frances Whipplen Bigelow tuli ensimmäinen naispuolinen valmistua koulun vuonna 1898. Koska arkkitehtuuri ohjelma kasvoi, se kohtasi jatkuva haaste löytää riittävästi tilaa. Ensimmäisinä vuosina, ensimmäinen koti College of Fine Arts oli Hall of Languages. Se muutti hiljattain rakennettu Crouse College vuonna 1883, sitten Steele Hall vuonna 1908, ja lopulta äskettäin suunniteltu, skylit Slocum Hall vuonna 1919. Slocum on suunnitellut Frederick Revels, 1895 valmistunut College of Fine Arts joka toimi arkkitehtuurin osasto 1902 saakka 1934, ja professori Earl Hallenback of Class of 1897. Yhdessä Revels ja Hallenbeck suunniteltu useita Syracuse University maamerkkejä, kuten Carnegie Library, Archbold Stadium ja Bowne ja Lyman salia.

Aikana jälkeinen maailmansodan aikana, eurooppalaisen modernismin alkoi tihkua American arkkitehtuuri kouluihin. Vaikka Syracuse University myönsi trendi, he jatkoivat korostaa opetuksen perinteisempää, pragmaattinen tyylejä. Tänä aikana yliopiston tajusi, että neljän vuoden opetussuunnitelma ei riittävästi varustaa arkkitehti käytäntö. Vuonna 1934, Lemuelille C. Dillenback tuotiin Columbian yliopistossa opettaa suunnittelua. Hän tuli pian osasto tuoli, ja hänen johdollaan, viidennen vuoden lisättiin opetussuunnitelmaan muodossa opinnäytetyön, joka sisältyi rakennuspiirustukset ja tekniset tiedot, joissa 184 opintopistettä vaaditaan valmistumisen. Vuonna 1937 jatko-ohjelma kaupunkisuunnittelussa ja tutkimus perustettiin. 1930 ja 1940 alkoi autonomian arkkitehtuurin ohjelma.

Koulun pragmaattinen sävy korostui toisen maailmansodan jälkeen, kun 150 veteraanit tulvii ohjelmaa. Ahdistunut päästä elämäänsä ja uraansa, he olivat erittäin motivoituneita ja käytännön tietoa heidän tavoitteensa. Vuonna 1957, kun Dillenback eläkkeellä, professori D. Kenneth "Doc" Sargent '27 onnistunut häntä, vaatimalla säilyttäen otsikko ja viranomaisen dekaani. Näin koulu tuli erillinen yksikkö College of Fine Arts. Näkyvä harjoittaja, Sargent alkoi opettaa vuonna 1930 ja vaikuttaa suuresti ohjelman seuraaviksi neljänkymmenen vuoden ajan. Sargent sijoitettu suuren arvon ammattitaito, sekä laaja taiteet koulutuksen. Hän uskoi, että arkkitehdit olivat olevan hyvin koulutettuja tulla johtajia, ja hänen aikanaan Dean, kuuden vuoden optio luotiin tehneen B. Arch ja M. Arch astetta.

60-luvun lopulla oli vuoden opiskelija levottomuuksia Syracuse kampuksella, joka oli sen vaikutus School of Architecture. Vuonna 1969, Sargent erosi dekaani. Hän seurasi sarja toimia ja väliaikaisen dekaanit, ja lopulta John Fisher, joka johti koulun dekaani vain muutaman vuoden. Werner Seligmann, palkittu arkkitehti ja auktoriteetti Frank Lloyd Wright ja Le Corbusier, nimitettiin Dean vuonna 1976, ja selvä suunta seuraavan kymmenen vuoden aikana. Koulun näkyvyyttä ja kansainvälinen maine kasvoi perustamalla vierailevien kriitikot ohjelma, luentoja ja näyttely sarja, ja perustamalla Firenzen ohjelman vuonna 1980. Vuonna 80-luvun lopulla, koulu sai IBM avustusta lähes puoli miljoonaa dollaria mahdollistaa kehittämisen monitieteinen tietokoneen lab Slocum. Vuonna 1990, Seligmann erosi dekaani ja palasi tiedekunnan. Florence ohjelma, jota usein kutsutaan "kruununjalokivi arkkitehtuurin opetussuunnitelman," jatkaa strateginen rooli kolmannen ja viidennen vuoden perustutkintoa tutkimus. Bruce Abbey, entinen puheenjohtaja ja varadekaani yliopistossa Virginiassa, nimettiin Dean vuonna 1990. Syracuse University, edessään suuri julkisen talouden kriisi luoma väestörakenteen muutos, arvioidaan sen ohjelmat ja totesi, että koska School of Architecture oli merkittävä keskus laatu, se ansaitsi lisätukea. Palkat nostettiin, Slocum Hall päivitetty, uusia tietokoneita asennettu, ja tiedekunnan tutkimus tukee. Arkkitehtuuri opiskelijat sijoittui paras maahanpäässeistä yliopiston, ja kädet vs. lähestymistapa opetukseen teki School malli opiskelija-tutkimushankeavauksia yliopisto. Hänen kahdentoista vuoden hallintaoikeus, Abbey laajennettu arkkitehtuuri ohjelman kautta enemmän kursseja humanistisen, enemmän valittavien, ja kannustaminen monipuolisempaa arkkitehtonisen näkökulmista.

Vuonna 2002 luostari luopui Dean palata kokopäiväistä opetusta. Professori Arthur McDonald johti koulun väliaikaisena dekaani seuraavan kahden vuoden ajan etsintä suoritettiin uuden pysyvän dekaani.

Mark Robbins oletettu asema dekaani School of Architecture at Syracuse University vuonna 2004. Johdolla liittokansleri Nancy Cantor, Koulu ja yliopisto tuli merkittävää asemaa kaupungissa Syracuse, auttaa luomaan enemmän kaupunkien kampuksella ja tiheämpi kaupunkia mutta yllyttämisestä etsintä rajojen välillä. Tänä aikana, varadekaani ja johtajien kehittäminen ja viestinnän tehtävissä lisättiin hallintorakenteen palvelemaan kasvavia tarpeita koulun. Vuonna 2007, Syracuse Arkkitehtuuri Lontoon ohjelma käynnistettiin yliopiston Farraday Center ja vuonna 2009, Syracuse Architecture ohjelman New Yorkissa esiteltiin uuden studion tilaa puolivälissä kaupungin Manhattan.

Viisivuotinen apuraha aloite edistää monimuotoisuutta ylioppilaskunnassa otettiin käyttöön sekä värväys vierailuja suurkaupunkialueille ympäri maata, että vahvistettu tämän aloitteen ja laajensi School maantieteellinen tasapeliin. Kumppanuudet perustettiin muiden keskusten yliopistossa opetuksen tueksi ja tiedekunnan tutkimus. Vuonna 2005, UPSTATE: Center for Design, tutkimus- ja kiinteistökauppa luotiin School voimavarana kaupunki, kampuksella ja alue, joka tarjoaa keinoja, joilla arkkitehdit, tiedekunnan ja opiskelijoiden työskenteli todellinen hankkeita Syracuse. Robbins luopui Dean 2012 ja professori Randall Korman toimi välivaiheen Dean 2012 kautta 2013.

Vuonna 2013 Michael puhuu tuli kymmenes dekaani. Hän oli aiemmin dekaani College of Design Kentuckyn yliopistosta ja on myös entinen johtaja jatko-ohjelma osoitteessa Southern California Institute of Architecture in Los Angeles. Koska tutkija ja suunnittelun johtava koulutus, Michael korostaa innovatiivisia lähestymistapoja ja tieteidenvälistä yhteydet keskittyi reaalimaailman ongelmanratkaisuun.

Syracuse, hän on kehittänyt sarjan työpajojen hiljattain käynnistetty Syracuse University Fisher Centerissä New Yorkissa nimeltään Suunnittelu ja politiikka, esitteli uusia jatko opinto-ohjelmia, sekä luomaan pysyviä yhteistyötä yliopistojen ja valtion virkamiesten Taiwanissa ja Hong Kongissa.

Sijainnit

Syracuse

Osoite
201 Slocum Hall
Syracuse

13244 Syracuse, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin